Some new stuff.
Publicerat den

Hittade lite fint i halmstad som fick följa med mig hem. Fick även tag i några födelsedagspresenter till Lucas, kan inte förstå att han blir 2 år om några veckor?! Tiden går läskigt fort.. Nu ska jag bara försöka få tag på en sista present till honom, han önskar sig tydligen någon film som är jättepoppis!

Världens mysigaste buddha som lyser i massa olika färger. Perfekt till mig som är största tönten när det gäller mörker, så mörkrädd! Haha.

Senilsnören till mina solbrillor, bra till emmaboda så man förhoppningsvis inte lyckas supa bort dom ;)


Och åhlens var räddaren i nöden, hittade en fin bikini tillslut som satt kanon!



Home in shitlake again..
Publicerat den

Kom hem igår igen, fick bli en bloggfri helg. Ville bara umgås med min fina familj! Igår var vi på stadsbondgården och Lucas var så rädd för grisarna, haha! Fick gå runt och bära honom nästan hela tiden, hihi. Men när han fick se kaninerna blev han överlycklig! Min lilla ögonsten :')

Jag, mamma och lucas åkte och handlade en sväng. Då gick vi runt ensamma och hittade inte mamma, och Lucas började ropa på momo. Och ropade också och sa "momor" Men då rättade lucas mig och sa "neej, momo!" Hahahaha, going!




New in.
Publicerat den

Lite senare idag rullar bilen mot halmstad, myspys! Men måste ju visa denna godingen som jag fick hem igår, så himla tuff rygg! Galet sygg bränna man kommer få i sommar, haha ;) Det var svårt att få en bra bild, men denna blev väl helt OK? Kanonpris dessutom, så ska beställa en vit också!

 



Emmabodafestivalen 2013!
Publicerat den

Bokade emmaboda innan!! Tredje året i rad, gissa om man är taggad?!!!



På tal om insta..
Publicerat den

Gissa om jag överlycklig imorse? Danny gillade en bild på mig, ihihihih!! Starstrucked BIG time ;)






Ni följer väl mig på instagram?
Publicerat den

Uppdaterar nästan min instagram bättre än bloggen, så kika in där! Har ju inte så jättemycket att blogga om nu när jag är sjuk liksom.. Men försöker lite ändå!



If you're going to kick ass, you need kickass shoes.
Publicerat den

Så himla nöjd med mina nya max star, älskar dom!! Var ju liiiiite tveksam först kanske, men strunade i vilket och beställde dom iallafall. Vilket jag är grymt glad för nu! Har alltid varit en "converse tjej", mina andra vanliga har jag haft i ca 4 år nu. (Ett under att dom fortfarande är hela och fina?! Haha.) Men dessa är ju betydligt roligare och piggar upp en tråkig outfit perfa! 






I was born a small town girl with glitter in my veins.
Publicerat den

Min dröm, mitt mål. USA. Just i detta ögonblick ligger jag uttråkad och stirrar in i min vägg. En fototapet på new york, över brooklyn bridge och alla vackra skyskrapor omkring. En dag, kommer situationen vara nästan likadan. Jag kommer ligga i min säng och se exakt samma bild, skillnaden då är att det inte kommer vara min tapet, det kommer vara min utsikt.

Något som gör mig ännu mer säker på min drömmar är all negativ respons man får. Jag har fått höra att jag ska vara realistisk.. Jag vet att jag har stora drömmar, dom är så stora att dom skrämmer mig. Men det är väl bara bra, eller? För varför ska man nöja sig med det lilla när man kan få så mycket mer? Jag vill kunna hjälpa ungdomar som har det jobbigt i skolan. Jag vill kunna visa att här står jag med dyskalkyli, koncentrationssvårigheter from hell OCH noll gymnasiebetyg. Men bara för det var jag inte dömd att misslyckas. Lyssna och följ alltid din magkänsla. 

