Suuuuuck
Publicerat den

Jag håller på att bli sjuk IGEN.. Har ont i halsen, hostar och förkyld :( Och i turkland hade jag så ont i skallen, riktigt obehagligt. Skulle upp på rummet en dag, och då kändes det som hela min hjärna trycktes neråt och jag blev helt svimfärdig, var tvungen att lägga mig i sängen såfort jag kom in på rummet. Är så jävla orolig att jag inte var 100% frisk när dom skrev ut mig, och dom måste lägga in mig igen.. Jaja, som tur är ska jag på återbesök på sjukhuset på onsdag för att göra efterkontroller. Och veckan efter ska jag till sjukhuset igen för att röntga skallen. Så jobbigt att dom inte satte det på samma dag?

Aja, vägrar bli sjuk igen iallafall! Är så galet kröksugen! Det enda man längtar till typ är ju helgerna? :) Så struntar i om jag knappt kan gå för jag är sjuk, WOOP WOOP. Ehhm, och idag vet jag inte vad som händer? Har en massa grejer jag borde göra, men har verkligen ingen ork.Tex borde jag byta bank, för SEB gav mig betydligt bättre grejer än vad swedbank gör. Men jag orkar inte. Någon som har SEB som bank och vet om det är bra att byta till? :) 

Detta är jag, haha.. Så är det när man bor i mullsjö.... (ja, det var en pik till mamma och pappa) Dör lite smått varje sekund här..






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo