Glossybox April.
Publicerat den

Är verkligen jättenöjd med månadens box! Favoriterna denna gången blev lotionen från ldb som luktade heaven, primern ifrån loreal som var suuuuper! Läppeelingen var också grym.





Haha...
Publicerat den

Inte nog med att hon flyttade till Skåne i helgen, hon kan knappt svara i telefonen heller.. Saknar verkligen min syster, haha :( När vi var små bråkade vi hela tiden. Medans nu kan vi prata om ALLT och hon är mer än bara min syster, hon är en bästa vän också  

Förstår inte människor som bara vill ha ett barn? Den finaste gåvan man kan ge sitt barn är syskon, så tacksam över mina storasystrar! Jag vet att dom alltid kommer finnas där och stötta mig och inget skulle kunna sära på oss.




Fucking ironic
Publicerat den





You might as well get it while you can, babe you know, you ain't getting any younger.
Publicerat den

Gud vad jag har blivit kass på att blogga! Men har haft så mycket annat för mig och har inte alls varit sugen på att uppdatera här. Får väl se om det håller i sig? Men har iallafall haft askul dom senaste helgerna!! Påskafton var så himla lyckad och hade så jävla roligt. Och denna fredagen var också riktigt lyckad, hihiiiii. Dock har jag inte fått många timmars sömn, så ligger bara i sängen nu och lyssnar på lite go musik. Men tänkte slå på någon film istället, fast min fantasi över vad jag ska titta på är död.. :( 
 
Just nu.. Dricker fanta för er som vill skriva upp. Hahaha!





YUM!!
Publicerat den





*
Publicerat den

Jag lever! Har bara inte orkat uppdatera. Haft grymt ont och feber i flera dagar.. Pappa hämtade mig på sjukhuset i fredags, så har varit hemma hos mami och papi i en vecka. Så mysigt! ♥ Magen är VÄLDIGT öm och typ blå, men det stoppar inte kvällens påskfirande! Får plåstra om den innan utgång.. Är riktigt taggad för ikväll. Kan berätta lite mer om operationen någon annan dag? Tänkte nämligen ta mig ett bad nu och planera outfit för ikväll. Puss och glad påsk!
 
 



Time for surgery..
Publicerat den

Dags attt rullas in och möta narkosen.. Det här ska gå bra.





Lunchpaus.
Publicerat den

Världens godaste färdigsmoothie och typ världens äckligaste keso. Slängde till och med den, haha :( Alla säger att dom keso-mellanmålen är så goda?! Nej fyy..




Världen är liten.
Publicerat den

Hände en sån himla ROLIG grej igår på jobbcoach! Pratade lite med en gammal man som också går där. Han är 60+ och utländsk. Så jag frågade vilket land han kom ifrån, därpå han svarar serbien! Så jag berättar att jag också är lite serb. Så jag frågar vilken "kommun" han kommer ifrån och han svarar "Vrsac". Och just därifrån kommer hela min serbiska släkt?! Det är där morfar bodde och byggde vårat hus. Det sjuka är att Vrsac är en ganska liten stad plus att den ligger rätt långt ifrån Belgrad. Så att oddsen att han skulle komma just därifrån är vädligt liten! Sen insåg jag att han var i ungefär samma ålder som min morfar skulle vara, så jag frågar om han mindes någon som hette Milorad Vasilic, och mycket riktigt gjorde han det! Hur coolt?!?! Jag saknar morfar, så det var så kul att prata med någon helt random som faktiskt kommer ihåg honom. Bara ren tur att jag började prata med mannen, tror absolut att det var någon mening med det. 
Som sagt, så himla coolt! ♥ 
   Dimitrijes avatar

Inte alla  som är med i en bok ;) Den handlar om Vasilic släkten! Ganska känd släkt med andra ord, hehe! Människorna på omslaget (dom som ser lite läskiga ut, haha) Det är tack vare dom som som Vasilic släkten kom till, hur coolt? Önskar jag kunde läsa boken dock. Morfar längst upp på bilden till höger! Sen mami och papi, mina systrar och jag. Haha, så liten!



Details.
Publicerat den

Köpte dessa fina för några veckor sedan. Jag älskar smycken, det är ju trots allt detaljerna som kan göra en hel outfit. Tycker det är såå jäkla snyggt att ha flera ringar på fingrarna! Dock har jag väldigt(!!) svårt att låta ringar va. Snurrar/tar av dom osv heeeela tiden. Haha! Undra hur det blir när jag förlovar/gifter mig ;)




I ♥ smoothie.
Publicerat den

Hur jag överlever denna dagen på JC? Tack vare godaste smoothien från naked juicebar. Ja, jag är beroende av det, haha! Men så jäkla gott och nyttigt ju? Bästa lunchen. Som tur är har jag fått ett stämpelkort nu ;) Just nu håller vi på att kolla på lite olika föreläsningar, riktigt intressant faktiskt. Dagens tema är tankens kraft, vilket är något som jag är sjukt intresserad av och brukar arbeta med. Skoj!
 



Beautiful dress.
Publicerat den

Jag har inte en aning när jag ska ha på mig denna, haha! Men när jag såg den blev jag helt förälskad. Dessutom var den så himla fin på mig. Älskar den!




Cuts are getting deeper, you really fucked me up this time.
Publicerat den

Igår blev det en lugn fredag, satt hemma och myste framför tv;n. Älskar den där nya serien "welcome to sweden", hahaha så jävla rolig! Pratade med pappa i 2 timmar också, gulle pappa! Idag var planerna att det skulle bli utgång med min partner in crime, men mamma skickade ett sånt gulligt sms och ville att jag skulle komma till dom. Så kunde helt enkelt inte säga nej, haha. Dessutom har jag väldigt ont i fötterna/benen. Så det är nog lika bra att låta klackarna stå på hyllan ikväll! Plus att min roomie åkte till sin tjej i onsdags, så har inte sovit så bra dom senaste dagarna. Haha, kalla mig töntig men jag är väääääldigt mörkrädd. Så ska bli skönt att få sova ut lite inatt! 

För ett tag sedan pratade jag med Emma om att jag tycker det är läskigt att bo helt själv, och hon försökte lugna ner mig med "men det är ju bra att bo i lägenhet om det skulle komma en mördare, då hör ju grannarna skriken? Värre om du bor i hus." Aahaa, okej.. Tack för dom lugnande orden.. Haha, min kära syster i ett nötskal!



Dunderfrulle!
Publicerat den





*
Publicerat den





Så fina.
Publicerat den






Yummie, kebabsallad!
Publicerat den