Glossybox - Stars and stripes edition.
Publicerat den

Är faktiskt väldigt nöjd med denna boxen. Mineral läppstiftet var i mörkrött vilket är den nyansen på röd jag brukar ha när jag bär rött. En annan favorit var den runda penseln från teeez, har nämligen varit på jakt efter en liknande! Ögonskuggspennan var min andra favvo, den är i ljus pärlnyans. Så fint att bryta av när man sotar! Så ja, stars and stripes boxen får godkänt av mig! Hihi.





Så deppig, ta mig tillbaka..
Publicerat den

Hahahaha, alltså vart ska jag börja? 6 riktigt jäääääävla varma dagar på e-boda! Alltså dagarna var helt sjukt varma. Klockan 9 gick det inte ens vara kvar i tältet. Slår aldrig fel att den varmaste veckan ska vara på emmaboda, 3 året i rad nu liksom. Minns en natt när jag bara sov 1 timma (!!) och det började redan bli cpvarmt framåt 07-08, då var det bara att gå upp. Som vanligt campade vi jättenära en scen som kallas kojan, där dom alltid börja spela vid 03-06. Och då är musiken så hög att tältet skakar! Överdriver faktiskt inte, helt galet högt. Men 2 nätter var jag så jäkla trött och onykter att jag inte ens vaknande av det, haha! Då är man trött.. ;)


Sista kvällen var helt klart bäst, går inte förklara den kvällen/natten med ord. Så underbar. I början av kvällen spelade min favorit, killen som jag hade taggat för från dag 1. Världens bästa panda da panda ♥ Min kompis kommentar när han såg mig var "jag har aldrig sett någon vara så glad utan droger" Hahaha! Och ja, jag var så jävla glad över att få se Thibo igen! Jag sjöng med och dansade till ALLA låtar. Sån jävla känsla att stå framför sin idol med en massa andra människor som också avgudar honom. Och som alltid bjöd han på en grym konsert och fuckade ur totalt. OCH(!!!) tidigare på dagen satt jag i skuggan och försökte svalka mig med Ammi och gänget. Helt plötsligt får jag se en person jag känner igen gå förbi, och det är självaste PANDA!!!!!! Jag blev helt starstrucked och vågade inte gå fram.. Ångrar det som satan nu :( Sen kom även Frej Larsson fram från bla maskinen, far och son osv fram och frågade om jag och Ammi hade tändare! Men självklart hade vi inte det.. Pinsamt much?

Träffade även ett helt gäng med fina människor! Sjukaste var dock när jag tittade på movitz och började snacka med en skön kille som stod bredvid mig, han fick mitt nummer och vi bestämde oss för att träffas lite senare på kvällen. När jag träffar han och hans kompisar kände jag verkligen igen hans polare och dom kände igen mig. Och det visar sig att min killbästis från norrköping är deras kompis också?! Och han skulle komma dagen efter! Så fick även träffa honom, lycklig tjej! Snacka om att världen är liten?! Aja, skulle kunna skriva hur mycket mer som helst. Men kort och gott, festivalen var helt jävla underbar och jag önskar att jag kunde spola tillbaka tiden redan..
 







LOOOOOVEEEE!!!!!!!


Dirr efter Isak sög i sig lite T-röd, haha...

Kojaaaan! Där vi campadeeeeee

Blev även en hel del lustgas, haha så härligt! Typ alla hade med sig patroner.

Våran vän är verkligen anti-feminist. Han tycker att kvinnorna lyda sina män osv osv.. Så när han väl däckade gick jag och Amanda lös med en permanent penna ;) Heheheee!

Dax för hemgång... Såg så läskigt ut, helt öde. Typ som det varit en naturkatastrof eller nått..



Miss it already..
Publicerat den

Hej mina lovers!! Sorry för noll uppdatering, men som ni vet har det ju varit emmabodafestivalen. Kom hem i förrgår och sov ca 20 timmar, haha! Det förklarar ju hur pigg jag var.. ;) Men är på middag hos mamma och pappa nu, så kör på uppdatering om Emmaboda imorgon eller ikväll! Ok? Pusss.






Haha.
Publicerat den





Lill-lördag.
Publicerat den

Det känns som jag alltid startar mina blogginlägg med att jag är trött, haha! Men idag är jag faktiskt det. Igår blev det nämligen krök hos mig med Matteo, Ogge, Markus och Amanda. Skooooj!! Grabbarna badade sen körde vi massa drickspel. Roligaste var dock när vi lekte "med andra ord". Alltså alla blev så jääääävla arga och tävlingsinriktade. Blev seriöst sur på riktigt, HAHAHA dör!

Tänkte strax gå till ica, köpa lite onyttigheter. Heheee.. Planen var att festa idag också, men pallar nog inte det! Ser fram mot ett nytt true blood avsnitt (som min syster har spoilat dock) med godis och cola. Mystorsdag helt enkelt.



Hurry up we're dreaming.
Publicerat den

Alltså hur jävla osmart får man va.. Igår hade jag en tid hos min handläggare vid 11, så Carro sov hos mig och körde mig till stan på morgonen. När jag äntligen kommer fram och ska anmäla mig, får jag svaret "Men det är imorgon du ska vara här?" Hahaha.. Alltså fattar ni hur sur jag blev eller?! Så jäääävla snurrig. Gick upp tidigt helt i onödan, hatar ju att gå upp tidigt. Istället åkte jag och solade så inte hela resan till stan var i onödan. Sen på kvällen kom Ammi till mig!

Och det gick bra på kliniken i måndags också! Blev 0.5 ml juvéderm. Med andra ord halva sprutan som jag hade kvar sen förra gången. Materialet håller väldigt bra på mig! Men sen har jag ju rätt fina läppar sen innan. Så tex på min överläpp ville han inte fylla på i mitten, där vid "vingen" eller hur man ska säga. (Har glömt vad det heter) Just för det är så fint som det är. Så jag är supernöjd! Like always. Dock har jag fått världens jäkla blåmärke, som till och med sträcker sig utanför läppen. Ser ut som jag fått en fet smäll, kan säga att ALLA tittar. Haha!




Smiiiileee.
Publicerat den

Nu har jag ätit en stor frukost och hinkat i mig kaffe! Frukost är min favorit grej att käka, bara jag får min frukost klarar jag mig utan middag och allt. Dock ska jag börja med en glutenkost till hösten.. Jag vet att jag är laktosintolerant men har även börjat misstänka gluten. När jag äter bröd så svullnar min mage jättemycket, ser typ gravid ut? Dessutom läste jag att gluten är boven till allt, folk med ledsjukdomar har blivit mycket bättre när som slutat med bröd osv. Så känner att det är värt ett försök! Lär bli jäääävligt jobbigt dock.. Men har misshandlat min kropp i så många år, det här är det minsta jag kan göra för den.

Annars så sa jag precis hejdå till amanda (nej, jag klarar inte av att bo i huset själv. Haha) Vi kollade på fotbollen igår, fråga mig inte varför? Men vi kände oss typ tvungna. Och shiiiit vad tråkigt det var, hur kan folk tycka det är roligt? Tacka vet jag boxning, där händer det ju lite iallafall. Aja, ska stax fixa mig. Har nämligen tid för läpparna vid 5. Och ja, man blir beroende och storleksblind. Sa att jag aldrig skulle bli det, HA.. Tur att min familj skäller på mig om jag börjar överdriva!
 



Fun niiight.
Publicerat den

Usch vilket tråkigt väder det är?! Hoppas verkligen det blir fint i veckan, vill sola! :( Är ju hundvakt hemma hos mamma och pappa, dom fuskisarna åkte nämligen till alanya i förrgår.. Alltså nästan exakt en vecka efter jag kom hem därifrån, haha! Deras första gång i turkland. Det är väl tack vare mitt tjatande om alanya som gör att dom vill se det ;) Annars då? La mig vid 06 idag. Lekte nämligen med Anton och Amanda. Så har väl bara sovit ca 4 timmar. Är med andra ord jääääävligt seg, men vad gör det om 100 år? Hoho.
 
Hundarna har dissat mig totalt, haha..



Just nu.
Publicerat den





In loooove!
Publicerat den

Alltså jag köpte väääääärldens skönaste grej igår, en bh utan byglar! Tänkte att jag kunde ha den hemma och dessutom var den riktigt söt. Men shit vad kär jag blev! Som en hängmatta för boobsen, haha!




Brown suger.
Publicerat den

Ligger utanför lägenheten och steker lite. Ska dock sluta nu, har fått solutslag :( Typ aldrig fått det innan? Men det beror väl på att jag har pressat så mycket det senaste, så får väl chilla lite med solen.. Fett segt bara, såååå snyggt att vara brun ju!! Annars idag har jag varit hos coach och sen stan en sväng, fick med mig lite hem från sommar-rean.
 
Supernöjd med min nya tatuering också! Åkte till studion vid 12 igår och hängde där hela dagen typ. Gjorde förövrigt inte alls ont på baksidan av armen. Fyllde även i mina fingrar då tatueringar på fingrarna slits väldigt lätt. 3 gånger brukar man få fylla i :) Och ja, det gjorde exakt lika ont denna gången om inte ondare? Haha! G körde nämligen extra hårt med maskinen. När vi var klara hängde jag med han på lite ärenden och sen kom jag hem och la mig typ. Blir rätt seg av denna värmen, men jag klagar inte! Önskar att det var sånt här klimat året om ♥




New tattoo, love it.
Publicerat den





Alanya 2014.
Publicerat den

Sååå vart ska jag börja? Haha. Rätt svårt att få ner en vecka i ett inlägg, men ska försöka. Först och främst kan jag säga att vi hade så fint väder! ♥ Vi prickade ju verkligen rätt vecka, har ju varit sånt tråkväder i sverige när vi varit borta, hihi. Att få komma tillbaka till Alanya för tredje sommaren i rad var så himla härligt. Älskar verkligen den staden. På dagarna hängde vi vid poolen eller stranden, och på kvällarna shoppade vi eller festade. Standard liksom ;) Lärde känna några härliga killar från Gävle som vi hängde med väldigt mycket! Vi hade såna goa förfester på våran feta balkong. Alltså våran balkong var heeeeelt jävla underbar. Största på hela hotellet! Snacka om att vi hade tur som fick den? Det enda nagativa på resan var att vi inte hade AC på vårat rum. Dock blev man så van vid värmen så man brydde sig knappt efter någon dag. Det andra negativa var att behöva säga hejdå till en människa som jag klickade väldigt bra med.. :( Blä. Måste iallafall köra på en till resa efter sommaren, en vecka går för snabbt. Aja, kör på en bildbomb istället! Är för trött för att skriva.


Haha, asså vi hade världens sjukaste staty på vårat hotell. En fot?!?! Så äcklig.

Vackra cleopatra beach..

Taggad brud för utgång.

Haha, blev vääääldigt mycket bongande denna semestern ;)

Lite bardansande på the doors är ju ett måste.. Haha!

Haha, fan vad vi skrattade åt denna bilden. Ser ut som Daniel är en riktig turk, röker pipa och dricker kaffe! Men vi hade inga rena glas så vi fick grogga ur muggar, hahaha!
Jag och Amanda drygade oss med att allt i turkiet är fake, dom har till och med en fake steve angello! Hahaha, men visst är det likt?!
Vi fick göra en hel del sjuka saker när vi spelade drink-lekar, hihi.

Kom fram 2 turkar på stranden och frågade om vi kunde vara hundvakt i 5 minuter, haha?! Vi gav den lilla tjejen vatten och massa gos! Sån sötis.
Alltså turkiets öl är så himla gooood! Här hade jag sån jäkla vätskebrist så jag blev lite småfull på en öl, haha?!

Snygg grabbbbbb!

Vi köpte varsitt glasspaket, och när vi kom hem insåg vi att våran frys var den minsta i hela alanya. Så vi fick såga sönder paketen så dom skulle passa våran frys. Hahahaha! #varglassöverallt
Sanning eller konka, Adam är taggad för att pussas ;)



Home.
Publicerat den

Ja, jag lever! Eller nästan iallafall.. Kom hem från alanya i förrgår, flyget från antalya var försenat 45 minuter så vi var nära att missa bussen till jkpg! Men vi hann precis, haha. #stressadetjejer. Och som ni förstår har jag haft noll blogglust på min semester, har bara velat njuta fullt ut.

Tänkte jag ska göra ett lite längre inlägg senare, ska nämligen till solariet strax (underhålla brännan), boka ny tid till läpparna och tatuera mig om några timmar. Men kan säga så mycket som att min vecka har varit underbar.. För underbar.