Glossybox December.
Publicerat den

Månadens glossy var väldigt bra, är super nöjd med den! Favoriterna är nog fransarna, som jag förövrigt ska ha imorgon på nyårsafton. Och mirakelkrämen ifrån renu! Har ju en primer ifrån det märket och den är helt galet underbar!

 
Jelly pong pong -2-in-1 eyeliner och shadow.
En unikt formulerad penna som fungerar som både en bred kajal och ögonskugga. Krämig konsistens gjord på bivax för att vara skonsam mot huden runt ögonen.

Nails inc - Victoria nail polish.
I en vacker vinröd färg så är detta lättapplicerade nagellack lika trendigt som klassiskt. Det är det självklara valet under jul och nyårsfestligheterna och passar lika bra till svart som mönstrat.

Renu - Lip and eye active lift.
Prisvinnande mirakeltreatment som mjukgör, vårdar och boostar huden kring ögon (motverkar också påsar och mörka cirklar) och läppar. 

Elizabeth Mott - It's so big volumizing mascara.
Med glimten i ögat höjer Elizabeth Mott volymen på dina fransar utan att de smular sig. Volymen byggs upp av en timglasformad borste som fördelar exakt rätt mängd över dina fransar.

Ardell - starter kit.
Framhäv ögonen med lösögonfransar av högsta kvalitet! Ardells lösögonfransar är världens mest sålda och älskas världen över av makeup-artister och kändisar.






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo