Hold on little fighter, soon it's gonna be brighter.
Publicerat den

Drar på mig hörlurarna, på med högsta volym och försvinner in i musikens värld. Ibland är det bland det bästa som finns. Eller hur? Bara glömma bort denna världen och alla bekymmer för några minuter =)

 



Glossybox oktober.
Publicerat den

Fick hem min glossybox igår, hihi. Passade verkligen bra med ett paket när jag ligger här hemma och har galet ont i bihålerna! Är riktigt nöjd med denna boxen, betydligt mer lyxigare än den förra. Primern ser jag verkligen fram emot att prova! Och lip blushen var hur bra som helst! Brukar inte ha röda läppar så ofta, men nu till hösten/vintern är det ju alltid modernt. Men som sagt, är supernöjd med innehållet av månadens box!

 
Kérastase Laque Couture - Finfördelad fixerande hårspray med polymerer för en perfekt och lång hållbarhet. Du får en flexibel fixering och styrka samtidigt som håret bevaras mjukt och glansigt resten av dagen.

Monu illuminating primer SPF 15- Lysteruppgivande och ljusreflekterande primer med solskyddsfaktor som gör att din hudton upplevs som jämnare och slätare. Innehåller antioxidanten E-vitamin. Primern ger inte bara en vackrare hud, den ser dessutom till att din makeup fäster bättre och håller resten av dagen. 

Elizabeth Arden Optimazing skin serum - Få en hy med ökad struktur och vacker lyster. Jämnar ut hudtonen och gör fina linjer samt porer mindre synliga. A-vitaminmolykyler.

Jelly pong pong - Lip blush med bivax som ger dina läppar en fin färg samtidigt som de återfuktas och blir mjuka.

Sheer cover Lid to lid highlighter- Lite extra glöd är verkligen välbehövligt såhär i mörka hösttider! Denna bronzer/highlighter ger dig en fin glöd och lyster.



Jeffrey campbell.
Publicerat den

Har ni sett dom nya heelsen från jeffrey campbell? Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka.. Min första tanke var ifall dom hade rökt på under tillverkningen, hahaha! Men jag måste ändå säga att jag tycker det var ballt med glitter i klacken! Ser nog coolt ut när man går eller dansar i dom. Dock tycker jag att spetsen var galet jäkla ful, den skulle inte stuckit ut från klacken. Tycker även att klacken skulle varit enda bak till hälen. 2000:- går dom iallafall loss på!

 
 
 



F*ck off Simone!
Publicerat den

Blä, ligger i min säng och är livrädd! HATAR stormar/oväder. Och "Simone" har precis kommit hit till Mullsjö.. Fönstrena knakar och innan lät det som altanen höll på att blåsa bort typ? Stormen är tydligen värst här omkring nu. Ligger och gosar med vovvarna och hoppas på att kunna somna trots ovädret.

 
 



Buuhuu, i'm sick..
Publicerat den

Det gick jättebra i torsdags när jag fyllde på läpparna. Dock vet jag inte om jag börjar bli lite immun mot bedövningssalvan för jävlar vad ont det gjorde denna gången! Kände verkligen nålen vissa gånger, mindre skönt.. Aja, vill man vara fin får man lida pin ;) Sen så har jag mått dåligt sen i fredags. Mått illa som satan och haft ont i magen. Idag vaknade jag upp och var super förykyld, ont i halsen plus ont i ögonen.. (bihålevärk). Så attee ja, så kul har jag det för tillfället!

Var dock i stan igår med mami, fick med mig lite smått hem.
 
 
 



Torsdag.
Publicerat den

Har jobbat idag också, var egentligen inte meningen att jag skulle göra det. Men klart man ställer upp när det är kris! Dock har jag haft sån jääääkla mensvärk så jag höll på att dö.. Fan vad alla män borde uppskatta oss kvinnor bättre? Mer rosor och choklad till oss! Imorgon har jag äntligen fått en ny tid till lite påfyllning på läpparna iallafall, sköööönt! Nu blir det vindruvor och film.

Girls know...
 



*
Publicerat den

 



At night, I can't sleep. In the morning, I can't wake up.
Publicerat den

Ligger i sängen och försöker sova, gosar med Dino också. Måste somna, ska ju jobba imorgon. Men såfort jag slutar klappa Dino, slår han på mig, haha gulle! 



22/10.
Publicerat den

Heeeeej!! Från lördag till söndag var jag ju i halmstad och träffade lilla Julie för första gången! Ååh, så himla underbar, alla krigade om att få hålla i lillan, hihi. Visst fick hon ett fint namn? Emma avlöjade aldrig under graviditeten vad hon skulle heta. Men Julie passade verkligen i det namnet. Och Lucas tyckte nog det var kul och få en lillasyster för han fick massa paket, haha! Men det är ju viktigt att ge honom mycket uppmärksamhet nu, han är ju van att få all uppmärksamhet liksom. Så gosade och pussade på honom så mycket att han nästan tröttnade på mig, hehe. Tänk vad mycket han kommer skämmas över mig när han är i tonåren, kommer fortarande behandla honom som en liten bebis hur gammal han än är ;) 
Har verkligen världens finaste syskonbarn! ♥♥ 


När jag kom hem från halmstad åkte jag till carro på en gång, hade möte tidigt på AF i måndags.. Och igår fyllde mamma år, så bakade lite och så, hihi. Och idag fyller Carro år, GRATTIS!!!!!!! ♥

 
 



Julie ♥
Publicerat den

Åkte till Halmstad idag för att få träffa lilla Julie för första gången! ♥ Så liten och underbar.



Om lycka gick att beskriva med ord.
Publicerat den

Igår var den andra lyckligaste dagen i mitt 19 åriga liv. Första gången jag var såhär lycklig var när jag blev moster till Lucas. Jag fick uppleva en sån stark kärlek som jag inte trodde fanns. Lucas var/är det vackraste jag lagt ögonen på. Igår fick jag uppleva denna enorma kärlek ännu en gång, klockan 21.28 blev jag moster för andra gången i mitt liv. Men denna gången till en liten prinsessa! 3200 gram och 49 cm lång. Jag är så fruktansvärt glad, lycklig och stolt över min duktiga syster! Du är ju som gjord till att föda fram perfekta barn! Grattis Emma och Johan ♥

Jag säger samma sak till dig skruttan, som jag sa till din storebror. Jag kommer ALLTID att finnas här för dig och ska göra allt i min makt för att du ska ska veta hur mycket du betyder för mig. Jag älskade dig redan när din mamma sa att hon väntade dig, och jag kommer älska dig i all evighet. Nu längtar jag bara tills jag får träffa och hålla dig ♥ 

 





Ben and jerry's.
Publicerat den

Mamma överraskar mig med BJ när jag behöver det som mest. 
Love u, du är bäst ♥




!!
Publicerat den

Idag vill nog ingen komma nära mig, pms utan dess like! Kollade på sista avsnittet av desperate housewives innan, för ca 10e gången. Jag grät lika mycket som första gången jag såg det.. Är sååå galet jävla sugen på marabous mintkrokant och ben and jerrys att jag skulle kunna döda för det. OCH (!!!!!) pricken över i är att min mamma messade innan och berättade att min älskade syster har fått lite värkar!!!!!!! ÅÅÅHHHHH, herreeeguuuud. Kan det komma en liten bebis ikväll kanske?!!? ♥ BF var ju i måndags så det är ju verkligen dax nu!! Kul att få en sån nyhet när mina känslor är som en bergodalbana.. ;) 

 



Gårdagens inköp.
Publicerat den

Fick med mig en ny fest-topp och ett halsband igår! Haha pappas kommentar var "du tycker inte du har tillräckligt med smycken..?" Det är ju inget man kan har för mycket av ;) Dock måste jag nog ta och rensa lite bland dom..

 



Love it.
Publicerat den

Fashionistaaa | via Tumblr



Tuesday.
Publicerat den

Idag har jag varit i stan hela dagen. Först så var det inskrivning på AF, haha fy vad tråkigt.. Men med tanke på att jag ska flytta ifrån mullsjö måste jag ju hitta nytt jobb :) Ska dit på måndag igen, på något möte. Sedan så blev det lite shopping! Bland annat födelsedagspresent till mami ♥ Hon fyller egentligen år på måndag, men det slutade med att hon öppnade det idag ändå ;) Jag köpte en jättestor ängel i shabby chic stil, så himla fin. Dock så vägde den typ 1000 kg, så det var mindre kul att släpa på den. Haha!

Imorgon ska jag jobba och efter det har jag tid hos min naprapat. Tror jag ska göra en ny blodanalys, behöver be han kolla min rygg med.. Och dum som jag är råkade jag dubbelboka mig, så på samma tid som jag ska till naprapaten ska jag till kliniken för lite påfyllning på läpparna.. Klinken har inte svarat när jag har ringt, får lite panik. Fast inte mitt fel att dom inte svarar när jag ringer.



Hihi!
Publicerat den

När man absolut inte kan sova och känner sig iakttagen gånger 1000, kan man ju snacka lite med Danny, hehe.. Det är jag och småtjejerna som krigar om hans uppmärksamhet på IG ;) Jag vet, jag är så jävla barnslig. Men jag fick ju faktiskt ett "puss" ;) // Erica 19 år.
 
 



14 oktober.
Publicerat den

Ingen blogg för mig igår eller i förrgår. Har haft så ont, så ingen idé att blogga då.. :) Skulle egentligen åkt in till stan idag för lite ärenden, men det får bli imorgon istället! Btw, igår så sov Carro här. Och jag hade tydligen skrattat i sömnen när jag sov? Hahaha hm, undra vad jag drömde om?

Nu ska jag börja rensa lite i mina lådor inför flytten, mindre kul. Bläää. Jobbigt.

 



Nära.
Publicerat den

Satte mig precis med ett glas kall cola (ett måste på helgen!) och ska börja läsa i nära som kom på posten igår, äntligen! Älskar den tidningen. Dom som står mig närmast vet ju hur mycket det mediala betyder för mig! =) 
 



Iphone case.
Publicerat den

Beställde hem nytt iphone skal för 2 veckor sedan och nu fick jag det äntligen, haha! Men när skalen endast kostar 10 svenska kronor plus fri frakt är det värt att vänta 14 dagar.. ;) Måste ju köpa på mig nya skal nu, hade massa till min iphone 4. Tycker det är så kul att byta skal, känns nästan lite som en ny telefon då!

 

 
 



Chocoholic.
Publicerat den

Gud vad trött jag är, så ska gosa ner mig i sängen till någon bra film strax! Hihi. Råkade förövrigt göra något på jobbet igår, har jätteont på ett ställe i ryggen :( Har fått gå som en handikappad idag, haha.. Och pricken över i är att jag är heeelt galet sugen på choklad!!!! Ååh, ska drömma om choklad inatt ♥ Puss.




Flyttar hemifrån.
Publicerat den

Shit vad konstigt det kändes att skriva den rubriken.. Men det är med blandade känslor som jag skriver att det faktiskt är sant(!!!) Runt månadsslutet så lämnar jag mullsjö och fllyttar till huskvarna! Omg, kommer sakna mamma och pappa.. Men tror nog att jag kommer hänga ganska mycket här hemma ändå ;) Detta huset kommer jag alltid se som mitt hem liksom, det är här jag vuxit upp och har alla minnen ifrån. Jag ska dela på världens finaste lägenhet med syrran! Sååå fint.. Det bästa med mitt sovrum är att jag äntligen får en walk in closet, finally! Theo får också flytta med, skulle inte klara av att inte få bo med honom. Men det blir väl lite delad vårdnad om honom ;) Han måste ju vara här också då han och Dino älskar varandra. Men tror Dino uppskattar att få vara lite ensam med mami och papi. Han är nämligen deras lilla bebis, haha! Så det kommer nog gå bra :)

Måste till ikea och köpa lite grejer, sedan så måste jag ju börja packa. Fyyyy vad jobbigt.. Ska få kartonger i helgen så får väl börja lite smått då.

 



Shopping.
Publicerat den

Igår var jag inne i stan en sväng med Carro. Skulle ju klicka hem ett par nya skor, men dom blev slutsålda på hemsidan så fick åka in till stan och köpa dom istället :) Älskar dom lite extra då dom är fodrade, perfekt för mig som alltid har kalla fötter! Ett iphone 5 skal och halsduk/snodd fick hänga med hem också.




Chocomania.
Publicerat den

Åååh gud, vad underbara dessa produkter från the body shop är ♥ Chocomania är lätt den godaste doften ifrån body shop! Kikade på dom när jag var på landvetter sist, men hade växlat in alla mina pengar då. Men nu fick jag body buttern och shower creamen av min syster i present, tack Emma!! Går runt och luktar på mig själv hela tiden ;) Hihi.

 



7 oktober.
Publicerat den

Dagens planer är att klicka hem ett par nya höstskor. Köpte ett par nya förra året som jag bara använde några få gånger innan mamma fick syn på dom. Så det slutade med att mamma snodde dom, och nu när jag provade dom härom dagen kunde jag inte alls ha dom. Jag vet inte hur mamma går i ett par skor? Haha, men helt plötsligt var dom för stora! Aja, hon har lovat att köpa ett par nya till mig =) Sen så ska jag ringa och boka tid till läpparna, sist jag var där köpte jag en hel spruta, men använde bara 0.6. Så har 0.4 kvar att spruta in. Och nej, jag använder inte sånt där medel som kommer ifrån tuppar. Så ingen djurplågare här inte! Jag använder mig utav juvederm som är ett helt naturligt ämne.

Förövrigt så är verkligen hösten här nu. Hatar hösten/vintern. Jag är en sommartjej ut i fingerspetsarna. Jag mår så otroligt bra i värme. Ännu en anledning varför jag vill flytta till LA. Min fibromyalgi blir såååå mycket värre när det är kallt, medans på sommaren är det betydligt bättre. Har redan märkt hur ont jag börjat få och då är det bara början på hösten liksom.. Nej fy, sveriges klimat är inget för mig. Jag mår bra när jag får glida runt i shorts och ha en snygg bränna. INTE när jag måste ha en fet vinterjacka och vara blek som ett lik i ansiktet :(



Story of my life..
Publicerat den

 



Myser med mitt hjärta.
Publicerat den

 



Alanya #2
Publicerat den

Kollade igenom mitt utkast och insåg att jag inte laddade upp andra delen med bilder från alanya. Så dom kommer nu, bättre sent än aldrig.. ;) Dessa är tagna med mobilen, så kvaliteten är inget vidare.

Standard att sitta på ballen och röka :)

Argaste bebisen i alanya

Vadå hell att gå in med sina barn på denna bensinmacken? ;) Var fan nallar överallt, blev livrädd första gången.
HAHAHA, detta var så kul! Roligaste är att vi har allt på film. Det kom fram någon turk och snurrade Lukas som fan på den där grejen. Tillslut snurrade han såfort att det kom en pappa skrek "IT'S ENOUGH!!!" och Lukas skriker "STOOOOP STOOOOOP!!!" Hahahahaha!
Våran danska granne, per :D
Var nere en sväng i lobbyn på min födelsedag, och när jag kom tillbaka stod denna på vårat rum. Så jävla gulligt!
Random turk hoppade upp och dansade på amandas stol, haha..
Våran söta lilla pojke som sålde servetter och söt hunden :')

Chilling and killing by the pool
Finns verkligen inget äckligare än raki.. Vi fick denna av ett par killar på hotellet när dom skulle åka hem, men vi vägrade dricka upp det. Hahaha!
Glamorösaste badrummet, champagne och baileysdrink. 

Hahaha, Per ligger och knäpper egopics
 
 



New in.
Publicerat den

Det var detta linnet och tröjan jag fick med mig hem från stan i måndags.
Fick förövrigt hem mitt nano-sim igår, gud vad jag älskar iphone 5! ♥


När jag fick syn på denna i skyltfönstret bestämde jag mig på en gång att den skulle jag ha. Men först så var alla S söndriga typ, så himla typiskt new yorker? Men tillslut hittade jag en hel. Är även en text på ryggen! "Be the best". Älskar verkligen tjocktröjor! Lever i det på hösten. Så gosigt.
 
 



Skeleton bra.
Publicerat den

Haha hiss eller diss?! ;) Lite för mycket för min smak, men fett tuffa! Finns här.

(33) cool | Tumblr




FRIDAY.
Publicerat den

Godmorgon! Trött, knappt något smink och tofs, glamoröst värre ;)

 



Fika.
Publicerat den

Muuums, kaffe och bulle! Dock är ju faktiskt kanelbullens dag imorgon, hihi. Fredag tomorrow, ååh galet underbart ju?! Jag älskar fredagar. Men älskar denna lite extra, då min lilla favorit pojke kommer, Lucas! Hans gamla moster längtar efter honom något enormt =) Det kommer iallafall bli lite lättare att jobba imorgon när jag har det att se fram mot ;) Aja, kvällens planer är att bara ta det lugnt. Trött som ett as (haha, känns som jag skriver det i varenda inlägg..) Dessutom har jag råkat sträcka axeln. Aj Aj! Så vindruvor framför tv;n känns som en väldigt bra plan.

 



Remember.
Publicerat den

Tumblr



Zzzzznaaark..
Publicerat den

Oj vad trött jag är! Somnar vilken sekund som helst typ. Har inte sovit alls bra dom senaste nätterna och dessutom har det varit mycket på jobbet. Imorgon och på fredag kör jag 07-15.30 så lär ju vara ännu mer utkörd då, haha. Jaja, cash is king. Men som jag alltid säger, fy vad jag hatar att gå upp tidigt! Man har ju nästan lust att dra fram en pistol när klockan ringer..

Förövrigt är jag ju så jäkla osmart ibland.. Igår fick jag äntligen hem min älskade nya mobil, iphone 5 ♥ Var så taggad på att starta och börja använda den, men gissa vad jag kommer på då..? Jo, att man behöver ett helt nytt sim-kort.. ÅÅH, så himla drygt och onödigt av apple. Så ringde till telenor med en gång, och dom skulle skicka ett nytt sim idag. Hoppas jag får nano-simet innan helgen!!!!!

 
 
 



Glossybox september.
Publicerat den

Fick ju månadens glossybox igår, och temat är "Beauty that matters" som handlar om att lyfta fram varumärken som är socialt ansvarstagande. Riktigt fin tanke!! Men boxens innehåll var väl liiite sådär kanske? Har läst på andra bloggar att dom tyckte samma om månadens glossy. Men men, denna månaden donerar faktiskt glossybox hela 30.000 kronor till "reach for change". Dushcremen luktade heaven och läppbalsamet var favoriten! Lätt det bästa jag NÅGONSIN har provat.



WELEDA- Ekologiskt schampo med macadamiannötolja, extrakt från hirsskal och salvia som rengör hår och hårbotten samtidigt som det vårdar på djupet. BELLAPIERRE COSMETICS- Vackert skimrande minelralpuder som är långvarande och skonsam mot huden. Mixa i din dagkräm eller läppbalsam för extra skimmer. Använd även som highlighter. TRIND- Problem med torra naglar? Detta nagelbalsam från trind hjälper till att återfukta fuktigheten i nageln och hjälper även den att inte torka ut. BALANCE ME-Med 100% naturliga ingredienser får dina läppar en fin hint av färg samtidigt som de vårdas av bla. kakao-mango och kokossmör. Med en fräsch doft från rena, essentiella oljor. L'OCCITANE- Härlig och mjuk skummande duscholja som är rik på mandelolja från provance. Rengör din hud ordentligt och efterlämnar den återfuktad med en satinliknande mjukhet och lyster. FILM2HOME- Se 2 av de senaste filmerna i bästa kvaliteten och utan bindningstid. GEL MASK- Ögonmasken är fylld med en blandning av gel, glycerin och sterilt vatten och den kan användas antingen nedkyld eller uppvärmd för flera användningsområden. Lindrar tröttna och svullna ögon. Minskar även mörka ringar samt rynkor runt ögonen.



Spännande..
Publicerat den