Skater skirt.
Publicerat den

Jag har varit på jakt efter en skön vippig kjol länge nu, tycker det är såååå fint och väldigt lättmatchat! Så häromdagen när jag och Carro var på stan hittade jag en jättefin på GT. Och Carro var så snäll och köpte den till mig, tack ♥





Skriver av mig.
Publicerat den

Imorse fick jag reda på en sak som gjorde att jag satte kaffet i halsen! Helt galet!!!111 Heheee.

Annars då? Ingen jobbcoach för mig idag, har så himla ont. Kunde inte ens komma upp ur sängen imorse.. Att slå det jäkla nummret till sjukanmälan var liksom en utmaning för mina fingrar gjorde så ont. Pricken över i:t är att jag har sååå ont i magen också, tror det är den där jävla cystan som trycker :( Vill bara att operationsdagen ska komma så jag får bort skiten. Så en blandning mellan fibromyalgi, reumatism och förmodligen endometrios. Plus lite annat. En jävla skitdag, k*kdag, f*ttdag, bajsdag, you name it. Det är så jävla jobbigt att ha sjukdomar som inte syns. Folk tycker man är gnällig och överdriver. "Men du ser ju inte sjuk ut" Nehe? Och du ser inte ut att vara så dum i huvudet som du tydligen är. Jag är 19 år, jag vill inte må såhär, jag har inte valt att vara sjuk. Och JO, man får tycka synd om sig själv dagar som dessa! För ingen annan vet hur DU mår och känner. Så ibland får man ta på sig den dära tunga offerkoftan och tycka synd om sig själv! Bara det inte blir till någon vana, det mår ingen bra av. Tycker egentligen inte om att prata om min hälsa då jag känner mig som världens negativaste och tråkigaste människa. Men det är trots allt en väldigt stor del av mitt liv. Och jag har försökt att blunda för det och inte prata om det, men tyvärr så försvinner inte sjukdomarna för det. 

Idag vill jag bara vara nära mina syskonbarn, dom får mig att må toppen när jag är på botten. Världens bästa ungar. Ni gör mig såååå lycklig, och jag älskar er så mycket att det inte går att få fram i ord!! Haha, nu blir jag tårögd för jag tänker på dom :) Moster kommer alltid finnas där för er, vad det än gäller! 




Glossybox Mars.
Publicerat den





Hangover mode.
Publicerat den

Hade riktigt skoj igår! Mindre skoj idag.. Haha! Kom hem klockan 7 imorse, mina ben dödar mig och trött som bara den. Men vafan, det är nu man är ung och ska leva!! Yolo.




Gold and silver.
Publicerat den

Lite nya smycken jag fyndade på ur&penn häromdagen! Samt en tröja jag blev helt kär i! Det blir dyrt när man hänger i stan varje dag ;)








Give me friday.
Publicerat den

Idag har jag varit på jobbmässa, ätit god kebabsallad med Carro, städat, tagit hand om mig själv såsom målat naglarna osv. Och nu blir det ett varmt bad! Myspys. Så himla glad över att det är fredag imorgon ♥ Längtar! P.s, fick inte bli blodgivare pga att jag är under utredning för endometrios..
 
Haha, paparazzibild från igår ;) Är väldigt svullen och lite blå idag, så fick ju en hel del blickar på mig idag. Haha! Läpparna är större än vad jag brukar göra dom, och jag är supernöjd!! Orkar dock inte ta någon bild nu, haha. #tröttjej



Inköpen från lager 157.
Publicerat den







Shopping and lips.
Publicerat den

Halloj, har varit ledig idag men ändå haft fullt upp! Var på ett möte angående mina "svårigheter" imorse. Efter det blev det en sväng till lager 157 som precis har öppnat här i jönköping. Jättekul ju! Hittade lite fint. Och nu på eftermiddagen hade jag tid för läpparna! Köpte en hel spruta, men fyllde bara 0.5 idag. Tänkte köra andra halvan i sommar typ. Hihi! Love it.

Efter jag hade gjort läpparna tjockade jag och Carro på naked juice bar! Muuums, älskar verkligen det stället. Och jävlar vad god deras frozen yogurt var?! Nya favoriten.





Can't live without it.
Publicerat den

Mina lurar gick sönder, eller ja, ena högtalaren. Men det är ju så GALET irriterande när man bara hör ljud i ena luren.. Så sprang direkt och köpte nya! Ett måste för att klara av dessa dagar. Är helt klart beroende utav det, blir helt galen om jag har råkat glömma dom hemma eller liknande, haha..
 



Älskade grabbar! ♥
Publicerat den





Zzznark..
Publicerat den

Har knappt sovit något inatt och när jag väl var på G att somna ringde en kompis fleeera gånger.. Kommer bli jäkligt kämpigt att klara av denna dagen, haha. Och vid 4, efter jobbcoach ska jag till blodcentralen! Ska svara på frågor, lämna blod och förhoppningsvis bli godkänd att bli blodgivare. Hoppas!! Det skulle kännas bra i hjärtat.

(Ser nu att jag tydligen kollade på fotboll?! Wtf, hatar fotboll. Hahaha!)



Eyes lips and face.
Publicerat den

Häromveckan beställde jag hem lite nytt smink ifrån ELF! Har aldrig beställt därifrån innan, bara hört om deras grymma priser. Jag har inte provat allt än, men av det jag har testat är jag suuuupernöjd och positivt överraskad! Jag köpte foundationborste, 1 vanlig ögonskugga, 1 mineralögonskugga, cover stick, puder, primer, eyeliner, lip plumper, läppenna och vässare. För allt detta gav jag 170(!!!) kronor. Var dock en grym rabatt just då, men fortfarande en riktigt billig sida! Och jag tänker absolut fortsätta beställa därifrån :) Dessutom är inget djurtestat! 
 



Du klarar detta.. ♥
Publicerat den

Hej, sorry för dålig uppdatering. Men har haft det ganska fullt upp.. I torsdagsnatt fick jag reda på att en vän till mig hade försökt att avsluta sitt liv.. Blev så fruktansvärt chockad och ledsen. Som tur var sov jag hemma hos mamma och pappa den natten. Så väckte mamma, grät i hennes famn och bad till högre makter att min vän skulle klara det. Ett tag senare fick jag reda på att h*n hade vaknat och var vid liv. Finns inte ord för hur glad och tacksam jag blev ♥ Jag var hemma hos den här personen för någon vecka sedan och hen var lika glad som vanligt, jag hade aldrig kunnat gissa att du mådde såhär dåligt.. Du som alltid har varit en liten solstråle sen vi var små. Igår fick jag prata med min vän och det kändes så fruktansvärt skönt. Fick säga allt som jag var rädd för att jag inte skulle få säga. Du klarar detta, det vet jag. Glöm ALDRIG vilken fin och underbar människa du är! Vi älskar dig och stöttar dig!




Våffel-torsdag, mums!
Publicerat den






Thursday.
Publicerat den

Sitter på jobbcoach med Kim, vi drygar och skrattar åt kattbilder. Haha, så roligt har vi det.. Vi slutar dock om en timma ♥ Då ska jag åka till en thaibutik här i Jönköping, behöver nämligen lite grejer därifrån. Fast får hoppas att jag hittar bara.. Efter det ska jag åka till Mullsjö, ska sova hos mami och papi :) Ska nämligen till tandläkaren tidigt imorgon, mitt första betalbesök.. Woohoo! Not. Dessutom behöver jag vara hemma lite.




Nly heels.
Publicerat den

Vad tycks om mina nya heels? Lika bra att börja köpa till sommaren ;) Nelly hade sånt sjukt erbjudande, en massa skor för endast 59:-?! Var snabb som attan och beställde dessa. Några minuter senare var alla slut, förståeligt!

 



I'm a mess.
Publicerat den

Ledig idag, så skönt! Är fortfarade inte helt frisk, så jag är verkligen helt slut.. Har dessutom varit på hemskt humör dom 2 senaste dagarna. Känner mig bara så trött, både i huvudet och i kroppen.

I måndags var jag hos läkaren och gjorde ett till ultraljud innan min operation som sker i april. Har ju inte skrivit om det än, men för att göra en lång historia kort. Så har jag haft ont i nederdelen av magen i flera år, alltså där vid äggstockarna och allt det. Har åkt in akut till sjukhuset flertalet gånger, men dom har aldrig hittat något fel. Tills nu.. Jag har förmodligen något som kallas endometrios, men för att fastställa det måste man göra en titthålsoperation. Och förutom den jävla endometriosen så har jag en stor tvillingcysta/dermoidcysta på min ena äggstock.. Det är en godartat tumör, men den måste fortfarande opereras ut.. Det är förmdligen den som trycker på andra kroppsdelar, därför jag har så ont. Så attte jaaa? Jag har mått bättre! Därför jag har varit lite deppig det senaste, det tar på psyket. Men men, what doesn't kill you makes you stronger =)

 
(2) Untitled Album



New watch.
Publicerat den





Zzzzzz..
Publicerat den

Usch, börjar nästan gråta.. Är så fruktansvärt trött!






Orange.
Publicerat den

Fyndade denna härom veckan! Syns inte alls på bilden.. Men den är verkligen superorange, "räfflad" i urringningen och tyget är av polyester. Så galet fint när man är jättebrun! Längtar.. Helt klart en av mina favvofärger på sommaren, hihi.




Shitty friday.
Publicerat den

Jag mår verkligen skit! Ligger och skakar samt kallsvettas. Kanske lite äckligt men.. Kan inte ens ha på mig kläder för dom blir helt blöta, haha.. Och samtidigt så fryser jag. Så jobbigt! Vill vara vara liten och bo hemma, så mamma kan ta hand om mig :( När man var liten ville man bli stor, och när man är stor vill man vara liten..

Haha, emma och jag hemma hos mormor. Skitungar!





Blööööh..
Publicerat den





Sjuk..
Publicerat den

Hej på er! Sorry för dålig bloggning, men har blivit såååå sjuk :( Orkar knappt ta mig upp ur sängen! Förkyld, feber, frossa, ont i halsen, ont i öronen, ont i bihålorna, slemhosta som gör jätteont.. Ja, you name it! Så har inte haft ork till något direkt.. Julie och Lucas var sjuka nu i helgen, så har blivit smittad utav dom. Eller hela min familj har blivit smittade typ, men minns faktiskt inte när jag var såhär sjuk sist :( Bläää.. Måste dessutom ha i min bettskena dygnet runt, vill typ spänna mina käkar/tänder hela tiden. Vet inte varför? Känns nästan som det kliar i tandköttet typ. Men det hör väl ihop med dom där förbannade bihålorna..
 
Storseansen med Terry Evans var jättekul, mysigt att ha lite egentid med mamma också! ♥ Tyvärr fick vi inget meddelande, vilket var lite tråkigt. Men det gjorde inget, var ju trots allt hos ett medium förrförra veckan som självaste Terry har lärt upp! Dessutom var det så mycket folk, men dom som fick meddelanden från andra sidan fick så fina och kärleksfulla hälsningar. Vet inte hur många gånger tårarna började rinna på mig. Ett par gånger fick jag in samma information FÖRE Terry sa det, en aning coolt.. ;)



Nervöst! Hihi..
Publicerat den





Julie Kally Marie ♥
Publicerat den

Igår kom jag hem ifrån halmstad, det var ju dop för lilla Julie i lördags! Jag var såååå nervös innan.. I och med att jag skulle bli gudmor skulle ju jag också vara med uppe på scen, var livrädd för att man skulle vingla till på klackarna eller råka visa rumpan, haha! (Min klänning visade sig vara rätt kort) Men det gick jättebra! Höll ju i Jullsan under hela ceremonin och hon var sååå duktig, älskade lilla unge. Min gud-dotter ♥ Dopfesten var också lyckad, hade jättekul. Med andra ord, en helt underbar dag!














True Cavalli!
Publicerat den

 



Närmare titt..
Publicerat den

Så här såg kläderna ut! Den svarta var verkligen inte lätt att få en rättvis bild på, ser ut som en morgonrock på bilden. Haha! Idag slutar jag vid 12, då ska jag hem och packa lite, sen så åker jag till halmstad. Imorgon är det ju Julies dop, så skoj!






Torsdag.
Publicerat den

Kom hem från stan för ett tag sedan, shoppade lite. Plus mat, tänkte mysa med ett riktig lyxfrulle imorgon. Det är ju ändå fredag ;) Dock har jag "syndat" hela veckan känns det som..






Jobbcoach.
Publicerat den

Sitter på jobbcoach, så tråkigt! Dessutom är min kompis sjuk så har ingen att prata med :( Ska vara här varje dag utom onsdagar, från 08.30 till 15.30 i 6 veckor.. Efter det behöver jag bara var här 2 gånger i veckan. Började i fredags! Men som sagt, tur att en gammal vän till mig också går här. Det är typ bara han och jag som skrattar och pratar, haha!






Victoria's Secret ♥
Publicerat den

Som sagt så kom ju mamma och pappa hem från thailand i fredags, och jag fick så fina presenter! Bland annat från VS. Och det var det jag ville ha! Tittade nämligen på den när jag skulle till alanya i somras, men hade växlat in alla mina pengar då.. Men äntligen så fick jag den fina sminkväskan med body mist, body lotion och body wash ♥ Det var doften pure seduction, som är en av mina favoriter!

 



Busy..
Publicerat den

Heeej! Har varken haft tid eller ork till bloggen.. I fredags blev det ju utgång för att fira syrran som fyllde år! Först bjöd jag på födelsedagsfika plus en massa gos med mina älskade syskonbarn. Sen blev det lite middag och förkrökish inför kvällen. Hade jättekul och kvällen var lyckad! Mami och papi kom hem från thailand i fredagskväll. Så på lördagen åkte vi direkt hem till dom, som jag längtat ♥ ♥ Och dom var så bruna så! Speciellt mamma. Hon var svart.. Fick ju massa fina presenter med, hihi!

På söndagen skulle jag och mamma på sittning hos ett medium. Vi bokade den tiden för fleeeeera månader sedan, så jag hade till och med glömt bort det! Hon är så galet duktig så väntetiden är väldigt lång. Men det var det verkligen värt, för oj vad omtumlande/roligt/känslosamt det var.. Älskade mormor och morfar kom. Mormor har aldrig kommit igenom innan så det var så himla underbart. Både jag och mamma fick väldigt många svar! Fick veta att mitt kall sedan jag var 3-4 år är att bli medium och att jag kommer jobba som det i framtiden :) Mamma spelade in hela sittningen, så ska försöka lyssna på det i helgen. Kan berätta mer då!

Och idag var jag på sjukhuset. Den 17 april läggs jag in för operation :( Men skriver om det någon annan dag.. Mår ganska dåligt över det, men detta ska klara också. Jag är en krigare.