I will be back soon..
Publicerat den

Det var inte igår jag bloggade! Haha. Har haft lite break av personliga skäl.. Men börjar blogga snart igen när min hjärna är på banan igen :) 
Myser med sis!
Publicerat den

Bio.
Publicerat den

Dax att kolla på Lucy!

New jeans.
Publicerat den

Hur snygga är inte mina nya jeans då?! Älskar dom! Köpte även ett par vanliga svarta jeans. Är typ beroende av det, haha! Men så lättmatchat plus smidigt att ha på krogen när det är kallt ute. En partytopp och ett par klackar liksom!
3 September.
Publicerat den

Igår lekte jag med Marcus, vi kollade på paradise hotel osv. Standard, haha! Drack världens godaste vin med. Har glömt vad det hette, men ska ta reda på det. Gillar ju liksom inte ens vin annars! Aja, direkt när vi vaknade idag åkte vi och käkade kebab typ. Inte ok, åt det i söndags och 2 gånger förra veckan, haha.. Dock beställde jag en kebabsallad men fick en kebabtallrik? Men pallade inte säga till, ehehh.. Story of my life, är alltid för snäll.

I övermorgon kommer förövrigt min syster hit, så jävla roligt!! Vi ska umgås hela helgen och ha lite kvalitetstid. Sen på lördagen blir det utgång för hela slanten! Har tänkt att supa henne under bordet.. ;) 

Min 20-årsdag!
Publicerat den

Sorry att jag inte bloggade i förrgår eller igår, men som ni förstår var jag rätt seg efter min födelsedag ;) Dagen startade med sång från carro, sedan började jag göra mig iordning för att ta systemetoskulden. Hehehee! Kändes så skumt att gå runt där och kunna köpa exakt vad jag ville! I kassan kollade tanten lite extra på mitt leg, men sen insåg hon att det var min födelsedag och grattade mig. Hihi! Under tiden hade mamma och pappa kommit, dom fixade tårta och gotte. Sedan blev det sång, champagnedrickande, paketöppning och massa familjemys ♥

Framåt kvällen började mina vänner droppa in för att fira mig. Vi var väl runt 15 pers ett tag, hade så himla roligt!! När det var dax för utgång fick jag välja vilken krog vi alla skulle till. Självklart valde jag Oleary's även om vissa inte var sugna på det. Meeeen, på min födelsedag är mitt ord lag! Det är därför jag älskar att fylla år, heeela dagen handlar bara om MIG och jag bestämmer ALLT ;) Kort och gott, hade en riktigt asbra födelsedag! Och är så nöjd över allt jag fick av både familj och vänner, puuuuusssss!!

Jag fick så jääääääkla mycket alkohol! Hahaha. Ser ni korgen med all dricka? Den fick jag av Carro, allt syns inte ens på bilden. Dessutom fick jag ännu mer dricka av vänner! Så det går ju ingen nöd på mig iallafall.. ;) Och den andra korgen fick jag av min underbara vän Kim, hur söt är inte han då?! Btw, tog knappt inga bilder under kvällen.. Men ska höra med Becca om hon har några!