tack så mycket theo..
Publicerat den

Som sagt så sa jag ju att jag inte sover något. Så igår när jag skulle sova la jag mig på soffan, och efter någon timma somnade jag faktiskt. Vaknar sedan ca 2 timmar senare av att theo SPYR PÅ MIG! (han kunde inte gått iväg typ 1 meter, nej han skulle spy på mig, kan ju tillägga att innan det så låg jag och sa hur mycket jag älskade honom osv, och det var tacken för det)
Blev iallafall helt jävla galen, dock kunde jag ju inte skälla på honom, inte hans fel att han spyr liksom.. Men fick ju gå upp och ta bort all spya. Sen gick jag och la mig i min säng, och självklart ville theo gosa i mitt ansikte då. Så la ner han på golvet för jag var så förbannad, haha. Men då började han skälla istället. Och ja, efter det så var jag klarvaken. Tack så mycket min underbara hund! :)

Skulle ju upp och jobba klockan 6 också, mindre kul! Ska jobba torsdag och fredag med. Så det får bli koffeinpiller på dagarna typ. Med tanke på att jag inte kan sova. Jaja, bara att bita ihop. Underbart med cashflow ju ;)

Nepp, nu ska jag packa tills fredag. Hinner ju inte imorgon, för då är det avslut på kurs 2. Herregud, snart börjar jag på min 3e kurs. I'm so fucking good!






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo