Nervous.
Publicerat den

Har precis duschat, och det måste jag göra imorgon innan vi åker också, hatar att duscha på morgonen.. Fick iallafall klockslag innan när jag ska vara på sjukan, 06.45! Och dom rullar in mig för operation någon timme efter. Är fett nervös :( Kommer ju typ inte kunna sova inatt? Så funderar på att dygna kanske, måste ju liksom gå upp klockan 05. Aja, stannar ju på sjukuset minst ett dygn sen får jag se när jag orkar blogga. Så puss på er.






Pms from hell.
Publicerat den

Är på sjukt jävla dåligt humör idag, pms big time. Tappade precis en kopp så den gick i tusen bitar också. KUL! Not. Och klockan fem är det dubbelkurs, så den håller på i fyra timmar. Är inte alls taggad, får hålla tummarna att mitt humör blir betydligt bättre så att jag kan göra bra ifrån mig.. Hoppas ju också att få sitta medium och ge lite meddelanden från andra sidan och inte bara healing.




Shoppingen från i lördags!
Publicerat den






Helger som flyger förbi.
Publicerat den

Denna helgen var över på en sekund kändes det som :( Myste med Lucas en massa, älskade unge! Plus att emmas kattungar är ju 7 veckor nu, hur gulliga som helst. Ville ta med alla hem, så galet söta :D Är verkligen kär. Hoppas på att få en bebbe när dom är leveransklara, hihihi..

Nu blir det oceans 12. Den första filmen gick på tv igår och den var grym. Så hoppas på att 2;an är det med. George clooney är ju med, så den kan ju inte vara dålig ;) Den mannen är ju farligt snygg!! Skiter i att han är gammal, mums..

Den finaste jag vet, Lucas och bebis barbro :')




Lite shopping finns det alltid tid för! ;)
Publicerat den




Hello halmstad.
Publicerat den

Håller på att packa lite och sådära, sticker nämligen till halmstad om någon timme. Myyspyys, har verkligen längtat fett mycket!! Hihi.






L'oréal wild ombré.
Publicerat den

Någon som har provat den nya ombre hårfärgen från l'oréal? Har alltid tyckt att det är SJUKT snyggt med ombre. Bara man inte har värsta crazy färgerna, haha.. Så tänkte faktiskt köpa någon och prova, spännande! ;)



Erica-dagen!
Publicerat den

Är så sjukt trött i dag, trots att jag däckade vid runt 01-02 (tidigt för mig) och vaknade inte någon gång under natten. Brukar annars alltid vakna flera gånger och titta på klockan. Dock tycker jag nästan man blir tröttare när man sover längre? Knas.. Ikväll är det iallafall kurs, kul. :)

Har haft så fet bloggtorka dom senaste dagarna.. Men idag är det exakt en vecka kvar tills dom borrar upp skallen iallafall, fy.. Så från och med idag får jag inte äta alvedon eller några andra tabletter. Om jag gör det kan jag börja blöda massa under operationen. Blir jag ju verkligen lugnare av? Haha. Och jag som typ är beroende av det för slippa liiiiite smärta.. Såå attteee, det blir ju en rolig vecka! Och imorgon är det 1 vecka kvar tills mamma och pappa åker till thailand.....

Ps. Hade helt glömt att jag hade namnsdag idag, men farfar ringde och påminde mig imorse :D Så grattis till mig, uuuhuuuh.



I paketet!
Publicerat den

Är för lat för att ta kort på det jag fick hem, så lånar bilder från asos istället. Och jag är jättenöjd verkligen :D Party-topp och klänning, älskar mönstret! Synd att man inte kan gå ut på ett tag så jag kan inviga kläderna, buuhu..








Jippie!! :D
Publicerat den




Oj!
Publicerat den

Allas läppar brukar ju vara lite svullna på morgonen, tänkt på det? Så när man har juvedérm eller liknande i läpparna kan dom bli extra stora på morgonen. Så här är mina nu, hahaha :) Omg!




(:
Publicerat den

253186810273189453_kxpb5rbj_c_large



Ångest.
Publicerat den

Trodde jag skulle få mitt paket från asos idag, istället fick ett "paket" med 1000 papper angående operationen nästa vecka.. :(






Hahaha!
Publicerat den

Så jag.




20 Januari.
Publicerat den

Har så sjukt ont i huvudet och hela pannan har svullnat.. Pappa sa att det såg ut som jag hade ett horn, haha sexy bitch. Så att idag har jag skitit i att vara nyttig, äter massa choklad nu ♥ Tänkte ju att jag bara skulle äta godis på lördagar nu för tiden, men idag är ett undantag. Sååååå attt aaaaahhh..

Btw, drömde att jag var med i farmen inatt, haha så jävla kul. Skulle inte banga att söka nästa säsong, tycker det verkar vara mysigt :) Och btw igen, gick upp 15.30 idag, standard på helgerna. Nae, nu ska duscha och sen smörja in mig med god bodylotion. Man mår faktiskt bättre när man känner sig fräsch.



Crazy nights.
Publicerat den

Kvällen igår vart vild! Först så hämtade gabbi mig, becca, kim och imme i jkpg. Sen åkte vi till andré på förfest. Blev sjukt mycket folk och i slutet kom massa 15-åringar typ! Så rätt var det var klampade flera poliser in, sjukt trevliga dock. Dom ville se id på alla, och småtjejerna fick åka hem och lägga sig, ooops, haha.

Sen tog vi en taxi till sliver, var jättekul! Dansade sönder mina fötter och träffadde många roliga människor, hehe.. Och självklart dissade nattbusen mig igen.. Stod och väntade, men ingen buss kom. Så fick gå enda till bymarken och sova hos syrran (denna helgen igen). Och det vart så sjuuuukt kallt, frös så in i helvete :( Antingen var jag sen eller så var bussen tidig. ELLER så var jag för onykter och missade den, haha only god knows.

Btw, nästa utgång ska jag fan lämna mobilen hemma typ, haha. Varför skickar man alltid massa pinsamma sms..?  AKWARD.







Godmorgon Erica..
Publicerat den

Vaknade upp hemma hos Carro. Hade nog kul igår va?




Fixar mig..
Publicerat den

Ska göra mig iordning osv, sen är det utgång ikväll :) Becca hade VIP till sliver, kul! Detta blir ju min sista utgång på ett tag. Nästa helg ska jag till halmstad och helgen efter opereras jag ju.. Så ikvälll hoppas jag på mycket ös! :D

334181234819678296_siktmb3d_c_large



Jävla helvete!
Publicerat den

Dom ringde från ryhov innan och berättade att min operationstid blir det 31 januari, och att jag får ligga kvar ett dygn. Så den 1:a får jag åka hem.... Och då åker ju mamma och pappa till thailand tidigt på morgonen!! :( Fanns inga senare tider förens i mars, och kände att jag inte pallade vänta så länge, vill bara få det överstökat liksom. Känns ju verkligen sjukt jobbigt att mamma inte kommer vara hemma och ta hand om mig. Dessutom kommer jag gå på tunga smärtstillande i 1 vecka. Fuck!!!!! :(

Kände på mig att jag skulle få OP-tid den 31, skrev ju om det här liksom...
Min vanliga tur..



This is fucking awesome.
Publicerat den

Medans jag jobbar får ni lyssna på världens goaste låt jag blivit beroende av.

HUR GO?!?!



Ge mig outfitsen?!
Publicerat den

Ligger och dregglar till snygga outifts. Dom under är ju typ to die for! :) Längtar tills i sommar när man är brun och kan gå runt i shorts 24/7. Imorgon börjar jag jobba klockan 9 till 16.30. Så ska försöka lägga mig i tid, men tror jag ska ta en sömntablett snart ändå. Har såna sömnproblem :( Jättejobbigt! Är liksom trött i ögonen, men hjärnan går på helvarv. Bara jobbigt att lägga sig i sängen och stirra upp i taket hela natten då. Så yes, sömnpiller it is..
 
