Happy b-day sis!
Publicerat den

Iiih, om några timmar är det fredag. Så skönt! Dels för att det blir utgång imorgon, alltid kul att träffa mina goingar. Dock har jag börjat bli så sjukt trött på festandet. Alltid samma människor ute osv osv. Så får hoppas det blir roligt imorgon! :) Sen så är jag extremt godissugen och jag försöker bara äta godis på lördagar, så därför längtar jag extra mycket till helg. Hahaha! Hoppas verkligen att jag mår "ok" imorgon, så det blir utgång. För idag har jag haft väldigt ont.
 
Idag fyller även min fina syster år. Hela 23 år, vart tar tiden vägen?! (haha, lät som en kärring) GRATTIS EMMA ♥♥ Hoppas Johan skämde bort dig lite extra idag och att lucas pussade dig för fullt. Önskar att vi bodde närmare så vi kunde träffats. Ett litet grattis till mig idag med, har nämligen namnsdag, Maria!







New in.
Publicerat den









Zzzzz.
Publicerat den

Hos doktorn gick det sådär. Han hade ju hoppats att jag skulle säga att jag mådde kanon, men istället fick jag ju berätta att jag mår skit. Dessutom värre än vad jag gjorde innan OP:n. Tex idag vaknade jag upp med ögoninflammation, och att jag känner "lukten" av varet i skallen. Mys! Not. Och grejen är att man ska ju helst inte röntgas för mycket, då man får massa strålning plus att linsen i ögonen skadas. Så doktorn ville inte att jag skulle röntgas, då jag har gjort det så mycket nu. Utan istället ska han ringa mig om en vecka och höra om jag mår bättre.. Vilket jag tycker är ganska töntigt, för jag kommer ju med all säkerhet må bajs då med, och jag kommer ju behöva röntgas sen ändå? Så en vecka hit eller dit liksom, bara jobbigt för mig. Så får väl leva på min tradolan ett tag till :)




Shopping efter doktorn.
Publicerat den




Give me strength.
Publicerat den

Jag har inte orkat blogga idag pga att jag har mått så sjukt dåligt. Och då blir det ju inte dom roligaste inläggen, haha. Anledningen är att jag har så sjukt ont i området jag opererades i, började få det i måndags. Och då var även hela min panna uppsvullen. Jag har så ont att jag får gå på tunga smärtstillande för att ens orka komma upp ur sängen. Så är otroligt rädd att det är en ny inflammation i skallen. Och om det nu är så måste jag opereras igen, men denna gången en svårare OP. Som tur är ska jag på efterkontroll på sjukhuset imorgon, så förhoppningsvis kan han se om jag är sjuk igen eller inte. Ska försöka tjata till mig en röntgen, men lär väl ta en vecka innan man får en sån tid..

Nej fy, så ledsen och rädd. Trodde att jag äntligen skulle få bli frisk nu..



Mys.
Publicerat den




Ombré.
Publicerat den

Köpte ju ombre färg i torsdags och på kvällen gjorde Carro det på mig! Jag blev jättenöjd och grymt tacksam att Carro gjorde det, hade inte klarat det själv, hihi.

Var förövrigt sjukt svårt att få tag på färgen. Var först på torget och var inne på HM, Åhléns, Kicks. Och det fanns inte där. Så var sedan på maxi för dom har ju rätt stort utbud på färg, men icke där heller. Tillslut åker jag och Carro till A6, går in på hm där, men nix inget.. Går sen in på Åhléns, och det fanns ju självklart inte där heller. Så Carro frågar i kassan om dom har på lager eller något. Och då säger hon i kassan att det tog slut på några timmar, men att hon hade plockat undan en till sig själv, och att jag kunde få ta den för hon tyckte synd om mig. Så himla snällt, gissa om jag blev glad? Tackade ett x antal gånger, haha :D





Happpy!!
Publicerat den

hej på er! Mamma och pappa kom hem från thailand i fredags. Så det har bara varit massa mys med dom ♥ Dom har ju varit där i 3 veckor, så gissa om jag saknade dom! Men det positiva är ju att dom saknade mig minst lika mycket, så nästa år hänger jag med ;) Fick iallafall massa presenter också! Hihihi, bortskämd tjej. Nu ska jag upp och käka lite frukost! Fett hungrig, nomnom.



Shoppingen från igår!
Publicerat den




Torsdag.
Publicerat den

Var som sagt i stan innan och det var inga bomber där inte ;) Utan det var tydligen en glaskula?! Ööh. Aja, skönt att det var lugnt iallafall. Shoppade lite och så, men visar imorgon! För nu ska jag och Carro lägga oss och kolla film, hon sover hos mig inatt! Imorgon är det jobb och på kvällen kommer mamma och pappa hem efter 3 veckor i Thailand, ÄNTLIGEN! :D

Btw, gjorde en spännande sak innan. Det får ni också se imorgon, hihi.




Omg.
Publicerat den

Önska mig lycka till, jag som ska in till torget nu. Hahahah! Hoppas det inte är en bomb?! Läskigt ändå.




Jag i ett nötskal, hehhee..
Publicerat den




Ååh! Så snyggt.
Publicerat den

522895_358382740923052_313220778_n_large



Oooops..
Publicerat den

Mitt förra inlägg som jag skrev "imorse" var egentligen tidsinställt, hehehee :) Så i själva verket råkade jag försova mig idag, vaknade 20 minuter innan jag började jobbet. Bra där!! Så fick kasta på mig kläderna, gå med hundarna osv så kom bara 5 minuter sent. Men såg väl ut som ett spöke hela dagen, hahaha. Men min mobil hade inte ringt? Fast fick iofs se att jag hade ljudet för mina påminnelser/alarm på 0, så det var ju inte så konstigt..

Btw, har en jävla visdomstand som gör mig galen. Det är bara halva tanden som har "kommit upp" ur köttet, så är jätteöm och det gör äckligt jävla ONT!! 

Nu ska jag lägga mig i sängen och mysa med mina bebisar till en film. Älskar mitt blodröda läppstift förövrigt. Måste köpa mig ett till lite mörkare med. Puss!



Jobb.
Publicerat den

Ska strax skynda mig mot jobbet. Bestämde mig för att försöka jobba veckan ut! Om jag skulle må för kasst och behöva strunta i det förstår mina arbetskamrater det, så det är skönt :) Men ska försöka klara av denna veckan så det blir helg någon gång. Nu ska jag halsa klart mitt kaffe, koffein-hoe big time! Haha.




Overthinking kills happiness.
Publicerat den

563227_420531658039882_59396112_n_large
20130129-010630_large



Håll om mig, någonting hotar kväva mig.
Publicerat den

Håll om mig
Någonting hotar kväva mig
Håll om mig
Bara du finns där för mig

 



Utgång!
Publicerat den

Igår vart det party och utgång! Så är galet seg idag, haha.. Måste verkligen gå till ica snart och handla lite käk osv, verkligen inte taggad.

Men iallafall först var det förfest! Fett kul faktiskt, spelade beerpong osv :D Och jag fick i en boll, yeey!! Dock så rökte dom inne i lägenheten så jag STINKER idag. Inte bra för mina dåliga astma-lungor, haha. Sen så drog vi ut, sprang man lite mellan olearys och c-bar hela kvällen. Rolig kväll, hihi.

När vi åkte in till stan var det värsta partybussen, blått ljus, haha!




News.
Publicerat den

För någon vecka sen fynade jag lite på modelinn här i m-sjö :) Blev så himla glad när jag såg att dom hade rea på lite triumph bh:ar. Hittade dock bara 1 fin, resten såg tantiga ut.  Dom är ju så galet dyra annars så det var skoj!

Och carro köpte denna fina oversize-tröjan till mig, tack! :*



Alla ♥ dag.
Publicerat den

Är det nu jag ska skriva ett långt och bittert inlägg pga att det är alla hjärtansdag? Njaae ;) Tycker dagen är mysig, om man spenderar den med någon man älskar då. Och då syftar jag inte bara på partner! Utan det skulle varit minst lika mysigt att få spendera den med sin familj.. Meeeen, mamma och pappa är på andra sidan jorden typ. Min systrar bor långt bort och har sina egna liv liksom. Minns när vi var små, då brukade vi klippa ut små hjärtkort och ge till alla i familjen. Åh, mys. Förra året var jag ju i thailand denna tidpunkten, och vart man än gick och åt fick man rosor. Så förra året fick jag ju iallafall det, haha.. Nej nu ska jag inte vara sån, saknar min familj lite extra denna dagen bara...

Gick förövrigt kanon igår på klinken, körde lika mycket som förra gången. Vill inte direkt spruta i för mycket på en gång så läpparna blir "chockade" och man ser ut som en anka. Men det syns betydligt mycket mer skillnad. Och det gjorde inte alls lika ont som sist. Vi körde iallafall på både över och underläppen! AWESOME.
 



Hehe..
Publicerat den




Juvéderm time.
Publicerat den

Gårkvällen/natten spenderades med amanda! Vi köpte godis, cola och myste. Hon ska sova här inatt igen, hihi. Så skönt med sambo! Hatar att sova själv..

Och ja, jag blev helt förstörd angående dannys nya förhållande, hahaha.. Men aja, betyder ju att han gillar brunetter med kurvor iallafall, woooho!! ;) Ringde och bokade tid till läpparna som lite tröst. Så imorgon fick jag tid, time for some pain! Inte säker på hur mycket jag ska spruta i dock, har ju redan 0.5. Tror jag kör på lika mycket, om inte mer. Amanda ska hänga med, så det ska bli skoj!







Hejdå, går och gräver ner mig nu.
Publicerat den




Shity day.
Publicerat den

Känner mig som 50 + typ, har så ont i ryggen! Ischias smärtor from hell! Har sovit konstigt och som grädden på moset så sträckte jag mig när jag skottade innan. Jävla winter wonderland man bor i, slutar ju aldrig snöa. Och inatt skulle tydligen en jävla storm komma in.. Ska ta mig ett glas vin sen, det förtjänar jag.

Här är jag lycklig! När jag får ligga och steka på kleopatra beach.



Baby don't save me, If your love isn't strong.
Publicerat den

Var först lite sur för jag ville ut ikväll, MEN! Hade värsta mysiga daten med tv;n ikväll. Först film, sen melodifestivalen, sen qx-galan. Tur att danny håller i mello så man har något att vila ögonen på ;) Kommer ju inte missa något avsnitt nu när han är med, snyggaste personen på denna jord.. Och angående qx-galan, så jävla fett att kronprinsessan delade ut pris!

Är så uttråkad om dagarna nu när man inte har någon att prata med. Och det enda jag gör då är att städar?! HATAR att städa annars, men nu tycker jag nästan det är kul? Haha, då är det illa. Man lär känna en annan sida av sig själv när man bor ensam. Vill bara spola fram 2 veckor. Over and out, ska fortsätta hålla konversationer med mina hundar och väggarna!




Vad är sömn..?
Publicerat den




Shopping.
Publicerat den

Innan när carro skulle köra hem mig, skulle hon göra ett snabbt ärende på stan. Hängde med och gick loss på lite smycken, det muntrade upp min dag!
 





8 Februari.
Publicerat den

Sovit hos carro sen i onsdags! Pallade inte riktigt vara ensam, blä. Dessutom mår jag sådär, väldigt ont i huvudet efter operationen och sjukt trött :( Därför jag inte orka blogga.. Men ska försöka imorgon. Puss



4 söndriga tänder..
Publicerat den

Under operationen gick 4 av mina tänder sönder, och jag vet faktiskt inte riktigt hur..? Det är tydligen vanligt att narkosslangen rispar upp tänder, men att göra så dom går av? Njaaee. Så tror helt enkelt att jag bet ihop tänderna jävligt hårt? Men blev/är så sjukt ledsen när jag märkte det, då jag är väldigt rädd om mina tänder. Så händer en sån grej liksom.. Så det första jag gjorde igår var att boka tid hos tandläkaren, och fick tid idag klockan 08.
 
Var så galet trött, så drog bara på mig några random kläder och var helt osminkad och allmänt ful? Haha. Carro hängde med som moraliskt stöd då jag är lite rädd för tandis. När jag väl kommer dit så är det en sjuuukt söt och ung kille!! Så himla pinsamt. Men han fixade iallafall mina tänder, och var jätteduktig. Dom översta la han en slags plast på, så dom ser ut som innan :D Och dom nedre filade han till! Vart ju orolig att dom inte skulle kunna fixa det, så är extremt glad. Nu måste jag bara bli bättre med tandtråden så är mina tänder i toppskick igen. Tandläkaren ville se en förbättring på det tills nästa gång vi sågs, haha hm.. ;)

När jag tog denna bilden så hade jag inte ens märkt att jag hade 2 tänder till som var sönder.... Och när jag väl försökte få det på bild blev det inget bra. 

Och taaadaa! Hihihi.



Back to reality.
Publicerat den

Hej, har inte orkat sitta vid datorn tills nu. Dagen innan operationen ringde min doktor och berättade att han ville göra OP:n genom näsan istället. Och det är jag glad för! Om det inte skulle bli bättre nu, måste vi ju såklart göra om det, genom pannan. Men vi kör på detta så länge. Skönt att slippa stygn och gå runt med slangar ur huvudet. Operationen gick bra, han tömde massa vätska och borrade upp "gången" som var för tight. OP:n var ca 3 timmar lång och i slutet började mitt hjärta sega och jag andades dålig. Men det gick ju bra ändå! Låg ju över 1 dygn på sjukan, och som tur var fick jag dela rum med jättetrevlig tjej, och vi klickade på en gång. Så det var skönt! Och hon hade också gjort en operation i näsan, så vi var grymt snygga tillsammans med våra "bindor" under näsan ;) Dessutom hade jag blod i heeela näsan, och hon hade tyg i näsan. Så våran natt var som ett jäkla snarkmaraton, hahaha. Massa smärta plus massa snark = ingen sömn. Vaknade till och med av mina egna snarkningar, då är det illa! Haha.

Nu är jag ju hemma och har åkt på världens förkylning mitt i allt :( Är så jävla orolig att det ska bli komplikationer nu, då jag har fått gaaaalet ont i huvudet. Och jag får inte snyta mig liksom.. Mamma och pappa åkte ju till thailand när jag låg på sjukan :( Så carro har varit här sen i fredags, tack!! Men hon åkte innan, så jag är riktigt nervös. Hände nämligen världens läskigaste grej härom natten... Well well, bara att bita ihop? I guess.


Fick glida runt med rullstol.

Fattar inte ens varför jag lägger upp denna, HAHA. Men såhär snygg är jag nu!