Syndade lite.
Publicerat den

Gillar inte att äta onyttigheter på vardagar, men kunde inte stå emot innan när mamma hade varit på landhs och köpt fika. Och för er som inte vet.. Budapest är min favoritbakelse, hehehee..




She loved mysteries so much, that she became one.
Publicerat den

Haha, en liten flicka på jobbet frågade mig om jag var vuxen eller ett barn! Sååå söt. Och självklart svarade jag vuxen.. ;) Ska jobba hela veckan och sådäraaa. Så no blogg-inspo här direkt, hohho. Men det funkar väl ändå.
Är förövrigt galet trött, tar på krafterna att vara i samma miljö som skrikande barn när man själv har stora problem med sin huvudvärk i vanliga fall. Men men!! 

Haha going, theodor är lika trött som sin mamma!



Ge mig koffein..
Publicerat den

Känslan när man trodde man skulle vara ledig, så man låg uppe hela natten och kollade på film... Men, så ringer det på morgonen från jobbet och undrar om jag kan hoppa in på jobbet för det är kris.. Så, godmorgon! Gäsp.




Quote.
Publicerat den




I'm gonna be iron like a lion in zion, i'm on the run but I ain't got no gun.
Publicerat den

Dissade fest + utgång både igår och idag. Minns när jag fyllde 18, då sa alla att man tröttnade på krogen jättefort, och det är verkligen sant. Dessutom har jag druckit för mycket och spårat det senaste. Så kände att jag bara ville ha en vit helg. Men har lovat att hänga med ut nästa helg, så får väl försöka göra det då ;) Btw var hundvakt ikväll, och dino var skum som attan! Låg först under min säng och sen satte han sig i ett hörn och strirrade på mig, läskigt :o

Haha, hittade denna humoristiska och lite överdrivna bild. Men den visar perfekt hur jag och alla andra med dyskalkyli faktiskt har det. Det värsta är nog att man har fått ta så sjukt mycket skit i skolan av lärare pga att man "inte pluggade och struntade i det". Men i sjävla verket pluggade man mer än alla andra, och satt och grät för man inte fattade nått.. Ganska komiskt att jag fick det, med tanke på att pappa är världens matte-snille! Han kan liksom räkna ut vad som helst på dirren, helt jävla otrolig! Så kom jag och blev sifferblind, haha GG..



Lovely friday.
Publicerat den

Efter en seg arbetsdag kan jag bara säga.... FYFAN VAD SKÖNT MED HELG!!




14/3.
Publicerat den

Kom hem från jobbet för en stund sen, så ligger bara och segar i sängen nu. Skulle egentligen behöva rensa min garderob, det är verkligen kaaaaaos i den.. BIG TIME. Meeenee, det tar jag någon annan dag. Hehehe, standard svaret när det gäller att fixa och trixa i min garderob.

Och gårdagen, är så himla glad att jag åkte och gjorde det. Evigt tacksam också. Hur tackar man en människa som bokstavligt talat har räddat ens liv? Det går inte med ord. Ska berätta allt någon annan dag.. ♥



What we think, we become.
Publicerat den

Seg tjej! Låg vaken till 06 idag.. Försökte sova men kunde inte, ögonen är trötta men inte hjärnan typ. Så camade och drygade med Jonas istället! Kom på den smarta idéen att vi kunde lägga våra laptops på sidan, som om vi faktiskt låg och snackade jämte varandra, fattar ni? Haha. Spårade ju ur som vanligt! En av dom få människorna som faktiskt har samma dåliga humor som mig, underbara vän!

Ska strax ta min sömntablett. Standard, tyvärr.. Och hoppas på att få lite sömn inatt. Imorgon är det jobb hela dagen och framåt kvällen ska jag åka och göra en grej som jag har varit sjukt nervös över, blandade känslor.




Snacka om wtf-moment, haha!
Publicerat den




Måste flyttas in i min garderob snarast!
Publicerat den

Så mysiga tröjor!! Men är extra förälskad i den första, så fin. Men fanns inte i min storlek :( Och vågar inte chansa på att den blir för stor. Fuck.




Loove.
Publicerat den

Hej!! Har haft fullt upp dom senaste dagarna så har inte orkar blogga. Har dessutom inte haft något bloggsug, och finns ju inget tråkigare än inlägg som skrivs bara-för-att, haha. Men har haft världens mysigaste helg iallafall <3 Och veckan ser jag extra mycket fram emot, ihihi..




Ja tack!
Publicerat den




Vill ha.
Publicerat den




It hurts that nothing will be the same again.
Publicerat den

Gud vad jag längtar till fredag!! Sis, hennes sambo och Lucas kommer då. Behöver verkligen det, umgås med hela min älskade familj ♥ Får även se hur det blir på onsdag, min läkare ska ringa då. Har så jävla ont HELA tiden. Vet inte vart jag ska ta vägen, går seriöst snart och skjuter mig. Och om jag inte behöver åka in akut på onsdag, sticker jag nog till halmstad i veckan, och åker med dom hit på fredag igen. För i jönköping vill jag verkligen inte vara kvar i, usch..



.
Publicerat den

Ont, ont, ont och rädd.



Update: Nästan skrattretande hur jävla mycket jobbigare allt blev nästan direkt efter jag publicerade detta inlägget. Well, mår man piss.. Varför inte få lite extra salt i såren?! =)




Vilken kväll!
Publicerat den

Orkade inte blogga igår, var så sjukt seg efter fredagens utgång! Först drog jag, Amanda och Becca på förfest hos Sarras. Sen så hade Krantz skrivit oss på VIP-listan på centrum, så pendlade lite mellan c-bar och olles hela kvällen. Träffade min bff Jonas på c-bar, så dansade sönder mina fötter med honom, hahaha. Och på olles fick jag och Becca in säkert 10 drinkar var plus en champagne (!!), vilken slutade med att man var en aniiiiiiiing rund om fötterna.. Och när klockan slog 02 och jag skulle på min nattbuss, då går jag tydligen på en buss till skillingaryd?! Somnar på bussen och vaknar till och frågar vart vi är, får en total chock och börjar nästan gråta. Skillingaryd ligger fleeeeeeeeera mil ifrån där jag bor, och nästa buss/tåg gick inte förens nästa morgon.. Men som tur är träffade jag världens snällaste par som lät mig sova i deras gästrum, såna änglar! TAAAACK!
Så om jag var seg igår? Svar jaaa.










Help?!
Publicerat den

Någon som vet vart man kan få tag i en spike bra i storlek D..? Ett tips till er tjejer som vill göra större tuttar, det är inte alltid kul! Fett SVÅRT att hitta snygga moderna bikiniöverdelar som passar. Plus att det går inte köpa söta bh;s på gina osv. För om dom nu har D, så är det ca 70000 kg fyllning i, och bh:n blir som en C ändå.. Jag vet inte hur många gånger jag har dampat i provrummen pga jag har känt mig som dolly parton, haha. Så som sagt, det är inte alltid kul :)