Monday.
Publicerat den

Sov hos Carro inatt, myspys. Men ska jobba resten av veckan så fick bara bli en natt =) Gick även på stan en sväng, hittade lite. Men kläderna orkar jag inte ta kort på nu, istället får ni se smyckena jag köpte på GT.

Dessa snyggingar var på rea, fick dom för 100 spänn. Väärt! 
 



Modell Theodor! ♥
Publicerat den

 



H A P P Y.
Publicerat den

Tänkte sovit hos carro idag, var längesen vi hade myskväll. Men kom på att jag ska jobba imorgon, så det blev inget med det :( Men får bli nästa vecka eller något! Hade ju ärende i stan idag, så passade på att springa in på HM och köpa en snutte till bebis ♥ Sist när jag var i halmstad frågade jag Lucas vad jag skulle köpa för snutte till lillasyster "Inte en kanin!" sa han snabbt. Han har ju sin snuttekanin som han fick av mig. Så det var väldigt viktigt att lillasyster inte får en likadan ;) Så det blev det icke, utan en liten nallesnutte! Moster längtar såå..

Skrev ju häromdagen att jag skulle göra en speciell sak idag? Och det gick som jag ville!! ♥ Åh, SÅÅÅ GLAD! Men tänker inte skriva mer om det nu, lite privat!

happiness | Tumblr



#nellyholic
Publicerat den

Min nya kjol kom hem idag och den satt som ett smäck! Wohhoo. Klickade även hem mig en ny iphone innan, så underbart. Nix nu ska jag slå på en film och krypa ner i sängen. Tanten är trött ;) puss.

 



Good morning sweden!
Publicerat den

 



Wtf?
Publicerat den

Asså mina öron har fuckat ur dom 2 senaste nätterna. I förrgår vaknade jag mitt i natten av att jag hade så fruktansvärt ont i örat, min första tanke var "aha, nu kommer jag vara förkyld i morgonbitti" Sen somnade jag om. Och dagen efter hade jag helt glömt bort att jag hade haft ont. Sen så hände det samma grej igår natt? Blev ett sånt ryck och jag fick jätteont i örat :o Googlade på det och de enda som kom upp var "när ditt barn har öroninflammation" Hahaha. Men konstigt att det bara kommer på natten? Får fråga mamma sen. 

I veckan har jag lite planer, imorgon ska jag jobba, förmodligen på fredag också. Sen måste jag köpa ny mobil och fritidskort. Och på torsdag ska jag göra en sak jag är jättenervös inför. Hoppas och ber om att det ska gå som jag vill, det förtjänar jag =) 

 



Tur i oturen.
Publicerat den

Fick hem kjolen från nelly innan, dock satt den inte alls som ett smäck :( Stor i storleken och betydligt längre än på bild.. Mamma provade den och på henne satt den bättre, så hon tog den och beställde hem en ny till mig i s istället! Skönt att slippa skicka tillbaka och byta storlek osv, hihi.

Älskar att handla på internet, dels för att det finns mycket tuffare kläder och för att slippa ha exakt likadana kläder som alla andra. Men, som sagt. Så är det de där men att det kanske inte passar.. Men har faktiskt bara varit med om det 3-4 gånger! Försöker alltid köpa sånt som jag "vet" med säkerhet att det passar. Men typ som denna kjolen, hade ju ingen aning om att den skulle vara så jäkla stor i stoleken. Därför gillar jag sidor tex som nelly där köpare kan kommentera om plagget osv. Dock så var denna kjolen helt ny, så fanns inga kommentarer om den. Så får väl kommentera där sen =) Well well, nu ska jag dricka lite kaffe! 




Publicerat den

 



Pancakes.
Publicerat den

Gjorde pannkakor innan. Dock så fanns det ingen laktosfri grädde, så fick bli nutella istället. Gott!!



20 september.
Publicerat den

Igår hos tandläkaren gick det ok! Fick 2 nya tider, hade en början till ett liiiitet hål. Så han ville fixa det, dock var det så litet så skulle inte ens behöva bedövning. Sen så ska jag faktiskt få en bettskena att ha på nätterna, haha. En bettskena ser typ ut som tandskydden boxare har. Jag ska få det för jag spänner mina käkar så mycket.. Speciellt på nätterna. Därav får jag sprängande huvudvärk! Och vid årskiftet kommer det ju börja kosta för mig att gå till tandläkaren, så dom var så snälla och ville fixa allt nu medans det är fortfarande är gratis! Har världens snyggaste tandläkare också, haha akward.

Every time before I go to the dentist




Hos tandläkaren..
Publicerat den

 



Craving skirt.
Publicerat den

Idag har jag jobbat, jobbigaste dagen ever. Sen så har jag bara vilat när jag kom hem, så jävla galet ont.

Beställde precis hem en draperad kjol från nelly, ett väldigt bra basplagg som är lätt att matcha. Ville köpa en liknande när de fanns på gina för någon månad sen. Men då fanns det bara stora storlekar kvar.. Så håller mina tummar att denna ska sitta som ett smäck!

 



Blää.
Publicerat den

Måste ta och köpa mig en ny mobil. Min gick nämligen sönder i alanya! :( Och jag märkte inte det förrens jag kom hem.. Jag har förmodligen tagit sönder högtalaren, för när jag snackar i telefon kan ingen höra mig. Undra hur onykter jag var den kvällen..? Hmm. Men det blir ju en iphone igen iallafall, skulle aldrig kunna gå över till en annan telefon. Aja, måste fixa det så snabbt som möjligt. Jätteläskigt att gå hem själv från nattbussen, om något skulle hända kan jag inte ringa till någon.. Känns ju tryggt?

~



Lördags.
Publicerat den

Orkade inte blogga igår pga att jag var bakis, hehee. Vilket jag inte kan förstå, drack liksom inte mycket? Aja. Efter förfesten som vi var på, drog jag, Amanda och 2 till vidare till velvet (!!!!) Hahahaha, och aldrig mer :D Det kom en gubbe som var typ 70+ och raggade på mig.. Jag och Amanda höll på att dö av garv, hahaha.. Och efter den hemska händelsen drog vi vidare till olearys. Kul kväll!




14 september.
Publicerat den

Som ni såg så blev det inte utgång igår. Höll på att somna när jag hade sminkat klart mig och tagget var på noll. Så istället fick det bli veckorevyn och godis, myspys! Älskar den tidningen. Men ska ge festandet är ny chans ikväll, haha. Har ju som sagt tröttnat på festandet lite, men har ju faktiskt festat sen jag var ca 13. Så det är väl inte så konstigt!

Bild från emmabodafestivalen! Hahaha, kan inte sluta skratta åt snubben där bak som också vill vara med på kort :D



Fuck krogen, haha.
Publicerat den




Glossybox.
Publicerat den

Har varit sjukt sugen på att börja prenumerera på glossybox, och äntligen fick jag tummen ur och gjorde det ;) Endast 139 kronor i månaden och då får man en box varje månad med olika skönhetsprodukter. Dessutom så är det bra märken. Ska få mitt box nästnästa vecka, spännande!

Ikväll blir det iallafall utgång! Inte alls taggad. Men var galet längesen jag var ute i jönköping. Har verkligen tröttnat på kroglivet, speciellt krogarna här.. Aja, hoppas det blir en bra kväll iallafall :)

Märkte ganska fort idag att det var fredag den 13e idag :( AJJ SOM FAAAN!!!
 



Nighty night.
Publicerat den

 
 



Shoppingen från alanya.
Publicerat den

Typ alla bilder är dåliga som gatan, men det beror på att jag tog korten i alanya på fyllan. Hehee! Men här är nästan allt jag köpte.

Fick köpa nya hörlurar då mina blev snodda vid poolen :( Hade dom i en påse med solkräm, cocosolja osv.. Blev så sur, min cocosolja var helt ny och oanvänd..



Tired.
Publicerat den

Idag är jag uppe med tuppen, börjar jobba vid 9! Har jag sagt att bland det värsta jag vet, är att gå upp tidigt? Haha..

bad coffee



Want.
Publicerat den

Ååh, kan inte låta bli att bli kär i denna baddräkten. Dock är det ju inte rätt säsong att köpa badkläder nu, haha.. Den är iallafall från river island. Älskar det märket, hittar alltid något som faller mig i smaken. När jag beställde från asos sist var min klänning från river island, och den är helt klart en utav mina favoriter :) Får fundera på om jag ska beställa baddräkten eller ej..

 
 



Snart.
Publicerat den




My favs.
Publicerat den

Kom hem från halmstad igår kväll. Lucas är så himla go, nu pratar han ju så jäkla bra också, så det är ännu roligare. Hihih! Mitt lilla hjärta. Gosade extra mycket med Emmas tjockismage, har en känsla av att nästa gång vi träffas är bebis ute :D Bebben sparkade extra mycket när jag höll på magen, hihi. Can't wait!! Måste in och köpa snutte till bebis innan hon kommer. Det var nämligen jag som köpte Lucas snutte när han var nyfödd och den är hans allt, haha. Om han skulle tappa den brakar helvetet loss typ. Så det är jag som ska köpa snutte denna gången också, vet vad mina syskonbarn vill ha ;) 

Lucky boy på BR!
 



Animals.
Publicerat den

Köpte denna igår, blev helt kär! Haha jag frågade Lucas om tröjan var fin, men han tyckte den var läskig..




Promesses.
Publicerat den

Har precis duschat och sminkat mig, sticker nämligen till halmstad i eftermiddag! Stannar hela helgen, mys :)

Igår skulle jag egentligen gått på bio med syrran, vi skulle kollat på livet deluxe. Har längtat så jäääävla mycket efter den filmen! Älskar verkligen snabba cash ♥ MEN, hade sån jävla värk så orkade knappt röra mig.. Typiskt! Det värsta med fibromyalgi är att man aldrig vet när man har ont, så det suger att bestämma planer.. Jaja, finns ju andra dagar. Måste se den snaaart!!!!

Denna låten spelas iallafall 24/7 från mina högtalare. Så förbannat bra.



Irl-garv..
Publicerat den

Hahaha, kan verkligen inte sluta skratta åt såna här gif-bilder!

LOL THATS ME | via TumblrFunny and Relatable! | via Tumblr
Funny and Relatable! | via TumblrFunny and Relatable! | via TumblrFunny and Relatable! | via TumblrFunny and Relatable! | via TumblrFunny and Relatable! | via TumblrFunny and Relatable! | via TumblrFunny and Relatable! | via TumblrFunny and Relatable! | via TumblrFunny and Relatable! | via TumblrFunny and Relatable! | via TumblrFunny and Relatable! | via TumblrFunny and Relatable! | via Tumblr



And it's hard to dance with a devil on your back.
Publicerat den

Ååh, kan verkligen inte sova. Känner mig iaktagen om nätterna... Så istället blir det musik!Tänk vad bra man kan må av lite musik? Loooveee loveee loveeee.

Ska snart slå på madagaskar och skratta mig till sömns. Jag och min syster har så många "spola tillbaka scener" i den fimen, hahaha. När vi åkte till thailand första gången fanns den på flyget. Kollade säkert på den MINST 5 gånger i rad?! Lätt en av dom bästa barnfilmerna! Jag vet, är så otroligt mogen.. ;) Påtal om spola tillbaka scener, minns när jag var liten och kollade på myror i brallan. Då var det en asrolig scen som jag och syrran inte kunde sluta skratta åt. Tillslut kom pappa in och sa att vi var tvunga att vara lite tysta, men då började jag skratta ännu mer tills jag nästan spydde?! Hahahaha, ååh vilka minnen.

Tudo Lindo | via Tumblr

live and let die - inspiring animated gif picture on Favim.com

 



Bildbomb #1
Publicerat den

Maten på flyget var faktiskt helt OK!

Vi hade ju gångavstånd till havet, men vi hade gratis solstolar och parasol lite längre bort på stranden. Så vi fick alltid skjuts dit, men bussen var så jäkla läskig. Typ här på bilden så får Lukas sitta på golvet, haha. Hippiebuss!
Fina kleopatra beach..


Det var alltid annars äckliga efterrätter. Men på min födelsedag var det en god, hihi.
"karats special" drack den hela första veckan typ, så efter ett tag mådde jag illa bara jag kände lukten av den. Hahaha!

Alla blev alkisar, haha.
Förferre!
Glashållare, höhö.
Vattenpipa är kuul.

Saknade grabbar!!



In sweeeden.
Publicerat den

Hello peeps! Jag är hemma i sverige och jag lever, haha. Fyllde ju även 19 i fredags, grattis till mig ;) Kom hem i förrgår men då var det snabba ryck in till sjukan då jag inte hade blivit bättre. Inflammationen nr 2 verkar ha försvunnit, nu har jag svår urinvägsinfektion som gått upp till njurarna. Har fått super medicin som är jättesvårt att få tag på pga knappt inga käkar dom nu för tiden. Så förhoppningsvis blir jag frisk nu..

Aja, åter till alanya! Ångrar verkligen inte resan, visst att det var hemskt att jag blev sjuk.. Men har haft det awesome ändå, typ utgångarna den första veckan kommer jag aldrig glömma! Och alla andra roliga kvällar med amanda och lukas, hahaha! Människorna jag lärde känna kommer jag heller aldig glömma. Vårat hotell var förövrgt bäst!! Asgoda och coola drinkar (gratis), god mat. Var alltid variation på käket, och inte samma mat 24/7 som vi hade på hotellet förra året. Dessutom var det ett ungdomshotell typ, så man behövde bara gå ner att sätta sig i baren så hade man fixat förfesten. Finns så mycket att berätta från alanya. Men lite jobbigt att sammanfatta 2 veckor ;) Lättare med bilder, så ska slänga in alla på datorn och göra bildbomb. Min passion är verkligen att resa, älskar det. Vill se mer platser, ska se mer =)