Teenage crime.
Publicerat den

Bläää, har INGET bloggsug alls. I helgen har jag faktiskt inte gjort något speciellt? Haha. Mest sovit, har haft ont och sådär. Var sugen på utgång men det dåliga vädret gjorde mig galet otaggad, 13 grader var det igår? Jeansväder ju?!?! :( Skandal! Tur att jag har världens coolaste föräldrar som gjorde den bra iallafall ♥

I veckan vet jag inte riktigt vad som händer. Sugen på måndagsklubben imorgon, men har tid för läpparna på tisdag, mindre kul få nålar i sig när man är bakis ;) Så atteee det återstår att se! Påtal om bakis, minns förra sommaren när jag hade festat en hel natt och jag skulle upp och jobba dagen efter. Dessutom så sov vi i jönköping, så fick ta bussen hem klockan 06 typ? Fortfarande full och jävlig, haha. Fick springa in på pressbyrån och köpa en kaffe i hopp om att piggna till liiiiteee.. Men icke, efter ca 30 minuter på jobbet fick jag gå hem. Somnade på golvet, luktade alkohol och såg tydligen förjävlig ut.. Galet minne som får mig att skratta såhär i efterhand ;) Mindre kul då dock, hehe..

Pussssssss / E.



True shit.
Publicerat den




Virgo.
Publicerat den

Såfort jag ser ett horoskop så måste jag läsa mitt stjärntecken, älskar det! Jag är ju född i slutet av augusti, så är jungfru. Och när jag läser om jungfrun så stämmer verkligen sjukt mycket in på mig! Tror absolut att allt det där med stjärntecken stämmer =)




Wtf..
Publicerat den

Seriöst, snart får jag ett utbrott på mitt öga... Ni vet när ögat rycker ibland? Så har mitt gjort i 3 fucking dagar nu! Från morgon till kväll. Varför är det så?! :o Det värsta är att man kan se i spegeln hur det "rycker", hahaha.. Något tips på vad som hjälper?!?!!

Igår var jag och mamma vid mormors grav med nya blommor och så, så himla fint blev det. Sen så handlade vi och gjorde lite andra ärenden :) Roligaste var när någon på ica maxi hade satt på skrillex på högsta volym och alla gamlingar såg helt förstörda ut, hahahaha. Och nu funderar jag på om jag ska framkalla lite bilder! Tycker vanliga bilder i ett fotoalbum eller på väggen är så mycket roligare än att ha dom på datorn. Dessutom är det kul i framtiden att visa mina barn osv ;)

 



And that's why i have trust issues, hahaha!
Publicerat den




Reload.
Publicerat den

Blööööööh är på kasst humör. Men det kan ju bero på att dagen startades på vårdcentralen. Har fått polyper i näsan som jag hade för flera år sedan, vilket gör att jag knappt kan andas och dom täpper igen mina bihålor så jag får huvudvärk. Och det är fan farligt om det täpper igen mina bihålor med tanke på hur mycket stryk dom har fått ta och hur lätt dom blir "sjuka". Har käkat kortison mot näsan i en vecka nu, trots att jag inte tål det. Så berättade det idag och att jag inte känner mig något bättre. Och vad får jag? Jo en annan kortison... Idiotas! 

Är dessutom galet uttråkad! Blir alltid det på sommaren typ, vill göra saker hela tiden. Klättrar seriöst på väggarna, hahaha. Sen så vill jag ut och resa med!!

Heavy Rain. | via Tumblr



Secret craving.
Publicerat den

Haha, nu får jag nog ta och lugna ner mig lite med mina dofter från victorias secret ;) Men dom luktar ju så gott!! Fick iallafall hem en ny mist förra veckan, secret craving. Har ju samma doft i body lotion, luktar heaven!




Pizzahäng idag också..
Publicerat den




Midsommar 2013!
Publicerat den

God kväll från en bakis erica! Hoppas ni hade det kul igår för det hade jag! :D Kom hem idag runt 16 typ. Så mysigt med gårdagens kläder, smink osv ;) Vi partajade hela natten, så gissa om jag är seg idag? Heheee... Sov bara 1 timma inatt! Firade iallafall midsommar med mina finisar plus massssaa andra hos axel. Låter bilderna tala för sig själv ;) Många bilder är "obloggbara", haha! Så ni får endast se några.. 







Idag när alla hade vaknat till liv gick vi till pizzerian och käkade. DOCK så började min bakishet smyga sig på så fick med mig en dogiebag hem ;)
 



Muuuums!!
Publicerat den




Thursday.
Publicerat den

Heej! Sov hos carro från tisdag till onsdag, så shoppade lite igår innan jag skulle hem. Och igår hade jag bara myskväll med mamma och pappa. Pappa blandade världes godaste strawberry daiquiri till mig. Totalt livsfarligt! Haha.

BTW!!! Säsong 6 av true blood börjades sändas i söndags. Öööh, gissa om jag är lycklig? Första avsnittet svek mig verkligen inte! =)



Och häromdagen var det vip-kväll på modelinn som mamma var bjuden på. Hittade en bh!

Plus att mitt paket kom förra veckan också, haha så feeeet.
 
 

Beställde samtidigt 1 nytt kors, trodde jag. Fick istället 10(!!) kors? Haha :D
 
 



So wake me up when its all over, when I’m wiser and I’m older.
Publicerat den

 
Feeling my way through the darkness
Guided by a beating heart
I don’t know where the journey will end
But I know where to start.

hey tell me I’m too young to understand
They say I’m caught up in a dream
My life will pass me by if I don’t open up my eyes
Well its fine by me.

so wake me up when its all over
When I’m wiser and I’m older
All this time I was finding myself
And I didn’t know I was lost.

I tried carrying the weight of the world
But I only have two hands
I hope I get the chance to travel the world
I don’t have any plans.

Wish that I could stay forever this young
Not afraid to close my eyes
Life’s a game made for everyone
And love is the prize

so wake me up when its all over
When I’m wiser and I’m older
All this time I was finding myself
And I didn’t know I was lost.

#BE HAPPY | via Tumblr
Bright Bucketlist | via Tumblr




HIHIHIHI..
Publicerat den

Haha okej, nu måste jag sluta bete mig som ett barn.. Mobbad tjej, haha! Men jag kan väl erkänna att min dag började ganska bra.. ;)

Godmorgon/God dag btw! Ligger ute och solar och tänkte ta ett dopp i poolen snart. Har sagt det innan, men Gud vad jag älskar värmen. Kan vi inte få ha sommar dygnet runt? När det är varmt, då är jag som lyckligast.

 



shoppingen.
Publicerat den

Det som inhandlades i serbien! Plus lite trosor och sådär.







Hihi jag och alla mina kors och grejer. Men har alltid älskat sånt och serbien är ju verkligen ett land som man ser ikoner osv överallt.









Haha 118800..
Publicerat den




Myshelg!
Publicerat den

Har haft kvalitetstid med syrran och Lucas, behövligt! Längtar efter dom redan.. Skulle egentligen hängt med tillbaka till Halmstad idag med tanke på att jag ska fira midsommar i Tylösand, men orkade inte. Lucas har blivit så jäkla rolig, skojar med än och skrattar hela tiden. Imorse så vaknade han först och ropade högt i sängen "EICA! EICAAA!!" Så vaknade jag och tittade på honom och möttes av världens största leende, helt klart bästa sättet att vakna på <3 Och i oktober så blir jag moster ännu en gång, mina älskade hjärtan!!

Lucky "körde" hem från godisfabriken i ena mustangen, gissa om han var nöjd? ;)




Gårdagens inköp.
Publicerat den

Idag kom syrran och Lucas, så har fullt upp i helgen ♥ Och självklart så orkade jag ju med stan igår! ;) Så blev lite inköp..

 


Sist men inte minst, söt klänning, ännu finare irl! Bilden är ju hur kass som helst.. Kanske årets midsommarklänning? Men måste köpa någon bra bh till den isåfall! Den är ganska djup i ryggen och väldigt tunt tyg, så behöver en bh som inte lyser genom :)



Heheehe...
Publicerat den




Thursday.
Publicerat den

Godmorgon! Sov hos Carro inatt, vi hade lite myskväll! Hihi. Och nu käkar vi frukost och jag gosar med hennes kissar, den ena katten sov hos mig hela natten, sån sötis.

Idag ska jag nog gå på stan med Kim, men har en "ont-dag" idag, så får se om jag orkar =) Det värsta med när jag har ont är att jag svullnar i ansiktet osv, haha?! Så mamma kan se när jag har ont. Tjena badbollen typ!




Love skatteåterbäring, heheee.
Publicerat den




Baksmällan 3.
Publicerat den

Igår var jag och Kim på bio och såg baksmällan 3! Den var riktigt rolig, sett alla baksmällan-filmerna på bio. Älskar dom. Min humor big time! Efter det satte vi oss på piren, hihi. Sen kom jag inte hem förens halv 4 typ, så är segis! Nu ligger jag iallafall i solen och steker, tänkte ta ett dopp i poolen snart.




Glider runt i poolen.
Publicerat den

Äntligen har pappa grävt ner den nya poolen, underbart!




Mår som jag förtjänar..
Publicerat den

Sängmode heeeela dagen idag, så seg efter gårdagens bravader! Igår vart det nämligen rix fm festivalen :D Det var ju ett måste att dra dit och kolla på danny, hihi. Blev som ett liten barn när jag träffade honom, så snygg! Dock så fick jag ingen kram för kön var för lång, buhu :( Hahaha.. Men det var väldigt kul iallafall! Jag, becca och gabbi drack och sjöng med i alla låtar. Efter festivalen drog vi till piren och sen till twin! Lärde känna en engelskman också, Andrew. Finns det någon härligare accent eller?! Han lovade att ta med mig till england, ja tack!

Världens finaste Danny :')



Random bilder från srbija.
Publicerat den

God dag babes! Är helt slut, har varit i solen stort sett hela dagen. Dessutom taggar jag morgondagen något galet!!1

Tänkte lägga upp lite bilder från serbien. Shoppingen kommer senare ;) Ska åka ner till hösten igen, vi ska nämligen fixa iordning vårat hus! Så jävla underbart. Förövrigt har jag aldrig kännt mig så snygg som jag gör där nere, haha! Typ ALLA killar vände på sig om. Servitörerna, taxikillarna osv frågade mamma massa saker om mig och sa hur vacker jag var. Blev även kallad för angelina utav alla, alltså angelina jolie. Mammas kusin tyckte jag var så lik henne så hon har slutat säga mitt vanliga namn och kallar mig bara för angelina nu?! Haha herregud..


Världens godaste juice, dricker alltid den.
Detta är en jättekänd källa som folk från hela världen reser till för att bada i det vattnet, till och med kändisar! Vi ska förmodligen bo på det hotellet nästa sommar. Det vattnet är jättebra för reumatiker och folk som har ont. Jag tror absolut att det är en helig källa =) En tant kom dit och kunde knappt gå, efter ett par dagar kunde hon gå helt normalt därifrån. Egentligen var placet stängt nu, men vi pratade med vakterna och fick komma in, och jag smög ner med fötterna vattnet och jag började som fan och mådde typ bättre efteråt?!
Var fullt med andra pooler också, men jag kommer föredra källan =)

Haha sån ful turistbild.. Men här står jag i det heliga vattnet iallafall ;)
Här rinner det sånt heligt vatten 24/7, så folk kommer med stora burkar och hämtar vatten. Annars blir ju vi magsjuk av vanligt kranvatten där, men inte detta och vi drack massa! Så skumt..
Världens godaste mini-munkar! 


Piiivooooo!
Fina lilla zhooika ♥
Och min älskade lilla pucci (jag som döpte honom för 2 år sedan) ♥♥ Åh vad jag vill ha hem honom till sverige :'(



Carro skulle öppna en flaska rödvin, vilket slutade med att hon förstörde både tak och vägg, hmm....

Tax-free shopping.



Hoome.
Publicerat den

Åh, har haft det så bra! Så mysig vecka med massa god dricka, mat, shopping och skratt! Kom ju hem igår men har inte orkat blogga. Och idag har det varit så fint väder så har bara legat i solen! Uppdaterar mer imorgon, är galet trött nu :*



Serbiaaa.
Publicerat den

Hittade äntligen ett wifi på en restaurang! Sitter och väntar på mat nu, så passar på att blogga :) Har det iallafall helt underbart här!! Har shoppat så mycket så vet inte om jag får hem det?! Hahaha. Älskar detta landet!