1 år!
Publicerat den

Idag blir min älskade systerson 1 år! Herregud, kan knappt förstå att det är 1 år sedan han föddes! Jag kommer ihåg när Emma berättade för mig att hon var gravid. Först skickade hon ett sms som det bara stod "erica" i. Dock var jag för snål för att svara, hahahaha! (Innan jag skaffade gratis sms ;))
Någon halvtimma senare kommer hon in på min rum, jag hade precis lagt mig. Och berättar att hon och Johan väntar barn. Vilket lycka!
Minns för 1 år sedan när mamma kommer nerspringade till mig när jag halvsover vid datorn och säger att Emmas vatten har gått. Sen ett par timmar senare får vi ett mms med en bild på lilleman (det vackraste jag sett) och att allt hade gått bra, ååh går inte beskriva med ord!
Inte för att du kan läsa detta Lucas, men jag kommer alltid finnas här för dig. Vad det någonsin gäller! 24 timmar om dygnet.
Love you gullunge!


Jag kan inte beskriva med ord hur mycket jag älskar Lucas! Det skrämmer mig nästan hur mycket man kan älska någon. Och det får mig att inse, att så sjukt mycket som jag älskar Lucas. Hur kommer det bli när man får egna barn då? :)
Ååh grattis på din dag hjärtat!!

♥ ♥






















NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo