Vuxenpoäng!
Publicerat den

Sådärja 2 koppar kaffe senare så är jag rätt pigg!
Och om jag gillar kaffe? Haha nej, men från och med idag börjar jag dricka det ;)
Först drack jag en espresso usch och fy, sen svart. Lite bättre!
Bränner ju kalorier liksom, hur bra?!
Och det är så pinsamt när folk frågar "ska du ha kaffe?" Och man säger nej.
Så yes, från och med nu. Är ju så förbannat envis, så när jag väl bestämmer mig för att få något/göra något. Blir det oftast så, haha :)

Fick ett roligt sms av telenor imorse "3 vägrar att flytta ditt nummer till telenor bla bla bla" Blev så sjukt arg, så skickade ett ilsket sms till mamma och bad henne ringa till 3. Ska bli roligt och se varför dom inte vill att jag ska byta? Kanske för att dom har tjänat sjukt mycket pengar på mig genom året pga att dom har blåst mig varje månad.

Juste, hypnosen igår var rätt cool. Är dock rätt säker på att flygrädslan är kvar, för jag blir nervös bara av tanken att sätta mig i ett flygplan. (Men men, det är gratis alkohol hur mycket man vill, under hela flygresan dit och hem. Så jag vet någon som kommer ligga däckad. Haha! ;))  MEN, vi gick tillbaka i tiden för att se var det kom ifrån. SJUKT COOLT!
Och vi provade att få fram ett roligt minne när jag var runt 5-6 år. Så sjukt knasigt, såg mig och syrran på julaftonsmorgon och var superglada. Och massa andra detaljer :D




C

Kaffe är bra! :)



URL:


emma



URL: http://r





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo