20 FUCKING ÅR!!
Publicerat den





Glossybox Augusti.
Publicerat den

Favoriterna i denna boxen var lätt body buttern från the body shop. Älskar deras produkter! Och eyelinern som hade en grym spets. Använder ju eyeliner dagligen! Har dock inte hunnit prova dom andra grejerna än, men hoppas på att bronzern och mascaran överraskar än positivt.




Det där med politik..
Publicerat den

Är det bara jag som spyr på alla hobbypolitiker och politiksnack? Ser hat och bråk mot partier dagligen på facebook, framförallt SD. Hur orkar alla? Kan vi inte bara acceptera att alla tycker olika? Jag skiter faktiskt fullständigt i vad folk i min närhet röstar på. Personligen så kommer jag inte rösta på SD, pga att jag tycker dom är ett gäng smygrasister. Men det är ju vad JAG tycker. Och om jag nu har vänner som röstar på dom, ja då får väl dom göra det. ALLA TYCKER OLIKA! Så har det alltid varit och så kommer det alltid vara.. Är så fruktansvärt trött på allt hat överallt. Tycker alla borde ta sig en funderare på vad som är viktigt här i världen.

Aja, nog om det! Igår så hängde jag med Marcus, han sov hos mig och dagen efter var vi en sväng på stan/a6. Hihi! Dock hittade jag inget. Shoppade nämligen en hel del i måndags.. Får ta och visa det lite senare!

. | via Tumblr



*
Publicerat den





My Saturday.
Publicerat den

I lördags blev det utgång! Först drog jag till Becca för lite förkrök. Vilket var awesome ♥ Dessutom bor hon bara några minuter ifrån mig nu när båda har flyttat, hihi. Efter ett par timmar där blev det Oleary's, hade inte varit där på typ 100 år så det var riktigt skoj! Lyckades även få dit en kompis som jag inte träffat sen emmaboda! Efter olles åkte vi till max och åt, hehee. Sen fick jag skjuts hem av Isak och däckade dirrrrr. Men hade askul iallafall!!

Och igår ringde mamma och vi började prata om nästa helg då jag fyller år "Men vi firar dig på dagen så får du ha fest på kvällen" Och när jag sa att jag inte ens hade tänkt att ha fest blev hon helt allvarlig "MEN ERICA, DU FYLLER 20 ÅR!!! KLART DU SKA HA FEST OCH FIRA?!??????" Hahaha, mami!  ♥ Så aah, får väl börja planera något. Hahaha!





Hangover deluxe.
Publicerat den

Guess what? Blev utgång igår, hehee.. Men skriver mer om det imorgon! Är sååå seg.. Puss.




Alanya reunion.
Publicerat den

Sjukt härlig kväll igår! Häromdagen skrev Adam som jag lärde känna i Alanya att han skulle ha tävling i Jönköping i helgen. Och han och hans kompis behövde någonstans att sova på fredagen, så självklart fick dom sova hos mig. Var så galet roligt att träffa dom igen!! Pratade om massa roliga minnen och skrattade åt bilder/videos ifrån Alanya. Vi hängde ju nästan 24/7 där. Det var standard att vi körde förkrök och fyllespel på våran megabalkong innan utgång ;) Fanns tydligen några mindre charmiga bilder på mig under sanning och konka, HAHA.. Nej men var riktigt mysigt att ses igen och köra lite reunion. Nu ska jag ringa mamma! Sedan hoppa in i duschen, ryktas om utgång idag.. Men får se hur jag gör.

Fredagsmyyyyyyyyzz

Sixten blev så kääär i Jacob, haha.





Feathers and stuff.
Publicerat den

Ueeeh, sitter med tandblekning i munnen och råkade svälja lite.. Fick ett kit av mamma från be confident, tydligen bästa tandblekningen. Ska bli spännande och se om det blit något resultat! Dagens planer då? Måste lägga i lite färg i mitt hår. Har blivit jätteljust i topparna efter denna sommaren, sol och saltvatten i guess.. Men vill göra lite större förändring med! Men vet verkligen inte vad jag ska göra. Är sugen på att kopiera Khloé Kardashian hår, så snyggt. Men frågade om det är en dum idé nu när hösten är på G? Är ju inte så fint med ljust hår då.. Får suga på den karamellen och vänta med frisörbesök lite.

Kolla in vilken söt lampskärm jag köpte igår! Har kollat in den ett bra tag, och igår slog jag till. Den passar verkligen super i mitt sovrum. Köpte även en yankee candle i lukten black coconut, en utav mina favoriter tror jag allt!
 



Yollibox.
Publicerat den

Unnade mig en yollibox igår, hade aldrig smakat det! Och jag älskar ju frozen yoghurt liksom. Blev verkligen inte missnöjd, MUMS. Helt klart en ny favvo!
 



Onsdag.
Publicerat den

Förutom ikea i förrgår blev det även en sväng till Lager 157! Är verkligen förälskad i hoodien som jag fick med mig hem. Så himla fin!! Vingarna lyser igenom så dom syns på ryggen, även på dragkedjan är det en liten vinge. ♥




This fucking world owes me everything I've ever wanted.
Publicerat den

Usch vilken hemsk natt jag hade inatt. Förutom mensvärk from hell drömde jag mardrömmar heeeela natten. Vaknade flera gången men kom in i samma dröm hela tiden :( Och det värsta av allt, jag är helt 100 på att jag hörde någon säga mitt namn mitt i natten... Asså jag höll på att dö! Sömntablett idag big time.




Shopping och käk på IKEA.
Publicerat den





The weekend.
Publicerat den

I fredags åkte jag till mamma och pappa! Ja, jag är världens största mamma och pappa gris. Hehehe! Så hade fredagsmys deluxe. På lördagsmorgonen var det mullsjö marknad, är typ tradition att gå dit. Dock hittade jag inget.. 

Hade egentligen tänkt att stanna i mullsjö hela helgen, men på kvällen började alla tjata att jag skulle hänga med ut. Så snackade med min kära vapendragare och utgång fick det bli ;) Först förkrök hos Adam sedan Sliver/Harrys med Marcus och hans lag. Hade en väldigt skoj kväll helt enkelt, hihii.





My lovely Michael.
Publicerat den




Tiden läker inga sår, man lär sig bara leva med dom.
Publicerat den

Saknar dig så fina mormor ♥ Nästnästa fredag är det exakt 5 år sedan jag såg och kramade dig för sista gången.. Om jag bara visste att det var sista gången, då hade jag aldrig släppt dig. Men jag vet att du kommer vara med och fira min födelsedag ändå. Inte ens när du är på andra sidan missar du en födelsedag, ska duka åt dig med! Tänk att JAG fyller 20 år? Din "lilla" håller på att bli gammal som gatan, helt sinnes.. Hoppas du är stolt över mig, älskar dig mojmoj! 






Måndagsklubben.
Publicerat den

Sorry för att jag inte bloggade igår, men det blev jäkligt hårt på måndagsklubben. Haha! Låg i stort sett hela dagen i sängen. Vaknade till vid 18 och insåg att jag behövde gå till ica och handla då hela kylen var tom. Och det var bland det jobbigaste jag gjort på hela veckan, hahaha!

Aja, först blev det förkrök med massa peeps och sen drog vi vidare till spira där måndagsklubben va. Och ja, det var verkligen grymt! Över 1500 människor och vart jag än gick träffade jag folk jag kände. Så himla kul!! Även Samir från PH var där och festade, och han tyckte med det var awesome ;) Dock är jag så himla trött på alkohol efter denna sommaren, haha. Men det är så det ska va, då vet man att man har haft en underbar sommar! Jag är så himla tacksam för att jag får göra vad jag vill, festa, hänga med vänner, vara uppe sent om nätterna, ja allt sånt. En dag kommer allt detta vara över, och jag kommer ha helt underbara minnen som jag kan skratta åt när jag är gammal. Har sagt det innan och jag säger det igen, fan vad jag älskar att vara ung och fri.




Necessär.
Publicerat den

Hittade en ny necessär på lindex häromdagen. Syns inte på bilden men den är väldigt stor! Vilket jag har letat efter. Fick en ny förra året av syrran när jag fyllde år, och den har fått hänga med på några resor. Men nu när vi var i alanya så insåg jag att även den var för liten för att rymma lotions, smink, schampoo och allt sånt. Så i denna lär jag få plats med allt och lite till. Dessutom fyndade jag den för 90 spänn. Kap! Har lite planer på att fly från sverige till hösten, så den blir perfaa!

Dock så funderar jag på att ha den som min vardagssminkväska. Jag har så himla mycket smink! Plus borstar och grejer.. Allt får knappt plats i min Victoria's Secret väska, så nu har jag en jag köpte på make up store. Men det är för att jag är rädd om den fina från VS med, heheee. Men funderar på att ha sminkväskan från make up store i partyväskan typ? Haha ja, det är dagens funderingar hos Erica.. ;)
 



Haha siiiick!!
Publicerat den





Dancing on, do the boogie all night long, stoned in paradise.
Publicerat den

Igår var det inte min dag direkt, först så råkar jag spruta vatten på min mobil. (Hade den på golvet utanför duschen..) Gick loss med hårfön och den ligger fortfarande i en påse med ris, alla säger ju att det är asbra. Men kollade en snabbis inatt och det var fortfarande vatten i skärmen :( Asså den funkar ju, men så sjukt störande att titta på skärmen när man ser vattendroppar i. Blev grymt sur på mig själv alltså.. Det är ju "bara" en telefon, men man blir ledsen ändå. Sedan fick jag reda på en annan sak som gjorde rätt ont i mitt hjärta. Men jag tror ändå att det var bra, för att inse att tiden står inte stilla. Ett avslut på en gammal kärlekshistoria.

Jag försökte iallafall dränka mina sorger i alkohol på kvällen. Först blev det förkrök med lite peeps mitt i centrum och sedan piren. Men tyckte inte det var så roligt ute igår så åkte hem redan vid 2. Skönt att komma hem i helt ok tid, haha. Men imorgon blir det måndagsklubben! Alla har tjatat om hur jäkla fett det är, men har aldrig orkat dra dit. Det är sista måndagsklubben för denna sommaren. Så har en känsla av att det lär bli grymt! ;) Förväntningarna är stora! Och btw fyfaaaan vad jobbigt det var att lämna mobilen hemma igårkväll?! Beroende much?




Lite nytt.
Publicerat den

Var en snabbis på stan häromdagen! Blev kär i den blommiga tröjan, haha. Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa till mig inför ikväll. Party like always! ;)




Kebabsallad, i love you.
Publicerat den





Läskigt!
Publicerat den

Alltså så jävla otäckt! Kan inte få ut smällen ur mitt huvud. Låg i sängen och skulle sova då jag skulle upp tidigt idag. Så var helt avslappnad och rätt var det är hör jag VÄRLDENS jävla smäll utanför mitt fönster! Min första tanke var att nu trillar lägenheten ihop eller att det var ett sånt där läskigt slukhål. Sprang till fönstret dirr och kollade men såg inget? Och nu läste jag på jnytt att jag inte var den enda i Huskvarna som hörde smällen, men ingen vet vad det kom ifrån?! Riktigt creepy att någon såg ett ljussken i samband med smällen också. Låter lite som någon scen ur supernatural, hahaha..







På PW och matar ankorna, haha.
Publicerat den





Ny goding från VS.
Publicerat den





Filosoferar.
Publicerat den





#LoveLife.
Publicerat den

Min helg har varit kanon! I fredags blev det utgång, hade riktigt jävla kul. Först blev det förfest i världens goaste lägenhet (dom nybyggda vid munksjön) Det var jag och 6 killar, haha ;) Men älskar korvfest! Måste varit en kille i ett tidigare liv. Umgås hellre med killar än tjejer faktiskt. Sedan drog vi alla till piren, skojar inte när jag säger att hela jönköping var ute typ. Träffade massa vänner, så jäkla kul!! "Missade" även bussen hem så efter piren blev det efterkrök med goinar och kom inte hem förens 10 på morgonen, haha! Åååh vad jag älskar att vara ung. Vill aldrig att sommaren ska ta slut! ♥




Bakismys.
Publicerat den





1 Augusti.
Publicerat den

Skrev ju för ett tag sedan att jag skulle börja med glutendiet, då jag är helt 100 på att jag är glutenintolerant. Det är skrämande att läsa om symtomen, nästan allt stämmer in. Man kan till och med få fibromyalgi om man går det med för länge, hmm.. Och, om man går ännu längre utan att göra något kan man bli infertil.. Och då bestämde jag mig direkt för att börja med glutendiet, så idag är det min 3 dag utan gluten. Och en så länge går det OK! Mamma har köpt lite mat och bakat gott bröd osv. Efter lite googlade läste jag att gluten är boven till allt typ? Ledsjukdomar, depression, cancer osv osv. Så egentligen är det ju bara en win win situation att sluta äta den där skiten. Det jobbigaste kommer dock bli kebabpizza, älskar verkligen det :( Samt burgare på donken.. Men hittade en pizzeria i Jönköping som gjorde glutenpizza, så när suget kommer får jag väl åka dit, haha.. #tjockisvarning. Nej men ska verkligen bli spännande och se om jag mår bättre efter någon månad.

Förövrigt är jag fruktansvärt sugen på att åka till skåne, saknar mina syskonbarn och syster såååå mycket.. :( Måste kolla resa dit. Ibland hugger det verkligen till i hjärtat av saknad. Hate it.
hello august please be good