Tagga nyår!!
Publicerat den

Idag har jag varit med ammi! Först var vi på Ica. Sen gick vi hem till henne och fixade för imorgon ;) Bland annat gjorde vi ca 30 jelloshots, och hon ska göra mer imorgon. Sen fixade vi lite annat i lägenheten. Gissa om jag är taggad för festen imorgon :D Bara massa goa människor, lär bli fett!!!! WOOOP. Nu ska jag hoppa in i duschen och skölja ur min hårfärg.

Vi gjorde både röda och blå. När dom hade stelnat smakade vi, hahaha, var väl sådär ;)




FUUUCK.
Publicerat den

Bra där Erica! Nyår är imorgon..




In love.
Publicerat den

Fick bl.a. en värmemadrass i julklapp, som man ska ha under lakanen. Den uppfinningen är som gjort för mig! Är nämligen sjukt kall av mig och sover alltid med minst 1 täcke och 1 filt, ibland 2 täcken. Man bestämmer själv hur varmt man vill ha i sängen med kontrollen. Nu kommer det vara ännu svårare att komma upp från sängen, hihi :D




Snabba cash 2.
Publicerat den

Har inte vågat titta på snabba cash 2 förens nu, alla sa nämligen att JW skulle dö. Men tog mod till mig och kollade på den, haha! Älskar ju filmerna. Och nej JW dog inte, men en annan favvo dog, Mrado :(

En liten rolig sak att han som spelar Mrado i jugoslaviska maffian ♥, Dragomir Mrsic. var med på ett jättestort bankrån 1990 och fick 3 år för det. Lite kul att han spelar badboy i dessa filmer när han faktiskt har varit det. Grymt och grym skådespelare :)


Btw, har fått en stor crush på Matias Varela som spelar Jorge.
HEEEELVETE vad sexig han är!!!!! Dör lite.. 




Helt normala, haha!
Publicerat den








I wanna scream and shout and let it all out.
Publicerat den

Fick precis reda på att det är kurs ikväll. Så fick börja fixa mig lite smått nu, haha. Jag sov liksom till 2 idag, så var ju nästan nyvaken ;) Måste även bestämma snart om jag vill certifierat medium. Dock måste jag göra massa "jobbiga" grejer då. Min lärare kommer bland annat lägga upp annons i tidningen på att jag ska hållla seans osv. Riktigt jobbigt att göra det med HELT okända människor. Det har jag gjort innan, men då har jag suttit face to face med personen, inte behövt underhålla runt 30 pers. Jag vet ju att jag kan, jag har haft denna gåvan så länge jag kan minnas. Men är ändå en ganska blyg person, såååå jaaa..

Jaja, måste verkligen åka till stan någon dag och shoppa lite till nyår! Måste köpa massa gott att dricka också. Känner att jag börjar bli stressad. Men får väl försöka fixa det i helgen? Dock lär ju allt vara så jävla utplockat pga mellandagsrean...



blogga var det ja, hehe..
Publicerat den

Shit, orkar ju inte blogga. Men nu har jag tid att slänga in ett inlägg! Igår hade vi gäster och idag har vi ätit julbord med mammas kusin och hans pappa. Kan säga som så, att nu är jag så galet trött på julmat :D 

Har haft en sån mysig jul! Älskar verkligen julen av hela mitt hjärta. Det är något syndrom som vi kvinnor har på mammas sida. Riktiga jul-lovers, haha ;) Speciellt mami, hihi. Men som sagt har haft en underbar julafton och är så glad för alla paket! Får väl se om jag orkar slänga upp det på bloggen :D

Vad tycks om min söta julklänning jag hade på julafton? Hihi.
 



God jul!!!
Publicerat den

Pallade inte blogga igår på julafton just för att det är bland den bästa och mysigaste dagen på hela året :D Bloggar lite mera sen, för nu är det film-mys med mamma och pappa som gäller! Hihihi. ♥ 

Ps, jag känner mig verkligen sjukt opepp på utgång ikväll. Så får se hur det blir!



Fun night.
Publicerat den

Heej, vi lever tack och lov! Så igår fick det bli utgång. Först var det förfest hos kenny och det var lika kul som vanligt. Och rebecca fick en gift man efter sig, haha ;) Sen drog vi alla som var på förfesten till sliver/harrys :D Askul!! Blev även en sväng till olerys en snabbis, standard liksom. Missade bussen hem så vi fick skjuts av fidde och kim. Och när vi väl kom till mullsjö körde vi bara en massa cp-vägar, haha. Och jag var ju typ helt säker på att vi skulle krocka när bilen började sladda osv, men vi överlevde ;) Inga pics blev det heller. Becca som tog!

Juste, när jag väl kom hem vid 4-5-tiden fick jag näseblod som inte slutade. Hade papper i näsan, med det blödde igenom flera gånger om. Beror det på att blodet blir tunt när man dricker eller? Skumt.

Tumblr_mfhsvh4pi51rilgsso1_500_large

 137993176054003171_esmpbbrh_c_large



Ångest.
Publicerat den

Blä, börjar jobba klockan 07 imorgon. Mindre mysigt! 07-15.13. Men har en M-150 kvar sen jag var i thailand, och den kommer helt klart få bli min frulle. (det är ju som flera redbulls, sjukt mycket koffein) Sen kör vi några koppar kaffe på det! Kommer absolut inte kunna sova något inatt för jag är livrädd.... Hatar alla jävla idioter som photoshopar artiklar från aftonbladet osv. Men samtidigt så känner jag mig lugn, för majafolket sa aldrig att det var jordens undergång. Plus att olika medium har sett mig i framtiden osv. Men ändå! :( Ingen kommer vara lyckligare än mig klockan 00.01 imorgon natt!!!!! (ja, jag är en mes)





Victoria's secret,
Publicerat den

En sak som jag verkligen älskar är body lotion/body butter. Känner mig så himla fräsch efter man smörjt in sig :) Sist jag var hos syrran provade jag hennes body butter från the body shop, den som luktar choklad ni vet? Och jäklar vad gott den luktade. Så tänkte köpa den. Men sen insåg jag att jag nog inte vill lukta choklad 24/7, man lär väl bli grymt godissugen? Haha :( Så beställde istället hem en body lotion från victorias secret igår! Hade så sjukt svårt att välja mellan alla goda, men tillslut bestämde jag mig för "secret craving" 250 ml. Det bästa är ju att dom luktar så himla gott att man inte ens behöver ha parfym, helt klart värt!



19 december.
Publicerat den

Kollade precis på sista avsnittet av stalkers, så läskigt!! Stackars människor som får såna psykos efter sig :( Kvinnan i dagens avsnitt var så sjukt psykiskt och fysiskt misshandlad av sitt ex.. Hoppas verkligen inte att jag träffar någon sån man. Fast en gång sa ett medium att jag skulle bli ihop med en man som skulle tvinga mig bära burka och misshandla mig. Känns ju tryggt..? Haha. Fast det tror jag inte på. Dels för att jag aldrig skulle bli ihop med en muslim eller så (inget rasistiskt alls, men inte min grej helt enkelt) Och om jag skulle råka illa ut skulle min familj leja någon att ta hand om det.

Haha jaja, nog om det!! Har inte hittat någon ny klänning till nyår än, suuuck :( Och jag känner verkligen inte för att köpa någon på stan då nästan alla gör det. Vill gärna vara ensam om min klänning.. Så kör nog på en jag redan har som jag älskar. Och satsa på nya fina smycken? Fast ska hålla ögonen öppna för klänning ändå, men skönt att ha en plan B så att säga :)

Jag och becca förra nyår! :*  Herregud vilka ögonbryn jag hade, haha.


 



Skulle ju varit helt OK!
Publicerat den




Kan inte sova..
Publicerat den

1. Hur gammal är du om fem år?  23.

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Mamma och pappa!

