Har väl mått bättre.
Publicerat den

Idag fick jag en så bra läkare! Först gjorde han det vanliga, kollade i näsan med kamera och så. Men fick bedövning idag, wooop! Har jag aldrig fått innan. Lite skillnad, gjorde knappt ont trots att han var med kameran uppe i huvudet :) Och han såg direk att det är dax för operation nu.. Har fått inflamation på vänster sida också, innan hade jag bara höger. Så imorgon ska han samla alla sina kirurger så ska dom försöka komma fram till hur dom ska göra. Det finns 2 alternativ.

1. Att operera genom näsan med det finns otroligt mycket risker. Så som att dom skulle fucka up min syn totalt, det är ju väldigt lätt att råka nudda något annat när det är så trångt. Och ett litet snedsteg och dom råkar röra den där pulsådern, då är det rätt kört för mig.. Så på detta sätt ville han helst inte göra.

2. Är borra ett hål i pannan/skallen och gå genom det, vilket han ville. Så med all säkerhet blir det så, mindre risker liksom. Är väldigt rädd för ärret, och för att få plåt i huvudet :( Men försöker vara positiv. Och han sa att ärret inte skulle bli så farligt för dom syr så fint, tur! Men ändå..

När dom väl är i skallen ska dom bryta upp en gång som är för trång, på höger och vänster sida. Sen dränera ut massa vätska. Men inte nog med det! Har en inflamation i bakhuvudet också. Och om man öppnar upp baksidan av skallen ökar jag risken att få gråstarr som gammal med typ 80% eller något. Så som sagt, dom ska diskutera hur dom ska göra imorgon. Hoppas att det blir så snabbt som möjligt iallafall! Fick även en ny medicin som jag ska äta dessa dagar innan han ringer. Och han skulle ringa i mitten på denna veckan. Jaja, ska äntligen kunna leva ett normalt liv utan huvudvärk och vara sjuk 24/7. Can't wait!!!!!!






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo