Everything happens for a reason.
Publicerat den

Har glömt att uppdatera er om att doktorn ringde igår, nu hade dom iallafall kommit fram till hur dom ska göra. Nästa vecka ska jag göra skiktröntgen, så att dom kan se exakt vart dom sa gå in osv. Har gjort skiktröntgen innan, tar ca 30 minuter och man får ligga i ett rör som låter jättemycket.. Och veckan efter, alltså om 2 veckor blir förmodligen operationen. Och dom bestämde sig för att göra ett snitt i pannan och borra genom skallen. Om jag ska vara helt ärlig, så är jag jävligt skraj.. Fast det är ju inget jag erkänner högt. Mest för att något ska gå fel och för ärret. Men när jag talade med honom i telefonen igår, sa han att dom nog gör det vid ögonbrynet, så det kommer väl täckas sen.

Dom kunde inte göra operatonen nästa vecka, pga att i måndags gjorde han ett bakteriprov, och det visade sig att jag har massa baciller ovanför näsan. Vilket gör att dom helst inte vill operera, då det kan ställa till med problem. Så fick ännu mer mediciner som jag ska käka nu innan operationen för att förhoppningsvis döda lite av det. Men som han sa, det är inte ens säkert att dom "dör" av det, med tanke på hur länge jag varit sjuk. Men då gör dom operationen iallafall. Men han tyckte vi kunde försöka iallafall. Fick även tradolan utskriven också, TAACK!!! Så jävla underbart att slippa den vidriga smärtan och vara groggy hela tiden, haha! 

Blir så himla glad av att titta på gamla bilder, livet var så lätt då. Bästa bardomen! Världens bästa mamma, pappa och systrar ♥ Saknar så att ha syskon som bor hemma. Ni som har det, även om ni bråkar typ hela tiden, så kommer du sakna det någon otroligt sen...







NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo