Glossybox oktober.
Publicerat den

Fick hem min glossybox igår, hihi. Passade verkligen bra med ett paket när jag ligger här hemma och har galet ont i bihålerna! Är riktigt nöjd med denna boxen, betydligt mer lyxigare än den förra. Primern ser jag verkligen fram emot att prova! Och lip blushen var hur bra som helst! Brukar inte ha röda läppar så ofta, men nu till hösten/vintern är det ju alltid modernt. Men som sagt, är supernöjd med innehållet av månadens box!

 
Kérastase Laque Couture - Finfördelad fixerande hårspray med polymerer för en perfekt och lång hållbarhet. Du får en flexibel fixering och styrka samtidigt som håret bevaras mjukt och glansigt resten av dagen.

Monu illuminating primer SPF 15- Lysteruppgivande och ljusreflekterande primer med solskyddsfaktor som gör att din hudton upplevs som jämnare och slätare. Innehåller antioxidanten E-vitamin. Primern ger inte bara en vackrare hud, den ser dessutom till att din makeup fäster bättre och håller resten av dagen. 

Elizabeth Arden Optimazing skin serum - Få en hy med ökad struktur och vacker lyster. Jämnar ut hudtonen och gör fina linjer samt porer mindre synliga. A-vitaminmolykyler.

Jelly pong pong - Lip blush med bivax som ger dina läppar en fin färg samtidigt som de återfuktas och blir mjuka.

Sheer cover Lid to lid highlighter- Lite extra glöd är verkligen välbehövligt såhär i mörka hösttider! Denna bronzer/highlighter ger dig en fin glöd och lyster.






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo