Skepp ohoj!
Publicerat den





Home is wherever I'm with you.
Publicerat den

Jag kan verkligen inte tröttna på låten. Jag kommer alltid älska den, så himla mycket kärlek i texten. Skulle kunna tänka mig att ha låten på mitt bröllop och begravning. Drömmen hade ju varit att min framtida man hade en amazing röst och sjöng den på bröllopet, haha hur fint skulle inte det vara?! :')



‒ Jade?
‒ Alexander?
‒ Do you remember that day you fell outta my window?
‒ I sure do, you came jumping out after me.
‒ Well, you fell on the concrete, nearly broke your ass, and you were bleeding all over the place, and I rushed you out to the hospital, you remember that?
‒ Yes, I do.
‒ Well, there's something I never told you about that night.
‒ What didn't you tell me?
‒ Well, while you were sitting in the back seat smoking a cigarette you thought was gonna be your last, I was falling deep, deeply in love with you, and I never told you 'til just now!




Musikhjälpen.
Publicerat den

Älskar den här tiden på året när musikhjälpen går dynet runt på tv. Så mysigt när man inte kan sova.. Man känner sig liiiite mindre ensam då ;) Sjukt goa personer som sitter i buren i år också! Linnea Henriksson, Petter och Kodjo. 

Detta året går pengarna till att stoppa spridningen av hiv! Super viktigt. Så gör som jag, önska en låt och rädda liv.




Promenad genom stan.
Publicerat den

Tänker. Funderar. Tänker lite till. Varför rycktes något som jag höll så fruktansvärt kärt ifrån mig/oss? När kommer smärtan försvinna? Den där lördagen, då försvann en del av mitt hjärta med dig. Livet är så orättvist. Livet är ett stort jävla mysterium.





Hård helg.
Publicerat den

Idag kan jag vara den segaste bruden i sverige.. Det blev nämligen krök både i fredags och igår. Dessutom sov jag knappt något på fredagsnatten, snackade i telefon till 5, sen vaknade jag vid 8.. I fredags var det iallafall open night på akademien så det blev all in där med Ammi! Så jävla grymt ställe, nästan så man vill bli student så man kan få hänga där hela tiden, haha. Sjukt kul att festa med människor som inte är härifrån också! 

Och igår var jag jäkligt sugen på utgång igen, pallar typ inte bara sitta hemma. Men först verkade det som alla bangade. Så la mig i ett skumbad med ansiktsmask, massa tända ljus och världens goaste chill musik. Höll faktiskt på att somna, men precis då skrev Becca att det var klart jag skulle ut och slira med henne! Så att så fick det bli, hihih. Vi var typ överallt och ingenstans, olear's, murphys, pipes och även centrum (!!!!) Vägrade först att dra dit. Gillar verkligen inte det stället.. Bara massa småungar där typ :( Men efter mycket tjat från mina vänner fick det bli c-bar iallafall! Kom fram en liten pojk som såg ut att vara runt 15 bast och raggade på mig, haha höll på att dö. Säga vad man vill om stället, men bra dj har dom iallafall! Vi dansade rumporna av oss och spenderade resten av kvällen där, hihi. Och när jag skulle gå hem från nattbussen gick en sån sjukt läskig man bakom mig. När jag gick snabbare så gick han snabbare?! Blev så himla rädd.. Men när han var precis bakom mig, ringde min kompis Jonas. Snacka om räddaren i nöden. Vi har typ inte snackat på 100 år, så det var så skönt att prata och uppdatera varandra om våra liv. Fett saknad grabb :) 




4 December.
Publicerat den

Lyckades faktiskt bocka av några grejer som jag skrev om i förrgår! Tvättade lite, packade, städade, åkte och solade, tog PW, köpte drinkmix och sådär.. Duktig tjej. Funderar dock på att åka och sola idag också, behöver ändå åka till stan för att kolla julklappar! Har typ ingen idé vad jag ska köpa till alla bara.. Älskar julen och är alltid ute i tid med klappar, men med tanke på allt som hände mig i november har mitt jultagg inte kommit än.. Får dunka lite julmusik och ta fram tomtar så kanske det kommer ;) Tycker det kan börja snöa också, så mysigt ju!

Var förövrigt hos läkaren häromdagen angående lite grejer.. Fick reda på att jag gått ner 7 kg på 3 veckor!! Hahaha, ingen är gladare än jag. Det får gärna fortsätta såhär, hehe.. Men visst, kanske inte är så bra att jag inte har någon matlust. Fick en go liten utskällning av mamma och pappa när dom fick se mig ;) Men äsch, det är ingen fara! Nehepp, nu ska jag hoppa in i duschen och sen dra till jönköping.




:P
Publicerat den

Jag mååååste åka och sola idag. Jag mååååste packa. Jag mååååååste ringa till försäkringskassan. Jag måååste gå och posta brev. Jag måååste tvätta. Jag mååååste städa. Jag måååste handla drinkmix. Jag måååste till apoteket. Jag mååååste ta en PW. Och vad har jag gjort hittills? Inget.. Bra där Ericovic..




Så mycket kärlek.
Publicerat den

I söndags bakade vi pepparkakor och Lucas fixade pepparkakshuset så fint, hihi. Fast gullungarna tyckte det var snäppet roligare att äta degen ;)

Har iallafall haft världens mysigaste helg, massa kvalitetstid med dom jag älskar mest! Och Lucas sa väääärldens sötaste sak till mig, min lilla prins <3




Julkalendern.
Publicerat den

1 december idag, alltså dax för julkalendern!! Det lilla barnet inom mig hoppade av glädje, haha. Den verkade dessutom väldigt bra! Ser galet mycket fram mot dom nästa 23 avsnitten, trots att serien var liiiiiite läskig ;) Ja, jag är 20 år. Hahaha.