bilderna från emmaboda!
Publicerat den

Bildbomb med massa random bilder från e-bodafestivalen! Självklart kommer inte alla komma upp, en hel del är "obloggbara" om man säger så ;)

När jag och amanda äntligen kom fram till emmaboda var vi för lata för att gå till området så det fick bli en taxi dit istället.









Våra sköna grannar från camp "södra sidan" ;) Vi hängde nog med dom 80% av tiden typ, hihi.





otroligt full och taggad tjej för rave i "trädkojan" :) 

Det var så grymt när det var rave, pga av alla UV-lampor lyste allt vitt som satan! Dock mindre kul när dom spelade musiken till typ 07 och det var jättenära vårat camp, haha :)













En trött robban!

ego times när alla hade däckat, hahaha,

Jag och ammi köpte fett fina grogg-glas, jag är belle och amanda är askungen ;)




-


Kapten röd time! Dock var björnstammen bäst av alla ♥
Haha, detta är någon random kille. Men såfort någon skrek så blinkade hans tröja. Så alla gick fram och skrek på honom hela tiden, kan inte vara kul att ha en sån då :o
Party i camp swag!





HEEEETS!!

Fetto times på vägen hem! Åååh, längtar redan tillbaka.. Bästa veckan på år!







Mikael

Heej!

Förlåt om jag stör, men tänkte bara fråga om jag kan få lite hjälp från dig skulle verkligen behöva det. Skulle du ha något intresse att hjälpa till i modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer. Även ett inlägg hjälper mycket för att få modeforumet mer levande. Om du kanske bara gillar att läsa inlägg men inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen. Tack för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor Kram



URL: http://forum.modekampanj.com





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo