YOUNG WILD AND FREE.
Publicerat den

Hej på er, kom precis hem. Jag och amanda sov i stan inatt, så nu passade vi på att åka hem. För att fixa oss och dra in till stan ikväll igen för party :) Gårdagen var kul, vi var på fest hos en killkompis, och det blev rätt galet, haha! Är rikigt trött. Men nu ska försöka få i mig lite mat, duscha och sen på't igen. Puss :D 

Haha, med tanke på att alla bilder från igår är "obloggbara" så bjuder jag på en favorit i repris på mig och ammi ;) 1 år sedan typ, galet jööööh!!



FRIDAY!
Publicerat den

Hoppas på en riktigt grym helg med ammi! Ha en bra helg sötnosar ;) Nu kör vi!



 

 



skriker sommar 12!
Publicerat den

Åååh, blir helt glad av denna låten. Har en känsla av att när denna sommaren är slut kommer jag ha sjukt grymma minnen till denna!! Älskar svensk musik :)





flyttar till stan,
Publicerat den

Fredag imorgon, äntligen!! Festsugen och sovsugen!
Och imorgon flyttar jag till jkpg, ja iallafall för helgen ;) Haha, fett läskigt att bo själv ju. Men är väl lika bra att prova med tanke på att jag alltid tjatar om att flytta hemifrån :) Dock lär jag ju dö lite när det blir mörkt, haha jaja...

Annars vet jag inte vad jag ska skriva, har varit så mycket jobb nu. Så hinner liksom inte göra nått annat, börjar 7  och slutar 15.30, så orkar typ inget då, hahah. Wääääh, nu kallar duschen på mig! Tjiiiing



snart är dom mina ♥
Publicerat den

Vet dock inte vilken färg än, hihih. Men tror det blir dom oranga!




BOKAT!
Publicerat den

Ååh galet taggad, emmabodafestivalen vi ses i år igen!!! :D 
Längtar tills den 24e juli!






,
Publicerat den

Funny-quote-quotes-text-favim.com-451858_large



haha sött!
Publicerat den

Söta bilder jag hittade på camen som jag inte hade ett minne av :D
På bilden i mitten ser det ut som emma har världens största grisnäsa, hahahaha fyy, det gjorde hela min kväll!! ♥




fynd
Publicerat den

Denna snyggingen fick följa med mig hem idag från second hand :)
Så fulsnygg, men jag total älskar ju den dära bohemian chic känslan. Så det var inget snack om saken. Fanns även mobilficka i, stort plus. Den kommer passa kanon till emmabodafestivalen nu i juli. Och priset? 20 spänn. Haha, helt ok ;)

Ett par shorts till denna så, nöjd tjej. 



clutch,
Publicerat den

Tycker det finns många ruggit snygga och har själv varit nära att slå till ett par gånger. Men sen kommer tanken, hur lyckas man att INTE slarva bort den?! Om någon har ett tips, tell me! :) Är ganska säker på att jag hade lyckars göra det efter en utekväll, speciellt med mitt minne liksom, haha.. 




jobb, jobb, jobb.
Publicerat den

Men men, cash is king. Längtar tills 2 veckor framåt, för då har jag semester!!! TAGG :D Då blir det party varje dag, wooohhh! Sen en månad efter det fyller jag 18, vart har tiden tagit vägen?! Känns typ som det var igår jag lekte med barbie och fick veckopeng. Bläääää, känner mig verkligen asgammal..



posta vidare!
Publicerat den

Norges värsta djurplågare. Hon drev ”Dödens kennel” och har dömts till förbud mot att äga/vårda/föda upp hund i hela norge. En dom som fick stor uppmärksamhet i Norge!

... Nu har hon flyttat till Sverige för att undkomma förbudet. Och bygga upp en ny verksamhet. Hon är avstängd från SKK´s all… verksamhet.
Nu har hon börjat söka nya hundar i landet. Med falska namn och hemliga telefonnummer samt snyftiga historier om att vara sjukpensionär och inte ha så mycket pengar, vilseleder hon människor att sälja hundar billigt och på avbetalningar. Hon har även börjat leta hundar utanför landet.
Vi har även fått indikationer på att hon vill köpa andra djur. Så var försiktig, kräv ALLTID legitimation av köpare.
Ser man till den dom hon fick i Norge där det slogs fast att hon skjutit ihjäl hundar,grovt vanvårdat dom, ej givit dom veterinärvård, kastat valpar i väggen samt hade 15 döda hundvalpar i frysen.


Kvinnan heter Linda Marie Sofie Hansen Hagen-Johansen

Hon har redan plågat 2 rottwelier i Sverige. Ena var tvungen att avlivas.
Lars Liikamaa och Eva Wiklund trodde båda att de lämnat sina kära husdjur i trygga händer.När de insåg att kvinnan var en känd norsk djur­Plågerska var det för sent för hunden Rocky – som fick avlivas.
– Hon har förstört mitt liv, säger Eva.
Lars Liikamaa från Smedjebacken reste mycket och kunde inte ta hand om sin rottweiler Gizmo. Eva Wiklund från Sundsvall hade problem med sina ben och kunde inte rasta sin Rocky ordentligt.

De lade båda ut annonser på Blocket, och de fick svar av en kvinna i Jämtland som gärna ville ta hand om hundarna.
Vad de båda inte visste var att kvinnan tidigare dömts till djurförbud i hela Norge efter ett uppmärksammat fall av vanvård där norska myndigheter fann 32 döda hundar på kvinnans gård. Bad polisen om hjälp

– Jag fick reda på fem veckor senare att jag lämnat över hunden till en av Nordens största djurplågare, ­säger Lars Liikamaa och fortsätter:
– Jag ringde polisen och bad om hjälp men de sa att de inte kunde göra något ­utan åklagarbeslut. Då sa jag att jag kommer ­göra två brott de närmsta 24 timmarna.

Det första blev ett trafikbrott på vägen dit och sen ett inbrott på kvinnans välbevakade gård.
Lars tog med sig rottweilern Gizmo därifrån och ­åkte till veterinären där en kraftig infektion i hela kroppen konstaterades.
Behandlingen gick bra och hunden mår nu bra trots att kvinnan hade stoppat flertal sprutor i gizmo.

Värre gick det för Rocky.
När Eva Wiklund också tog lagen i egna händer och åkte till gården bara sex ­dagar efter hon lämnat bort hunden, möttes hon av en skräckbild när hon kikade in genom köksfönstret. Hennes hund Rocky låg orörlig på golvet.
– Kvinnan upptäckte inte mig utan jag såg hur hon ­eldade på Rocky med tändare och sen satte en spruta i honom, det gjorde hon tre gånger, säger Eva Wiklund.

Till slut fick Eva med sig sin hund från gården, men då var det försent..
 
 

Jag skulle vilja göra exakt samma sak mot dig din äckliga fitta.



idioter..!
Publicerat den

Usch, vilka hemska människor det finns. Som tur är vet jag att detta är fejk och att dom snor alla pengar som finns på kontot om man mejlar tillbaka sina uppgifter. Texten är till och med felstavad, man ser direkt att det är fejk. "mail.dk" Dessutom har jag inte ens ett onlinekonto på swedbank, haha.
Mig lyckas ni iallafall inte lura :) Tänk på det läsare, låt er inte heller luras!!




pics från midsummer!
Publicerat den

Midsommar var jättekul för mig! Dock blev det kanske lite knas i slutet, men men.
Först firade jag med familjen, massa god mat, femkamp osv. Asmys! Sen åkte jag och ammi till emil i bankeryd där det blev fest. Jättekul och sköna människor! Och efter festen vart det raka vägen till jkpg för bakiskäk på sibylla :)
 
 
Gott med jordgubbar!

Haha, älskar denna bilden. Så rolig! :)

Like a boss!

älskling ♥
 
 
 
 
 
 
Och som vanligt, slår mig alltid på samma ben. VARFÖR?!
 



Midsommardagen,
Publicerat den

Jag lever! Har bara inte hunnit blogga idag, har myst med familjen. Syster, lucas osv är här. Mys!! Plus att vi har andra gäster också :) Så bloggar mer imorgon om midsommar, men jag hade jättekul igår :D Bloggar från telefonen nu så kan inte ladda upp några bilder, men det kommer imorgon som sagt ;) Puuuss på er!



GLAD MIDSOMMAR!!
Publicerat den




Ja tack,
Publicerat den

Ganska go festival outfit! Dock så slutar det alltid med att man knappt har haft på sig hälften av alla sina kläder man har packat ner. Vet hur det var förra sommaren, hade typ samma jeansshorts nästan hela tiden. Och en kväll bytte jag brallor med en kille jag lärde känna där. Så han hade mina tjejshorts och jag hade hans killbyxor, så sjukt kul var det! Vi fick ju rätt många blickar på oss, haha ;) Och påtal om festival, blir nog att boka emmaboda nästa vecka, är galet taggad!!! Världens mysigaste festival, verkligen alla är glada och trevliga! :D

599900773_large



helg!!
Publicerat den

Nu tar lilla jag helg, åååh så skönt!!! :D Varit en grymt jobbig dag på jobbet.




kvällsgos!
Publicerat den




Herregud, haha..
Publicerat den




Kan säga som så att jag inte svarade mer sen, haha. Såg typ introt till en beck eller wallander film när en gammal gubbe använder sig av en snygg profilbild för att locka till sig småtjejer sedan träffar och våldtar/mördar dom. Haha hey, sån är jag!! 



känslan av..
Publicerat den

Att ligga vaken klockan 04 när jag ska upp om 2 timmar, ååååh...
Är det inte underbart? :) Men jag är positiv, då kommer man längst.
Fan vilken go människa jag är, att inte alla älskar mig? Konstigt.




miss u..
Publicerat den

Saknar min mormor så otroligt mycket. Går inte beskriva hur mycket jag älskade/älskar henne. Är så otroligt tacksam över att vi fick ha henne som mormor. På senaste tiden har jag börjat tänka på henne så mycket. Snart fyller jag 18, önskar så att hon skulle fått vara med då. 18 är en speciell ålder, fast vet ju att hon kommer vara här iallafall. Mormor skulle aldrig missa än födelsedag, inte ens när hon är på andra sidan. Sista gången jag fick se dig var dagen före jag fyllde 15, en liten snorunge var jag då. Önskar så att du hade fått träffa mig nu som "vuxen", och att du skulle varit stolt över mig. Varje födelsedag och julafton känns fortfarande så konstigt och tomt utan dig. Jag hade behövt dig så mycket längre.. Jag saknar dig min älskade mormor! En dag ses vi igen, och då ska jag göra min super fula grimasch som du alltid skrattade så åt :)  / ditt vackra barnbarn (som du alltid sa ♥)

Den här bilden stämmer så in!! Alltid när man sov hos mormor tvingade hon än att äta massa, haha ♥
531859_336664963057433_172690352788229_969185_1261704437_n_large
Tumblr_m2e0a2i5gw1r6j5ijo1_500_large



chillin' with alfons!
Publicerat den




vart finns linnet?!
Publicerat den

Igår efter jobbet blev det direkt att åka till carro för fika, gottgott! Sen vart det myskväll :) Och efter det däckade jag, haha oops! Och strax ska jag till jobbet igen. Somsagt, det blir inte världens roligaste uppdatering när man jobbar ;)

MEEEN, någon som vet vart jag hittar detta linnet?! MUMS!!
419732_387728767923175_278162615_n_large

 

 

 




underbara låt ♥
Publicerat den

I'm under pressure
Seven billion people in the world
Trying to fit in
Keep it together
Smile on your face
Even though you feel like frowning

But hey now, 
Don't know boy
We both know what to do
But I will take my chances

As long as you love me
We could be starving
We could be homeless
We could be broke

 

Tumblr_m5qcnwvcvr1ql8bzko1_500_large




word.
Publicerat den




på jobbet!
Publicerat den

Äter dock frukost nu, så lite rast :) Försöker att hälla i mig massa kaffe så jag blir lite pigg! För just nu är jag verkligen INTE det, haha. Shit vilken trött människa jag är. Men somnade liksom runt 03 inatt, kan aldrig sova på nätterna :( Bläääääää....

Så när klockan ringde vid 06 vart jag inte glad! Jaja, så är det. Ha en bra dag alla! :)




paket
Publicerat den

Härom veckan klickade jag hem ett paket från gt, har glömt att visa det :)

Och det fick bli trötta mobillbilder! Haha.

 

Dödskalle och kors, ericatröja big time med andra ord! 

 

 


Naken rygg ♥♥




,
Publicerat den

Tumblr_luj2q0q7d51qhwp6fo1_500_large



shopping och bakfylla,
Publicerat den

Haha, idag har jag varit sjukt bakis. När jag och mamma åkte in till stan slutade med att hon fick stanna bilen så jag fick gå ut och spy... Då är det illa. Men det var kul igår, först var vi i bankeryd sen jkpg och efterfest i mullsjö :)

Och idag har jag shoppat! Var väl dock inte så kul att trängas med alla folk när man vart så bakfull. Jag blev dessutom rätt raggad inne på telenor, haha sånt är ju alltid trevligt ;) Jaja, jättenöjd med mina inköp!

Dessa skinnshorts var som gjorda till mig, kärlek!

 

Haha, denna köpte mamma till mig. Det är en midsommarkrans, så söt irl! Dessutom ett plus att blommorna aldrig vissnar och blir fula under kvällen :)


Och ny iphone, glad och nöjd tjej! :D

Var tvungen att köpa en "simkort-klippare" också för mitt sim var för stort för min nya telefon. Haha, så sjukt tråkig grej att köpa. Kommer liksom aldrig använda den igen.

 




parteeeeeey!
Publicerat den

Gick upp vid 06 och jobbat sen 07 till 15.30.. Och nu ska jag försöka släpa mig in i duschen och sen fixa mig för en förhoppningsvis go partykväll! Och med tanke på att alla 93or här i jkpg tog studenten idag blir det nog drag, grattis alla!! Är så galet seg, men det ska nog ordna sig efter ett par öl ;) Puss, ha en bra kväll!


 

 

 

 




försvinner in i bokens värld..
Publicerat den

Äntligen ska jag få läsa trean av mina favorit böcker, elsas hemlighet.
Som jag har längtat! Kan känna igen mig så i elsa, underbara böcker. LOVE!

 




bokat tandblekning!
Publicerat den

Herregud, fick precis en chock när jag loggade in på blogg.se. Vad dom har gjort om?! Fattar ju knappt något, hatar förändringar.. Usch..!

 

Jaja, skulle ju haft tid hos tandläkaren klockan 13.20. MEN, vaknar 07 av att någon terrar hemtelefonen, men orkade inte gå upp och svara. Tillslut slutar det ringa på den, men börjar istället på min mobil. Då är det tandläkaren, som berättar att hon jag egentligen skulle ha är sjuk. Så istället skulle jag få en annan och komma klockan 11.20 istället? Blev så arg, sista morgonen jag hade kunnat få sova "länge" innan jag börjar jobba. Så efter det kunde jag inte somna om :(

 

Men det gick bra hos tandläkaren iallfall, inga hål! Hiihi. DOCK skulle hon ta bort tandsten, har typ aldrig haft det innan så fattade inte vad hon skulle göra. Och självklart råkade hon kötta upp mitt tandkött, FY VAD ONT DET GJORDE! Och det började blöda massa, så jävla illa.. Men jag bokade tid för tandblekning också! Dock tänker jag göra det till hösten för om man ska bleka tänderna ska dom vara "perfekta" först. Som min tandläkare sa "annars är det som att ta på sig nya kläder fast man inte har duschat" Hahahha. Och det enda jag behövde göra var att börja använda mer tandtråd. Så om jag kör på det hela sommaren kommer dom vara det, kul! :D Det är sjukt dyrt att göra det, men som hon sa, sån skit man beställer hem. Gör mer skada än "nytta" och jag vill inte förstöra mina tänder pga att jag är snål. Inte för att jag har gula tänder direkt, men tycker det är fint är dom är kritvita :) Så det ska bli jättekul!

Hahaha, jag innan typ :D

 

 

 

 

 




Mål.
Publicerat den

Innan 2012 är slut vill/ska jag ha flyttat hemifrån. Visst det är väl kanske lite tidigt att flytta när man bara är 18? Känner mig dock betydligt äldre. Men vill verkligen och känner att det är dax för det! Och jag har aldrig gjort det som omgivningen förväntar. Kör mitt eget race helt enkelt :) JAG SKA, SKA, SKA!

11147919-lonely-girl-with-suitcase-at-countryside_large



50/50
Publicerat den

Ååh, såg en så jävla bra film igår, 50/50. Den handlar om Adam som får beskedet att han har fått cancer och har 50% chans att överleva. Rekomenderar den starkt, den var så bra att jag lätt kan se den idag igen :) Helt klart en ny favorit! Sen att joseph gordon-levitt spelar huvudrollen, gör ju inte filmen sämre, hihi. Herrejävlar vad snygg han har blivit! Sist jag såg en film med honom var ju typ '10 orsaker att hata dig' Och då är han ju jätteliten, haha. Dessutom tycker jag han har blivit väldigt lik heath ledger, jag kan knappast vara den enda som tycker det?
Men men, den hade verkligen allt en film ska ha. Så titta på den! (tror allt att jag fick en mega crush på joseph asså, mums!!)

Jag hatar cancer, cancer är världens hemskaste jävla sjukdom. Har så många i min släkt som har haft det. Ingen förtjänar det, om det nu måste drabba någon kan det väl drabba mördare, pedofiler osv? Men nej, det är alltid dom bästa och älskade människorna som får det. I wish cancer got cancer and died.


Kolla ögonen, åååh..



Livet äger!
Publicerat den

Uhhhhhhh uhhhh, bra humör idag, är taggad på att gadda mig snart igen :)
Men sticker väl och solar nu, för ute får man ju fan ingen sol. Tänkte det kunde vara det nu när jag är ledig, men nehe. Blir så lack, suuuuck..

Osminkad och söt, hoppas jag inte träffar någon viktig, haha.






Godmorgon världen!
Publicerat den




underbara bästa vän!
Publicerat den

Kan inte sova, ligger och pratar med min bästa killkompis. Han är så jävla bäst, får mig alltid på bra humör. Den enda killen (som inte tillhör familjen då) som jag helt ärligt kan säga att jag älskar och litar 100% på. Och jag skulle aldrig använda ordet älskar till någon om jag inte menade det. Helvete vad bra du är min fina fina vän! Det känns som jag har känt dig i hela mitt liv plus lite till. Tror nästan du var min bror i ett förra liv eller nått, haha! Älskar dig kåmpiz, tack för du finns ♥ 





to die for,
Publicerat den

Herregud, chanel ryggsäcken ger mig ögonorgasm big fucking time! Har börjat tycka rygga är sjukt snyggt och underskattat.

Tumblr_m59drphaak1r9zrxao1_500_large
Eller denna LV, måste ha!! Dom är högst upp på önskelistan nu.
Tumblr_ln7yf42jkx1qeo03no1_500_large



wild child,
Publicerat den

På torsdag ska jag till tandläkaren, fyyy..  :(
När jag var liten slog jag min tandläkare en gång, plus rev ner alla såna där grejer man har i munnen. Men det var faktiskt hennes fel, hon sa att jag inte skulle få någon spruta men sen höll hon fast mig och försökte ge mig det ändå..? Sparkade henne och då fick jag gå hem, var typ 10 år, haha. Samma sak när jag skulle ta blodprov en gång, då sparkade jag nästan ner deras dator plus läkaren. Haha swag! Vild unge? Var helt jävla galen som liten. Jaja, på torsdag ska dom ju bara kolla om jag har några hål, så det blir nog inte så farligt. Har inte varit hos tandläkaren på typ 2 år, så det behövs väl. Antar jag? 




'
Publicerat den




shopping,
Publicerat den

Blev mini shopping i lördags som jag har glömt att visa!







ajaj, mitt huvud...
Publicerat den

Det blev fest igår med becca :D Dock känns det i kroppen idag, hehe..
Men det var askul!! Speciellt alla sanningar som kom fram under, 'jag har aldrig' ;)
Jaja, sängen kommer vara min bästis resten av dagen, puss!


Haha becca stod för musiken ;) Gulle!! 

Trodde killen hade doppat sina strumpor i min drink :(



Nya nagellack!
Publicerat den

Fyndade två fina nagellack innan! Så härliga färger :)




underbart!
Publicerat den




kollade på bebis igår!
Publicerat den

Gissa vad jag kollade på igår? Ragdoll kattungar! Blev verkligen förälskad i en liten hane :) Men ska suga på den karamellen ett tag till, uppfödaren har nämligen en ny kull på G plus en till i höst. Så funderar att ta någon senare istället, för han jag blev förälskad i var redan tingad. Sen var det en annan som jag också älskade, men jag får se! Ca 6000-7000:- ligger en ragdoll på. Kanske lite mycket när man kan köpa en bondkatt för typ 1 krona, men bondkatter är ju mer "vilda" liksom. Ragdoll är ju nästan lite mer som hundar, vilket jag gillar :) För den ska ju trivas ihop med dino och theo också!

Här är lille killen som jag smällte totalt för, så söööt!! 







paket,
Publicerat den

I söndags så svalde jag min piercing, har svalt typ 3 kulor det senaste. Så jävla irriterande!! Så skulle klicka hem en ny, men hittade inte en helt vanlig någonstans?! Vart bara massa blingbling och grejer på (fanns till och med små snoppar på, haha?!) Jag tycker inte om att ha "diamant" på piercingen, för det första river det i gomen. Sen en gång råkade diamanten trilla ur så höll nästan på att bita av en tand. Men iallafall, tillslut hittade jag en helt vanlig utan massa skit på. Personligen så tycker jag det är snyggast så!

Hade funderingar på att ta ut den, men det känns så obehagligt utan! Går inte beskriva känslan, men känns som man har så sjukt mycket plats i munnen. Så otäckt! Alla som har piercing i tungan fattar vad jag menar ;) I början var det jobbigt att vänja sig, och nu kan man inte vara utan. Har haft den i 3-4 år :)




karma,
Publicerat den

Ledig idag med, men jobbar imorgon. Sen ledig hela nästa vecka. Och efter det, då jobbar jag varje dag i flera veckor. Har ju jobbat ganska mycket nu, plus att det lär bli mycket mer. Men ska ju göra en "grej" efter jag fyllt 18. Och det kommer kosta väldigt mycket. Dessutom är jag ekonomisk, dock inte så att det blir överdrivet. Typ att man blir snål, det är jag verkligen inte! För att få något måste man ge, karma. Allt man gör får man tillbaka. Inom 10-15 år kommer jag vara ekonomiskt oberoende, jag bara vet det. Alltid vetat! :) Finns många som inte tror på det, men skratta bäst som skrattar sist! Och med tanke på att man alltid fått höra i sin skolgång hur värdelös man är på siffror (har ju dyskalkyli) så kommer det bli ännu underbarare att visa dom som aldrig trodde på mig. Typ såfort jag sa att jag skulle hoppa av skolan, då fick jag höra att jag skulle sluta på sos, haha asså..? Jaja, nu ska jag sluta prata om pengar. För är det något som retar gallfeber på männskor, är det pengar!

Passade på att städa mitt rum innan, eller ja, slängde kläderna i tvätten typ.
Imorgon måste jag boka tid hos läkaren för min rygg. Har ju fått gå hos en massör för den och så, han sa att jag måste börja gymma pga att jag inte har några muskler i ryggen typ. Och om jag inte gör det kommer min rygg aldrig hålla.. Men tror det kan vara något annat också. Uuuh, låter som en kärring.. :(

Medium_480_large



får ur mig lite vrede innan läggdags.
Publicerat den

Fyfan vad jag blir förbannad på unga tjejer och killar som inte förstår allvaret med att skaffa barn? Barnet är kul tills dom sover ca 2 timmar per natt, måste köpa blöjor för hela studiebidraget och när dom märker att det inte var så kul slutar det med att mormor etc får ta hand om barnet. Finner inga ord för hur hemsk sånt är! Om man ska skaffa barn ska man vara beredd att verkligen offra sin ungdom och allt det som hör till. Punkt.



Godmorgon erica,
Publicerat den

Eller god dag typ? Men sova länge får man göra när man är ledig och det är sveriges nationaldag. Grattis vårat fina Sverige! :)

Startar min dag med kaffe, wienerbröd och favorit tidningen nära som jag prenumererar på. En tidning för medium! Bästa.




bad bad girl,
Publicerat den

Har inte haft någon ork att blogga det senaste, allt har typ varit tidsinställda inlägg. Men har jobbat väldigt mycket, så har inte hunnit eller pallat liksom.
Men imorgon är man ju ledig, fett! Och vafan är det för bajsväder vi har?!
Iofs så får det gärna vara sånt när jag jobbar, men när jag är ledig ska det vara sooooool!! Vill ju bli brunare ;) Har typ inte fått sola på 2 veckor, ångest..!
Btw, insåg precis att någon har rivit mig på näsan så har typ fått ett litet jack, skumt?! :S Jaja, ska nog åka in till stan snart med mami och kika lite!

Tumblr_m4z6ea9lox1qgujfno1_500_large




hela världen är lite sne,
Publicerat den



Img1495488651_large



Hemma igen,
Publicerat den

Hemma efter 4 timmars tågresa, är sjuuuukt seg nu med andra ord. Men har haft det så bra hos min älskade syster och Lucas!! Ååh, så sugen på att flytta till Halmstad..
Men men ska upp tidigt och jobba imorgon, så orkar inte blogga mer och som sagt så är jag grymt trött!

Hjärtat chillar med alfons och kollar Bamse i sin bebisfåtölj, åååh smälter!




skåååul
Publicerat den

Idag har jag myst massa med min älskling lucas, ååååh!! 
Dock är jag ju lite ledsen över att jag missade danny ikväll som var på hemmaplan. Men men, var väl inte meningen att jag skulle se honom idag. Han skulle väl bara blivit för kär i mig och lämnat sin tråkiga flickvän liksom ;) Så bättre att vänta tills dom gör slut, hhehe. Nä nu ska jag fortsätta slinga emmis hår, wooohhh!




Tapas och dricka,
Publicerat den

Mys!! Tapas, rosé, limoncello och öl plus massa talk med min underbara syster :) Så glad att jag åkte till Halmstad, välbehövligt!




framme hos mina älsklingar ♥
Publicerat den