Framme!
Publicerat den

Flygresan gick perfekt! Och just nu steker jag bara vid poolen ;) Väntar dock på Amanda, vi ska strax gå till havet! Stranden ligger bara någon meter från vårat hotell, så underbart!!




Nu jävlar är vi på G!
Publicerat den

Ps. Älskar mig familj mest i världen! Och ni som varit dryga, om något händer mig ska jag spöka hos er. Hahaha!







You cut your teeth on the lack of answers.
Publicerat den


  
Pretty! 💕
Cut your teeth



Mamma Pappa ♥
Publicerat den

Ååh, jag är superduper nöjd med mina nya tatueringar!! Har länge varit sugen på att göra insidan av mina fingrar, och äntligen är det gjort. Har alltid ogillat mina fingrar. Dom är så tjocka, hahaha.. Men nu är dom iallafall mycket finare ;) Jag valde att tatuera in "mamma pappa" och ett evighetstecken samt ett hjärta. För min kärlek till mina föräldrar är evig. Jag har verkligen varit på botten flera gånger, och varenda gång har mina föräldrar släppt allt och hjälpt mig. Utan deras stöd hade jag inte suttit här. Dom plus resten av min familj har verkligen fått mig att kämpa. Jag är så otroligt tacksam över vilket fin relation jag har till mina föräldrar! Min familj betyder verkligen allt för mig, vilket ni borde förstått vid det här laget.

Bokade även en ny tid! Ska nämligen göra en lite större grej så väntar tills jag kommit hem från semestern. Så det blir måndagen efter alanya. Åååh, hihi! Och ja, det gjorde riktigt jäääävla ont att göra på fingrarna. Inget för den klena med andra ord.. ;) Men är ju inte känslig för smärta, till och med han som tatuerade mig sa "Du säger inget?! Alla som gör på fingrarna halvt skriker" Haha! Men fingrarna plus över gäddhänget är lätt värsta ställena jag gjort på.




Shopping..
Publicerat den

En liten bildbomb på nytt i min garderob. Jag har ju så jääävla dåligt minne. Så när jag inte kan komma på vad jag ska ha på mig, brukar jag alltid gå in på bloggen under kategorin "news" och kolla. Lite därför jag visar all min shopping, hahaha! Men asbra om man är som jag och glömmer bort vad man handlat ;)

 
 
 
 


 

Haha asså så störande.. Har ju 39 annars, men i affären var dom för små, så tog en storlek större. Och när jag provade dessa igår var dom typ lite stora. Men antar att 39 var för små för min fötter var svullna den dagen (tack vare fibromyalgin), smart Erica! Jaja, skönt att slippa skoskav iallafall.



Time for some ink!
Publicerat den





ALANYA!
Publicerat den

I fredags bokade jag och Amanda resa, det blir alanya för tredje året i rad! Hihihi. Vi sticker på lördag, om jag är taggad? JAAAAAAA!!!!!!!!
 
Lite bilder från förra året ;)



Midsommar 2014.
Publicerat den

Hoppas ni hade en grym midsommar, för det hade jag! Sov hos mamma och pappa natten till igår, så att jag skulle kunna få fira en stund med min fina familj ♥ Plus äta föööör mycket god mat, haha.. ;) Vid 5-6 tiden åkte jag och Amanda till bankeryd för partyyy med både gamla och nya vänner. Och som sagt, hade supertrevligt!!

Vi var säkert över 10 pers som skulle stanna kvar och sova i huset. Så det låg folk och sov typ överallt, till och med på en stol. Hahaha! Tillslut skulle jag och min kompis Emil försöka hitta någonstans att slagga. Och det slutade med att vi fick sova på en soffa på altanen, och jag hade typ 10 cm att ligga på. Dessutom var det så JÄÄÄÄVLA kallt trots att vi hade 2 filtar och värmelampa på.. Så efter ett tag dissade vi den planen och var vakna istället. Kom hem runt 08 imorse, fett trött. Men inte ett dugg bakis faktiskt, hur aweeesome?!




Midsommarnattsdröm.
Publicerat den

Köpte en ny klänning till midsommar häromdagen! Hade egentligen tänkt att ta en annan som jag aldrig använt, men när jag hittade denna blev jag helt kär. Den satt perfa på mig och färgen på klänningen var så fin när man var brun! Så jag kunde inte stå emot. Längtar tills imorgon! Blir party i bankeryd hos min killkompis, vi firade midsommar ihop för 2 år sedan. Skojjj!! Är så taggad. 

Visst är kransen söt? Köpte den i alanya förra sommaren! Sprang runt med den på bargatorna, haha. Men skönt att slippa oroa sig för att kransen vissnar under kvällen ;) Till detta blir det mina nya fina heels!



Tänkvärt.
Publicerat den





Going insane.
Publicerat den

Helt jävla seriöst, jag har inte sovit något på 2 fucking veckor! Eller jo, tack vare att jag drack i lördags sov jag i söndags. Men förutom det, INGEN jävla sömn! Jag ligger som en uggla, hjärnan kan inte sluta tänka liksom? Jag är så trött i ögonen att det bränner. Men som sagt, hjärnan tänker 24/7. Jag håller på att bli galen. På riktigt. Utan min sömn funkar jag inte.. Aja, imorgon behöver jag inte gå upp tidigt så det är skönt iallafall.

Haha, får väl försöka se det på den positiva sidan. Tack vare att jag är vaken missar jag ju mindre av livet.. ;) Man sover ju trots allt bort 50% av sitt liv. Försöker faktiskt vända på allt negativt, ibland är det jävligt svårt. Men man mår faktiskt bättre.
like today : )



Äntligen bokat!
Publicerat den






This shit is cray.
Publicerat den

Har haft fullt upp denna veckan så har inte haft ork till bloggen. Men nu så! Igår sov jag typ hela dagen, var helt död. Festade nämligen heeeela lördagsnatten. En helt jävla crazy kväll alltså, hahaha.. Nu är det dax för tv-mode och slappa.




Uppe med tuppen.
Publicerat den





New shoes.
Publicerat den





Aj!
Publicerat den

Först blodprov, sen möte och sen hoppa på fel buss. Plus värk i kroppen from hell, ser fram emot ett varmt bad och färska jordgubbar strax.





Buddha.
Publicerat den

Gick på stan förra veckan. Solade och firade att skatteåterbäringen hade kommit ;) Fick bland annat med mig en fin buddha hem! 





*
Publicerat den





Cravings.
Publicerat den

Igår hade jag VÄRLDENS pms. Var så himla sugen på godis att jag började gråta, hahaha! Äter nämligen inte onyttigheter på vardagar.. Försökte stå emot men tillslut klarade jag fan inte mer. Så gick till ica och köpte en fet ben and jerry och favvo maraboun! Genast blev jag en glad tjej igen ;) Och 100000 kalorier rikare.
 



Monday.
Publicerat den

I fredags hade jag lite ärenden i stan, skulle nämligen med min morbror till polisen! Han skulle skaffa nytt pass och behövde ha med sig en släkting som bekräftade att han var han. Det gick bra och efter polisen tog vi en fika :) Senare mötte jag upp Amanda och gick på jönköpings marknad! Gjorde några roliga fynd, hihi. Tex det jag köpte på make up store kostade 50 kronor styck (!!) Vilket är jättebilligt för att vara den affären. Dessutom var ögonskuggan så HIMLA fin. Syns inte bra på bilden, men den är brun och glittrar/skimrar jättemycket! Kan ta bild på den någon annan dag? Blev även en läpp-penna i nudefärg och en fin sminkväska att ha i väskan. Tycker så mycket om min VS sminkväska, så vill helst inte ha med mig den i partyväskan, på resor osv. Så denna passar perfa till det!

Ett annat fynd blev på gina. Hittade en sååå snygg tajt kjol för endast 29 spänn, NICE! Har förövrigt varit hos mamma och pappa i helgen därför jag inte orkat uppdaterat. Har dessutom varit sjuk, men nu börjar jag bli lite piggare.