One day..
Publicerat den

Igår var det ju 'black friday', dock kom jag på det så sent :( Men jag han iallafall klicka hem lite från nelly. Synd att dom inte gör det till en störra grej i sverige.. 

Kikade på lite resor igår, ååh vad jag vill iväg! Jag är verkligen en rastlös själ :)
Det finns sååå mycket jag vill se!! Ganska komiskt med tanke på att jag är så himla flygrädd, haha.. Har aldrig träffat någon som är så rädd som mig. När jag flyger korta sträckor går det med hyfsat "lite" lugnande och alkohol, men när jag flög till thailand sist så tog jag en hel del lugnande och väldigt mycket alkohol. Hade ju fri alkohol på planet, som tur var! Minns knappt den flygresan, haha! Jag vet att det inte är bra, men om jag inte däckar får jag panik och börjar hyperventilera liksom. Jaja, vill först och främst till LA. Men är sugen på en weekend till london framöver. Skulle vilja se irland med. Är lite smygkär i irländare efter filmen 'ps. i love you' ;) LÄNGTAR. Vill köpa en bil och bara cruisa runt i USA också! Så mycket drömmar.

Untitled♥



Childhood memories.
Publicerat den

Kan verkligen inte sova då halsen bråkar med mig plus att jag hostar.. Så istället kollar jag på tarzan! Det var nog ca 10 år sedan jag såg den?! Det sjuka är att jag minns alla sånger från filmen än idag! Haha. Var faktiskt på bio när den kom ut, 1999. Lite coolt ändå! Var 5 år och så facinerad av filmen, hihi.
 



Wifi ♥ ♥
Publicerat den

Äntligen så kom våran router idag! Wihoo. Har känt mig lite smått handikappad..
Anyhow, när jag vaknade idag bestämde jag mig att det icke skulle bli någon utgång för lilla mig idag. Har så galet jäkla ont i halsen :( Och jag måste bli frisk innan tisdag.. Så det får bli en vit helg faktiskt. Imorgon ska jag hem till mamma och pappa, ska vara hundvakt! Mami och papi ska till Ullared och sen ta in på hotell. Men det ska bli myspys och ha lite kvalitetstid med vovvarna!
 
Fredagsmys idag eller? ;) Dock kan jag bara äta glassen, så skönt för halsen. Har förövrigt aldrig smakat den smaken innan, så jävla god!!



Vuxenpoäng.
Publicerat den

Här är lite av det som fick följa med hem igår! Förutom strumpor, galgar och lite annat tråkigt.

 

ÄLSKAR spegeln, så himla underbar smyckesförvaring. Har varit sugen på en "speggi" sååå länge, och äntligen är den min! Idag blev det en sväng till jysk, köpte en ny snygg byrå! Dock är den inte uppackad och monterad än, pappa måste komma och göra det ;) Hihihi.. Men monterade spegeln själv faktiskt. Så jag är inte helt värdelös på att få ihop möbler ;)

 




28 November.
Publicerat den

Igår vaknade jag upp med världens halsont! Och idag var jag täppt i näsan, buhu. Måste blivit förkyld i helgen typ. När ska jag lära mig att det är kallt ute, och börja klä mig varmare? Men jag hatar verkligen att ha på mig vinterjackan när jag ska ut..

Igår hittade jag förövrigt lite nödvändigheter. Får visa! Men ska in och handla idag igen, kunde inte köpa byrå pga att bilen var full. Hahaha! Så att jaa, min sovrum börjar bli jättefint!! Supernöjd. Hoppas även vårat wifi kommer nu imorgon. Får panik att inte ha det! Men det är på gång i alla fall :)



Busy days.
Publicerat den

Igår var jag på stan och handlade lite! Förutom käk köpte jag en ny väska som jag var i behov av. Har haft min Jimmy choo i typ 2 år nu ju! Men älskar verkligen modellen på den.. Så blev jätteglad när jag hittade en liknande på accent! Sen ett par nya hörlurar, alla mina har gått sönder. Hatar att åka buss utan hörlurar, finns inget jobbigare typ?! Och efter det lekte jag lite med Jonas! Hihi.

Nu väntar jag på Carro. Vi ska till Ikea, jysk osv idag. Ska se om jag kan hitta någon snygg byrå osv! Spännande.




*
Publicerat den

 



Tired like f*ck.
Publicerat den

Har sovit många timmar inatt men är ändå sååå trött.. Måste bero på att jag bara sov ca 3 timmar i lördags? Haha. Idag (plus hela veckan) ska jag på något som heter jobbtorg. Det måste man typ när man är inskriven på AF. Eller jag får välja på det eller springa på AF, och med tanke på att jobbtorg är i hva så väljer jag det.. Efter det ska jag förbi Ica och köpa lite käk. Är sugen på kvarg och hallon. Det var min syster Emma som lärde mig att äta det, väldigt gott och mättande. MÅSTE rensa bland mina parfymer osv idag också. Kaos i mitt nya sovrum, hehee.. Men ska köpa en ny byrå samt lite lådor till min garderob, tror jag får lite mer ordning då.

 




Crazy night!
Publicerat den

Igår var jag så jäääävla seg, bakis och trött efter flytten. Hade ju varit igång hela dagen plus bara några timmars sömn på det.. Var helt inställd på att bara chilla och lägga mig tidigt, meeeen så skriver en gammal vän till mig att han är på G till jkpg för party. Och det var liksom 3-4 år sen vi träffades, så fixade mig snabbt och förkrökade hos Amanda! Sedan så drog vi på studentfesten, sjuuuuukaste partyt ever. Det var verkligen som i en typisk collegefilm! Haha. Minst 100 pers(!!!) och 3 lägenheter på varandra. Jag och Ammi kom inte därifrån förens idag faktiskt, haha. Missade bussen och så. Fett trött med andra ord! Men sååå galen kväll alltså.
 



My new room.
Publicerat den

En liten sneak peak på mitt nya sovrum! Dörren är till garderoben. Fick inte med fönstret heller, haha. Men mer bilder kommer när allt är klaaart.



The D day.
Publicerat den

Igår blev det utgång, skoj!! Först var det förferre hos Amanda sen var vi på cbar faktiskt. Har inte vart där på 100 år, men med rätt folk blir det skoj. Hihi! Dock är det ju dagen D idag, flyttar ju hemmifrån.. Är bakis och fett trött, men men ;) Kbk?
 
Hahahaha, Marcus var tvungen att ha på sig en "turban" under hela sanning och konka.
 



Vackert.
Publicerat den

Imorse när jag gick till jobbet uppskattade jag verkligen hur fint det var ute! Jag är ingen snö-lover direkt, tycker det är kul den första och kanske andra månaden. Men sen ligger ju skiten kvar till april typ.. Men det är något speciellt med den första snön, mys! 
 



Coffee..
Publicerat den

"God"morgon. Dax för en stor kopp kaffe innan arbete.
 



Insomnia.
Publicerat den

Har precis kollat på paradise hotel, så jäkla roligt! Haha. Och vissa är ju bara så pinsamma, men det är väl de som blir rolig tv ;)

Har sovit hemskt i en vecka nu, inatt blev jag så arg att jag började lipa. Mina ögon och kropp är trötta, men min hjärna tänker på allt och inget. Kan liksom inte slappna av? Dessutom så kände jag mig så galet iakttagen inatt så jag inte vågade röra mig, och det gjorde ju knappast saken bättre liksom.. Kallsvettades och hade en allmänt hemsk natt. Så när klockan ringde vid 08 idag hörde jag inte det. 09.05 vaknade jag till liv och kollade på klockan "FUUUUCK, ska vara hos tandläkaren 09.20!!!!!!" Som tur var kunde mami sticka hem från jobbet en snabbis och köra mig ♥ Och när jag väl kom dit så passade INTE min skena som jag äntligen skulle få?! Så fick göra nya avtryck idag igen, så irriterande. Dessutom var mina läppar väldigt svullna nu på morgonen, så min tandläkare råkade klämma överläppen när dom skulle göra avtryck. Gör asont, haha :(


My mind wanders




Make that money, watch it burn.
Publicerat den

Igår åkte jag och mamma in till stan. Hittade lite nödvändigheter :) Eller ja, "nödvändigheter". Visste förresten inte att apoteket säljer smink? Toppen ju!

Djup rygg på denna, love it.
När jag kom hem insåg jag att det skulle vara 3 fingertoppsringar, men någon hade snott den tredje. Såå störande! #öppnaögonenerica?




Fu.
Publicerat den




Don't you ever say I just walked away.
Publicerat den

Mileys nya skiva är så jäkla grym! Jag skiter i vad alla säger, jag tycker hon är grym! Och smart, hon tjänar ju multum på att spåra i media. Jag beundrar verkligen när människor vågar sticka ut. Hon skiter i alla haters och kör sitt race, you go girl! Skulle kunna döda för hennes garderob och utseende, så vacker.


miley cyrus

❤️❤️❤️

I'm lost in paradise | via Tumblr - animated gif #1064460 by nastty on Favim.com

Untitled | via Tumblr

Her name is... Miley Cyrus

Truly happy



*
Publicerat den

Igår blev det lugnt, var hemma och kollade fotbollen faktiskt. Och fan vad jag stör mig på alla töntar som klagar på zlatan nu.. Såg massa statusar om det på facebook, jävla medgångssupportrar! Om zlatan gör mål, då är han gud och bäst. Men om han inte gör det, då är han en en kass diva. En riktig supporter hejar på sitt lag i vått och torrt! Zlatan är kung. Punkt slut.

Idag bokade jag och mamma biljetter till terry evans, så jäkla kul!! Seansen är i mars, men biljetterna tar slut så fort, så lika bra att boka nu. Han har alltid varit en förebild för mig inom det mediala, bättre medium får man leta efter! Så det ska bli galet roligt och få se honom live. Hoppas av hela mitt hjärta att jag får ett meddelande, skulle vara såååå coolt. Längtar! 



Hahaha!
Publicerat den

 



Vaniljlatte, yum.
Publicerat den




Give me..
Publicerat den

I follow you .



Friday ♥
Publicerat den

Var i stan igår och fixade lite ärenden. Fyndade 2 tishor! Dog lite när jag såg det fina trycket på maria :) Älskar sånt. Vill tatuera något liknande, kan dock inte bestämma mig om jag vill ha Maria, Jesus eller en ängel. Men först och främst blir det ett kors iallafall, måååååste boka tid!!



Can't wait.
Publicerat den

Är det bara jag som längtar till julen? Vill att det ska bli december NU! Som jag har skrivit innan är det någon "förbannelse" som finns hos oss kvinnor på mammas sida, alla är crazy i julen! Min gammelmormor var tydligen det, mormor var det och mamma ska vi inte ens tala om! Hahaha. Och jag är likadan ;) Men jag tycker julen är så mysig. Man är med dom man älskar mest, bara myser och visar uppskattning till varandra. Det är man ju inte alltid så bra på, iallafall inte jag. Dock var förra julen inte lika rolig då Emma och hennes lilla familj firade den hos sig. Men men, så är det. Jag kommer iallafall alltid åka hem och fira den, vart jag än bor i världen. Längtar tills den dagen man har egna barn och få föra traditionerna vidare ♥

Är förövrigt galet sugen på lussekatter!!!! :( Mammas lussekatter. Ska tvinga mamma att baka det snart, hehee. Inget slår mammas mat och bakning.

*.*Untitled | via TumblrI want Christmas<3



Tisdag.
Publicerat den

Åååh, skrev ett långt inlägg som bara försvann. Har lust att kasta in hela datorn i väggen, hahaha... Aja vad har jag gjort idag? Försökt att komma fram till ryhov från klockan 11 till 16, men där var det ingen som kunde svara. Var ju tydligen "för många" som ringde. Asså den svenska sjukvården är under all kritik, det har jag fått uppleva flertalet gånger. Spyr på den.

Har förövrigt lovat mig själv att sluta vara för snäll! Slutar alltid med att jag blir sårad för att jag mesar. Har varit så sen jag var liten, kanske är det något undermedvetet? Yep, det räcker nu. Dax att börja säga vad man tycker :)

 



Håll-käften-shot.
Publicerat den

Asså seriöst, Ken Ring. Vilken man! Älskar hans musik, alltid gjort. Men nu var det ett tag sedan jag lyssnade på honom, så gick igenom massa låtar igår. Ååh, så jävla bra. Älskar att han är med i "så mycket bättre". Hans tolkningar blir ju alltid feta! Svensk hiphop är galet svårt att slå, iallafall enligt mig :)

I lördags blev det som sagt utgång, hihi. Först var det förferre i Amanda och Lauras nya lya. Jättefint! Där körde vi bland annat sms-roulett (så jävla pinsamt..) Och klädde ut Robin i tjejkläder, haha! Sedan blev det solsidan och olearys. På solsidan fick jag för mig att vi skulle beställa in "håll-käften-shot", vad jag nu fick det ifrån? Haha. Och på olearys kom någon helt random fram och betalade för mig och Amanda och sen gick han upp i rök typ? Haha creepy!



Johan Falk.
Publicerat den

Blev utgång igår! Och med tanke på att jag inte har druckit en droppe på en månad, så är jag rätt seg idag ;) Nu blir det Johan falk maraton. Fan vad jag älskar dom filmerna!! Tröttnar aldrig. Längtar så tills dom ska börja spela in dom nya ♥
 



Regret nothing.
Publicerat den




Tips.
Publicerat den

Åh vad glad jag blev när jag fick reda på att cubus har blivit med webshopp! Vi har ju inte cubus i jönköping, så blev jätteglad. Gillar den butiken då dom har stora bh:ar till ett bra pris! Dessutom är det bra stöd i dom. Tillskillnad på vad HM, gina osv har.. Så himla kasst! Förstår verkligen inte hur svårt det kan vara att öka storlekarna bara? Dom kommer ju tjäna på det liksom? Jaja.. Ska ta och göra mig en liten beställning iallafall, hihi =)

Fick med mig en ny sminkväska och 2 ansiktspeelingar hem häromdagen. Dock var sminkväskan för liten, förstår inte vad jag tänkte på riktigt? The story of my life, antingen är min sminkväska för liten eller så är den för stor. Suck..
 



Hahaha, love 118800!
Publicerat den

 



Ny mössa.
Publicerat den

Äntligen hittade jag en mössa med en text som inte alla andra har! Alla har typ vouge, ain't no wifey osv. Blev dock så irriterad! Efter jag hade klickat hem denna, såg jag att jag hade betalat 100 spänn i frakt.. Ajaaaa. Får väl försöka vara positiv, gick ganska fort att få hem den :)
 



Sorry!
Publicerat den

Gud vad dålig jag har varit på att blogga dom senaste dagarna. Kör en liten snabbupdate nu innan läggdags! (Ska upp vid 7 imorgon, har tid hos tandläkaren.) Men Emma och hennes lilla familj kom i fredags. Och orkar aldrig blogga då, hihi. Har liksom fullt upp! Dessutom ska Emma, Lucas och Julie stanna hela veckan. Super mysigt!! Så att ja, nu vet ni varför ;) PUSS.



Jeffrey campbell icy doll.
Publicerat den

Efter mitt förra inlägg om dom knasiga heelsen från JC berättade Elina om att det fanns likadana, fast klackarna var fyllda med barbiehuvuden istället (!!??) Alltså, dom här skorna var ju bara sjukt creepy! Jag var och är världens största barbielover. Så tycker typ synd om dom stackars små barbiesarna, haha.... 
Även dessa skor ligger runt 2000 kronor.