underbar dag.
Publicerat den

Var på hälsomässan i skövde igår. Och där är det massa medium och healers osv.
Tror det var min 3 eller 4e gång där, så förbannat kul är det!!
Tycker dock det är synd när dom tar in dåliga medium som verkligen inte kan. Men som tur är vet jag nu vilka som är bra och dåliga. Dom som är dyrast är ju bra liksom, haha :) Träffade hon den unga tjejen från det okända med, uuuuhhh! 
Men först tog jag en healing, så skönt. Sen så gick jag till 2 medium.
Fick iallafall väldigt mycket svar, som var riktigt välbehövligt. Det är så sjukt att dom kan säga vissa grejer som ingen annan än jag vet om. Allt stämde liksom. Men detta året måste jag se till att flytta, men vart, jönköping? lund? stockholm?

Fick veta en hel del om min framtid också, fast det mesta har jag vetat sen jag var liten. Tex enda sen jag föddes typ har jag sagt att jag kommer bli rik på något. Har verkligen ALLTID vetat det. Därför jag inte har haft någon direkt ångest över gymnasiet för jag vet att det kommer ordna sig. Låter kanske lite skumt, men som sagt. Har alltid vetat att jag kommer bli ekonomiskt oberoende. Och mycket riktigt såg hon pengar över något jag skulle komma på. Ett eget företag som gjorde något med tyg. När jag var liten ville jag bli kläddesigner, målade kläder som jag ville sy. Men sen kom min syster och sa att jag sög på att måla och då kan man inte bli designer. Men det kanske är det ändå? ;)
Sen såg hon 2 barn, vilket jag också alltid har vetat :)

Och inom några månader kommer jag träffa en kille med bruna ögon, lite halv lockigt hår som sportar. Hihihi, spännande! Och det var faktiskt tack vare min mormor, hon skulle hitta en kille som såg ut så till mig. Med snygg rumpa och snygg mage också, HAHA! :D Men det sjuka är att jag älskar killar med bruna ögon och lite lockigt hår? Och att han sportar är ju bara ett plus ;)

Plus massa massa annat. Som jag inte vill skriva här, vet ju faktiskt inte vilka som läser min blogg? Ibland glömmer jag nästan bort att okända människor läser den. Jaja, fick svar på det jag ville och så. Att det finns vissa som inte tror på andra sidan chockar mig fortfarande. Roligast är när folk försöker övertala mig att det inte finns andar. Vilken jag blir så förbannad på, jag tvingar inte dom att tro på det? Fast att det är så. Liksom hallå, jag utbildar och arbetar ju med det?
Tror dom att man bara sitter och ljuger då? :S Försöker helt enkelt tänka att dom får se det förr eller senare. Men oftast är det såna människor som är så otroligt rädda för andra sidan :) Jaja, helt underbar dag!







NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo