22 April.
Publicerat den

Jag har så tråkig humor. Leker med en voice changer app, så jävla kul! Låter inte ens som min röst, hahaha. Lekte med den inatt med, en riktig natthumor grej. Annars så gör jag inte alls mycket? I helgen ska jag till halmstad iallafall, det ska bli så kul. Lucas kallar mig för "ca-ca", hihi. Så jävla söt, finns verkligen ingen sötare! Tänkte passa på att försöka hitta någon fin bikini när jag ändå är där. Cubus finns ju, och dom brukar ju ha stora bh:ar? Så förhoppningsvis. Vill ha en ny bikini till serbien, det är ju redan jättevarmt där liksom. På lördag ska det vara 28 grader! Och det hinner bli betydligt varmare på en månad. Det är även GRYMT billigt där också, billigare än thailand till och med! Speciellt där vi ska bo, lazarevac. Så tänker inte packa med mycket kläder ;) Hehee..
 
Förövrigt så längtar jag till sommaren så galet mycket!!
 



Amanda

sv: Ja verkligen, är sååå taggad på Emmaboda och Alanya! :D Åååh hatar att behöva välja vart man ska bo :( Men kommer säkert inte trivas i linköpingg, och då kommer jag fan skaffa lägenhet i jkpg :) får la bli tjuv för att kunna betala, hahahh!

Svar: Jaa, typ det som gör att jag orkar gå upp på morgonen xD Du får bo hos mig och din pappa på helgerna ;) Äsch, finns nog billiga lägenheter. Beror ju på om du börjar plugga eller inte, hur mycket får man i månaden då? :o



URL: http://amandahaansson.blogg.se/





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo