Munter tjej osv. .
Publicerat den

Och DÄR var jag äckligt sjuk igen! Vilken nyhet va? Kan inte ens böja mig och jag är helt svullen över pannan, så jag vet att jag har bihåleinflammation igen.. Vet ju hur det känns om man säger så. Men är ändå tacksam, hela december har jag varit frisk! November var jag senast inne för bihåleinflammation. Borde väl ringa till doktorn imorgon och be dom snabba på allt. För det enda jag vet är ju att jag ska opereras nu i januari, men har inte fått något exakt datum. Och det skulle ju kännas hemskt om jag får OP-tid tex den 31, och sedan sova över en natt. För den 1 februari i åker ju mamma och pappa till thailand, och jag vill verkligen inte vara ensam efter jag opererats :( 

Jobbar dessutom imorgon, blääää.. Missförstå mig inte, jag är absolut inte arbetsskygg. MEN, det är så grymt jobbigt när man mår skit och knappt orkar göra något. En massa barn som skriker är väldigt påfrestande då. Men men, är ledig sen efter det. Så bara att köra på, kbk liksom ;) Haha.

Ps. Ligger och myser i min säng nu. Har på värme-madrassen ♥ Så för alla er frusna människor, införskaffa en sådan snarast!!! 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo