Blickar som bränner.
Publicerat den

Hahaha, inte direkt lätt att motstå mina pojkars blickar! Dom vet hur dom ska göra för att få smaka godis :)




Emmabodafestivalen 2013!
Publicerat den

Vi delade taxi med grabbarna från tåget! Vi hade så mycket packning så vi fick ta en taxibuss, haha oops!
E-tomten från project x ;)
Dom skickade ut 6000 i 20-lappar under en spelning, amanda fick faktiskt 3!

Movits!
Bonga cider! Det är när man häller en hel cider i "tratten" och sedan så rinner det rakt ner i halsen på några sekunder. Det snurrar ju till iallafall ;) 
Äcklig min tunga ser ut?! Haha!
Headhunterz eller benny benassi typ. Minns inte, heeeehe..
Amanda duschade håret, så jävla kul, hahaha!
Vattenpipaaaaaa

Norlie & kkv, hihi.
Rebecca & fiona, så jävla fett! Dock så stod vi precis vid scenen nästan hela tiden, men vågade inte ta upp mobilen för alla hoppade så mycket. 
 

KKV! Dog lite när vi stod och socialade. Han kramades och tog på än hela tiden, inte mig emot ;)



Heeeemmaa..
Publicerat den

TJAA, kom hem från emmabodafestivalen igår, så himla GALNA dagar har det varit! Gissa om jag var sjukt seg efter 6 dagar av fylla och lite sömn? Haha.. Så med andra ord var sängen helt underbar inatt ♥ Men iallafall, har haft det kanon på emmaboda. Den festivalen levererar som alltid, finns nog ingen bättre? Lägger upp bildbomb sen, måste kolla igenom dom först ;) Bästa banden enligt mig var lätt rebecca & fiona, movits, far & son, benny benassi, headhunterz, norlie & kkv (hängde dessutom med kkv sen ;)) och bästa panda da panda! Jävlar var jag sjöng med och dansade som en galning till panda, hihi. Dock var min mobil död då, så fick inga bilder.. Men som sagt slänger upp bilderna sen, ska vila ögonen en stund. // tröttaste tjejen i stan.



TAGG!!
Publicerat den

Packningen gick och nu sitter vi på tåget och är snart i Emmaboda! Har redan träffat några goa grabbar som vi har skålat in veckan med :D KBK!




Eeeh..
Publicerat den

Världens bästa tjej på att packa.. NOT! Fan, min resväska lär ju gå sönder med all den packningen jag ska ha med mig. (Gjorde min väska förrförra året där..) Bara med alkoholen är det ju närmare 20 kg liksom? Får helt enkelt försöka komma på något så att väskan klarar sig =) Ett flak under armen typ? Haha oh herregud. Detta var sista gången jag åker tåg dit!! (Säger jag iofs varje sommar) Hehee..




new in.
Publicerat den

Blev lite shopping i halmstad. Det hinner man ju alltid med! Hihi.

Vill inte ha med mig någon väska jag är rädd om till emmaboda, så fick bli en cool tygkasse som lyser i mörkret ;) Perfekt om man letar efter den i tältet när det är mörkt, haha!



Sunny day.
Publicerat den

Ja jag vet att jag är lite dålig på att blogga på sommaren, men är hellre ute än att sitter inne liksom? Var dessutom en sväng i halmstad och sådär! Och idag har det varit så fint väder så har bara solat och badat, 25 grader var det i poolen idag!



*
Publicerat den




LÄSKIGT!
Publicerat den

Var med om världens sjukaste grej nyss! Jag gick i skogen med vovvarna, och rätt vad det är får jag för mig att kolla upp mot himlen, ser då hur något vitt, stenliknande flyger i jättefart mot mig! Så får kasta mig framåt och grejen nuddar min svank och sedan flyger den in i skogen?! Dessutom var den jättenära Theo också.. Om jag hade fått den grejen i huvudet hade jag absolut inte suttit här nu.. "Grejen" var stor som en manshand och jättetung, gjorde asont bara av att den nuddade mig. VAD FAN VAR DET!? :( Så jävla creepy!!




News.
Publicerat den

Klickade hem 2 linnen i förrgår och fick dom idag. Älskar snabb leverans! Den ena har jag kikat på länge, den med kedjan från Fanny Lyckmans kollektion. Looove it. Och det andra oversize linnet kommer användas flitigt nästa vecka, snygg festivalbränna jag kommer få på ryggen ;)









Aldrig.
Publicerat den

Mamma sa lyssna aldrig på dom som säger till dig att du aldrig kommer bli nåt.
Nej lyssna aldrig på dom, jag säger till dig ”tappa aldrig ditt hopp”
Och lyssna aldrig på dom som säger till dig du aldrig kommer bli nåt.
Aldrig, aldrig, aldrig, aldrig, aldrig, aldrig någonsin

Jag vill aldrig vara beroende av några droger, eller sitta i nån fängelsehåla.
Aldrig låta någon sätta sig på mig. Aldrig sitta på nån annan, mycket hellre jag står upp. Vill alltid stå för det rätta, men kommer aldrig vara perfekt så
lova att du aldrig kommer lämna mig ensam. Med rädslan.
För jag vill aldrig att vi dör men vi kommer aldrig undan, livet
så vi kommer aldrig blunda. Drivet, låt oss aldrig vara bundna.
Frihet. Frihet.
Jag vill aldrig att du lämnar mig. Säg aldrig aldrig men jag kommer aldrig ändra mig.




Back on track.
Publicerat den

Heej! Har inte haft någon ork till att blogga dom senaste dagarna. I helgen så var Emma och hennes lilla familj här, så gosade ju bara med Lucas hela helgen =) Den goaste och bästa ungen någonsin, älsklingen. Sen när dom åkte hem i söndags så blev jag sjuk som ett as, kände av hela helgen att jag var lite krasslig, men ignorerade det. Så jag har bara legat i sängen sen i förrgår. Tänker ligga här tills jag mår bättre, för nästa vecka är det emmabodafestivalen! Måste bli frisk NU. Ganska sjukt att jag var sjuk exakt samma tidpunkt förra året? Åkte ju sjuk till emmaboda förra året. Aja, är galet taggad och nervös till festivalen om 1 vecka. Hoppas att man träffar alla goinar från dom andra åren.

Rave i kojan. Allt lyser och alla dansar till fet musik, tagg!!

Förra året startade vi camp med några killar från stockholm, vårat camp hette "camp södra sidan", hahaha.
 
 



I gränna!
Publicerat den




Älskling <3
Publicerat den




Hihihi..
Publicerat den

Idag har jag inte gjort något alls, har fortfarande mått lite sådär. Men tror mycket beror på min pollen/gräs allergi också. Fett jobbigt.. Tur att det har varit fult väder idag, så jag slapp få dåligt samvete för jag inte solade. Haha får ALLTID det om jag inte solar när det är fint väder.. Well well, nu blir det film i sängen!

En söt bild från i lördags.. ;) La upp den på instagram och Danny gillade den iallafall, hehehe..
 



Time for some true blood.
Publicerat den

Idag har jag bara solat och badat! Så himla fint väder ♥ Loooove it!! Dock började jag må lite dåligt igårkväll, mådde illa som satan och var säker på att jag skulle behöva spy plus ont i halsen osv. Även när jag vaknade mådde jag illa? Så har som sagt mått knas idag.. Men vägrar bli sjuk, så det så! Hihi.

Nu har jag laddat upp med lite jordgubbar och ska titta på veckans avsnitt av true blood. Älskar verkligen den serien, dessutom så galet spännande!

Tumblr_m9ug7hwe611r7w2glo1_500_large

Tumblr_m2anr7fur41qcs3sko1_500_large

true blood gif | Tumblr



*
Publicerat den

Myser i solen med Carro och Petra!




Party hard.
Publicerat den

Igår blev det utgång, igen! Hahaha.. Var egentligen så galeeeet seg men har blivit världens mest rastlösaste person och pallar verkligen inte sitta här ute och göra nada. Så att party fick det bli! Hade iallafall jävligt skoj :D

Vi lekte sanning och konsekvens och den som flaskan pekande på skulle hångla i 30 sekunder, och det blev 2 killar.. Hahahaha, grabbarna blev ju mindre glada ;)




Hangover.
Publicerat den

Godmorgon från en väldigt seg tjej.. Hade inte tänkt att gå ut igår, men det gjorde vi och jävlar vad kul jag hade! Sjuuuukaste kvällen på länge, hahahaha.. Vi förfestade och efterfestade hos Emil! Skulle kunna döda för hans fina lägenhet, haha. Kollade genom vissa bilder innan och höll på att dö, så att dom får stanna på mobilen.. ;)




Voff!
Publicerat den

Dino och jag i lördags, ibland kan ha va en riktig gosepelle :)



Those will be the best memories.
Publicerat den

Igår blev det utgång, kul!! Brukar ju aldrig kunna gå ut på vardagar pga att det inte går några nattbussar hem.. Men igår struntade jag i det, hihi. Sov hos min fina vän Jonas istället! Först var det iallafall förferre hos henric med the gang och sen drog vi in mot stan! Hängde faktiskt på c-bar hela kvällen! Men det var faktiskt kul där igår, gillar ju inte centrum annars.

Påvägen in till stan så var vi för många i bilen så kim fick ligga i bagageluckan, hahahahaha höll på att dö av garv!



LOL!!!!!!!!! Hahaha..
Publicerat den

Dog lite när jag såg en video på ett par killar som har gjort en cover på Miley Cyrus - we can't stop. Hahaha, om ni inte har sett Mileys video, kolla på den först och sen på den andra! Fan vad fel det ser ut när ett gäng killar gör "samma" grejer som tjejerna i videon, hahahahahaha! Kan inte sluta skratta..






News.
Publicerat den

Igår efter jag hade gjort läpparna gick jag och Amanda på stan en sväng, sen möte vi Kim! Hittade ett linne och världens gosigaste tjocktröja.




Time for some pain.
Publicerat den

Fixar håret, dricker kaffe och ska strax ut med mina vovvar! Sen blir det stan för påfyllning av läpparna med Ammi. Kul! Och efter det blir det besök hos polisen, oj oj.. ;)




Paint the world.
Publicerat den

Ligger ute i gräset, lyssnar på musik och tänkte måla naglarna med något av dom nya färgerna. Tror det blir det orangea som det verkligen skriker om! Har någon förkärlek till orange :) Dessutom grymt snyggt om man är brun.