Just smile and forget it.
Publicerat den

Lilla jag igår innan vi drog ut! Vart havana club, los angeles bar, robin hood och the doors. Hahaha btw, ser ni i bakgrunden vilken fin ordning vi har på vårat hotellrum..? Så det blir när 2 tjejer delar på ett rum ;)




Update.
Publicerat den

Vårat internet på hotellet är verkligen inte världens snabbaste. Så nu sitter jag och Amanda vid donken och snor wifi. Igår fick jag åka till sjukhuset då jag inte blivit något bättre. Där gjorde dom prover och sådär. Läkarna här suger så in i helvete. Smärtstillandet jag fick utskrivet var typ alvedon? Eh, har aldrig haft såhär ont.. Men iallafall doktorn sa igår att "it seems like" (så han var inte ens säker..) att jag hade en svår urinvägsinfektion och en till inflammation där nere i magen. Ska tillbaka imorgon och fylla i försäkringspapper osv.. Blöder fortfarande så kan ju inte påstå att det blivit bättre.. Igår blev det även lite olika krogbesök med Amanda och Lukas för att komma på andra tankar. Kul!!

När jag inte har ont, då älskar jag detta landet, krogarna är så jävla roliga. Men när värken kommer är hemlängtan obeskrivlig, har världens bästa familj. Kan helt ärligt säga, att utan dom hade jag aldrig suttit här idag. Ni är det värdefullaste jag har <3




Åt helvete.
Publicerat den

Hej! Dom första dagarna här var riktigt sjuka, fest varje kväll. Har många bilder att visa när jag kommer hem :) (internetet är för segt för det här) Men, just nu är allt åt helvete... Jag har blivit sjuk, igår fick en läkare komma till mitt hotellrum och hjälpa mig. Vilket förövrigt kostade 600 svenska kronor... Det är såhär att jag har fått någon inflammation down under, om man säger så. Jag kissar blod, och denna smärtan har jag aldrig någonsin varit med om. Värsta i heeeeela mitt liv, och då har jag ändå varit med om mycket. Jag fick 2 olika piller och smärtstillande. Hoppas av hela mitt hjärta att det går över. Lipar i princip hela tiden pga att det gör så ont. Är nog förmodligen långt gången urinvägsinfektion eller njursten.. Läkaren visste knappt? :s Och sa bara att om det inte blir bättre måste jag åka till sjukhuset hemma i Sverige med en gång, känns ju säkert när jag har 1 vecka kvar här... Usch, jag har fan otur med allt.




Just nu.. ;)
Publicerat den




Okej då!!
Publicerat den




Inte långt kvar nu..
Publicerat den

Har precis gosat ner mig i sängen med favvo chokladen mintkrokant, hihi. Packade klart resväskan innan, och har väl med mig lite för mycket kläder för 2 veckor, haha.. Men hellre för mycket än för lite ;) Tjejer i ett nötskal. 

Flyget går 10.20 ifrån landvetter imorgon, så jag och ammi sticker runt 7. Jag lär ju inte kunna sova inatt, så taggad!! Dessa 14 dagar ska bli legendariska.

 
 



Rise and shine bitchachos!
Publicerat den

i wanted to know it | via Tumblr



15/8.
Publicerat den

Idag har jag jobbat och slitit, var så galet trött imorse att jag hade lust att lipa typ, haha :( Och just nu sitter jag med färg i håret. Kakaobrunt! Hoppas den där jäkla ombren vill försvinna nu.. Har även fixat lite med ett par shorts som jag gjorde om igår. Klippte av ett par gamla jeans, blev himla nöjd! Behövde nämligen ett par hel svarta shorts. Vet dock inte om jag ska "slita" dom mer, bild kommer isåfall då =)

Kolla in min fina dosett mamma köpte till mig igår, nu har jag stenkoll på mina mediciner! ;) Haha, känner mig som en gammal tant.




Awesome!!
Publicerat den

Min hemknapp på mobilen har nästan lagt av helt, måste trycka ashårt för att den ska funka. Får så ont i fingrarna av det också :( Har tänkt att lämna in den, men har inte velat vara utan mobil, så har hellre känt att jag köper en ny. MEEEN, hittade assistive touch-knappen och nu kan jag använda telefonen utan att dampa sönder, hihi. Ett tips om eran knapp på iphonen lägger av akut =) 



Inspo.
Publicerat den




Like a old lady.
Publicerat den

Idag efter jobbet hade jag tid hos min naprapat, skulle göra ny blodanalys. Många värden såg bättre ut! Heeejaa. Men, har haft så galet ont mina händer det senaste.. Häromdagen grät jag som en dåre, hade så jävla ont och dom var sååå svullna. Klarade inte ens av ett smsa eller skriva på datorn. Trodde att det hörde ihop med min fibromyalgi, men det visade sig att det var gikt.... Haha, vad ska man säga? Mannen där uppe ger mig prövningar iallafall.. =) Dock fick jag 3 nya mediciner, så det skulle bli bättre sa naprapapaten. I hope so.

 
 



Tröttaste tjejen i Sverige.
Publicerat den

Om jag ser fram emot att jobba 07-15.30 hela veckan? Nej. Om jag ser fram emot alanya på lördag? JA.




HAHA!
Publicerat den

Kan inte sluta skratta åt bilden! Hahahaha, min humor..

Försöker glömma bort att jag ska gå upp vid 6 imorgon och jobba, går dock mindre bra. Är inte gjort för att gå upp tidigt :( Aja, bara att bita ihop.




Crazy night.
Publicerat den

Kom precis hem från stan, missade nattbussen hem igår så fick sova där :) Och påminn mig att ALDRIG dricka på tom mage igen! Har massa blåmärken och skrapsår, var dessutom helt konstig typ. Hade tydligen sagt att Becca inte var Becca osv? Eeeh.. Har nog kollat på för mycket supernatural eller nått? Hahaha. Aja, förutom det hade jag skoj! Blev dock jagad av någon random snubbe, så jäkla läskigt :(

Hahaha, enda bilden från igår. Amanda och gummitutten!
 



skjut mig.
Publicerat den

Håller på att få en stort jävla nervsammanbrott, är så arg/irriterad/rädd så det finns inte. Jag vet inte om jag kommer få några tabletter innan min flygresa... JAG VÅGAR JU INTE ENS GÅ PÅ PLANET UTAN DET. Och nej, enbart alkhol hjälper inte. 



Otroligt rolig shopping..
Publicerat den

Var tvungen att åka in till stan innan för att köpa ny cocosolja och nytt lås till min resväska, hade typ tagit sönder mitt andra på emmaboda. Men när jag kom hem från stan sa pappa att det visst gick att använda mitt gamla, ååh lack jag blir.. Aja, sprang iallafall in på forex och växlade lite cash inför resan :)




Steve madden.
Publicerat den

Jag dör vad fina dessa sandaler från Steve Madden är! Kan dock inte bestämma mig vilken av dom som är finast. Fast tror det är dom silvriga, har alltid gillat silver detaljer mer. Innan låg dom på 60 dollar, men nu var dom på rea för bara 30!! Frågan är om man hinner få hem dom innan man sticker till alanya? VILL HAAAA!

 
 



Hahaha!
Publicerat den

Bilden är så jag, är verkligen livrädd för spindlar och alla äckliga insekter! Tex innan var det en sån där flygande mal på mitt rum :( Skrek som en galning på mamma och pappa att dom skulle komma och ta ut den, annars skulle jag inte kunna sova.. Hur ska jag klara mig när man flyttar till eget? Måste skaffa pojkvän tills då typ, haha!




Imperfection is perfection.
Publicerat den

Jag borde verkligen ta och städa mitt rum och rensa min garderob, rensa den på riktigt. När jag brukar göra "iordning" i min garderob lägger jag alltid kläderna jag inte använder i min andra garderob, för man vet ju inte om man kanske vill ha dom sen.. ;) Klarar typ inte av att slänga? Haha. MEN, nu måste jag verkligen det. Kaos är bara förnamnet. När jag flyttar till lägenhet är stor garderob ett måste. 

Ååh, blir så blödig av att kolla på gamla bilder. Här är jag ca 7 år. Mina lärare hade precis berättat hur värdelös jag var i skolan, sjukt eller hur? Den där känslan av att aldrig vara bra nog har hängt med mig hela livet, vilket är jävligt tragiskt. Vill bara krama om den där lilla flickan på bilden och säga att allt kommer bli bra en dag =)



13 days left..
Publicerat den

Jag och Amanda bokade ju resa igår, så jäkla taggad!! Ska bli så underbart att åka utomlands och framförallt att få komma till alanya igen. Förra året var så sjukt kul. Nästnästa lördag flyr vi landet i hela 2 veckor! Vi ska bo på ettt hotell som ligger mitt i centrum, så galet skönt att slippa all taxi och kunna gå hem från krogen och shoppandet. Vi har dessutom all inclusive! Hihi. Kommer även fylla år där nere, den kvällen ska spenderas på the doors heeeeeelt klart! The doors är en skandinavisk krog så man slipper alla jobbiga turkar. Jag lär ju få flyga hem bakis, haha.. Fyller ju år dagen före vi åker hem, men man fyller ju bara 19 en gång ;) Nu måste jag bara besöka farbror doktorn och få lite pills för flygresan och köpa lite nödvändigheter som ska med, sen är jag redo. ÅH VAD JAG LÄNGTAR!!




ALANYA HERE WE COME, AGAIN!!!!!
Publicerat den

 



We're the fuckin animals.
Publicerat den

Vaknade upp på fel sida idag, hade bara lust att peka finger åt hela världen. Är så jävla allergisk mot falskhet och lögner... MEN, nu är jag på bättre humör, har ätit pizza och kikar på en liten tidig födelsedagspresent till mig själv.. ;)

Lyssna och njut, denna spelades HELA tiden i kojan på emmaboda. Standard att vakna klockan 04.30 av denna låten!




Amen sister!
Publicerat den




Mys på stadsparken.
Publicerat den




Full rulle.
Publicerat den

Har ju glömt att säga att min älskade systerson kom hit häromdagen! Vi ska vara barnvakt resten av veckan också :) Innan kom han och gav mig en puss helt random, började nästan gråta av söthet, haha ååh! Om du bara visste hur lycklig du gör din gamle moster.

Nepp, nu är det time för sängen. Lucas väcker mig så himla tidigt på morgonen så är helt slut om kvällarna, haha.