Tumblr_lag64urpa51qbz4ygo1_500_large
Tumblr_mgo678jmtn1qlb04xo1_500_large
735181_498221566886987_2024087444_n_large




LET'S ROCKA 2013 PEEPS!
Publicerat den

Hahaha seriöst, min hand är så jävla fucked up. Kan inte ens ligga på handen längre :( Men nu har jag lärt mig en läxa iallfall, man ska inte tävla om vem som kan göra ett hål i en dörr när man har alkohol i sig ;) Fast jag lyckades!

Förövrigt känner jag sånt grymt tagg för 2013! Gör ni det också? Först och främst ska jag bli mer nyttig, vilket jag redan har blivit. Big tiiiiiime. Det som jag mådde dåligt över 2012, det ska stanna där. Tex i helgen berättade jag en grej för en person som jag har mått grymt dåligt över. Och nu vet personen om detta, så fuck att jag kommer lägga mer energi på det i framtiden.. Hihihi, detta året ska bli mitt år. Och jag känner på mig att det kommer bli grymt!! Eller hur?! :D

Ps. Skit i vad andra tycker! Det är nyckeln tilll mycket.


 



Timbuktu kan det där med texter!
Publicerat den

"Såhär är det,
att ännu en gång står vi inför samma gamla problem som vanligt.
Dom har fan blivit stora, och dom var pyttesmå.
Och jag vet som vanligt inte hur vi ska lösa dem
eller komma över dem här sakerna som står mellan oss och total lycka.
Men...
Vad jag tror är att om vi skiter i det och inte gör ett piss,
så kommer nog tiden att lösa hela grejen,
för tiden har en sån magisk effekt på oss.
Mañana mañana, eller manana manana som vi säger.
Skjut på det, skjut på det, skjut på det.

För det ordnar sig, det gör det alltid,
jo, det löser sig, så brukar allt bli,
det kommer fixa sig till slut,
det är inget tvivel om, fast nu känns skiten sur,
och flera mil ifrån, det ordnar sig. "





Bara massa hemskheter...
Publicerat den




VS.
Publicerat den

Fick hem min body lotion från victoria's secret för ett bra tag sedan. Köpte ju "secret craving" och den var himmelsk!!! Vill ju typ slicka på mig själv när jag har smörjt in mig, haha :) Sist när jag var i thailand mellanlandade vi i bankok först, och dom har ju VS på flygplatsen. Men deras flygplats är så SJUKT stor, så hittade inte butiken. Man får ju åka "tåg" där inne liksom, haha. Men som tur är ska mamma och pappa till phuket nu i februari. Och först ska dom mellanlanda på bankoks flygplats, så förhoppningsvis hittar dom butiken denna gången :D




Blir dyrt att vara uttråkad.
Publicerat den

Beställde precis hem lite kläder från ASOS, läskigt! Haha. Visste ju inte alls vilken storlek jag skulle ha, det är ju amerikanska storlekar. Men efter en hel del googlade tror jag nog att jag valde rätt! Men jag blev helt kär i en klänning och var helt enkelt tvungen att köpa den! En fest-topp fick hänga med också. Nu återstår det bara att se hur lång tid det tar innan mitt paket från staterna kommer :)

Nu ska jag kika på någon random film tänkte jag. Btw, tittade på magic mike igår. MUUUUMS, blev ju ganska kär. Kände mig som en liten flicka igen, fnittrade mig igenom hela filmen typ, heheheee... ;) En sån klubb skulle vi haft i jönköping!

Tumblr_mgihfz11qr1rq43xzo1_500_large

Tumblr_mgi62kyimq1r4c8ixo1_500_large

Tumblr_m8k7hfvgkq1rt08x8o1_500_large

549128_367702836657263_1849551653_n_large






Bored girl..
Publicerat den




Rensar massa bilder..
Publicerat den




Galet rolig kväll igår!
Publicerat den

Heeej!! Igår vart det utgång därav ingen uppdatering :) Vi var först på förferre hos Sebastian, han bor typ mitt i city så man behövde inte ta någon buss till krogen sen. Så jävla skönt! Vill också bo där.. Där började jag bl.a snacka med en kille som nydligen börjat jobba som lärare på mitt gamla högstadie. Fett kul att snacka om gamla lärare osv ;) Sedan drog vi till amor sen vidare till centrum och sist olearys. Den ena killen simon som vi var med, han bjöd oss 5 pers på inträde plus öl till alla. Det var ju dessutom extra dyrt pga att medina spelade, så snäll kille! Träffade sjukt många kompisar ute btw, as kuul!

I slutet av kvällen var jag med Jonas, och när han skulle vänta på bussen med mig, då fick jag reda på att bussen inte går där längre?! Hur ska man veta det?! Men världens gulligaste Jonas beställde en taxi till mig som körde hem oss till carro, sen åkte han hem igen :D Så jag sov hos carro inatt, och idag kom mami och papi och hämtade mig! Hihihi.


Becca och simon :)
Medina! När jag tog kortet insåg jag att kim stod framför mig, haha så kul!

Hahahaha, kul att jag svarade osv.



Some people need a high five.. In the face.. With a chair.
Publicerat den

Är så sjukt trött på allt snack om att Justin Bieber röker på. Vissa har verkligen inget liv? :s Och nej, jag tror inte inte att det är en spliff han håller i på bilden som cirkulerar runt på internet. Dels för att en sån offentlig person som han, röker inte på när det är en massa mediakåta ungdomar i samma rum? Och om det nu är så, då förstår honom fullt ut. Det finns inte många som skulle klara av det livet han har. Och till alla blåögda som kallar honom för knarkare nu, hahaha.. Öppna ögonen så får ni se att det är vanligare än vad ni tror.

Haha, kalla mig bitterfitta.. ;) Nej, nu ska snart sminka mig osv osv. Ska på kursen ikväll! Och efter det får jag se om jag ska vara med en vän? Det är torsdagens planer iallafall! XOXO.

Tumblr_mgdd3yerep1rfddnbo1_500_large



Coffee.
Publicerat den

Efter en kaos-dag på jobbet ligger jag i soffan med en kaffe. Ska snart slå upp ett myspys bad och bara ligga där i någon timme och kika film på surfplattan :)




Nude and gold.
Publicerat den

Y_large



Munter tjej osv. .
Publicerat den

Och DÄR var jag äckligt sjuk igen! Vilken nyhet va? Kan inte ens böja mig och jag är helt svullen över pannan, så jag vet att jag har bihåleinflammation igen.. Vet ju hur det känns om man säger så. Men är ändå tacksam, hela december har jag varit frisk! November var jag senast inne för bihåleinflammation. Borde väl ringa till doktorn imorgon och be dom snabba på allt. För det enda jag vet är ju att jag ska opereras nu i januari, men har inte fått något exakt datum. Och det skulle ju kännas hemskt om jag får OP-tid tex den 31, och sedan sova över en natt. För den 1 februari i åker ju mamma och pappa till thailand, och jag vill verkligen inte vara ensam efter jag opererats :( 

Jobbar dessutom imorgon, blääää.. Missförstå mig inte, jag är absolut inte arbetsskygg. MEN, det är så grymt jobbigt när man mår skit och knappt orkar göra något. En massa barn som skriker är väldigt påfrestande då. Men men, är ledig sen efter det. Så bara att köra på, kbk liksom ;) Haha.

Ps. Ligger och myser i min säng nu. Har på värme-madrassen ♥ Så för alla er frusna människor, införskaffa en sådan snarast!!! 



Gissa vad jag knarkar?
Publicerat den




Vill utomlands!!
Publicerat den

Ibland blir jag trött på kylan här hemma i i sverige, och hela det här hamsterhjulet som vi lever i. Mamma och pappa åker ju iväg till thailand i 3 veckor om 1 månad.. Så avundsjuk! Men jag var ju med i 3 veckor förra året. Ska försöka vara snäll detta året så jag får hänga med nästa vinter igen, hih ;) Måste iväg i sommar igen, alanya resan var så sjukt grym. Hoppas på ännu mer vänner denna gången och vara borta flera veckor? :D Sen blir det serbien till hösten också, opaaaa!

Haha har fått en psykos eller något, men är inne på att söka jobbb utomlands också, ska jag?!?!

Stranden i thailand förra året, helt underbar bild som jag tog! Ååh ♥





suuuuuuuuck..
Publicerat den

Idag när jag vaknade så var jag helt täppt i näsan, huvudvärk like hell och knas i halsen. Så med all säkerhet håller jag på att bli sjuk igen. Vet dock inte om huvudvärken beror på bihålorna eller inte. Aja, ska ju opereras denna månaden iallafall! Bloggar mer sen, handen krampar... Hahaha, gnäll-inlägg? ;)




Rött.
Publicerat den

Blev ingen utgång idag. Men men, är ändå hundvakt för mamma och pappa är på fest. Hoppas på att det är någon grym boxningsmatch på tv sen, love it!

Här är siden-linnet jag fick med mig hem igår. Syns typ inte på bilden, men det är en liten ficka vid bröstet också! Älskar banden, men tror det blir snyggast om man droppar bh:n eller något. Förövrigt kom jag på att jag inte har något rött plagg?! Så kände att det var dax att få in det i garderoben ;)





Mer bilder från nyår!
Publicerat den

Snodde lite pics från mina tjejor :D










Kan inte sluta skratta. En flygande champagne och en nerbäddad basse på vinden :D








 

 





Film-time.
Publicerat den

God kväll, ska strax slå på taken. Kollade nämligen på taken 2 igår hos syrran, fast att jag inte har sett 1an. Sov ju jönköping inatt igen. Vi hade myskväll med massa onyttigt :) Men nu är jag hemma igen! Var med Carro uppe på a6 innan, hon brassade loss på ikea. Och efter det hittade jag en sött linne från rut m.fl. Struntade i utgång idag, så är sugen på det imorgon maybe?

Hepp nu ska jag hämta cola sen kolla filmen. Pööööööööööss.



Hahahahaha
Publicerat den




Nytt.
Publicerat den

Korshalsband! Hade ett liknade förut som var mitt favvo.
Men tror det stannade kvar i alanya..

Sjukt bra foundation! Märktes att det var 3 i 1 :) 






Jan. 03, 2013
Publicerat den

Var på sjukan hela kvällen igår, hade så sjuuukt ont i min hand. Som tur var inget brutet, men har fått inte blödning i handen! Han ville skriva in mig på sjukgymnatik men sa att jag klarade det själv. Ganska dumt faktiskt, med tanke på att jag inte rör handen något. Aja, får ju göra det ändå. Annars kan halva min hand bli skadad för resten av mitt liv, bra jobbat! Haha. Aja, sov iallfall hos Carro inatt :)

Ena läkaren trodde att det var bitmärken på min hand (!!!!) Så han trodde jag hade misshandlat någon, hahahaha!




2013!
Publicerat den

Gott nytt år på er!! Mitt nyår var GRYMT :D Festen hos amanda blev så lyckad och vi alla hade så sjukt kul. Vi blev väl närmare 30 pers? Och alkoholen flödade i massor, hehehe. Men det är ju standard! Har nog kirrat en spricka i handen också. Dessa dumma ideér.. ;) Tack till er alla som var med och rockade nyår! Kommer alltid minnas kvällen/natten/morgonen. Eller ja, nästan allt, heh..

Lägger bara upp lite bilder nu för jag har så sjukt ont i min hand, så kan typ inte röra den. När jag gör det känns det typ som ett gummiband som håller på att gå sönder?! Sjukt obehagligt. Så lägger upp massa mer senare :)




Hahaha, varför håller simon i hampus?!


12- slaget!!!!




Dagen efter nyårsafton, haha.
Publicerat den