3. Hur lång är du? 170 cm :) Lång bitch, speciellt med klackar! Haha.

4. Vilken är den senaste filmen du sett? Bridesmaids.

5. Vem ringde du senast? mammaa.

6. Vem ringde dig senast?
Farfar!

7. Hur löd det senaste sms:et du fick? "jaha! Så ska ja ta det som en inbjudan då eller? ;D"

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? SMS!!!!

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta :)

10. När såg du senast din mamma? Några timmar sen.

11. Vilken ögonfärg har du? Gröna!

12. När vaknade du i dag? 10.

 13. Vilken är din favoritjulsång? fairytale of new york.

14. Vilken är din favoritplats? Sängen ;) Haha.

15. Vilken plats föredrar du minst? Kanske på ett jobb, eller sjukhus? Haha.

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Minst 2 barn, en underbar man som älskar mig över allt annat, ett grymt jobb och myycket pengar.

17. Vad skrämde dig om natten som barn? Andar.

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Innan på fb-chatten!

19. Hur stor är din säng? King-size!

20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar.

21. Sover du med eller utan kläder på dig? Trosor och t-shirt typ!

22. Hur många kuddar har du i sängen? För många.. Sover med så mycket kuddar att jag fått en knöl som quasimodo typ :(

23. Hur många landskap har du bott i? 1.

24. Vilka städer har du bott i? Mullsjö only, heeh.

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor!!

26. Är du social? Japp.

27. Vilken är din favoritglass? BJ's.

28. Vilken är din favoritefterrätt? Bakelser, helst budapest!

29. Tycker du om kinamat? Njae...

30. Tycker du om kaffe? Ja, min drog.

31. Vad dricker du till frukost? Kaffe, juice, oboy.

32. Sover du på någon särskild sida? Nej, jag rullar runt, haha.

33. Kan du spela poker? Nixpix.

34. Tycker du om att mysa/kela? Bästa ju!!!!

35. Är du en beroendemänniska? Typ.

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Hm, tror inte de :o 

37. Vill du ha barn? JA!!!!!

38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska och lite serbiska, bree!

39. Har du någonsin åkt ambulans? Ja..

40. Föredrar du havet eller en bassäng? Havet, rädd för fiskarna dock..

41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder, skor och alkohol.

42. Äger du dyrbara smycken? Klart.

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Jadu, julkalendern? hihi.

44. Kan du rulla med tungan? Jaa ;)

45. Den roligaste människan du känner? Haha, pappas kompis kanske.

47. Vad har du för ringsignal? Vanliga iphone-signalen, "Marimba".

 48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Japp, en body.

 49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Theo har på sin tröja!

50. Flirtar du mycket? Haha klart ;)

51. Kan du byta olja på bilen? nej.. Sånt män ska göra?

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Naaaaee.

53. Vilken var den senaste boken du läste? Skamfläck, fick den när jag låg inlagd på sjukan av carro. Läste ut den på några timmar! 

54. Läser du dagstidningen? Kan hända, men inte så ofta.

55. Prenumererar du på någon veckotidning? NÄRA, tidning om andlighet, medium osv.

56. Dansar du i bilen? Eeh nej, är ingen pyssling..

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?  P3!

58. Det senaste du krafsade ner på ett papper? Det var en bra fråga.

59. När var du i kyrkan senast? På min gammelfarmors begravning..

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet? Björn typ!

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? Runt en vecka på camping-semester och sen på emmaboda då :D

63. Vad lyssnar du på just nu? Musik.

64. Har du varit med i tidningen? Hahaha jaa, när jag fyllt år som liten.

65. Vad är det konstigaste du har ätit? Haha, barr kanske? En dum unge som tvingade mig när jag var liten.. :(

66. Vem såg dig naken senast? Haha skriver jag inte här.

67. Vad är det för färg på din tandborste? Rosa, såklart :)

68. Hur imponerar man på dig? Trevlig, snygg osv?

69. Vem ringer du när du är arg/ledsen? Mamma!

70. Har du någon piercing? Tungan! Haft i näsan och naveln också.

71. Din största vinst? Vet inte, en duracellkanin i 3an typ, haha..

72. Civilstånd? singel.

73. Vilka hemsidor besöker du dagligen? Facebook, blogg.se bloggar.

74. Är du fåfäng? För mycket.

75. Ångrar du någonting du gjort? Klart, man är väl mänsklig?

77. Vilket är ditt drömjobb? Designer, skådespelare, barnmorska typ.

78. Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till? Åka runt i USA.

79. Vad har du haft för husdjur? Familjens djur ju, så ödla, pappegoja, hamstrar, hundar och fiskar :)

81. Svär du ofta? Haha jaaa...

82. Sverige när det är som bäst? Sommar! ♥ (om det inte regnar)

83. Kan du åka slalom? NEJ.

84. Vad har du ätit i dag? Macka, kolor, lussekatt, fil och crunchy.

85. Vad har du för utbildning? INGEN! ( har hört att många är riktigt nyfikna på om jag ångrar att jag hoppade av, haha. Svar: nej ;))

86. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med? rumpa, benen.

87. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med? Olika.

88. Vilken är din bästa egenskap? Alltid lika jobbigt att svara.. Men social, förstående, snäll?

89. Vilken är din sämsta egenskap? Ingen koncentration.. Om det inte går som jag vill skiter jag i det totalt och blir riktigt förbannad.

90. Nämn två historiska personer som intresserar dig? Hmm..

91. Saknar du något? Ja, en man! Haha.

92. Är det viktigt att fira födelsedagar? Ja?! Mycket dum fråga.

93. Vad gör dig ledsen? Bråk, vara olyckligt kär, orättvisa.

94. Vad gör dig glad? Familj, vänner, shopping och alkohol ;)

95. Har du varit gift eller förlovad? Neej!

96. Vad ska du göra i helgen? Festa typ? 

97. Vad är det knasigaste du gjort? Hmm ;)

98. Vad har du för laster? Godis..

99. Vem är din förebild? Mami.

100. Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor? Sova :o




Shoes, i love that shit.
Publicerat den

Hämtade ut mitt paket innan, det med skorna och klänningen ni vet? Skorna älskaaaaar jag! Men klänningen som jag tänkte ha till nyår satt jättefult på mig och var för stor :( Så det blir retur för den. Får ju lite panik nu, har inte hittat någon annan klänning som jag vill ha.. Men men! Får leta för fullt denna veckan. 

Här är mina nya babes! Visst är dom snygga? Bling och nitar. MUMS!
 
 



Frulle.
Publicerat den

Godaste på hela dagen. Kan skippa alla andra måltider, bara jag får min frukost!




Mys helg.
Publicerat den

Har haft en super mysig helg med la familia ♥ I lördags öppnades lite paket, vi hade ju som sagt mini-julafton! Lucas fick ett par dvd-filmer (det lilleman önskade sig enligt emma) utav mig och en brandbil, och det uppskattades! Han sa även erica/ica ett par gånger, åååh gulleunge. Har sagt det så många gånger förr, men det är sinnessjukt hur mycket man kan älska någon. Tror endast folk som har syskonbarn förstår det ;) Det går ju inte beskriva med ord hur mycket man älskar sitt syskon ju? Sin andra halva liksom. Tänk då när hon/han får barn. Som sagt, finns inte ord. Och tack så mycket för julklapparna jag fick familjen axell/ling, blev jättenöjd! Puss.
 
Och helmas 3 små kattungar, så himla söta!!! Är verkligen förälskad :) Sprang mellan bebisarna och Lucas hela helgen typ, haha! Jag har ju alltid varit liiiite katträdd, litar inte direkt på katter. Men det kan bero på att jag alltid träffade elaka katter när jag var liten.. Och att jag är en hundmänniska, men skulle gärna vilja ha en liten kisse också. Så kära söta tomten (läs: mamma och pappa) när en kisse är leveransklar skulle jag jättegärna vilja ha en. Och helst ska det vara en liten kille som ska heta Ruben. Tack på förhand, hihi.





Sällskapsresan i mitt hjärta.
Publicerat den

Finns det någon bättre film? Haha, love it.




Haha, älskling!
Publicerat den

Lucas fick en elbil av mamma och pappa innan. Om han är glad? Svar JAAA! Biltokigare unge får man verkligen leta efter :D Så lyckan är total för honom nu.
Jag frågade om jag fick prova att köra bilen, det enda jag fick till svar var "NÄÄ!" Haha gullunge!! Roligaste är när han trycker på gasen och den åker iväg, då blir han så himla glad och stolt :)




Ge mig fredag eftermiddag NU.
Publicerat den

Inte orkat blogga idag, har inte känt för det alls. Är lite down. Men nu mår jag bättre! Imorgon kommer nämligen syrran och hennes familj! Så himla glad :) Saknat min syster och systerson något enormt! Plus att jag ska få gosa med kattungarna, för dom ska ju med, hih. Vi ska fira lite mini-jul denna helgen, för dom kommer inte på julafton.... Jaja, bara gilla läget. Så är det väl att bli gammal, antar jag? Btw, har ju skrivit att jag är beroende av årets julkalender. Men nu har jag gjort både mamma och pappa beroende av det OCKSÅ.

Jag: Sätt på 3an, jag vill se tjockisarna.
Pappa: Nej, vi ska titta på julkalendern nu!! :@
Hahahaha, vafan hände där..?! Okej att mamma gillar det, vi brukar titta på barnprogram tillsammans. Men liksom min pappa? Den manligaste mannen jag känner? hahaha, hm.

Nehe, nu ska jag fixa lite grejooor...







andas.
Publicerat den



Tumblr_mei9ft9zcg1rcjqt4o1_500_large

61402_412576338809300_2133196660_n_large

Tumblr_l2mw3tbixr1qzr4hc_large






Op-tid.
Publicerat den

Det gick bra hos läkaren igår. Jag fick operationstid om en månad! Alltså i januari. Why? Jag har ju ätit massa mediciner nu, så skallen såg bättre ut. Därför ville han vänta lite. Dessutom så fanns det tydligen inga op-tider, isåfall hade vi behövt göra det akut med det ville varken jag eller han. Skönt att slippa ärr och så på nyår iallfall! :) Så det är bara att tagga till januari, haha.



Panda da panda.
Publicerat den

Har sagt det innan och jag säger det igen, fyfan vad underbar Thibo är! Och så förbannat snygg. Var ju tvungen att kolla på musikhjälpen innan när han var med. Ååh, så bra!! Känns som vissa av låtarna är skrivna enbart till mig, så starka och sanna. Behöver jag ens säga att han är på min "killar-jag-vill-ha-lista"? Haha.

Panda da panda ♥



 




Nyårsklänning plus skor, check!
Publicerat den

Ska snart gå till tåget och åka in till ryhov. Så tråkigt! Hoppas det tar lång tid så jag slipper vänta i 100 år på tåget hem. Klickade precis hem nyårsklänning plus världens snyggaste klackar! Har varit sugen på dom skorna i flera månader, och snart är dom äntligen mina. Så nu är det shoppingförbud ett tag, haha.. Ska försöka spara pengar hade jag tänkt. Fast först måste jag fylla på läpparna, men efter det! Ammi och jag är ju galet sugna på att dra någonstans efter vintern :D Alltså till något varmt land! Där palmerna bor.

Nixpix, nu ska jag gå ut i kylan. Har typ flera km till tåget också, suuuuger.. :(



Slösmaja.
Publicerat den

Självklart hittade jag lite till mig själv när jag och mami julhandlade i söndags :) Har insett att min inflammation i skallen är jävligt dyr. Måste sluta tröstshoppa. Fast iofs så är den faktiskt dyr, har redan käkat medicin för minst 3000:- Glad att jag inte behöver betala för det iallafall, hähähä :D Men när operationen och allt är över villl jag aldrig se åt mediciner mer, är så trött på alla piller och grejer!!

Och påtal om operation så ska jag till stan imorgon och träffa min doktor. Han ska berätta hur röntgenbilderna osv såg ut. Och förhoppningsvis är bacillerna innanför näsan borta så dom kan operera så snabbt som möjligt. Hoppas på denna veckan.



 



Åååhh!!
Publicerat den

Syrrans kisse fick 3 bebisar igår :D Gissa om jag längtar efter att få träffa dom?! Så avis på Emma som får gosa med dom varje dag nu :(




Bebis.
Publicerat den

Vissa dagar vill jag bara spola fram tills jag har hittat min one and only och har bebis. Och klart att jag redan har bestämt namn ;) Det bestämde jag redan vid typ 10 årsåldern, hihi. Mina favvo pojknamn är Emilio, Matteo. Och tjejnamn är Isabella, Josefina. Fan om någon snor mina barnnamn nu, då jäklar.. Det är liksom heligt för mig, haha. Bara jag som längtar efter barn? :D

574631_10150841189347145_381781880_n_large



Nu är jag trött!
Publicerat den

Har julhandlat heeeeela dagen, så jävla tröttt... Sov liksom ca 4 timmar inatt, så väckte mamma mig ganska tidigt. Men nu är jag färdig med alla paket iallafall, så skönt :) Men hörs imorgon. Nu ska jag kolla hamilton igen. Såg precis 1an "nationens intresse", så jävla bra! Hur han jag kunnat missa den?! Herregud, jag som älskar såna filmer. Så nu får det bli hamilton 2 :D




News.
Publicerat den

Idag efter sjukhuset gick jag och carro på stan i några timmar, lite julklappar inhandlades :) Hittade en bh och en oversize kavaj till mig själv också!








Snart stan!
Publicerat den

Ska strax sticka in till jönköping, ska sova där inatt. Har tid på skiktröntgen ganska tidigt imorgon, vid 11. Och om jag sover hemma måste jag typ gå upp vid 8. Buss/tågtiderna är så sjukt dåliga, plus att jlt krånglar ju nästan alltid när det är snö ute.. Vill inte riskera att komma för sent heller :o Blä, måste vara osminkad när jag gör den röntgen. Gött att synas bland massa folk då, eller inte. Kan vara fint att vara osminkad på sommaren när man är brun som en pepparkaka. Men inte på vintern. Enligt mig iallafall! Nej nu måste jag skynda mig, puss.


Hahaha, såhär ser mitt ben ut efter lördagens utgång... Ajjj! :( Och ja, mitt lår ser mega stort ut, men det är för jag skulle visa blåmärket där uppe också :D 




SAKNAR!
Publicerat den

Önskar jag kunde spola tillbaka tiden till september då jag, ammi, jesper, martin och rasmus åkte till alanya. Det var absolut den bästa födelsedagspresenten jag någonsin har gett till mig själv! Den veckan kommer jag ALDRIG glömma, vi hade så jävla kul :D Går inte beskriva. Längtar tills nästa gång vi sticker, man måste passa på när man är ung. Vill kunna garva åt massa sjuka minnen när man är gammal och verkligen känna att man levde sin ungdom fullt ut! Haha, kanske ska skriva ett inlägg om lite olika pinsamheter som ni inte fick veta från resan? ;)




pms.
Publicerat den

Julbordet igår var så trevligt och jag blev så mätt att jag höll på att svimma typ, haha! :) Dock så är jag väl inte så mycket för julbord då jag typ bara äter köttbullar, prinskorv. Meeen var typ 100 efterrätter plus ett helt bord med godis också, och det är ju gott, haha. Men riktigt mysigt är det på björkhaga.

Förövrigt har jag pms och är irriterad på lite människor. Och när man är irriterad kanske det inte är så bra att blogga..? Höhö. Men kan väl säga såhär, att om vissa vill dö så jävla gärna. Gör det då? Finns många olika alternativ för er '(jävligt grovt jag vet, men är så lack) Stör mig på människor som ska sitta och skrämma upp andra angående 21 december, jävla äckel. Det finns människor som har tagit livet av sig för dom är så rädda? Vad är erat jävla problem?! Och om ni nu är så intresserade av det, kan ni ju googla och söka fakta. Mayaindianerna sa aldrig att jorden skulle gå under, utan att något skulle hända, att vi går in i en ny "tid". Om jag ska vara ärlig är jag också jävligt rädd för allt sånt här snack. Men jag oroar mig ALLTID för något, och har alltid gjort det. När jag var runt 10 brukade jag vara rädd att någon skulle tända eld på vårat hos när vi sov, hur normalt är det liksom? Men iallafall, en sida som verkligen gjorde mig betydligt lugnare finns HÄR. Kolla på videon eller läs! Over and out.  




Uuuhhh! ;)
Publicerat den




Julbord!
Publicerat den

Kollade precis på julkalendern, jag gillar den starkt! Älskar iallafall dom gamla spökena. Men han pojken i familjen  klarar jag seriöst INTE av. Sämre skådespelare får man ju leta efter? Illa av svt att dom inte kan se vilka som är bra skådespelare och inte. Jaja! Ska strax försöka komma upp ur soffan och gå ut med vovvarna i kylan. Fast varken jag eller dom vill det.. Eller möjligtvis dino, men theo hatar det och vägrar gå typ, haha stackarn!

Juste, Ikväll ska jag på julbord på björkhaga med jobbet! Egentligen orkar jag ju inte, men har ju redan sagt att jag ska med och så. Men det kommer bli skooj :D 



Shopping från fredags.
Publicerat den


Denna är verkligen SUPERglittrig i tyget egentligen! Men så svår att få på bild! Försökte hitta bild på HM-hemsida, men hittade inget :( Men nu ser ni ju på ett ungefär hur tröjan ser ut iallfall ;)





Hahaha, you don't say?!
Publicerat den

Hahaha, åh vad lugn jag blir nu ;) Hästar finns!! Då kan jag andas ut. Lol!

 






We're young tonight.
Publicerat den

Har legat framför tv;n hela dagen idag, haha! Kollade även på oprah winfreys 1 timma långa intervju med justin bieber. Ååh, det var så bra! Så godhjärtad är justin ♥ Intervjun sändes hela världen över. Men yes, får väl berätta lite snabbt om gårdagen. Först drog jag, becca och ammi till andré för förfest. Och efter ett par timmar där drog vi till amor där det blev ölkanna. Sen vidare till c-bar och olearys. Det vanliga med andra ord ;) Var ju askul att träffa bingo igår! Verkligen så trevlig, kramade om mig osv. Kändes som man hade känt honom i flera år, haha. Sen så tog han min telefon och tog kort med den på sin kamera så jag skulle få kortet han hade, så snällt! Mina ben är helt blå idag också, gör ont!!

Jag igår! Toppen är den jag köpte i fredags, ska försöka fixa bättre bild :)
 
 



Nya homien!
Publicerat den

Världens trevligaste bingo! Fick även hans tjejs bok, haha :D




Utgång!
Publicerat den

Vaknade sent så har bara hunnit fixa mig osv. Så nu kör vi på en rolig utgång :D Tjaa!!




The world gonna know my name, cause I burn with the brightest flame.
Publicerat den

Har haft myskväll med mami och papi, plus hjälpt mami med hennes nya iphone! Visst att jag älskar att festa, men att vara hemma och mysa med päronen är något jag värdesätter väldigt mycket. I stan hittade jag en festtopp och en jättefin långärmad tröja, visar er imorgon! Nu är det för mörkt för att få på bild.

Nu ska jag bädda ner mig i sängen och kolla på film, PUSSPUSS