LYCKLIG!
Publicerat den

Heeej! Sorry för min frånvaro men det har hänt så mycket i mitt liv det senaste. Förra veckan kom jag hem från en helt underbar vecka med Amanda i Rhodos ♥ (Vilket jag bloggar mer om någon annan dag, samt lägger upp bildbomb) OCH i lördags hämtade jag hem min alldeles egna lilla valp!!!! Jag är helt kär i honom ♥

Att skaffa en egen hund är något som har funnits i mina tankar sedan jag flyttade hemifrån. Då jag saknar Dino och Theo vaaaarje dag.. Antingen är man en kattmänniska eller en hundmänniska, och jag är en hundmänniska långt ut i fingerspetsarna! Så i lördags när jag skulle åka och kolla på lilleman sa det bara klick. Han är helt perfekt. Så valet var väldigt lätt, och han fick hänga med mig hem ♥ Det känns sååå bra!! Skillnaden mellan en vaalp och ett spädbarn är verkligen hårfin, kan nog räkna mina timmars sömn dom senaste nätterna ;) Inatt lärde han sig att klättra ur sin kartong upp till min säng?! (Har lagt hans säng i en stor kartong så han inte springer upp och skadar sig eller liknande om nätterna) Så idag måste en katong med större väggar införskaffas. Han är så mammig! Såfort vi säger godnatt och jag lägger ner han till sig börjar han "gråta". Vilket får mitt mammahjärta att gå sönder typ, haha! Men ska försöka lära han att sova i sin koja och inte i sängen. Det är sjukt mysigt med vovvar i sängen, men det blir ett litet problem när man skaffar partner, haha..


Jag har hunnit lära känna min lilla chihuahua-pojke riktigt bra dom senaste dagarna. Han är såå trygg i sig själv. Väldigt orädd. Busig och kaxig! Och som sagt, väääldigt mammig ♥ Har inte riktigt bestämt mig för något namn än, känner olika varje dag. Men just nu har jag iallafall kallat honom för samma namn i ett dygn (rekord). Så när jag är 100% säker på vad min lilla kille ska heta, avslöjar jag det! Nepp, nu ska jag in i min lilla bebisbubbla igen, hihi. P.s. Han ser större ut på bilderna, han lika liten som en fjärrkontrol :')
 Robex Lundgren

fintURL: http://ghgumman.blogg.se/

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo