mumsar!
Publicerat den




'
Publicerat den

Tumblr_mavakdnp7o1qkz17zo1_400_large
Dream-relationship-change-cigarette-favim.com-512163_large



mår som man förtjänar.
Publicerat den

Kvällen började med förfest i strömsholm! Världens finaste lägenhet hade killarna som bodde där, helt sjukt! Och efter det drog vi vidare till cbar och skakade rumpa och blev bjudna på drinkar. Och sen vart vi på olearys en sväng också, hih. Så kul kväll med mina goingar! Dock blev det väl lite för mycket dricka för alla ;) 

Mindre roligt har det varit idag. Har varit på akuten och fått ny medicin pga att jag är sjuk igen.. Dom körde in en kamera i näsan också, så jävla otäckt! :( Usch, usch usch! Och den medicinen jag fick nu är så jävla stark så jag spydde av den.. Plus att jag ska äta kortison med, och den är också så stark. Förstår verkligen inte hur jag ska kunna fortsätta äta det. Och om det inte blir något bättre måste jag läggas in igen. När ska jag få bli frisk och slippa allt detta....?

Haha, visar upp våra fina kors ;) Och jag ser ju inte för nykter ut, haha.

Mina goinar! Haha, och han killen ser helt död ut!? :O





T.G.I.F!
Publicerat den

Ikväll blir utgång för hela slanten, såå taggad!! känner på mig att det kommer bli en riktigt go kväll ;) Förövrigt tänkte jag hoppa in i duschen, men har världens näseblod som inte slutar, så får väl vänta ett tag till..

Målade precis mina naglar med det tuffa magnetlacket, visst är det fint? :D



Blödig..
Publicerat den

Förstår inte vad det är med mig, började precis lipa åt en reklam på tv;n?!
Haha, wtf.. Men tycker den är så sorlig, usch.. Stackars kjell! :( 




Gårdagens inköp,
Publicerat den

Åkte ju in till stan innan och bytte min bandeau. Först tänkte jag strunta i det för jag var så trött, men nu är jag glad att jag gjorde det :) Passade även på att köpa cola och mörk choklad med "seasalt", naaaamnaaam!

Här är det jag shoppade igår iallafall! 



Väldigt svår att få på bild för den lyser som fan, haha.
Och sist men inte minst denna söta från rut m fl :)





jävla gt..
Publicerat den

Måste in till stan idag igen! Köpte en bh/bandeau igår på gina tricot och självklart var det ett hål i och banden var också sönder? Orkar inte, ååååååååhhh.........



give me strength.
Publicerat den

Besöket på sjukhuset gick väl sådär, fick akutröngen och det visade sig att det finns fortfarande vätska kvar och det är svullnad i hålorna jämte hjärnan. Så nu ska jag gå på kortison igen, fyfan hatar det.. Och om jag fortfarande har ont i skallen på fredag måste jag åka in. Pfft, kan dom ju glömma! Partyfredag juuu ;)

Efter sjukan fick det bli lite shopping plus en 20e minutare solning innan jag drog hem! Så skönt ♥ Juste, klippte mig i förrgår också.. Och ni som känner mig vet att jag helt seriöst tar 10 stora sprutor i armen hellre än klipper mig. Men nu behövde jag verkligen toppa det och så. Och hur det känns nu? Förjävligt. Om det finns någon som kan sätta i löshår på mig, säg till!! Orkar inte clips, så jobbigt att behöva tänka på om det syns osv. Aja, ge mig fredag så jag kan få en öl!!!!!




Snabba ryck
Publicerat den

Känner mig lite stressad, ska strax röra mig mot tåget för att åka in till sjukhuset på efterkontroll. Ska tjata på min läkare att få en akutröntgen också. Har ju fortfarande ont, och jag har en röntgnings-tid nästa vecka (klockan 07.00 USCH!!) Så lika bra att göra allt när jag ändå är där? Aja, wish me luck! :)



Shopping alanya
Publicerat den

Lite shopping blev det faktiskt! Sen så köpte jag "gucci rusch 1" Parfymen till mamma och några BB-kallingar till pappa också :)


Älskar magnet-nagellacket, man målar sen så håller man en liten magnet över så blir dom typ som på förpackningen :D

Puderborste med äkta hår, så len! Och det fanns en hel katalog med massa olika färger, så tillslut fick jag damp och valde en med alla färger, haha :)

shambala-armband, så sjukt fina!!!11

Smoke weed everyday eller? Haha nej, men minns knappt att jag köpte den faktiskt :D

Haha jag frågade om dom hade sverige-linne i en butik och turken ba "det är lugnt jag klipper det fint" och han klippte jättefult, hahah :( Men var ju liksom tvungen att köpa det trots att han hade klippt fult, haha så jävla ovärt!

Gossigaste stoooora basket-tröjan, nya nattlinnet lätt! 




Och en liten mullberry-väska, som man kan ha som clutch också. Älskar alla fack speciellt mobilfickan, asgo på krogen jööh
 



!!!!!!!!!
Publicerat den

Skulle nästan kunna döda för lite cola nu, ååååh är så galet sugen :( Och jag orkar absolut inte gå till ica för jag är asförkyld och det är cpkallt ute. Tycker synd om mig själv nu.... I-landsproblem i know, men cola gör mig lycklig ♥

Indie_2_015_large



Bildbomb alanya del 2
Publicerat den





 

Haha, vi är väldigt fokuserade på en cigg?!

Första kvällen provade vi på bistro bellman och det gillade vi inte. Bara massa läskiga turkar som låtsades vara svenskar. Så som sagt, the doors ♥



Ser ni vem denna mannen är som vi festade med? ;) Hahaha!!

Vår fina sverige-outfit ;)
Haha skämtbild eller seriösa smygfoton?



Hotellkatten som ba kom och hoppade upp i knät, så söt!
 

Vi träffade en liten schäfervalp som var så busig och ville bita söder mina skosnören! Så sööt, ville bara ta med mig honom hem :(

Poolbaren!







Haha, för det är ju så lätt attt tvinga sin hund att göra sina behov..
 

Mådde så dåligt när vi var på flygplatsen på g hem, men tvingade mig ändå i mig det. Kommer ALDRIG kunna äta kycklingbörjade igen, usch..

Vi började få lite bråttom så jag var tvungen att dricka upp min öl fort, men klarade verkligen inte det. Så körde på denna goa idéen så kunde jag dricka var jag ville, haha! ;)



Suuuuuck
Publicerat den

Jag håller på att bli sjuk IGEN.. Har ont i halsen, hostar och förkyld :( Och i turkland hade jag så ont i skallen, riktigt obehagligt. Skulle upp på rummet en dag, och då kändes det som hela min hjärna trycktes neråt och jag blev helt svimfärdig, var tvungen att lägga mig i sängen såfort jag kom in på rummet. Är så jävla orolig att jag inte var 100% frisk när dom skrev ut mig, och dom måste lägga in mig igen.. Jaja, som tur är ska jag på återbesök på sjukhuset på onsdag för att göra efterkontroller. Och veckan efter ska jag till sjukhuset igen för att röntga skallen. Så jobbigt att dom inte satte det på samma dag?

Aja, vägrar bli sjuk igen iallafall! Är så galet kröksugen! Det enda man längtar till typ är ju helgerna? :) Så struntar i om jag knappt kan gå för jag är sjuk, WOOP WOOP. Ehhm, och idag vet jag inte vad som händer? Har en massa grejer jag borde göra, men har verkligen ingen ork.Tex borde jag byta bank, för SEB gav mig betydligt bättre grejer än vad swedbank gör. Men jag orkar inte. Någon som har SEB som bank och vet om det är bra att byta till? :) 

Detta är jag, haha.. Så är det när man bor i mullsjö.... (ja, det var en pik till mamma och pappa) Dör lite smått varje sekund här..



Bildbomb alanya del 1
Publicerat den






HAHA, jag och amanda dog lite åt denna bilden. Ser ut som amanda har 1 ben!





En kväll tog vi upp drinkar på rummet fast vi inte fick, BUSIGT!

Bästa klubben i hela alanya, endast skandinavier fick partaja där. Så skönt att slippa äckliga turkar osv!



Lite bardansande fick det ju bli också, hahaha..





Partybåtarna var ju bara för coola, såg ut som piratskepp. Dock var dom som vårat flygbolag rekomenderade fullbokade :(  Jaja, det var väl tur det kanske? hahah.







Hello sweden
Publicerat den

heeeeej på er! Fy satan vad kallt det är här hemma i sverige, buuhuu :( Vi landade i sverige runt 9 tiden, och flyget gick rätt bra. Blev lite skakigt över bulgarien pga att det var storm där eller något, men vart helt däckad så brydde mig inte så mycket, haha! Amandas axel fick agera kudde i transferbussen och flyget, skönt hehe.

Och vad ska jag säga om denna veckan? Den har varit hela jävla underbar!!!!!! Längtar redan tillbaka, skulle lätt kunna dra igen nästa vecka. Bara ge mig lite sömn så är jag fit for fight igen! Denna veckan blir rehab asså. Har väl druckit för mycket och sovit för lite, men det tar vi igen nu i veckan så är det kalas till nästa helg ;) Åhåhåhåh, ta mig tillbaka! Lägger upp bildbomb imorgon och visar shoppingen senare i veckan. Idag orkar jag verkligen inte. Nu ska jag ha myskväll med mami och papi plus vovvarna! OCH sakna alanya.....



Skjut mig
Publicerat den

Vill verkligen inte hem! Eller jag skulle väl ljuga om jag sa att jag inte längtade liiiite efter mamma och pappa, haha! Men orkar inte åka hem till Mullsjö och den tråkiga jävla verkligheten.. Flyget går inatt, så tror det blir bärs och shopping ikväll. Plus dra in på the doors och försöka hitta världens snyggaste människa, vet inte ens vad han heter. OCH, han kom från jkpg, hur sjukt?! Men som sagt, minns ju inte vad han heter eller något.. Ååh, skjut mig :( Dessutom har jag världens bakfylla, så skjut mig ännu mer.

Dessa kvällar har varit så sjuka! Ska berätta mer och lägga upp bilder hemma :) Igår körde vi all in! Sååå sjukt. Kan ju berätta att en kändis raggade som satan på mig! Bjöd mig på drinkar, shots osv. Ville att jag skulle ta hans nummer också. OCH att jag skulle hänga med honom hem, usch!! Så tillslut sa jag att jag behövde leta efter min kusin som inte klarade sig själv för han var efterbliven, HAHA! Och sen vart det nattbad med några från Norrköping,  3e gången denna semestern, så kul :D Nu ska jag upp och väcka Amanda, hon sover fortfarande så hörs senare eller imorgon i Sverige..... Pusss




Tja!
Publicerat den




Lever livet!!
Publicerat den




Vi lever!!
Publicerat den

Vi har det underbart här, så orkar verkligen inte blogga :D Juste, våra killkompisar var på landvetter och överraskade oss när vi kom dit! Dom hade bokat samma resa, askul! Så igår firade vi rejält, hehe. Vilket vi kommer göra varje kväll, LYCKLIG TJEJ!!! Just nu ligger vi med varsin öl vid poolen ;)




Taggad och nervös!!
Publicerat den

hejhejhejhej, har inte hunnit blogga idag. Först jobb, sen har jag varit i stan och lite så. Men passar på att skriva ett inlägg innan sängen kallar på mig ;) Klockan ringer 05.15 inatt/imorgon. Då blir det frulle och fixa sig, sen kör mami mig och amanda till gbg, landvetter. Och ca 10.15 lyfter flyget mot ALANYA! :D Iiih, taggad och nervös tjej här! Lär inte sova mycket inatt, haha. Vi ska ha wifi på vårat hotell, så kommer väl slänga in ett inlägg när vi är framme ;)
PUSS PÅ ER! ♥ (PS. Håll alla tummar för mig att mina flygpiller ska lugna ner mig, haha.. Och jag älskar min familj mest i hela världen!)




nails,
Publicerat den

Medans jag är på jobbet får ni kolla på lite fina naglar. Ååh, visst får man inspo till sina egna?! :) Fast kanske inte boysen som läser, hähä. LOVE IT!! 
Img_9033_large

Img_9669_large

Img_8784_large

Img_0729_large

Img_9394_large

Untitled_21_large

Img_0957s_large



haha! ;)
Publicerat den




Love ♥
Publicerat den

När Lucas var här laddade jag ner hans favvospel på min padda (japp, den heter paddan nu ;)) Och han tyckte det var ASKUL! Han är ju van att spela det på iphonen och så. Men nu var det ju beeetydligt större :D Sen så låg han och kollade på Emil i lönnberga på den helt själv, gulle! ♥




Tired..
Publicerat den

Ååh, så trött. Sov knappt något inatt, som vanligt i detta huset.. Är så trött på att vara trött. Aja bara att bita ihop och le, bara 2 arbetsdagar kvar!! Nu ska jag ut med vovvarna sen dra till jobbet. Pöss

378202_4432852668360_187224899_n_large_504865ff9606ee0a81001402_large



Ohlala, haha
Publicerat den

Låter ju spännande, undra vem denna personen kan vara ;)



3 dagar kvar!
Publicerat den

Woop woop, idag måste jag försöka packa klart mitt handbagage. Slänga ner mina flygpiller osv. Är äckligt jävla flygrädd. Haha. Men om jag tar dom plus någon öl i baren innan ska det nog gå helt ok! Dessutom tror jag nog att amanda kan få mig på andra tankar ;) Hoppas det är massa snygga killar på planet också!

Ska även försöka kolla genom allt i resväskan, har typ pyttelite kvar att packa. Måste lära mig att låsa och låsa upp den också, haha. Ååh, kan inte fatta att vi sticker om 3 dagar! Dock går tiden jättesegt nu, känns som denna veckan har varit jättelång. Vill bara ha LÖRDAG! :D Pengar har jag inte heller växlat, men gör nog det på landvetter. För jag lär ju shoppa plus köpa massa buckets ute! ;)














Tidsfördriv!
Publicerat den

"Är du:"

1. Är du singel? Yes!!
2. Är du lycklig? Ja, men man kan väl alltid bli lyckligare..?
3. Är du uttråkad? Ganska, haha :(
4. Är du ledsen? Inte nu.
5. Är du italienare? Nej, borde jag? haha.
6. Är du gravid? Naaaj.
7. Är du full? Nej, men det skulle inte sitta fel med lite vev nu ;) 
8. Är du en cooling? Ööööh, om jag är?!!?
9. Är du från Irland? Nej.
10. Är dina föräldrar gifta?
 Ja ♥


"Kärlek"

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?  Ja!
2. Har du nånsin blivit sårad? Ja, har väl alla blivit..
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille flera gånger under natten innan du somnade?
Ja.
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom? Haha ja, tönteN här.
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? Yes.
6. Har du haft en hemlig beundrare? Ja, stalkers iallafall.
7. Är du kär? Aae.
8. Vill du gifta dig i framtiden? JA! Ska ha ett STORT och DYRT bröllop :D


"10 saker två alternativ"

1. Kärlek eller lust? Kärlek
2. Hår eller ögon? Ögon
3. Katt eller hund? Hund! 
4. Några få bästa vänner eller flertalet ”vanliga” kompisar? Bästa vänner
5. TV eller Internet? Internet
6. Coca-cola eller Pepsi? Coca-cola LIGHT!
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Både och ;)
8. Pengar eller lycka? Lycka!
9. Dag eller natt? Dag, hatar mörker..
10. MSN eller mobil? haha, mobil såklart. Använer inte ens msn länge..

 

" 10 Har du nånsin…”

1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Ne, har aldrig försökt?
2. Brutit ett ben? Ja, vildtjej_94
3. Gjort nåt du ångrar? Ja.. :/
4. Hoppat Bungee Jump?  Nej, fyfan. 
5. Ljugit för någon du tycker om? Klart, har väl alla.
6. Ätit en hel tårta? Haha typ, har delat en med Emma ;)
7. Gjort bort dig offentligt? Mååånga gånger, hehe.
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Tyyyp, fast tror nog det berodde på att jag saknade att messa och mysa med någon! Kär i kärleken liksom.
9. Gråtit när ett husdjur dog? Ja...
10. Velat försvinna? Ja

"Random..."

1. Vad såg du på tv sist? Det okända!
2. Vems blogg läste du sist? Min tror jag :)
3. Vad åt du sist? Vindruvor.
4. Vem pratade du med sist? Mamma eller pappa!
5. Vem ringde du sist? Hem.
6. Vem messade du sist? Jonaas.
7. Vad läste du sist?  Bloggar.
8. Vem pussade du sist? A.
9. Vem kramde du sist? Mami tror jag!
10. Vem bjöd du sist på något? Mamma, choklad ;)
11. Vad köpte du sist? Godis, wooop wooop





 




människans bästa vän ♥
Publicerat den

"En 48-årig arbetslös, suicidal man drack en hel flaska vodka och somnade på ett tågspår för att han ”fått nog”, enligt polisen.

Men han hade inte räknat med sin hunds lojalitet.

– När hunden såg ett tåg komma började den släpa bort sin ägare. När lokföraren såg hunden på spåret drog han i nödbromsen, säger Aida Muldasheva, utredare vid den lokala transportpolisen.

Men det var för sent. Hunden träffades av tåget och dog.
Mannen överlevde och kördes till sjukhus där han återfick medvetandet med två brutna revben och en skadad axel."

Började gråta när jag läste det, hundar är så underbara djur. Dom är verkligen människans bästa vän! Usch så jävla hemskt :( Stackars hund! Hoppas mannen mår förjävligt, för det är hans fel.. 



Hittade denna artikel också, fyfan kan inte sluta lipa.... Dessutom påminner dom så om mina älsklingar! :'( Nu måste jag gå och pussa på mina älskade hundar, gör så ont i matte-hjärtat nu.. Ta hand om era hundar!

 




Mums,
Publicerat den




segdeg,
Publicerat den

Idag har jag varit i stan med mami och bland annat handlat det sista till alanya! Och på hemvägen började en husbil brinna så vi fick sitta i kö aslänge, rök som fan, läskigt! :O
 
Orkar inte blogga mer. Ska äta macka med jordnötssmör nu, haha intressant. Har typ inte ätit det på år, muuuuuuums. Tjockistimes! Ska försöka lägga mig hyfsat tidigt idag med, ska jobba hela veckan. JAJA, LÄNGTAR TILL LÖRDAG!! :D



Gårdagen!
Publicerat den

Först drog vi hem till Henric där vi förade! Efter ett tag blev jag och becca sugna på krowgen, så vi stressade oss ner till bussen. Vi gick vilse och grejer, haha! Men vi han precis, bussgubben var så snäll och väntade på oss ;) När vi väl kom in till stan sprang vi in på waffis en snabbis sen drog vi till centrum och skakade rumpish!! Efter ett par timmar där skulle vi vidare till olearys, men slutade med att jag träffade en kompis, så hängde med honom ett tag. Hade riktigt kul, och det känns i huvudet idag, heheee :) Tror jag har en liten glasbit i foten, hände en liten incident med ett glas, HAHA...

Juste, kollade på mitt kvitto innan. Finn ett fel! Annars var det 2 jävligt dyra öl :D Tog inga andra bilder heller, buuuhuu dumma mig!!





Fettkväll, nomnom,
Publicerat den

+ cola såklart! Skulle typ inte klara mig utan cola, light ska det vara <3

Uppdaterar mer om gårdagen sen! Är verkligen bakis idag, haha :(




uppe med tuppen
Publicerat den

Först så ska jag ringa ett viktigt samtal, sen så ska jag iväg till jobbet! Woop woop, seg tjej :( Men jobbar bara till halv 2 idag, så det är ganska skönt ändå.

Idag så skänker jag ALLA mina tankar till stefan liv, och hans familj. Tänk att det redan gått 1 år.. Alltid saknad - aldrig glömd! ♥ 



=)
Publicerat den

559425_409851769043759_1689996275_n_large

Tumblr_m9xjs10owc1re152no1_500_large



lumpen,
Publicerat den

Har precis fyllt i det dära rekryterings-pappret! Var ju ganska många frågor att svara på, haha. Men om jag ska vara ärlig så funderar jag faktiskt lite på lumpen. Tror det skulle vara riktigt nyttigt att göra. Om det skulle bli krig, skulle jag lätt vara redo att slåss för mitt land liksom. Inte helt fel att spenderar mina dagar med snygga grönklädda killar heller ;) Dock inte för roligt med gemensamma duschar kanske, haha..

Dessutom så tycker jag alla killar har blivit såna pussys nu för tiden? Känner ingen kille som gjort/ska göra lumpen typ? :S Riktigt omanligt.. Istället typ spelar dom dator på sin fritid.. Så det slutar väl med om det skulle bli krig, skulle det väl bli oss tjejer plus den "gamla" generationen som försvarade landet, haha..........
VAR ÄR ALLA MANLIGA KILLAR?! Iallafall inte i jönköping.






Min nya resväska!
Publicerat den

Vuxenpoäng när man köper resväska! Men visst var den fin? Klart det skulle bli en rosa liksom, hihi ;) Lär ju synas snabbt på det dära väskbandet iallafall :D



10 dagar kvar!
Publicerat den

Idag är det 10 dagar kvar tills jag och baby sticker till alanya, läääängtar :D Och igår så bokade några killar som vi känner resa dit också! Så dom kommer 2 dagar efter oss och deras hotell ligger bara några 100 meter bort. Fett kul!

Somsagt så börjar det närma sig nu, så idag ska jag in till stan och kolla resväska, vill ha någon snygg!




hahaha, orkar inte
Publicerat den

 
 






Tumblr_m8q8z112m81rrqglzo1_500_large



PANIK, GRÅTT HÅR?!
Publicerat den

Detta är inget skämt, är helt jävla seriös.. JAG HAR FÅTT 1 GRÅTT HÅR?! Hur jävla sjukt är inte det?! Pappa började få gråa hår ganska tidigt, och vet att det finns andra släktingar som har fått det väldigt tidigt.. Men fan inte vid 18 år! Frågan är ju om jag ska skratta eller gråta? Vet ju att jag alltid har varit mognade än dom flesta andra i min ålder, fast detta är ju bara föööör sjukt! Hahaha :'(
Är detta normalt?! Mina systrar höll på att skratta ihjäl sig när dom såg det...



/ pdp.
Publicerat den

Jag knycker närhet från dig då och då
Förlåt
Jag tar på dig för mig för att förstå
Även om vi inte är så får mina lungor turbulens
Tack som fan för att du inte går ändå
Även om vi inte är så får mina lungor turbulens
Tack som fan för att du inte är som jag
Har aldrig krävt att du ska vänta på mig
Har aldrig paxat dig på fester även om jag skulle
Bli ledsen av att se dig med någon jävel

Jag förtjänar box på huvudet

Jag vet
Du förtjänar mer än någon som är så kluven
Jag vet 




Trillade lite i fredags..
Publicerat den

Illa Erica, illa! Och det blir bara blåare och blåare, haha :(




kär ♥
Publicerat den

Har blivit helt förälskad i panda da panda, blir så glad av hans musik!! Kan inte sluta lyssna. Dock blir jag så arg att jag missade han på emmaboda :( Men det är ju inget och deppa över nu. Älskar han iallafall, haha, känner mig helt nykär! Nya idolen. Alla hans texter och videos, ååh! Thibo Girardon, så snygg ♥


blås inte luft i min ballong om du inte vågar följa med till himlen 
när mina tassar tagit sats är det försent att hoppa på i farten
levde du igår lever du idag vill du va med mig i morgon



puss,
Publicerat den

Idag har jag gosat med lucas, flummat med syrran och sovit typ! Sov knappt något inatt, för lucas tog verkligen ALL plats, haha :D Och för ett par timmar sedan åkte mina favvisar hem, så då hade tänkt att börja packa lite smått för alanya. Men vad hände? Jo jag somnade, haha ;) Får väl börja packa imorgon, älskar att packa i tid! Nu ska jag kolla på hem till midgård och äta kvällsmat. (haha, intressant?) Pusss.

Måste vara skönt att vara så söt för då kan man pussa på sig själv, gulle! ♥







spårat osv!
Publicerat den

Hade en riktigt rolig kväll går!! Först drog vi på förfest i huskvarna där det blev liiiiiteeee för mycket dricka kanske, hehe.. Sen vart det först cbar där jag bokstavligen dansade sönder min röv, aj har så galet ont?! Sen drog vi en sväng till olearys också :D Hade en sån go kväll med underbaringar ♥ 
Taggar ju redan nästa helg! Hihi. Sängen dirr nu, är ju en aning seg, haha.





 
Tyvärr så var alla bilder på mig icke bloggbara, haha.. :(