Mys med mina älsklingar ❤️
Publicerat den

Fika och shopping med babe!
Publicerat den

Och strax ska jag fylla på läpparna. Hihi!

New nails!
Publicerat den

Var som sagt och gjorde mina naglar idag! Och i sista sekund bestämde jag mig för att det fick bli massa guld och glitter (ÄLSKAR glitter, blir så glad av det. Hihii) Är verkligen suuuuper nöjd!!
Just because we do bad things, doesn't mean we are bad people.
Publicerat den

Vaknade idag av sån jävla smärta i mina ben, kunde knappt röra mig.. 300 mg tramadol senare och jag kan gå utan att gråta. Hatar den här jävla sjukdomen.. Var ute i lördags och självklart råkade jag trilla (haha..) Så mitt ben är helt blått, och med den här jävla sjukdomen blir min smärta dubbelt så mycket värre än för en frisk människa. Mina nerver är betydligt mer känsliga än någon som är frisk. Dom skickar signaler till min hjärna 24/7 att jag har ont, vilket gör att jag har ont heela tiden. Önskar att det pratades mer om fibro, så folk förstod vilken jävla fittsjukdom det är.. Aja, i övermorgon ska jag göra mina naglar. (ÄNTLIGEN) Dom är kaos nu.. Och på torsdag har jag tid för läpparna! Dessutom ska jag shoppa med Becca före och sen ska hon hänga med mig till klinken. Alltid roligare med sällskap när man sitter där och plågas ;) Äsch, vill man vara fin får man lida pin.

Annars så sitter jag och lyssnar på lite djup musik och funderar på livet. Tror ni att allt som händer oss redan är bestämt? En kompis till mig sitter häktad. Och jag kan verkligen inte sluta tänka på honom.. Jag vet inte hur långt hans straff blir. Men flashback hade skrivit om honom, och enligt dom var det minst 6 år för hans brott.. Det gör så jävla ont i mig. Även om han höll på med dåliga grejer, så är han verkligen en så fin människa. Han är en av dom få som jag faktiskt kunde öppna upp mig för. Han förstod och lyssnade, vi är så lika mentalt. Lite som en storebror. Jag hoppas och ber till högre makter att han ska få så lindrigt staff som möjligt.. Tänker åka och hälsa på när jag vet vilken anstalt han kommer sitta på 
 No.1 rule
Publicerat den

Love my new shoes
Publicerat den

Älska sig själv
Publicerat den

Oh my god, såg fifty shades of grey igår.. Har läst boken så visste ju ungefär vad som skulle hända. Men har hört mycket positivt om filmen. (Och negativt från feminister..) Kan bara hålla med om att Grey är galet sexig!! Höll på att dö vid scenen när Grey säger "I don't make love.. I fuck.. Hard" Haha, mjaau-uu!

Annars då? Dagens planer är att boka tid för att spruta in lite juvederm i läpparna. Har en halv spruta kvar, fyllde ju upp dom i december. Sen ska jag beställa tid för naglarna. Vet dock inte hur jag vill ha dom. Sist hade jag ju nude/guld. Får googla runt för lite inspiration! Jag har insett nu hur viktig det är att lägga tid på sig själv. Att investera i sig själv gör så mycket för ens mående och självkänsla. Jag mår så himla bra när jag får ta hand om mig själv. Även om det bara gäller en ansiktsmask, meditation eller läppförstoring. Det är så lätt att glömma bort sig själv i dagens stressiga samhälle.

Jag vet inte riktigt vad som har hänt med mig, men det känns som jag har blivit en helt annan människa efter all skit som hänt mig? Jag har växt så sjukt mycket som människa på bara några månader! Jag är absolut inte samma människa som jag var då. Jag har börjat förstå hur jävla viktigt det är att våga vara sig själv fullt ut. Att våga klä sig som man vill, säga vad man vill, tycka vad man vill. Att sluta bry sig om vad andra tycker och tänker. Jag har kommit till en punkt i livet då jag helt och hållet slutat att bry mig? OCH DET ÄR SÅ JÄVLA SKÖNT!! Tycker inte folk om mig för den jag är? Nehe, tack och hej! Jag vill inte ha såna negativa människor i mitt liv ändå. Under hela mitt liv har jag strävat efter att vara som alla andra, en i mängden. Vilket tillslut ledde till ätstörningar, depression och självmordstankar. Det höll inte, jag kan inte vara den samhället och media vill att jag ska vara. När jag var liten var det de värsta jag visste, att inte vara som alla andra. Jag ville också vara bra i skolan, vara lika smal, ha samma kläder, osv. Jag har alltid varit annorlunda. Skillnaden från då, är att jag har insett att det är något bra att vara annorlunda. Har faktiskt sakta men säkert börjat älska mig själv! Minns inte när jag gjorde det sist? Idag är jag 20 år, och jag är så jävla glad att jag har börjat inse allt detta nu! Vissa lever med att vara sin egna fiende i hela sitt liv. Jag har fått lite av en nytändning på livet. Jag ska sluta skjuta upp mina drömmar. Jag ska leva här och nu och bli bästa vän med mig själv, fullt ut.We are the heroes of our time, but we're dancing with the demons in our minds
Publicerat den
News
Publicerat den

Detta är min favoritparfym (och gucci). Köpte den första gången när jag var runt 15? Och jag älskar den fortfarande! Doften sitter kvar i flera timmar och är såååå underbar. Får alltid höra att jag doftar heaven när jag har på mig den, hihi. Blev även en ny klocka från regal. Har faktiskt en likadan i guld, och jag älskar den. Passar till allt liksom. Dock har jag blivit lite mer för rosé det senaste! Så fick bli en sån också :)


Har gått och blivit med hatt!
Publicerat den

Idag har jag och mamma varit i Skövde på mässa. Hade tid hos 2 olika medium! Wow vad mycket intressant och personliga saker jag fick veta.. Är verkligen så taggad för framtiden! Som vanligt fick jag höra att jag skulle bli business-women och vara egen företagare. Det har jag alltid sagt! Vill vara min egna chef. Är för bossig för att ha en annan chef, haha. Massa resor såg dom också och pengar i överflöd, hihi. Kommer även få 2 kids samt gifta mig med mannen i mitt liv om några år. Även han skulle vara medial och ha cashflow deluxe. Låter ju helt perfaaa! ;)

Vad tycks om min nya hatt? Hittade den på HM för en tvåhundring! Jag älskar den.
She is a mess of gorgeous chaos, and you can see it in her eyes.
Publicerat den

Idag har jag varit på lägenhetsvisning med mami och papi. Dom ska ju sälja huset och flytta in i dom nybyggda lägenheterna vid munksjön! Och den vi kollade på idag var SÅÅÅ fin. Efter det var vi alla liiiite för yolo och shoppade loss på A6..

Har förövrigt världens bästa föräldrar! Är så tacksam över att jag har en så fin relation till dom. Oj, vad jag älskar er ❤️

Dagens.

Välkommen hem min älskling!
Publicerat den

Starbucks i gbg levererar!
Publicerat den

Alltså vaniljlatte.. Så jävla gott! ❤️ (Sorry för mitt ständiga tjat om latte, hehee..) Hade lite tid att slå ihjäl i Göteborg efter jag hade tagit tåget ifrån Helsingborg! Och självklart valde jag starbucks framför espressohouse ;) Dock stavade dom mitt namn fel, buhuu..