Jag vill jobba med kläder, få designa. Jag vill. Jag vill. Jag vill. Jag ska. Och jag vet, varför skulle jag vara så olik från en hel hög med brudar som drömmer om samma sak? Jag vet faktiskt inte.. Men på något vis har jag alltid känt en väldigt stark dragning till usa, framförallt till änglarnas stad, los angeles. Konstigt med tanke på att jag aldrig ens satt mina fötter på amerikansk mark. Men en sak vet jag iallafall, att när jag väl står där på LAX airport med mina resväskor och känner hur värmen omfamnar mig. Då kommer varendaste liten cell i mig skrika av lycka ♥

Large


Large

A18779_large

Large
 
Tumblr_m5xqbwnbe61qe72h1o1_500_large




22 April.
Publicerat den

Jag har så tråkig humor. Leker med en voice changer app, så jävla kul! Låter inte ens som min röst, hahaha. Lekte med den inatt med, en riktig natthumor grej. Annars så gör jag inte alls mycket? I helgen ska jag till halmstad iallafall, det ska bli så kul. Lucas kallar mig för "ca-ca", hihi. Så jävla söt, finns verkligen ingen sötare! Tänkte passa på att försöka hitta någon fin bikini när jag ändå är där. Cubus finns ju, och dom brukar ju ha stora bh:ar? Så förhoppningsvis. Vill ha en ny bikini till serbien, det är ju redan jättevarmt där liksom. På lördag ska det vara 28 grader! Och det hinner bli betydligt varmare på en månad. Det är även GRYMT billigt där också, billigare än thailand till och med! Speciellt där vi ska bo, lazarevac. Så tänker inte packa med mycket kläder ;) Hehee..
 
Förövrigt så längtar jag till sommaren så galet mycket!!
 




Publicerat den

68870_511851915505351_1096935357_n_large



Love my new passport case.
Publicerat den

Klickade hem ett passport case till mitt nya pass igår eller i förrgår. Så himla bra och smidigt att hitta rätt sida i passet när man är lite stressad. Dessutom roligare än att bara ha ett vanligt rött omslag runt. Matchar min resväska som jag köpte i höstas perfa dessutom! Fick ju en söt nyckelring också ;) Nöjd tjej.





Det snurrar i min skalle.
Publicerat den

Idag hade jag tid på vårdcentralen, 7 rör blod togs det. Och dom skulle göra över 10 olika prover på blodet! Men det är jätteskönt, då kanske dom kan hitta vad som är fel? Tur man inte är nålrädd iallafall. För efter ett par rör tog blodet i ena armen "slut", så hon fick fortsätta på den andra armen. Hahaha, är ju helt blå i armvecken, ser ut som en pundare. Och mitt blodtryck var jättelågt, låg på 95/65. Vanligtvis ska det ju ligga runt 120/80 - 130/90 typ. Men då fattade läkaren att något inte stod rätt till med min kropp iallafall, så det var ju tur.

 



Dagens.
Publicerat den

DAGENS VILL HA: Få reda på vad som är fel på mig.
DAGENS KLÄDSEL: Linne och trosor. Hahaha charmigt!

DAGENS FRISYR: Bara vanligt, nedsläppt.

DAGENS LÅT: Panda da panda - Långsamt ner.

DAGENS PLANER: Ligga i min säng, woop woop.

DAGENS SAKNAD Min lilla älskling, Lucas! Och syrran. Vill bo närmare..

DAGENS DUMMASTE: Min dator, ibland kopplar den inte upp sig med internet?!

DAGENS DROG: Tramadol =)

DAGENS KÖP: Klickade hem en tuff tisha och ett rosa passport case!

DAGENS GODIS: Inget. Väntar tills lördag ;)

DAGENS HUMÖR: Sur, dampig och uttråkad?

DAGENS CITAT: "You only live once, but if you do it right, once is enough."

DAGENS MINNE: När jag däckade så hårt i alanya. Amanda stannade kvar lite längre i lobbyn och jag gick upp på vårat rum och la mig. Och när hon stod utanför knackade hon och sparkade på dörren plus ropade på mig, men jag var helt väck. Så hon fick be en som jobbade komma och låsa upp, HAHAHA.




Cutest thing ever..
Publicerat den

Kolla vad jag fick igår.. Ett blomsterbud plingade på med denna vackra bukett till mig, gissa om jag blev chockad och glad?! Gulligaste jag varit med om :)

 



Yo what's up?!
Publicerat den

// theo aka snoop dog. Hahaha, sötis!

Theo är så himla rolig, han älskar verkligen kläder. Så fort jag visar honom något av hans kläder så börjar han hoppa runt och springer fram till det! Så jo, vissa djur gillar kläder =) Till skillnad från dino som hatar det, haha. Gud vad jag älskar mina hundar. Skulle aldrig kunna leva ett liv utan djur! ♥ Djurvän från topp till tå.




Serbien om ca en månad!
Publicerat den

Har världens bästa föräldrar!! När jag skrevs ut från sjukhuset överraskade dom mig med en resa till serbien, hihi. Så den 29 maj lyfter flyget mot belgrad! :D Dessutom blir det en tjejresa, bara jag, mamma och min ena syster. Pappa fick vara hemma och ta hand om hundarna, och det var ju mindre populärt ;) Hahaha! Den senaste tiden har bara handlat om sjukdom liksom. Så ja, det ska bli riktigt jävla mysigt och kul. Längtar efter att träffa släkt också.

I fredags hämtade jag ut mitt nya pass, gjorde ett nytt i typ tisdags. För jag vill ju åka någonstans i höst också, och mitt pass går ut då. Så passade på att fixa det nu! Och bilden blev så ful.. Hahaha, varför blir det ALLTID så?! Suck..



Shopping makes me happy.
Publicerat den

Shoppade lite härom dagen! 1 linnne från JC, shorts, mobilskal och halsband från bikbik. Och så klickade jag hem ett par "max star converse" förra veckan. Har varit sugen på såna länge, dom kommer bli gryma till ett par bruna ben! :)


Närmare titt på halsbandet.



Update..
Publicerat den

Är hemma från sjukhuset men har inte orkar blogga. Blev iallafall inlagd akut i fredags pga min smärta i huvudet och att min kropp inte ens orkade bära mig. Så fick åka rullstol och grejer. Låg på akutvårdsavdelningen, och dom var som sagt så himla snälla, tog hand om mig som ett litet barn :) Och tex när mamma kom och hälsade på, sprang dom fram till henne med både kaffe och kakor. Och på natten fick jag världens läskigaste panikångestattack. Var så himla hemskt!! Och den ena som jobbade kom och satte sig vid min säng, kramade om mig och försökte lugna ner mig. Efter det fick jag morfin så då blev allt betydligt bättre, haha. 

Vad läkaren kom fram till.. Som ni vet har jag ju varit sjuk lääänge, blev ju det i juli 2012, och då var det ju bihålorna i huvudet. Och jag blev ju inte av med den smärtan förens operationen i februari 2013. Vilket betyder att jag har fått gå runt med smärta så länge att jag har utvecklat kronisk spänningshuvudvärk.. Så det finns helt enkelt ingen hjälp till mig. INGEN smärtstillande funkar liksom :( Jag ska få börja gå till en sjukgymnast och få elstötar i nacke och huvud plus andra övningar. Har även fått tabletter som jag ska äta. MEN, det är ju något annat som inte står rätt till heller. Med tanke på att min kropp är lika tung och jag mår skit än, orkar ju inte ens gå ned för trappan. Och tex igår när jag vaknade var mina ögon helt uppsvullna och det får man knappast av min kroniska huvudvärk. Tappar även läskigt mycket hår, när jag vaknar ligger det hår i hela sängen :s Så i måndags gjorde jag ett blodprov för borrelia, för ALLA symtom stämmer in. Så just nu går jag plus hela familjen runt och hoppas att det är det jag har, haha! För då kan jag ju få medicin och bli normal igen liksom. Annars vet jag inte vad jag gör, orkar inte må såhär längre.. Saknar att gå ut på krogen, umgås med vänner och vara mitt gamla jag. Om nu inte borrelia blodprovet visar något ska jag göra ett ryggmärgsprov nästa vecka, för man ser tydligen lättare om man har borrelia på det sättet. Hoppas att jag slipper det, fyfan.
 



Tackar gud för morfin!
Publicerat den

Blev inlagd igår.. Har så galet ont men akutvårdsavdelnining är verkligen underbara!! Är generösa med morfin och hur gulliga som helst <3
 
 



Vill hem!! :'(
Publicerat den




Torsdag.
Publicerat den

Idag har jag kikat på barnen i bullerbyn och ätit våfflor, haha känner mig som ett barn igen. Men galet jävla gott var det! Tyckte jag förtjänade det för alla jävla piller jag går på. Är förövrigt en jävla karusell med sjukan och allt det.. Patientnämnden och allt är indraget.

Fick hem en ny mist från victoria's secret idag också! Älskar verkligen vaniljdoft så var tvungen att klicka hem den. Muums!!




godissugen..
Publicerat den

Googlar på tips mot att dämpa sötsuget. Gaaaaah.vill.ha.godis.

Mår förövrigt pyton, kallsvettas och rummet snurrar.



Fuck cancer.
Publicerat den

Beställde hem finaste armbandet förra veckan. Har så många som krigat mot denna hemska sjukdom i min släkt. Tex min älskade farfar och farmor som besegrade och vann över cancern!! ♥ Jag hatar verkligen den förbannade sjukdomen, den smyger sig alltid på underbara och älskade människor.. Så jag tycker att ni också ska stötta cancerforskningen, det borde alla göra. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Fuck cancer!




New in.
Publicerat den

Förra veckan efter jag hade röntgats bjöd carro på lunch och efter det passade vi på att shoppa en snabbis också. Det piggar ju alltid upp, hihi.

Bomberjacka är ju ett måste i vår/sommar så blev jätteglad när jag äntligen hittade en som jag blev kär i! Kunde inte motstå.






Ett bloggförsök.
Publicerat den

Hej finisar! Jag lever, men det är väl knappt iofs. Jag klarar inte av att blogga faktiskt, orkar inte ens trycka på tangenterna. Bara att skriva denna meningen tog ca 3 minuter. Jag blir nästan anfådd bara av att andas. Ljus/ljudkänslig, nacken gör ont, benen viker sig och den värsta huvudvärken jag NÅGONSIN varit med om, känns som jag har ett spännband runt hjärnan. Så sover ju mest hela tiden. Jävla rockit asså! =) Åkt in och ut från sjukan men får ingen hjälp trots att allt tyder på hjärninflammation. Och i fredags träffade jag den värsta läkaren ever, berättade att jag har så ont så om jag hade haft en pistol, hade jag nog skjutit mig. Och idioten tittar på mig och säger "jag ser inte detta som akut, det är nog spänningshuvudvärk. Och jag tänker inte skriva ut någon smärtstillande. Hej då" För det första så hade det visats sig att jag hade vätska i huvudet på röntgen som jag gjorde dagen innan. Men dom bilderna ville läkaren inte ens kolla på?! Och för det andra, JAG KÄNNER VÄL FÖR I HELVETE MIN KROPP!! Har liksom haft inflammerade bihålor i hela huvudet och opererat mig där, så jag skulle inte direkt lipa över lite spänningsvärk. Min smärtgräns är jättehög dessutom. Men både jag och mamma gick ut gråtandes från läkaren pga ingen hjälp, ska det vara så? Som tur är har jag fått tag på starka smärtstillande från annat håll. Vilket är sjukt att man ska behöva göra så! Tog liksom 200 mg tramadol häromdagen och det hjälpte inte alls, kändes snarare som jag hade svalt två sockerbitar. Och dom tycker jag ska gå hem och ta en alvedon?! Hahahaha.. Sånt jävla skämt. Det värsta är att jag känner hur hela jag börjar bli konstig, men nada hjälp.. Nästa vecka ska jag bli skickad till medicinska, och om jag inte får någon hjälp där åker vi till linköping. Hatar såna här depp-inlägg, men så är ju läget just nu :( Och förlåt om jag skrivit lite luddigt.. Puss och kram.