Nyår 2014.
Publicerat den

Sååå min nyårsafton var väldigt rolig! Det var party hemma hos amanda med goingar. Och vid 12-slaget blev det många pussar, såklart ;) Jag och en kompis kom hem till mig vid 7 tiden på morgonen, gissa om vi var döda? Haha.. Men det är ju faktiskt bara nyår en gång om året! Dock blev det liiiiiite drama på slutet när 2 kompisar till mig började dryga mot varandra. Men det är ju oftast sånt som händer när alkohol är inblandat.. Aja, jag hade iallafall jättekul! Bye bye 2013 och hej 2014!

Har ni några nyårslöften? Jag har! Jag ska börja säga exakt vad jag tycker och tänker samt vägra göra saker jag inte vill. Är alltid för snäll. Och att jag ska bli en bättre människa, skänka mer pengar, tänka på miljön osv. Det låter väl som bra löften? Orkar inte lova sånt där som att börja träna, det ska jag göra ändå.
Tog typ inga bilder tyvärr.. :(



elina

Låter ju som ett jättebra nyårslöfte! Speciellt det där med naturen. Tänk om alla kunde ha det, då hade vi inte behövt oroa oss för framtiden!

Svar: Känner det med :D Alla tänker bara på sig själva hela tiden.. Men om man tänker ett steg längre, vad ska vi göra utan miljön? :/



URL: http://shitsure.webblogg.se





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo