I was born a small town girl with glitter in my veins.
Publicerat den

Min dröm, mitt mål. USA. Just i detta ögonblick ligger jag uttråkad och stirrar in i min vägg. En fototapet på new york, över brooklyn bridge och alla vackra skyskrapor omkring. En dag, kommer situationen vara nästan likadan. Jag kommer ligga i min säng och se exakt samma bild, skillnaden då är att det inte kommer vara min tapet, det kommer vara min utsikt.

Något som gör mig ännu mer säker på min drömmar är all negativ respons man får. Jag har fått höra att jag ska vara realistisk.. Jag vet att jag har stora drömmar, dom är så stora att dom skrämmer mig. Men det är väl bara bra, eller? För varför ska man nöja sig med det lilla när man kan få så mycket mer? Jag vill kunna hjälpa ungdomar som har det jobbigt i skolan. Jag vill kunna visa att här står jag med dyskalkyli, koncentrationssvårigheter from hell OCH noll gymnasiebetyg. Men bara för det var jag inte dömd att misslyckas. Lyssna och följ alltid din magkänsla. 

Jag vill jobba med kläder, få designa. Jag vill. Jag vill. Jag vill. Jag ska. Och jag vet, varför skulle jag vara så olik från en hel hög med brudar som drömmer om samma sak? Jag vet faktiskt inte.. Men på något vis har jag alltid känt en väldigt stark dragning till usa, framförallt till änglarnas stad, los angeles. Konstigt med tanke på att jag aldrig ens satt mina fötter på amerikansk mark. Men en sak vet jag iallafall, att när jag väl står där på LAX airport med mina resväskor och känner hur värmen omfamnar mig. Då kommer varendaste liten cell i mig skrika av lycka ♥

Large


Large

A18779_large

Large
 
Tumblr_m5xqbwnbe61qe72h1o1_500_large




Amanda

sv: Jaså?! Har du oxå det typ ljusbruna läppstiftet? Det syntes inte ett skit när jag satte på mig det iallafall, haha xD Eller det blev lite glansigt, som vanligt lypsyl. Har la den färgen naturligt kanske.
Men den röda var rätt bra!



URL: http://amandahaansson.blogg.se/


Rebecca

VI DRAR!!

Svar: SERIÖST, VI GÖR DET!!!! Får fjärilar i magen bara jag tänker på det <333333



URL: http://rebeccalewinie.blogg.se





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo