Mini-shopping.
Publicerat den

Från i lördags som jag glömt att visa. Plus strumpbrallor, och raggsockar! Haha. 
Skriver senare vad dom kom fram till på sjukan igår..



Vip-kort på akuten.
Publicerat den

Som ni kanske har märkt har jag stora problem med mina bihålor, dom vid hjärnan. Idag har jag haft så ont i skallen att jag helt seriöst skulle skjutit mig om någon hade gett mig en pistol. Så ska in till akuten senare idag igen... Fyfan, är ju typ stammis där. Tror nog att det är lika bra att packa med mig lite ifall jag blir inlagd igen. Men hoppas inte, så himla tråkigt! :( Ciao.



Längtar efter dig ♥
Publicerat den

Åh vad jag älskar dig, går inte beskriva med ord.






vilken jävla dag..
Publicerat den

Såfort när jag vaknade så kände jag att jag bara ville spola över denna dagen. Hade så himla ont i huvudet. Men, fick ju gå upp och ta lite piller och sen fixa mig för jobbet. Och idag så skulle jag jobba med någon jag aldrig hade träffat förut pga att det vanliga personalen skulle på utbildning. Efter ett tag börjar hon jag jobbar med må jättedåligt, tillslut så ropar hon på mig att jag måste ringa 112. Usch, jag var så jävla rädd. Var helt ensam med henne och jag visste inte vad som var fel! :( Försökte göra allt så att hon höll sig kvar vid medvetandet osv.. Efter 20 minuter så kom ambulansen. Dom 20 minuterna kändes som flera timmar! Var så himla rädd och chockad att jag bara ville spy, men var ju tuvngen att arbeta vidare själv sen. Och det var inte lätt för alla mina tankar var hos henne. Nej usch, detta vill jag aldrig uppleva igen... :( 



Johan falk,
Publicerat den

La mig precis i sängen för lite film-mys. Det blir johan falk, kom på att jag hade missat att se 1 av dom. Älskar filmerna, så jävla bra! Älskar när det är massa pangpang, poliser och kriminella pojkar ;) Seth, frank och felix är ju lätt favoriterna! Jobbar imorgon, men börjar inte förens 12 så det är chilll. Pööss.







Roligaste kvällen på länge!
Publicerat den

Hade verkligen askul ute igår :D Först var det förfest hos richard, så längesen vi festade där. Så det var askul! Sen så drog vi till cbar och olearys. Typ alla jag känner var ute igår också, så träffade massa roliga människor. Kuul! Haha, innan när jag vaknade så såg jag att jag hade fått en stämpel på benet, wtf?! :O

Hahaha juste, gunter spelade på centan. Tog dock inga mer bilder, typiskt!
 



Shopping,
Publicerat den

Orkade faktiskt ta mig in till stan idag,så var på a6 med carro och köpte mig 2 par skor! :) Ett par underbara klackar och nya boots! Muuuuuuuums.


Åååh, kärlek från första ögonkastet! Hur snygga?!!



Dreggel!
Publicerat den

Ååååh kikar på massa skor. ÄLSKAR SKOR!!! Dock suger det nu när det börjar bli vinter ute, då kan man inte ha öppna klackskor osv :( Dessutom blir det svinhalt.. Aja behöver ett nya par boots/kängor och klackar iallafall! Älskar alla JC inspirerade skor, hur underbara att gå och dansa i som helst. Så ska försöka tvinga in mitt ass till stan imorgon och försöka hitta något/några par nya! Ska ändå inte festa då. Dåligt, jag vet!! Men ska verkligen köra all in på lördag istället, då kommer jag ta igen både förra och denna helgen ;) FUUUUCK YEAHHH.

Skulle helt seriöst offra en tå för denna garderoben! Omgggg.
299341_365247473553221_1708035559_n_large
 



Nytt,
Publicerat den

Har varit i stan idag, var med mami och handlade sen så gjorde vi fint på mormor plus gammelmormor och gammelmorfars grav :) Så fint blev det! Var även och hämtade ett litet paket som jag klickat hem från HM för ett tag sedan, tar ju alltid så lång tid innan man får det därifrån. Det jag hade köpt på nätet:

Paljett-topp, den glittrar jättemycket så det var svårt att få en bra bild :)

Och en sotarmössa!



Being Erica.
Publicerat den

Jag är så känd att dom gör ett program om mig! Hahaha ;)




24 oktober.
Publicerat den

Ååh sov inget inatt heller, vad är detta?! Så ringde chefen klockan 08 och undrade om jag kunde jobba. Men kände att jag knappt kunde öppna ögonen för jag var så trött plus att jag hade ont överallt när jag vaknade. Så hoppade det faktiskt. Meeenimen, måste sminka mig snart för ska iväg och träffa en going. Haha, grejen är dock att jag knappt orkar gå och sminka mig.. Tror det får bli en kopp kaffe innan jag drar till stan, Puuss ♥
 



Liiip..
Publicerat den



Kastade mobilen på den 3 gånger, men den dog inte?! Så fick trycka mobilen jättehårt men den dog ändå inte?! Jävla anabolaspindel. Men efter ett tag dog den iallafall, men nu ligger liket i sängen och jag vågar inte gå och slänga den :( Får väl använda mobilen som hjälp att kasta ner den på golvet eller nått, haha. Som tur är, så var det en ganska liten spindel. Men läskig ändå! Kommer aldrig kunna sova nu ju.. HATAR SPINDLAR!



me gusta..
Publicerat den

Seriöst, sebastian ingrosso är ju så sjukt jävla snygg!! Hans smile och blick, omg. Eller ja, hela han överhuvudtaget ;) Dööööör varje gång jag ser videon.




Kvack, kvack,
Publicerat den

Igår fyllde min underbara syster år, grattis!! Love u ♥ Så söt var hon som gick upp tidigt och hängde med mig till kliniken på sin födelsedag och allt :)

Men ska iallafall tillbaka om 4 veckor. Fick bara ta 0.5 ml första gången för art clinik är en seriös klinik som inte vill pumpa in massa på en gång. Då ser det bara ut som 2 korvar. Så får se om jag vill ha liiiiite mer, tror det. Mycket svullnad nu som lägger sig liksom. Och varför jag gjorde det? Jag var absolut inte missnöjd med mina läppar innnan. Har alltid älskat min form på läpparna osv. Till och med hon som gjorde läpparna sa hur fina mina naturliga är, haha :D Men jag älskar stora läppar. Och tycker det är bland det snyggaste som finns på tjejer, alá angelina jolie style. Bara det inte går till överdrift ofc. Så why not? Och självklart så finns det ju 1000 moralkärringar som ska säga sin sak om det. Men vilket tur att det är mitt liv och inte deras då ;) Uuuh uuuh. Stör mig överhuvudtaget på folk som ska klaga på bröstförstoringar, och alla andra skönhetsoperationer som finns. Låt varje människa göra det som dom själva vill och mår bra av?! Over and out.

Tumblr_lezmj9oaan1qd7k9eo1_500_large



New lips,
Publicerat den

Hemlisen som jag gjorde idag? Läppförstoring :) Tog juvéderm på bästa kliniken! Såå nöjd, hihi. Och ja det gjorde ont! Men är inte känslig för smärta alls. Men kan tänka mig att folk som är lite känsliga får cpont. 11 mysiga sprutstick blev det ;) Carro hängde med, och hon var den som var rädd, haha. Skriver mer senare!

 



Grattis mami <3
Publicerat den

Idag har jag inte hunnit blogga för världens bästa mamma har fyllt år idag!! Grattis igen, älskar dig <3 Imorgon (idag blir det ju för kloclan är över tolv) Så fyller carro år, så vi har firat båda idag! Sover här i stan inatt, ska upp tidigt imorgon till en grej, hihi. Så ska försöka sova nu, natti! Puss.



Muuuums
Publicerat den




Jag tänkte jag skulle försöka förklara mig själv, för mig själv, så jag tillslut förstår mig själv.
Publicerat den

Hur tacklar man det här när man får svart på vitt
jag är ett bokstavsbarn, dom har aldrig sagt ett shit
så jag öppnar mina sinnen nu för alla sorters intryck
men rädslan och stressen den finns där det är inbyggt
kan aldrig släppa taget, min identitet
sitter fast i rutiner som en kraftig magnet
känner av allting i min närhet
för jag känner vibrationer, hur min värld är
negativ, kan ta risker på måfå
om allt rasar, då får det bara gå så
låg tolerans, kan bli deprimerad
men jag vägrar medicin för jag vill va fokuserad

Jag låter aldrig sinnena vila
Dom möter livet öppna och sensensibla
Jag kan känna med ett finger hur vinden vänder
Krafter ni aldrig känner.


Tumblr_lyoh4hp7rz1qcdne5o1_1280_large

318395_356478244435358_2100229247_n_large

581249_361682573888826_1242661931_n_large

302172_363362917081275_2005993954_n_large

Tumblr_m7kvda2qxq1qcq0oco1_500_large




roflmao
Publicerat den

Har sovit jättedåligt dom senaste 3 nätterna, why?! Men antar att det har varit något med månen typ. För jag kan ALDRIG sova när det är fullmåne, samma sak med min mamma. Så hoppas att fullmånen eller vad det nu är, är över så man kan sova. Hade planer på att gå ut igår, för jag ville inte gå ut idag. Men hade sån migrän att jag verkligen inte orkade, fast jag vart taggad :( (låter som jag är en sån kärring för jag klagar, haha sorry..) Så får väl se hur planerna blir idag? Hade fått gratis inträde till både olles och centrum idag. Så det är ju soft. Well well, återstår ju att se ;) Snart blir det iallafall tacos!



HAHA, att jag ska!!
Publicerat den

Morgonhumor big time, haha! Nu ska jag iallafall slänga på mig kläder och dra och göra blodprov. Det goa är ju att min nya vårdcentral har jag ca 3 minuters gångavstånd till, skönt! Bytte ju vårdcentral för ett tag sedan. Inte så konstigt kanske..? Aldrig mer vårdcentralen i Mullsjö, inkompetenta jävlar.




Dricker kaffeee
Publicerat den

Och väntar på att klockan ska bli 6, uuuh uuuhh. 




Tjött tjej,
Publicerat den

Har stirrat på skärmen i flera minuter, vet verkligen inte vad jag ska skriva? Haha. Idag har jag iallafall varit ledig, dock varit i väg hela kvällen. Men det var sååå himla skönt att vara ledig idag med tanke på att jag inte är helt frisk, ovanligt? Har ju inte varit 100% frisk sen i juli :S Så jävla jobbigt?!! Och igår när jag jobbade var barnen extra skrikiga, fick ännu ondare i huvudet är vanligt. Not fun! Men ska jobba imorgon också, sen är jag ledig på fredag för då ska jag till herr doktorn! Så attteeeeeeee, det är la naiiizz. Är fett trött så ska faktiskt sova typ snart, för ska ju somsag upp tidigt, sen på kvällen är det kursen osv osv! Tjarå.




Flow.
Publicerat den

Jag har inte haft någon tid eller ork till bloggen dom senaste dagarna.. Idag har jag jobbat, vart på banken och kollat mina fonder och fixat nytt kort och internetdosa osv. Snart ska jag sticka iväg på ett super viktigt möte som lär hålla på i någon timme. Sen har jag även kirrat en tid tills nästa vecka som jag är nervös över! Så yes, bloggen blir lidande :) Men jaja, det flowar just nu helt enkelt.




Haha, mina älsklingar!
Publicerat den




kaooooz
Publicerat den

Jag har verkligen bloggtorka! Vet inte vad jag ska skriva? :o Att jag fryser som ett as? Njae, det skrev jag ju igår. Ehm, att jag inte kunnat sova inatt? Haha nej, för det brukar jag alltid skriva. KAOZZZz! Aja, är iallfall galet trött efter denna arbetsdagen. Förstår mig inte på människor som "arbetar" i snigelfart... Har även kirrat ett skoskav från hell. Råkade även gå in i en jävla metallspets på jobbet. Så fick den rakt på "fittbenet", trodde jag skulle dö typ, hahaha... Jaja, nu ska jag sluta vara så neggo ;) FÖR IMORGOON ÄR DET FREDAG, NAAAAAAJS BRE!! Finns det något underbarare än helger? Njae, svårslaget va! :D Hihihi.

Tumblrlikd5l5vub1qfub40o1500large_large



"It's better to burn out than to fade away."
Publicerat den

Har verkligen börjat avguda kurt av hela mitt hjärta ♥

Tumblr_m1pyiljryh1qg5p9mo1_500_large

68744_421522791241869_1605806994_n_large

Tumblr_marbhevpnw1qjfqgfo1_500_large





Brrrrr, kalllt..
Publicerat den

Ååh vad kallt det är, fyyyyy :( Sitter i min onepiece och försöker få upp lite värme, men icke.. Idag har jag varit ledig, men det är jobb som gäller resten av veckan. Längtar så till helgen, dels för jag är grymt partysugen, haha no shit? ;) Och som sagt för att vi ska vara barnvakt åt Lucas. Myyyyspyyyys :D Har en känsla av att det kommer bli en riktigt go helg!! Opppaaaaaaaa.

Haha, innan var jag så sugen på min älskade cola att jag höll på att dö typ. Och jag visste att jag inte hade någon, men jag tittade i kylen iallafall. Och vad får jag se? COLA! Mamma hade tydligen köpt det igår, lyckaaaa ♥ Haha, måste försöka dra ner på colan snart, dricker verkligen för mycket...




hahahaha, så jag!!
Publicerat den




Ingenting står över mig
Publicerat den

Står på toppen, jag är stark
båda benen på stadig mark
inga misstag, snubblar ej
ingenting som kan rubba mig




 
 
 



kkv
Publicerat den

Btw innan jag sticker till jobbet så måste jag ju berätta att jag har fått världens jävla crush på Kim Vadenhag från norlie och kkv. Hur snygg är han inte då?! Plus underbar röst. Tja 1000 poängare ;) MUMS!!!!!!!!




bästa!
Publicerat den

Hade så kul i helgen!! Vi hann ju med både lite shopping, utgång och massa syskonmys :D Och Lucas, han är så jävla söt! Han har börjat kalla sig själv för "lilla ludde" Haha aw! Det bästa är att jag kommer få gosa med honom nästa helg också, för vi ska vara barnvakt. Så moster erica är väääääldigt nöjd nu ;)

Just nu är mina planer att försöka lägga mig typ nu. Ska jobba imorgon, så måste försöka somna i tid. Meeen, jag känner ju min kropp rätt bra. Så har en känsla av att jag inte kommer somna.. Vilket suger med tanke på att jag jobbar till 15.30. Men, cash is king. Opppppppaaaa.

Det finaste jag vet 
 



Nytt,
Publicerat den

I lördags gick vi på stan en sväng, och jag fick med mig lite hem :)
Nu är jag förövrigt hemma i mullsjö igen! Uschaaaaaa.






Hangover!
Publicerat den

Igår blev det utgång här i h-stad, jävligt kul var det :D Först var vi på james rockbar, och där blev det liiiite för många öl och drinkar! Hehe.. Sen efter ett tag drog vi till harrys. Så idag har vi alla varit lite sådär småsega ;) Åker hem imorgon, så skriver mer om helgen då!




Halmstad imorgon!
Publicerat den

Imorgon sticker jag och Carro till halmstad för en helg hos Emma och hennes lilla familj :D Ååh, ska bli så mysigt att gosa med Lucas och umgås med mina systrar ♥ Och på lördag blir det förmodligen utgång! Första gången alla tre kan gå ut tillsammans, WOOP! Kan ju inte bli annat än kul ;) Så ska väl försöka somna i helt ok tid ikväll, för vi ska försöka dra härifrån runt lunch. Så Pöss!

Hittade denna gullebilden på plattan innan, hihi. Och jag såg typ bara läskig ut. Så målade över mig så ni slapp se det. Haha, visst är jag snäll?



Kanelbullensdag,
Publicerat den

Ååh, ikväll börjar jag mediumkursen igen, har verkligen längtat att få hålla på med det jag älskar! Våran senaste kurs slutade ju i våras, så det var så grymt längesen jag träffade alla goingar! Vi har blivit lite som en familj faktiskt, haha :) Detta blir min 3 eller 4 kurs! Skriver inte så mycket om det för jag vill inte att folk ska tro att jag är någon knäppis, haha. Fast iofs varför skulle jag bryr mig? ;)

Kanelbullensdag idag, har ni ätit några? Jag gör nu! Men det är bara för det är mammas bullar, finns inga godare än hennes ♥ Alla andra gör så torra bullar, haha. Hatar köpebullar! Smakar bara kardemumma så är dom torra :s Mammas ska det vara, wooop! Just nu, kaffe och bulle, bra lunch/middag, hehe..



Go anonymous!
Publicerat den

Haha, asså detta är ju verkligen svinkul :D Så går det när dom inte låter oss tanka ner! Och ja, jag tycker det är asbra att ladda ner filmer osv. Det är betydligt bättre för miljön än att gå köpa massa skivor och skit. Sharing is caring ;) GO GO!

HAHA, myndigheternas hemsida just nu :D
 
"Greetings SWEDEN!
We are ANONYMOUS:
We have seen that you have been done a raid on the pirate bay and other torrents sites!
The raid on PRQ disabled many of our torrent sites. We see this as a crime against freedom to information
and there for we have disabled some of swedish governments or affiliate sites in protest against this raid.
Swedish Government; you know our capabilities and what we want!
The choice is yours.

We are legion
We do not forgive
We do not forget
You should have expect us Sweden!"
 



Liten,
Publicerat den

Fastnade framför gamla kort idag, det är ju så mysigt! :) Skulle verkligen vilja ha en tidsmaskin, typ hoppa tillbaka 10 år och bara leka och ha kul i någon timme, sen dra tillbaka till verkligheten igen. Hur skönt skulle inte det vara? Det första jag skulle göra, skulle vara att åka till min älskade mormor ♥ Sen skulle jag leka med mina systrar, och innan jag drog tillbaka skulle jag nog "skadat" mig lite så man kunde krypa upp i mamma eller pappas famn och tycka synd om sig själv, haha :)

Kollade min bebisbok med, fastnar jämt på denna sidan. Och blir alltid tårögd av mami och papis ord ♥ Det var när jag hade feberkramper, tappade min puls & så..


 



Höst. . .
Publicerat den

Idag när jag vaknade hade jag inte så ont i skallen så jag ville ta en pistol och skjuta mig :) FRAMSTEG! Vilket är skönt för medicinerna är så hemska. Annars då? Känner mig så jäkla deppig. Antar att det är den såkallade höstdepressionen, hatar verkligen hösten. Det är kallt, mörkt och ensamt. Usch! :( Vill gå i ide och vakna upp till våren typ. Har alltid hatat hösten, den ger mig bara ångest..

Haha btw! Hundarna var så jävla söta innan. Jag gick in i mitt rum så såg jag dino men inte theo, så började ropa på theo. Då börjar det röra sig och pipa under filten som dino låg på. Då hade dino bäddat ner honon under den, aww :D



Twiligt-maraton
Publicerat den

Idag har jag haft twilight-maraton. Världens bästa filmer, har nog sett den över 50 gånger och tröttnar aldrig! Och nu är det ju inte långt kvar tills breaking dawn part 2 kommer, åååh! :D Längtar sååå sjukt mycket. Ska strax titta klart på part 1. Seriöst, jag blir alltid lika kär i edward varje gång jag ser filmerna, så underbar, så perfekt! Varför ska bella få 2 perfekta killar efter sig?! Fusk.. Förutom film har jag vilat idag, somnade vid 16 och vaknade vid 20, haha bra där. Jaja, orkar ju inget annat än att vila ändå. Får se hur jag mår till helgen, isåfall flyr jag staden!

Tumblr_maynq4nxef1rfhkhxo1_500_large
Åååh, Perfection ♥ Kärlek!
Tumblr_mavafgucyo1rrtd55o1_500_large




Haha aww!!
Publicerat den

Tycker synd om den andra kissen, haha :( 




Godmorgon..
Publicerat den




natthumor, haha
Publicerat den

Haha orkar ju inte min och min kompis natthumor. Ganska kul historia hur vi lärde känna varandra också! Kort och gott, när jag gick på gymnasiet hade jag världens crush på Jonas! Sen så addade jag han på fejan, men vågade aldrig skriva, HAHA! :D Ca ett halv år efter började vi snacka och umgås. Och nu är han lätt en av dom bästa människorna jag känner :) Livet är allt bra spännande!