Så deppig, ta mig tillbaka..
Publicerat den

Hahahaha, alltså vart ska jag börja? 6 riktigt jäääääävla varma dagar på e-boda! Alltså dagarna var helt sjukt varma. Klockan 9 gick det inte ens vara kvar i tältet. Slår aldrig fel att den varmaste veckan ska vara på emmaboda, 3 året i rad nu liksom. Minns en natt när jag bara sov 1 timma (!!) och det började redan bli cpvarmt framåt 07-08, då var det bara att gå upp. Som vanligt campade vi jättenära en scen som kallas kojan, där dom alltid börja spela vid 03-06. Och då är musiken så hög att tältet skakar! Överdriver faktiskt inte, helt galet högt. Men 2 nätter var jag så jäkla trött och onykter att jag inte ens vaknande av det, haha! Då är man trött.. ;)


Sista kvällen var helt klart bäst, går inte förklara den kvällen/natten med ord. Så underbar. I början av kvällen spelade min favorit, killen som jag hade taggat för från dag 1. Världens bästa panda da panda ♥ Min kompis kommentar när han såg mig var "jag har aldrig sett någon vara så glad utan droger" Hahaha! Och ja, jag var så jävla glad över att få se Thibo igen! Jag sjöng med och dansade till ALLA låtar. Sån jävla känsla att stå framför sin idol med en massa andra människor som också avgudar honom. Och som alltid bjöd han på en grym konsert och fuckade ur totalt. OCH(!!!) tidigare på dagen satt jag i skuggan och försökte svalka mig med Ammi och gänget. Helt plötsligt får jag se en person jag känner igen gå förbi, och det är självaste PANDA!!!!!! Jag blev helt starstrucked och vågade inte gå fram.. Ångrar det som satan nu :( Sen kom även Frej Larsson fram från bla maskinen, far och son osv fram och frågade om jag och Ammi hade tändare! Men självklart hade vi inte det.. Pinsamt much?

Träffade även ett helt gäng med fina människor! Sjukaste var dock när jag tittade på movitz och började snacka med en skön kille som stod bredvid mig, han fick mitt nummer och vi bestämde oss för att träffas lite senare på kvällen. När jag träffar han och hans kompisar kände jag verkligen igen hans polare och dom kände igen mig. Och det visar sig att min killbästis från norrköping är deras kompis också?! Och han skulle komma dagen efter! Så fick även träffa honom, lycklig tjej! Snacka om att världen är liten?! Aja, skulle kunna skriva hur mycket mer som helst. Men kort och gott, festivalen var helt jävla underbar och jag önskar att jag kunde spola tillbaka tiden redan..
 







LOOOOOVEEEE!!!!!!!


Dirr efter Isak sög i sig lite T-röd, haha...

Kojaaaan! Där vi campadeeeeee

Blev även en hel del lustgas, haha så härligt! Typ alla hade med sig patroner.

Våran vän är verkligen anti-feminist. Han tycker att kvinnorna lyda sina män osv osv.. Så när han väl däckade gick jag och Amanda lös med en permanent penna ;) Heheheee!

Dax för hemgång... Såg så läskigt ut, helt öde. Typ som det varit en naturkatastrof eller nått..






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo