smart tjej,
Publicerat den

Spillde precis ut kaffe i halva min säng typ, hur lyckas jag?! Fick även över mig själv, tur att det inte var så jättevarmt :o Och mamma hade precis bytt nya lakan och grejer, haha åååh.... Jaja är trött, låg uppe till 04.30 och snackade med en kompis! Nu är man ju inte så ung längre, så då kan man ju inte vara uppe halva nätterna, höhö ;) Ska ju dessutom vara uppe halva natten idag ockå, ajaj. 

Nix, nu ska jag räkna ner minutera till emma och lucas kommer! Har inte träffat han sen juli, så behöver fylla på med lucasdrog NUUUUU!!!!  ♥




18!
Publicerat den

Uuuff, är fortfarande mätt efter tårta, kakor och allt! Idag blev det bara firande med mami, papi och så kom syrski carro och hennes sambo! Carro hade gjort en jättegod tårta, mums ♥ Och imorgon blir det mer firande för då kommer syrski2 och lucas. MYS!! Sen så kommer farfar osv :D Jag är så nöjd med mina presenter jag fick idag! pengar, boxningspåle (heter det så?! Haha) och surfplatta :D Ligger och försöker lära mig den nu, hihi.  Love it!

Haha, ungefär såhär glad har jag varit/är idag! :)








Min födelsedag idag!
Publicerat den

Jaha, nu kan jag äntligen säga att jag är 18! Men det känns väl inget speciellt, haha :) Ska äta en sen frulle snart och sedan fixa mig för firande senare! Just nu ser jag mest fram mot tårtan sen, är ashungrig, HEHE! 18 jävla år, iih!!

Tror jag fyller 3 år här, så det är ju ett par år sen :D



Hiss!!
Publicerat den

Måste ju bara skriva att jag älskar jonah hill, han är så jävla rolig och bra skådespelare! Filmerna han är med i får mig ALLTID att skratta! :D Han verkar ju som världens skönaste snubbe, haha. I LOVE U JONAH!

Bilden är från supersugen, så go. Kollade på "the sitter" härom dagen, då han spelar en dryg barnvakt. Och den rekomenderas stark. Också så jävla kul :D





Erica, inte erika!
Publicerat den

Fick en liten chock när jag läste JP innan.. Dock blir jag så trött, hur svårt ska det vara att skriva mitt namn med C? Jag heter EriCa! The story of my life, haha :(




måste..sluta..skratta..
Publicerat den

Detta är en sån typisk grej jag kommer ihåg från skolan, dööööööööör :D
Godmorgon btw, hehe.

 
 
 
 



because shopping is cheaper than a psychiatrist.
Publicerat den

Juste, när jag skrevs ut från sjukhuset passade jag på att klicka hem lite tröstshopping :) Hoppas verkligen jag hinner få paketen innan fredag! Köpte ju det i lördags så jag borde väl få det innan fredag, eller? Vill nog ha klänningen då. Min första lagliga utgång ;) Haha.

Det jag köpte!



+ lite olika trosor, altiiiid kuuul
 



!!!!!!!
Publicerat den

VARFÖR SYNS INTE VISSA BILDER I MIN BLOGG?! :S tex profilbilden osv?! VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ BLOGG.SE? AAAAHH, DAMP! Kastar snart datorn i väggen.



GÖÖÖÖTTT!!
Publicerat den




Orkar ju inte, hahaha..
Publicerat den

Kan inte sluta skratta! Kollade 9gag inatt och dog lite när jag såg denna. Ser verkligen en bild på det i huvudet. Jag har för dålig humor, hahahaha :D




haha aw! ♥
Publicerat den






home,
Publicerat den

Jag har verkligen världens bästa familj och släkt, hur skulle jag klara mig utan er? Blev verkligen bortskämd med gulliga sms, telefonsamtal och sjukhusbesök osv. Ni är bäst och jag älskar er mest av allt  ♥ ♥ 

Jag är iallafall utskriven nu, min inflammation har satt sig jämte hjärnan. Och vanligvis kan man ju spola bort bihålsinflammation, när den sitter runt ögonen. Men det går ju inte när det sitter vid hjärnan liksom. Så har ju fått massa medicin intravenöst (rakt in i blodet). Och nu ska jag äta andra mediciner här hemma ett tag. Den ena medicinen är så stark att jag förmodligen kommer få magsår av den, har ont i magen hela tiden. Kul! Och på paketet står det att man kan få fläckar på tänderna som inte går bort?! Men men. Ska iallafall tillbaka till sjukhuset snart, men först prova STARKA mediciner på hemmaplan ett tag.

Första natten på ryhov fick jag fasta ifall jag skulle tappa medvedandet, isåfall hade dom behövt öppna min skalle.. Så glad att jag inte behövde det!! Men hade världens snällaste sköterskor som tog hand om mig. Jag fick alltid en spruta var 8e timme, mindre kul att jag behövde väckas 04.00 varje natt för spruta, men ena natten fick jag lugnande så halvsov typ när dom gjorde det, haha.. Först hamnade jag iallfall på barnavdelningen, vilket jag tyckte var lite jobbigt.
Massa bebisar och så, och jag är ju nästan 18 liksom. Så jag fick flytta ner till vuxenavdelningen nästan med en gång, och där skämde alla bort mig :) Dom tvingade mig äta hela tiden typ, efterrätter osv. Men jag klagade inte, hehe!
Men nu kallar sängen på mig, mår så dåligt.. :( Men ska försöka blogga igen och låtsas som allt är som vanligt, har saknat det lite faktiskt.


Hade ett jättestort för mig själv plus plattv, riktigt skönt att slippa dela med någon.

Snyggaste outfiten jöööööh.



Inlagd.
Publicerat den

Har ingen tillgång till internet, men kan inte sova och fick tag i lite internet på mobilen innan den dör. Men mamma kommer med laddare imorgon. Så för er som inte vet om det är jag inlagd på sjukhuset :( Men får försöka vara positiv, kommer förhoppningsvis bli frisk snart, sjuksköterskorna är underbara mot mig. Och jag har ett fint rum.




..
Publicerat den

Hej på er, fick åka in till akuten innan så har varit där hela kvällen. Fick bland
annat en nål rakt upp i näsan mot hjärnan.. Vi har nu fått reda på att min bihålsinflammation är den allvarligaste man kan ha :( Oftast så sätter den sig under ögonen, runt kinderna osv. Men min har gått så långt att den har satt sig under HJÄRNAN.. Så man kan inte ens spola eller "spräcka" inflammationen. Jag har fått jättestarka piller (tillskillnad från skiten jag fick förra veckan) plus kortison(!!) nu. Och om jag inte känner någon skillnad inom 2 dagar får jag läggas in på sjukhuset..
 
Doktorn förstod inte hur jag orkat jobba och palla allt. Smärtat jag har haft i mitt huvud och trycket mot ögat har varit så otroligt hemskt. Men jag är ingen person som lipar över smärta. Jag håller helt enkelt käft, för jag hatar när folk whinar över minsta lilla grejen. Så när jag säger att jag har ont, då har jag ont. Som jag brukar säga till mamma, är man en blandning av viking och jugge klart man inte gnäller? Men nu förstår jag hur allvarligt det faktiskt är.. 
 
Och att läkaren på mullsjö vårdcentral inte såg något fel på mig är för jävligt! Att jag kanske kommer få läggas in på sjukhuset för jag är så dåligt. Men han såg tydligen inget fel på mig? Han ville sjukskriva mig, fast han hittade inget fel? Tänk om jag hade lyssnat på deras ord om att jag "inte" var sjuk? Tänk om det har gått till hjärnan? Tack mullsjö vårdcentral, verkligen, tack. 
Era inkompetenta jävla svin.



Äntligen!
Publicerat den

Fick äntligen hem min nya laddare idag!! Så skönt att kunna ladda som vanligt igen. Höll på att bli tokig innan när jag skulle ladda och det bara glappade..

Fick ju bli en rosa såklart, haha ;)




fuuuuu.
Publicerat den

 

Älskar när man vaknar runt 7 trots man är ledig, pga att min hund började gråta och skälla när mamma och pappa åkte till jobbet, för då ville han leka. Underbart..! :) Not.

Sen så är min pencillinkur "över" idag, och mitt huvud är inte bättre. Idag har jag så ont och tryck över ögat att jag knappt orkade gå och ställa mig i duschen. Och jag VÄGRAR gå till vårdcentralen idag igen, först sa dom att inget var fel. Gick dit igen och då kom det fram att jag gått runt med bihålsinflamationen för länge, så det hade spridit sig till ögon, öron och hals.. Doktorn jag hade då sa att jag skulle vara pigg efter 7 dagar. Ringde dit härom dagen på jobbet pga att jag mådde så dåligt, gissa vad jag fick för svar? "Du jobbar ju så du kan väl inte må så dåligt?" Ja, för jag är ingen mes och om jag måste jobba så gör jag det?! Fick liksom vila var 10e minut. Om det kommer fram att något är fel fortfarande som dom inte har sett, då tänker jag anmäla dom så det smäller om det.. Går in på min 6e vecka som sjuk, nej men jag är ju tydligen frisk! :) Wohooo.




Godmorgon!
Publicerat den

53d6e39db478de8fd1a2e2297fe2131f_h_large



Medans andra sover.
Publicerat den

Så underhåller jag mig med lite godis och skvallertidning, haha :) Mys.




om du bara förstod..
Publicerat den

Love-769c16cfc7455aa0d577314649432aee_h_large



News
Publicerat den

Blev ett nytt skal och en mobilväska som man kan lägga pengar, kort osv i också.
Det blir ju asbra till alanya :D






Maaat!
Publicerat den

Provade den där salladsbaren på Ica för första gången, hiss till det! :) Älskar när man får välja själv vad som ska vara i! Mums.




skallebank.
Publicerat den

Antar att jag hade kul igår när jag drack upp all min vodka, hmm.. Så det förklarar varför jag mår som jag gör idag ;) Men hade jättekul iallafall :D Festade hos tjuckis hela kvällen. Sjukaste var ju när jag skulle ut och möta becca och dra med henne till festen, då går vi tydligen in i FEL lägenhet men då var det fest där också, hahah?! Sjuuuukt värd kväll!

Tvingade iallafall upp mig själv idag till mullsjö marknad, brukar ju vara så mysigt. DOCK så regnade det iår, och det sög. Hittade inte mycket, men visar sen!

Shotta vodka ur kaffemugg, haha ;)



Party på G!
Publicerat den

Ikväll skiter jag i allt
Glömmer allt ba för idag, dricka ur och bara va
Ge mig mera mera
Ikväll skiter jag i allt
slappna av må lite bra, gör som psykologen sa
Ge mig mera mera
Ikväll skiter jag i allt



2 veckor kvar ♥
Publicerat den

Tills jag får pussa på min älskling, finaste lucas!!



visste ni att..
Publicerat den

Vi hade en papegoja när jag var liten? Börje! :) Dock fick vi sälja han när jag blev äldre pga att jag blev allergisk :( Och visste ni att vi hade en leguan också? Mamma och pappa döpte han till Bruno, men jag kunde inte säga det så jag sa 'bunneman" Så tillslut så sa alla bunneman till han så han fick heta det istället :D Och efter ett par år tog halmstad tropikcenter över honom!

Jag och söta Börje!

Bunneman gulle! dålig bild dock :/

Här är jag i bunnemans gamla bur eller så är det ett av våra akvarium jag leker i, vet inte riktigt. Eller tror det är akvariumet faktiskt, haha :)





easy money,
Publicerat den

Har precis kollat på snabba cash, har sett den filmen så sjukt många gånger men jag älskar den, kan inte tröttna! Den har allt en film ska ha som jag gillar, snygga killar (speciellt JW + vissa juggar ;)), pengar, knark, kriminalitet, osv osv. Tvåan har ju premiär imorgon, och det finns ju inga platser kvar, no shit liksom. Men måste verkligen ta och se den typ nästa vecka? Galet taggad, får ragga med mig någon på bio då, hihi. 

Imorgon är det fredag, sista jobbdagen på ett tag. Funderar på en vit helg och sova hela helgen typ? Fett trött. Eller blir ett break på lördagen för då är det mullsjö marknad, tradition att dra dit. Det största som händer i mullsö på hela året liksom! Alltid samma försäljare, och man hittar knappt något förutom godis. Men som sagt tradition ;)

Haha, hittade en bild på mig från förra året i serbien! :) (haha hej inga ögonbryn typ?!) Här är vi på g till belgrad för att flyga hem till sverige igen. Längtar verkligen tillbaka till serbien!!!! 

Morfar och hans släktingar fina grav-valv! ♥ Dock är 3 av dom inte döda än, tänk om man gjorde så i sverige? Fixade gravsten fast man inte var död än, läskigt..



'
Publicerat den




ALANYA!
Publicerat den

Bokade precis resa till alanya, all inclusive! gissa om jag och amanda är taggade?!
Fyfan vad skoj det ska bli, hihihiih!! :D

Vi bor några meter ifrån cleopatra beach, den finaste stranden i hela alanya! Hur soft som helst. Men sen har vi pool på hotellet så vi lär väl ligga där också ;)




Haha, så sant! :o
Publicerat den




they are alive, woooh!
Publicerat den

Shit vad soft att det är onsdag idag, för såfort onsdagen är över då är det inte långt kvar till helgen. Sen är jag ju leeeedig :D Är så galet trött så det ska bli skönt att sova ut, och försöka bli frisk! Jaja, nu måste jag åka till jobbet. Btw, kolla vilken skillnad det vart på mina converse när mamma tvättade dom, trodde aldrig att dom skulle överleva en till tvätt, haha :)

Före och efter. 

Tänk att det fanns hopp för dom iallfall! Theo ville också vara med, gulle :)



stackars mig, fy!
Publicerat den

Shit vad trött jag är. Imorse hade jag så ont i halsen att jag knappt fick i mig någon frukost alls, men nu hade det ju gått en vecka sedan jag var på vårdcentralen och han doktorn som jag hade då, sa att han inte hittade några fel på mig och att det förmodligen bara var en "vanlig" förkylning, pfft.. Men att jag kunde komma tillbaka om en vecka ifall det inte blev bättre. Men som sagt, det hade ju inte blivit ett dugg bättre utan bara sämre, så fick dra dit idag igen.
Och som tur var fick jag en ny läkare idag!

Jag har tydligen bihålsinflamation, vilket förklarar en hel del.. Och jag fick det förmodligen för ca 5 veckor sen. I och med att jag har gått runt med den inflamationen så pass länge, har inflamaitonen spridit sig till både mina ögon,öron och halsen!! Om jag hade lyssnat på läkaren jag hade förra veckan, och struntat i att dra tillbaka idag, hade det gått över till hjärnhinneinflamation till sist, för det har ju redan angripit allt det andra huvudet. Och hjärnhinneinflamation kan man dö av liksom. Doktorn jag hade idag blev galen pga att han den andra inte hade sett några fel på mig förra veckan?! :s Fyfan.. Nu har jag iallafall fått pencillin till bihålorna, öronen och halsen och annan pencillin till ögonen. Så nu hoppas jag av hela mitt hjärta att jag äntligen kan bli frisk igen, har typ glömt bort hur det känns. Men fatta hur dåligt jag har mått när jag haft inflamation i typ hela huvudet :( Så glad att det inte han sprida sig till hjärnan iallafall!!




skulle kunna slå sönder nått.
Publicerat den

Det känns som ALLT går emot mig, vi kan börja med min iphoneladdare, trodde jag hade beställt en ny men det hade jag inte. Så har fått sitta som ett jävla mongo och "hålla" i laddaren för att telefonen ska få någon laddning. Så fick beställa en ny precis. Det andra, igår funkade min dator kanon, idag är den helt jävla dum i huvudet. Går knappt skriva? Seg som in i helvete, min startsida blev någon annan jävla sida, samma med min sökmotor. Allt var helt annorlunda och jag har inte gjort ett piss?! Så återställde den till några veckor tillbaka, och nu funkade inte min google chrome?! Så var tvungen att ta bort den och installera om och en jävla massa skit. Och för det tredje, jag  mår så jävla dåligt. Går in på min 5e sjukvecka nu, det tar så sjukt mycket på krafterna att inte vara helt 100. Lipar verkligen för allt, känns som jag ska trilla ihop av utmattning snart. Vill bara bli frisk någon gång! :( Och att allt jävlas med mig gör ju knappast saken bättre. Och när jag är arg så blir jag helt jävla crazy, då kommer juggeblodet fram. Ja, ni märker väl hur bra humör jag är på nu? Godnatt, klockan ringer 06.00 imorgon, wooohooo!

Jaha, och nu hör jag att det är en jävla äcklig mal eller någon annan läskig insekt som flyger runt i mitt rum, UNDERBART NÄR MAN ÄR SÅ RÄDD FÖR INSEKTER SOM JAG ÄR! fyfan.



Hur jag överlever mina dagar..
Publicerat den




sometimes, yes..
Publicerat den

486538_454903274528704_392210243_n_large

Tumblr_m4eg7igozu1qejpkbo1_500_large



iiiihhhh :D
Publicerat den




Playdate,
Publicerat den

Farfar och hans sambo kom förbi innan så hundarna kunde ha en liten playdate och leka av sig :) Så söta! Jag är helt kär i lilla valpis ronja, så underbar och go! Ska messa till farfar och säga att jag kan vara hundvakt när som, hihi.




Zzzzzzz
Publicerat den

Mår verkligen bajs, helt sjukt alltså. Orkar knappt röra mig. Men tänkte mysa ner mig i sängen strax med någon gosig kärleksfilm så kan jag gråta en skvätt och känna mig helt forever alone plus äta favoritchokladen typ. Ska även ta och beställa en ny iphoneladdare, min har typ gått sönder, såfort man nuddar sladden så slutas det laddas :s Knas, gjorde något med den på emmaboda eller nått.

Ofräsch och osminkad tjej. Men lär ju inte få sminka mig nu när jag fått ögoninflamation.. Syns inte alls bra på bilden, men ena ögat är helt rött och kan knappt ha det öppet :( Eeuw.. 





Sjukt kul igår!
Publicerat den

Hade så jävla kul igår! Först så åkte jag och ammi hem till henric där det var förfest, där massa av dom vanliga goingar var plus massa nytt folk så det var jätteskoj. Efter några timmar bestämde vi oss för att dra ner och kolla när nause spelade, och dom var grymma! Sen träffade vi massa polare vid centrum och sådär, det kändes som typ alla var ute igår. Träffade massa vänner :D Och innan vi drog hem joinade vi kim till donken och socialade och sådär, hihi.

Hade ju tänkt att festa idag med, men när jag vaknade upp idag hade jag ännu mer halsont plus ögoninflamation?! Har liksom typ inte haft det på ca 10 år. Varför kan jag inte få bli frisk? Har varit sjuk i över 3 veckor nu. Men doktorn sa att om det inte blev bättre skulle jag vara tvungen att åka in nästa vecka med..






"Cause this is what i'm made of!!!!!!"

Haha, fråga inte vad som hände här.. Efter nause åkte vi tydligen mustang till huskvarna och lämnade av någon kille och sen drog tillbaka?! Hmm..






trötttttttttttt
Publicerat den

Är på jobbet nu, så trött och ont överallt men inte klagar jag! Gäller att vara positiv. För om man är negativ drar man bara till sig mer negativa grejer :) True shit faktiskt. Slutar 15.30 och då blir det snabbt hem för att fixa mig för party. Först party sen ska vi nog dra och kolla på nause. Jag och amanda struntade i att kolla på dom när dom spelade på emmaboda pga att det var så sjuuuukt varmt! Så vi hade verkligen ingen kraft till att stå i typ utomlandsvärme och kika på dom.Men får ju en ny chans ikväll när dom spelar i jönköping! Men nu kallar jobbet på mig igen, puss.



Hallåja tagget!!
Publicerat den




make it.
Publicerat den

Yes, fick dra till vårdcentralen innan. Nu är jag inne på min tredje vecka på att vara sjuk och må konstigt :( Så fick göra massa prover och så.. Doktorn ville sjukskriva mig, men det satte jag stopp för, har ju liksom heltid resten av veckan plus veckan efter, så fett onödigt att göra det. Bara att bita ihop, jävligt hårt... Hahaha btw, jag ser typ ut som en pundare, är helt blå på armarna efter nålsticken från idag och förra veckan.

Jaja, imorgon är det torsdag, vilket betyder att det är snart fredag, HALLELUJAH! Då blir det party. Goa vänner och alkohol! Precis vad jag längtar efter nu :)




här igen! Blä.
Publicerat den





HAHA, wtf!!
Publicerat den




Skar mig lite på jobbet..
Publicerat den




yes.
Publicerat den

Tumblr_m6codeeexp1qiwls1o1_500_large



skäms ihjäl..
Publicerat den

Fyfan, sov INGET inatt :( Somnade runt 05, så jag ville verkligen skjuta mig när jag skulle upp vid 06.. Hade tänkt att sminka mig för en gångs skull, men var så galet trött att jag bara tog lite puder och mascara (vilket jag fick ångra sen, biiiiiiiig time) orkar typ aldrig sminka mig när jag jobbar, tror barnen skiter i vilket liksom, haha. Men iallafall, det känns som allt har gått emot mig det senaste och idag kom pricket över i:et. Det kom en så sjukt snygg kille till jobbet och skulle kolla våra fläktar typ. Jag trodde jag skulle dö!!!! Jag är helt seriös när jag säger att han är en utav dom snyggaste jag har sett i hela mitt liv :( Och där stod jag halvt osminkad och helt ful. Har aldrig skämt så mycket i hela mitt liv typ, fyfan..

Nae, nu ska jag kolla nya avsnittet av favvoserien true blood och inte röra mig på hela kvällen, är helt slut efter idag!
Tumblr_m838m12lff1ry19r9o1_500_large

Tumblr_m75v836oq31qa2ovmo1_500_large



godnatt. . .
Publicerat den

Ser inte fram emot att börja jobba imorgon efter 5 veckors semester.. Och jag ser absolut INTE fram emot att klockan kommer ringa klockan 06 och jag slutar inte förens 15.30, och så kommer det vara i 2 veckor framöver :(

Så natti från mig och theo nu!



Valp-mys!
Publicerat den

Kom precis hem ifrån habo, har varit hos bästaste farfar på fika och gosat med hans nya lilla valp Ronja! Ååh, så söt är hon!! Nackdelen när man gosar med valpar är ju att man vill ha en till.. Fast Theo kommer ju alltid vara valp iofs, hihi.
Men hon var verkligen helt underbar och busig!

En liten jack russel tik är det :) Farfar har ju också Peggy som är schäfer, och dom kom tydligen jättebra överens! Lite skillnad på storlek bara ;)




Hoppas på en kul kväll!
Publicerat den

Fast jag är sjuk som ett as!




Ryan Gosling..
Publicerat den

Åååh, så galet jävla snygg att jag dör lite.. Giiiiive me?!!

Tumblr_m6eif6b3gx1qh7upyo1_500_large
Ryan-gosling-shirtless_large
Tumblr_m7ssd8cqsv1ra2xv7o1_500_large
Tumblr_m0qbywczqj1qfdwsio1_500_large
Crazy-stupid-love-gif-ryan-gosling-favim.com-374752_large_large



skjut-mig-lite-typ.
Publicerat den

Har blivit sjuk efter emmaboda, så har bara legat i sängen hela veckan typ :( Men ska bli frisk till helgen iallafall, så det så! Sen så tycker jag synd om mig själv för annat också, men orkar inte skriva om det här.. Så nu ska jag slå på den dära filmen "jack and jill" med adam sandler och somna till typ. G-natt..



M-150.
Publicerat den

Ååh, hittade en M-150 längst in i kylen som jag köpte med mig hem från Thailand! :) Hade dock helt glömt det, köpte med mig ett par stycken, men alla andra är slut.. Och för er som inte vet vad det är, typ världens starkaste energidryck plus sååå god. En sån liten flaska är typ som flera redbull! Så ska spara denna tills jag är trött och ska göra nått jobbigt ;)




så pinsamt, haha!!
Publicerat den

Haha, har inte skrivit om detta. Men på emmaboda, så kom det fram en random snubbe med en sån där "tratt" som man häller öl i så det rinner rakt ner i halsen tills det tar slut, ni vet? Så han tog min cider och hällde i där så jag fick klunka ALLT :( Dock började jag skratta och spotta ut massa för att alla stod och hejade på mig. Men efter det klarade jag att dricka upp det, like a baws!
Kul att min kompis spelade in det också, hahaha.... Men åh, sakna!

Jag dör ju typ! Glad att man inte ser så mycket, så sliten och full..



Aj!
Publicerat den

Precis varit på vårdan och gjort lite ärenden plus ett blodprov! Tur att man inte är nålrädd osv :)




hurt.
Publicerat den

481050_490766357616256_225098275_n_large
 
Tumblr_m7xoodyaxy1rub5nno1_500_large

206391595392592717_yqaxh16n_f_large