Random bilder från srbija.
Publicerat den

God dag babes! Är helt slut, har varit i solen stort sett hela dagen. Dessutom taggar jag morgondagen något galet!!1

Tänkte lägga upp lite bilder från serbien. Shoppingen kommer senare ;) Ska åka ner till hösten igen, vi ska nämligen fixa iordning vårat hus! Så jävla underbart. Förövrigt har jag aldrig kännt mig så snygg som jag gör där nere, haha! Typ ALLA killar vände på sig om. Servitörerna, taxikillarna osv frågade mamma massa saker om mig och sa hur vacker jag var. Blev även kallad för angelina utav alla, alltså angelina jolie. Mammas kusin tyckte jag var så lik henne så hon har slutat säga mitt vanliga namn och kallar mig bara för angelina nu?! Haha herregud..


Världens godaste juice, dricker alltid den.
Detta är en jättekänd källa som folk från hela världen reser till för att bada i det vattnet, till och med kändisar! Vi ska förmodligen bo på det hotellet nästa sommar. Det vattnet är jättebra för reumatiker och folk som har ont. Jag tror absolut att det är en helig källa =) En tant kom dit och kunde knappt gå, efter ett par dagar kunde hon gå helt normalt därifrån. Egentligen var placet stängt nu, men vi pratade med vakterna och fick komma in, och jag smög ner med fötterna vattnet och jag började som fan och mådde typ bättre efteråt?!
Var fullt med andra pooler också, men jag kommer föredra källan =)

Haha sån ful turistbild.. Men här står jag i det heliga vattnet iallafall ;)
Här rinner det sånt heligt vatten 24/7, så folk kommer med stora burkar och hämtar vatten. Annars blir ju vi magsjuk av vanligt kranvatten där, men inte detta och vi drack massa! Så skumt..
Världens godaste mini-munkar! 


Piiivooooo!
Fina lilla zhooika ♥
Och min älskade lilla pucci (jag som döpte honom för 2 år sedan) ♥♥ Åh vad jag vill ha hem honom till sverige :'(



Carro skulle öppna en flaska rödvin, vilket slutade med att hon förstörde både tak och vägg, hmm....

Tax-free shopping.






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo