Jönköpingsmarknad levererade!
Publicerat den





Glossybox Maj.
Publicerat den

Är nöjd faktiskt! Behövde ny solkräm och tandbrosten i trä var ju ascool. Dock lär jag ju aldrig använda den blonda inpackningen, haha! Men får se den som en bonus, egentligen ska man ju bara få 5 produkter. Den bruna inpackningen gjorde jag innan och det blev jättebra. Chokladbrun är ju nämligen den färgen jag alltid använder! Det roliga är att jag har tänkt att köpa den fleeeeera gånger när jag varit på affären, men har alltid glömt det! Dock höll jag på att missa att man ska kamma håret när inpackningen är i, som tur var kom jag på det och färgen fördelades fint.




Veckorevyn i solen.
Publicerat den





Pirates of höganäs.
Publicerat den

Min helg i skåne var superduper mysig! Tiden gick för snabbt bara.. Men Lucas kalas blev jättelyckat! Alla i familjen gick all in för att vara pirater ;) Pappa såg lätt läskigast ut, haha! Han hade målat svart på ena framtanden så det såg ut som han hade tappat den. Så kommer Lucas och säger "morfar har tappat sin tand! Var är morfars tand någonstans?! :'(" Lucas kompis Maximilian blev livrädd för oss, han visste inte att det var pirattema. Hahaha! Och lilla Julie är verkligen världens gladaste bebis, så hon skrattade bara, hihi.

Syrrans nya hus var jättefint btw! Dom bor PRECIS vid havet, havsutsikt deluxe! Bilden på utsikten är ifrån deras sovrum. Ser verkligen fram emot utgångar och spontanresor till danmark. Dom har ju bott där i en månad nu, och Lucas har redan börjar rulla på r:en som en riktig skåning. Han är så himla söt när han säger mitt namn med skånskt r, haha gose!! ♥




Stressed, depressed but well dressed.
Publicerat den

Dessa 2 sommar/festival topparna och ett par shorts fick hänga med mig hem häromdagen. Love it!





Fredag.
Publicerat den

Idag sticker jag till skåne, åh vad jag längtar efter ungarna! Lucas fyllde ju 3 i onsdags, grattis i efterskott min diamant! Älskar dig mer än ord kan förklara.

Just nu ligger jag i solen och steker ryggen, är så himla dålig på att sola baksidan. Är alltid 100 nyanser mörkare på magen och "frambenen", haha!




Sleepless.
Publicerat den

Alltså hjälp mig, vad kan man ha på sig om man ska klä ut sig till sjörövare?! Lucas ville nämligen ha sjörövartema på sitt kalas i helgen.. Haha aja, hoppas inte lilleman (hans mamma) har för höga förväntningar på min outfit ;) 

Annars så är jag så ÄCKLIGT trött.. Har inte fallit i djupsömn på minst en vecka?! Slumrar liksom bara till och vaknar upp var 10 minut helt nervös och svettig? Har fått typ 3 timmars sömn inatt så är helt förstörd och sur. Vet inte om det beror på mina smärtstillande som gör att jag inte hamnar i djupsömn. Håller seriöst på att bli galen. Jag vet att det inte är bra att ta smärtstillande innan sängdags, då man kan bli rätt pigg av dom pillerna. Men tar mina tabletter såfort jag går upp liksom, just för att dom är 12-timmarsverkande så egentligen borde jag ju kunna sova eller? Och om det nu är dom som gör att jag inte kan sova, vad ska jag då göra? Välja att ha ont och kunna nana eller att inte ha ont och inte kunna sova? Dessutom så får jag bara ännu ondare i kroppen när jag inte får mina timmars sömn. Så det blir bara som en ond jävla cirkel. 

Hahahaha....





På stan.
Publicerat den

Glider runt lite på stan, hade världens läskigaste dröm så passade på att gå upp tidigt. Har iallafall precis köpt födelsedagspresent till Lucas! Vågar inte skriva vad, han kanske läser min blogg ;) Plus present till mig själv, ingen annan gör ju det? Hahaha!




The only risk is that you'll go insane.
Publicerat den

Your mind is on track
For games we play these days
With every parth we take
You know your safe, safe, safe
The only risk is that you'll go insane
The only risk is that you'll go insane

Älskar flume.



Pride.
Publicerat den

Idag är jag rätt seg faktiskt, men inte överdrivet bakis. Det var ju pridefest igår! 20 + hemma hos mig, bara tjejer ;) Jag och Amanda var dom enda som var hetro, haha så skoj! Vi körde ett drickspel och så kom frågan "jag har aldrig gjort något sexuellt med samma kön" Alla började asgarva och halsa dricka, haha! Nästan alla drog till sliver sen men jag och Amanda var på olerys jättesnabbt och sen seaside. Så det blev rätt lugnt ute! Men skönt att inte vara helt död idag iallafall..

Dock så träffade jag på en person som jag bara ville spotta i ansiktet. Om ni visste hela historian skulle ni förstå varför till 100%. Jaja, jag tror på karma! Speciellt när det gäller elakt folk. Kan inte vara kul att ha ett rykte som kvinnomisshandlare? Usch, största douchebagen jag förhoppningsvis någonsin kommer träffa. 





PRAY! :(
Publicerat den







En glass i solen!
Publicerat den





Somewhere over the rainbow.
Publicerat den

Idag ska jag åka hem till mamma och pappa! Var över en månad sedan jag var där?! Galet. Men åker nog hem igen på lördag, vill partaja dåååå. Ska nämligen till skåne nästa helg, så vill ha lite ös denna helgen ;) Så om någon vet något skoj, hör av er! Och SHIT vad jag längtar efter mina vovvar, ska pussa på dom 12345 gånger sen!! ♥ Ååh..

Btw, blir alltid så glad när jag ser regnbågar? Måste vara en grej som har hängt kvar sen jag var liten typ, har nämligen alltid älskat det. Kolla in vilken fin regnbåge som var utanför min fönster igår, en dubbelbåge till och med! Vad är det man säger? Att det finns en skatt vid regnbågens slut. Ja tack! Det förtjänar jag. Har varken tur i spel eller kärlek. #buuhuu



Oops..
Publicerat den

Idag efter jag och Amanda hade varit hos coach gick vi på stan en sväng för att döda lite tid. Och jag hittade en så fin jacka! Dessutom var den på rea för 100 spänn, snacka om fynd! Har nog någon konstig fetish på vår/sommarjackor, har en hel hög med det. Hehehee. Anyhow, skulle betala i kassan och inser rätt snabbt att mitt bankkort ligger hemma i mina mjukisar.. Jag tar ALDRIG ut mitt kort från plånkan annars, men igårkväll gick jag till ica och glömde självklart att lägga tillbaka kortet. Himla tur att Amanda var med så jag kunde låna hennes ;)




Före och efter.
Publicerat den

Gjorde om denna lilla byrån för någon månad sedan! Den låg bara under min säng och samlade damm innan, så tänkte jag kunde ge den lite nytt liv. Tapeten är ifrån barnrummet som pappa nydligen gjorde hemma till Lucas och Julie :) Älskar den. Nu står byrån iallafall i min walk in closet, har lite strumpbrallor och såna nödvändiga grejer i!




Nytt.
Publicerat den


Hur bra?! Man fick med en liten påse också, perfekt att ha partyväskan om man inte pallar gå hem i högklackat osv! Dessutom tar dom ingen plats. Invigde dom i lördags när jag gick hem från nattbussen :)



Grattis på din dag ♥
Publicerat den

Grattis på födelsedagen min älskade och underbara mormor! 68 år, hoppas dom firar dig rejält där uppe med godsaker och alkohol! Det finns så mycket som jag vill säga, men det vet du ju redan. Jag är så tacksam för all kärlek som du överröste oss med. Jag är så tacksam över att du alltid kom varje födelsedag och julafton. 29 augusti 2009, det var sista gången jag fick se dig i liv. Du var hemma hos oss och firade min födelsedag i förväg. Jag minns att innan du skulle åka, tyckte du inte vi skulle kramas för du var svettig, hahaha. Men det brydde jag mig inte om, jag gav dig en bamsekram. Tänkt om jag visste att det var sista kramen och pussen från dig.. Någonsin..

Din begravning, allt kändes som en konstig och läskig dröm. Jag kunde verkligen inte förstå att det var du som låg i den där kistan. Jag kunde inte gråta, jag försökte men det gick inte. Varför kunde jag inte gråta?! Skuldkänslorna växte, varför gråter jag inte?! Fan, gråt då. Jag kommer aldrig glömma när dom bar ut kistan till graven, jag och Emma gick precis bakom och höll i varandras händer. Hon grät, alla grät. Mammas gråtskik ger mig fortfarande en klump i magen. Det tog 48 timmar, sen förstod jag. Det var som om något i mig gick sönder. BAM, och jag kunde inte sluta gråta, jag fick ingen luft. Det gjorde så ont. Fan.Fan.Fan. Jag behöver dig här.

Men jag vet att vi kommer att återförenas en dag! Jag hoppas att du är stolt över mig, fast det vet jag ju att du är. P.s, hur underbara är inte dina barnbarnsbarn då?! Dom gör hela familjen så lycklig! Lucas, han är den roligaste och goaste ungen jag någonsin träffat. Han fyller 3 år nästa vecka, men han är klok som om han vore 10! Tänk vad du skulle skrattat åt hans roliga kommentarer. Och lilla Julie, hon är så fruktanvärt söt och världens gladaste bebis! Min gud-dotter ♥ 

Vi kommer alltid att sakna och älska dig så hjärtan värker, grattis igen!! Kommer till din grav och pratar av mig senare eller i veckan 

Insåg precis att jag ser ut som en pojke med vattenskalle, hahaha! Men det var den enda jag hade på mobilen.



Lördagen.
Publicerat den

Blev rätt (snarare väldigt) besviken på låten som vann igår. Sure den stod ju för något bra och blablabla, men tyckte fortfarande låten i sig sög.. Ajaaa, sverige kom faktiskt på tredje plats och det är ju ändå helt okej! Vi var dock tvugna att dra ca 40 minuter innan melodifestivalen tog slut och jag höll ju på att få panik deluxe! MEN som tur va fick Amanda fram det på mobilen så jag fick se hela ändå ;) Så kul när vi stod i kön in till sliver, så fick vakten syn på att jag kollade mello varpå han kikade jättenyfiket och säger "ååh, vad står det?!?!" Hahaha!

Var rätt bra ös på sliver/harrys. Roligaste var dock rökmaskinen som dom alltid ska överdriva med! Haha.



Ikea.
Publicerat den

Carro skulle köpa lite ljus och grejer på Ikea så hängde på! Kör på lite bakisfika nu med, haha. Uppdaterar om gårdagen senare!




Mellokväll!
Publicerat den

Ikväll är det mello, och jag är så himla taggad!!!11 Jag var nog en riktigt schlagerbög i mitt förra liv.. ;) Älskar att kolla in allas outfits och lyssna på alla olika låtar. Har älskat melodifestivalen sen jag föddes typ. Dock blir det party ikväll! Men mitt enda krav var att vi skulle kröka framför mello och så fick det bli, hehee. Det roliga är att grabbarna som vi ska vara med är minst lika taggade som mig och Amanda, haha?! Vad tror ni om Sannas chanser då? Jag tror hon ligger jävligt bra till faktiskt. Hennes låt kommer nog gå hem i många länder, framförallt balkanländerna!
HEJA SVERIGEEEE!!




#LOVE
Publicerat den

Har jag sagt hur mycket jag älskar mina föräldrar? Ett X antal gånger antagligen. Ååh, har världens skönaste, coolaste och bästa päronen ever. Tack tack tack tack, för allt ni gjort och gör för mig. Älskar er sååå jävlans mycket! // blödigaste tjejen.






8 Maj.
Publicerat den

Ååh, inatt sov jag hela 12 timmar! Så jäkla underbart ♥ Måste ha minst 9 timmars sömn annars är jag heeelt förstörd plus ont i kroppen. Har sovit riktigt dåligt det senaste, har börjat hända skumma saker i min lägenhet.. :( Annars då? Lyssnar på underbara panda (han ska till emmaboda i år igen, AWESOMEEEE!!) och ska strax fixa mig och sen träffa Amanda. Blir nog a6 och lager 157, dock är det riktigt tråkigt väder.. Men hittade typ inget som jag letade efter igår!

Har blivit helt kär i mina nya baggy/mjukisbrallor, så jääääkla sköna!!!!!1



Chillin'
Publicerat den

Sitter och chillar med wifey på JC. På onsdagar går vi nämligen ihop, fett roligt! Dock "jobbar" vi inte, kikar på lite resor istället! Rätt kul att vi faktiskt får betalt för att göra det? Hehee, slackers.. Vi slutar om ca en timme och då ska vi gå på stan, skojjskoj!! Behöver nya sommarskor osv.
 
Hahaha, vi ser ut som demoner! Såna ögon som i supernatural..



Tisdag.
Publicerat den

Kolla min söta mixer/blender jag fyndade förra veckan! Behövde nämligen ny, gör ju smoothies väldigt ofta. Självklart valde jag en rosa ;)
 
 



News.
Publicerat den






*
Publicerat den





4 Maj.
Publicerat den

Fredagen blev faktiskt rätt lugnt, eller ja sådär. Var först med Amanda hos en kompis till oss och bara chillade. Blev en sväng till sleven och köpa massa mat också, hahaha. Så kul när Amanda skulle få välja någon sallad till sin korv och bruden i kassan var rätt otrevlig och ba "du får välja mellan lejwferljgtgäjerögj-RÄKSALLAD-frghthe!" Och Amanda ba "Eeh ah, väljer räksallad då.." Hahaha!

Vid 3-tiden åker jag hem och då ringer en kompis och tjatar att jag ska komma på efterferre. Men orkade verkligen inte när jag precis hade kommit hem, så istället fick han komma. Han bor som sagt inte här, så alltid roligt när vi väl träffas! Sen låg vi och kollade på Karlsson på taket 6 på morgonen, och vi både kunde typ alla repliker, hahaha! Idag ska jag inte göra något alls.. Har gjort saker heeela tiden dom senaste veckorna känns det som, så att bara vara hemma ger mig lite ångest typ? Men men! Skönt att bara chilla ibland.
 



Let's escape
Publicerat den

;) | via Tumblr








Valborg.
Publicerat den

Idag är jag trött och sliten som tusan. Men hade riktigt roligt igår! Förferre med goa peeps på bymarken och sen utgång. Vi drog till sliver, vilket var jätteskoj!

Idag hade jag tänkt att sova hela dagen typ, men en kompis som inte bor här ska hit till jönköping. Så har en känsla av att jag inte kommer chilla idag, haha! Risken finns att det kan bli party idag med..