Glossybox December.
Publicerat den

Månadens glossy var väldigt bra, är super nöjd med den! Favoriterna är nog fransarna, som jag förövrigt ska ha imorgon på nyårsafton. Och mirakelkrämen ifrån renu! Har ju en primer ifrån det märket och den är helt galet underbar!

 
Jelly pong pong -2-in-1 eyeliner och shadow.
En unikt formulerad penna som fungerar som både en bred kajal och ögonskugga. Krämig konsistens gjord på bivax för att vara skonsam mot huden runt ögonen.

Nails inc - Victoria nail polish.
I en vacker vinröd färg så är detta lättapplicerade nagellack lika trendigt som klassiskt. Det är det självklara valet under jul och nyårsfestligheterna och passar lika bra till svart som mönstrat.

Renu - Lip and eye active lift.
Prisvinnande mirakeltreatment som mjukgör, vårdar och boostar huden kring ögon (motverkar också påsar och mörka cirklar) och läppar. 

Elizabeth Mott - It's so big volumizing mascara.
Med glimten i ögat höjer Elizabeth Mott volymen på dina fransar utan att de smular sig. Volymen byggs upp av en timglasformad borste som fördelar exakt rätt mängd över dina fransar.

Ardell - starter kit.
Framhäv ögonen med lösögonfransar av högsta kvalitet! Ardells lösögonfransar är världens mest sålda och älskas världen över av makeup-artister och kändisar.



That's how its supposed to be, living young, wild and free.
Publicerat den

Sorry för dålig uppdatering, men har haft fullt upp! I lördags kom jag hem från halmstad och då blev det en spontan utgång. Först var det förfest hos Ammi (som vanligt, hehee) med massa goa grabbar. Sedan så drog vi till olearys och partade loss. Efter det drog jag, Amanda, Pontus och Robin på efterfest hemma hos Amanda. Eller snarare pyjamasparty, haha. Sov som vanligt typ 2 timmar, så var en aning seg igår ;) Åkte hem och la mig och när jag vaknade hade Carro gjort planka och efterrätt till oss. Älskade henne lite extra mycket just då, hihi. 



Året 2013.
Publicerat den

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Hm, gjorde jag säkert! Flyttade hemifrån tex.

Hur har ditt 2013 varit?
Både bra och dåligt. Har ju varit väldigt sjuk och deppig, och det har ju självklart dragit ned det.. Men har haft väldigt bra förutom det.

Blev du kär i år?
Ja, en olycklig kärlek och lite småförälskad.

Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma?
17 augusti, när jag och Amanda åkte till alanya!

Vad är din största framgång 2013?
Oj, vet faktiskt inte?

Bästa köpet?
Resa ;)))

Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder och alkohol typ? hoho.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja, självklart! Blev moster detta året igen ♥

Vilka sånger kommer påminna dig om 2013?
Hyperparadise - Flume Remix, helt klart! Min och Amandas låt, hehee.

Vem har du umgåtts med mest?
Familjen, vänner och djuren typ. Hihi.

Har du haft ett förhållande under 2013?
Ain't nobody got time for that

Vart reste du under 2013?
Alanya och serbien!

Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014?
Hmm, ha mer tur och vara mer spontan kanske? Och mer positiv.

Vad gjorde du på din födelsedag?
Sov bort den på ett hotellrum i alanya :(


Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
Klart det finns, vissa idioter har ju sårat än och så. Det hoppar jag gärna över 2014.

Vem saknade du?
Olikaa.. Mormor kommer jag alltid sakna.

De bästa nya människorna du träffade?
Lite olika goingar! Hihi.. :$

Vad vill du säga till dig själv inför 2014?
Du är så jävla bra och stark!





Publicerat den

Halloj! Har haft världens mysigaste jul med min älskade familj och är så nöjd med mina paket ♥ Självklart orkar jag inte blogga nu i juletider. På juldagen åkte vi till Halmstad för att fira jul nummer 2. Och här är vi än! Haha, Lucas var så söt när han fick se tomten, han förstod dock direkt att det var någon som gömde sig under masken ;) Och lilla Julie växer så det knakar. Så mycket kärlek, ååh!



God jul!
Publicerat den




24 hours left ♥
Publicerat den




Friday night.
Publicerat den

I fredags blev det utgång, hade jättekul! Kanske lite för kul med tanke på att jag bara sov 3 timmar natten till lördagen, haha! Var först förferre hos Amanda, sedan var vi mest på centrum hela kvällen. Förutom lite spring på ringbaren också ;) När cbar stängde blev det efterfest hos Jonas till klockan 5, därav lite sömn. Kul att gå på bussen vid den tiden, jag var fortfarande full och resten som satt där på skulle till sina jobb, haha..
 
HAHA! Amanda ser så läskig ut, ser ut som hon bara har 2 fingrar på ena handen.
Jonas däckade väldigt hårt, haha ;)



I like my money right where I can see it... Hanging in my closet.
Publicerat den

Gissa vad? Jag hittade min nyårklänning igår! Jag har verkligen haft panik när det gäller det. Förra året beställde jag en några dagar innan nyår, och när jag väl fick den var den för stor.. Så ville vara i tid i år. Så det känns jätteskönt! Men bild får vänta.. ;) Men den är svart (som dom 3-4 senaste nyårsklänningarna typ, haha) Och så tänker jag köra på något stort diamanthalsband till! Hihi Ville inte ha en paljett-klänning. Skulle förmodligen aldrig använda den igen, så det kändes lite onödigt. Samtidigt som jag hittade klänningen, hittade jag väääääärldens finaste kavaj i transparent tyg. Tyckte dock den var lite dyr, så jag struntade i att köpa den. Men funderar på att åka in och köpa den idag.. Kan inte sluta tänka på den, kärlek vid första ögonkastet. Haha! Och efter det åker jag nog till Amanda, ikväll blir det party! Untzzz untzz.

Btw, mina grannar släppte ut sina hundar vid typ 8 imorse och lät dom skälla hej vilt.. Tycker sånt är väldigt drygt med tanke på att jag hör det hur högt som helst in i mitt sovrum. Så fick gå upp och leta efter öronproppar och försöka somna om. Inte så jättelätt när jag hade kämpat hela natten med att försöka somna pga världens mensvärk. När jag är hos mamma och pappa och släpper ut hundarna på trädgården, då står jag vid dörren och om dom börja låta säger man ju till dom? Njae, tycker det är väldigt egoistiskt och låta dom skälla så, iallafall på morgonen. Inte schysst!

This!




*
Publicerat den




Some new stuff.
Publicerat den

Här är LITE av vad jag hittade på dollarstore! Fast det på den nedersta bilden är ifrån HM. Dessutom struntade jag i att fota tråkiga grejer så som tand plackers, tamponger osv. Haha! Och allt godis, hehee.. After eight, hallon och lakrits fudge, tomteskum och lakritscenter. Gdismonster? Jaja.. ;) Kaffeburken blev jag riktigt kär i, dessutom kostade den bara 20 spänn (!!)

P.s. Alla mina julklappar är inhandlade nu också. Underbart!




Love you.
Publicerat den




Sexy..
Publicerat den

Igår var jag ju hos tandläkaren och fick äntligen min bettskena. Sist jag var där var den helt fucked up och passade inte mina tänder. Men denna passade! Så inatt provade jag att sova med den och fy vad det spännde. Blir typ rädd att mina tänder ska bli lösa elller något, haha! Men det är jag i ett nötskal, jag oroar mig för allt typ.. Men den här skenan är ju för mina tänders bästa, spänner mig så om nätterna. Speciellt käkarna, inte alls bra. Får sån huvudvärk plus att mina tänder tar skada av det. Om månad ska jag tillbaka och snacka om ifall den funkar osv osv. Förövrigt kommer det bli mitt första betalbesök.. Usch? Känner mig så gammal..

Har precis varit på ica och handlat lite. Och nu tänkte jag plocka lite i lägenheten. Mitt sovrum är lite stöktigt, klarar inte av sånt alltså. När man bodde hemma orkade/ville man inte städa. Men när man har flyttat hemifrån "vill" man det liksom. Jag tror att alla känner igen sig i det. Eller är det bara jag? Haha!




Home.
Publicerat den

I fredags så struntade jag i utgång och åkte hem till mamma och pappa istället. Har saknat dom och hundarna så mycket.. Stannar tills imorgon, mys! Behövde verkligen komma hem lite. Igår var jag och mamma på dollarstore, hittade en hel del! Men det visar jag en annan gång, istället får ni se några dåliga bilder ifrån fredagens shopping.
 



Haha, so me.
Publicerat den




Musikhjälpen.
Publicerat den

Åh vad jag älskar när musikhjälpen är på tv dygnet runt i en vecka! Så himla mysigt att kika på det om nätterna. Detta året går ju pengarna till att alla kvinnor har rätt till att överleva sin graviditet. Ett väldigt viktigt ämne! Varannan minut går en kvinna bort under sin förlossning.. Så jävla hemskt. Det är en självklarhet för mig att skänka pengar till musikhjälpen. För tex 50 kronor räcker det till 1 års förbrukning av preventivmedel. Och vad är en 50 lapp för oss? En öl på krogen typ.. Och för 200 kronor räcker det till 14 förlossningskit för kvinnor som inte kan ta sig till ett sjukhus. Så ta och önska 1 låt eller 2 och bidra till en liiite bättre värld ni också! 



Love love love.
Publicerat den

Har haft ett par riktigt mysiga dagar hos min fina syster! Vi har bakat allt från olika fudge till saffrans biscotti. Så med andra ord mår jag liiiite dåligt över att jag har ätit massa sånt dessa dagar. Jaja, det är ju faktiskt jul.. ;) Sen har jag såklart myst massaaa med Lucas och Julie! Älskade ungar, världens bästa ♥♥ Idag var vi även på Lucas dagis och kollade på deras luciatåg, hur gulligt som helst!



Like an angel.
Publicerat den

Jag beställde ju lite från Nelly när det var black friday. Har glömt att visa det! Visst var tröjan fin? Tyckte den passade mig med änglavingar.. ;)





Flyr från jönköping.
Publicerat den

Sitter på tåget till Halmstad nu, trött som bara den! Får försöka somna, tar ju ca 3 timmar dit.. Syrran ringde igår och frågade om jag inte kunde komma och hjälpa henne med barnen och julbakandet. Längtar väldigt mycket efter dom, så att så fick det bli! Och som det står på min arm, family first  Är där runt 12, då ska jag överraska Lucas på dagis. Hihi åh!

 



To do's.
Publicerat den

Godmorgon/god dag! Dagens planer är nog att åka ner till stan. Vill köpa dom sista julklapparna :) Så skönt att kunna luta sig tillbaka sen och slippa trängas med alla sista minutare! Förra året krigade jag med småbarnsföräldrarna på BR, ojoj never again! Haha.

Måste(!!!!!) gå igenom mina foton på datorn också, ska framkalla bilder. Har sagt det jättelänge men inte blivit av. Ville vänta tills Julie var född, så nu är det dax. Har massa roliga bilder från sommaren och fina på syskonbarnen. Har hittat en så fin fotoram, måste ha den och fylla med fina bilder.

 



Gulligt.
Publicerat den

Kolla vilken fin blomma jag fick häromdagen! När jag var på julbord med jobbet, passade chefen även på att tacka av mig för mina 2½ år där. Så himla gulligt ♥ 
 



Let it snow.
Publicerat den

Det är typ snöstorm ute, heelt vitt! :) Vi har inte haft så mycket snö i huskvarna. Blev helt chockad när jag var hos mamma och pappa häromdagen! Meeen nu har snön verkligen kommit hit. Galet mysigt, dock blir det ju massa olyckor.. Så kör försiktigt där ute, finns många idioter på vägarna!
 



Hangover.
Publicerat den

Ojoj vad jag är seg! Blev utgång igår, har legat i sängen heeela dagen. Dock blev det ett litet break nu för att beställa pizza.. ;) Glamouröst!
 



Julbord.
Publicerat den

Igår kom som sagt mamma och pappa förbi och hjälpte mig med byrån! Dock blev pappa lite sur att jag hade handlat på jysk "har inte jag lärt dig att dom bara har pisskvalité där?!" Och visst hade han rätt, vissa delar var ju hur snea som helst.. Men det fixade mina föräldrar ändå, tackaaaar! ♥

Ikväll ska jag på julbord i mullsjö! Så sover hos mamma och pappa inatt, orkar inte åka hem. Julbordet i år blir på landhs konditori, så jag har väldigt höga förväntningar på deras dessertbord.. ;)




Black & white.
Publicerat den

När jag var på stan häromdagen, kunde jag inte låta bli att gå in på vero moda och köpa ett likadant linne som jag köpte för någon vecka sedan. Dock i en annan färg, men jag älskade verkligen den röda! Otroligt skön och fin till dom flesta tillfällen. Så fick bli en svart/vit också.

 



4 December.
Publicerat den

Kom hem igårkväll från sjukhuset, och OP:n gick bra. Dock började jag andas lite dåligt, men det fixade dom. Måste verkligen ge en stor hiss till duktiga doktorer och snälla sjuksköterskor! Under mina sjukhusvistelser har jag träffat på så många sjuksystrar som inte alls passat in i yrket. Varit sura och inte omhändertagande för 5 öre, vad gör dom i det yrket?! Om man ska jobba inom vården är det verkligen A och O att vara en varmhjärtad person, dom ska ju hjälpa männsikor. Men jag träffade riktigt underbara sköterskor igår som tog han om mig, ni är verkligen guld värda ♥ Har precis tryckt i mig lite morfin och tänkte vila. Mami och papi kanske kommer sen, hoppas!! Vill att pappa ska bygga upp min nya byrå, hehee..

Dom obligatoriska sjukhusbilderna, pic or it didn't happen.



Love it.
Publicerat den

Jag har varit på jakt efter en snygg skål eller liknande att ha mina nagellack i. Och jag hittade nog världens snyggaste idag, nämligen en stickad! Såå söööööt.
 



Nervous.
Publicerat den

Idag har hela 4 julklappar blivit inhandlade, sååå sköönt!! Jag var på möte imorse, och efter det hämtade Carro mig så handlade vi som sagt några klappar. Senare blev det lite shopping med Amanda, dock var vi lata och orkade inte gå på stan så länge. Så då åkte vi hem till henne och chillade istället, hihi.

Min förkylning och halsont har blivit bättre, tack och lov! Det är nämligen så att jag ska opereras imorgon. Har inte bloggat något om det, för dom jag vill ska veta om det, dom vet om det. Så jag tänker inte gå in mer på det. Men jag ska iallafall sövas runt 10 imorgon, håll tummarna för mig =)

 




Publicerat den

 



Glossybox November - DAGMAR.
Publicerat den

Min glossybox skickas ju fortfarande hem till mamma och pappa, så jag hämtade den idag! Mina förväntningar denna månaden var väldigt höga, då DAGMAR skulle gästdesigna. Och boxen var faktiskt väldigt fin och innehållet var kanon. Är nöjd!

BASITE - Dry shampoo XXL Volume.
Torrschampo som även ger volym samtidigt som det rengör håret och ger det en fräch doft. Ditt hår får mer stadga, massa volym och blir enklare att styla.

BOTANICS - Shine lonic clay mask.
Oceanisk lermask som absorberar överflödig olja och detoxar din hud. Leran drar ut djupt rotade orenheter utan att torka ut och huden blir mjuk, len och riktigt ren efter användningen.

NAOBAY - Oxygenating cream moisturizing.
Härlig universalkräm som skyddar, återfuktar och mjukgör. Plantextrakt och ekologisk vegitabiliska oljor såsom nypon och mandelolja hjälper till att stärka hudens beskyddande barriär.

EMITE MAKEUP - Damson black.
Svart och oerhört högpigmenterad ögonskugga från svenska makeupmärket emite makeup. Pigmentet är mikroniserat vilket gör appliceringen enklare och skapar ett jämnt och fint resultat.

ORIFLAME - Wonder lash Mascara.
Oriflames bästsäljande mascara tar dina ögonfransaar till en ny nivå. Mascaran lyfter, böjer, förlänger, ger volym och separerar- allt i ett. En unik 3Dborste ger varje frans fantastisk definition.