halmstad imorgon?
Publicerat den

Kul att klockan inte ringde idag, så vaknade ca 45 minuter försent.. Men som tur va, var det ok att jag kom en kvart senare. Fattar inte hur alarmet bara kan stänga av sig?! :s Så hela dagen har jag varit på dåligt humör, hah.

Men men bara en arbetsdag kvar nu, sen är det fredag. Så skönt! Tror nog att jag skiter i allt och drar till halmstad istället! Emmas kille ska på summerburst med, så det skulle vara mys att bara ha syskonmys och lucasmys :) Tror det får bli så.

Haha, hittade en väldigt gammal cam för ett tag sen, finns typ 6000 bilder på den. Så kul! När är detta? Typ 08 tror jaaaag









HAHA WTF?!?!



tankeställare..
Publicerat den


Sometimes the truth really hurts.



glöm inte det, peeps.
Publicerat den

294967_10150843425355326_2095399391_n_large



godmorgon.
Publicerat den

Är så trött så orkar inte sminka mig idag, haha.. Tycker synd om alla barn som kommer se mig idag. Igår fick jag dock en väldigt söt komplimang av en liten kille "vad vacker du är idag!!" sa han och sen gick han iväg, haha! Hur gulligt?! Blev helt chockad, inte ofta man får höra såna smickrade grejer på jobbet ;) 

Jaja, nu hinner jag inte sitta här mer. Börjar om 10 minuter. Inte långt kvar till helg nu, skööööööööönt!!!!!!!1




rix i helgen?
Publicerat den

Jobbat hela dagen idag, och imorgon börjar jag redan klockan 7, jobbigt!
Direkt efter jag hade slutat idag drog jag hem och städade huset, duktig erica! Haha, hade inte gett mamma något i morsdags-present så överraskade henne med det istället ;) Och det uppskattades nog!

Fick även veta att rix fm festivalen är i helgen?! Jag som hade tänkt att åka till halmstad och mysa med syster och Lucas :( Men är så galet festsugen. Dessutom kommer ju danny, iiiihhhh!! Minns rix fm för 2 år sedan, jag var så galet full då! Men det var ju någon mening med att jag skulle bli så full, tyyp tack vare det träffade ju amanda sin soulmate liksom, haha :)

Rix fm för 2 år sedan, sjukt! Älskar att vi ser så kära ut, haha!



L-o-v-e!
Publicerat den

269019777711135449_btswf8xl_f_large



påminelse till mig själv
Publicerat den

Fick mina tider till jobbandet i sommar, blev massa. Gött! :) Money money!
Annars idag mådde jag typ illa hela morgonen. Kunde knappt få i mig nån frukost. Men det gick över sen, tur! För skulle aldrig orkat jobba i det tillståndet :o

Jaja, måste ringa till ryhov imorgon och anmäla mig till att bli blodgivare!
Tycker det är något alla borde fundera över! (dom som får då) Visst, det är inte så jävla skönt att få en nål i sig. Men tänk om du själv eller någon du älskar skulle hamna på sjukan någon gång och livet hänger på ett par blodpåsar..
Det tar cirka 30 minuter av din tid, och det kan rädda en annan människas liv. Tänk på det.





jobbet strax!
Publicerat den

Ska jobba hela veckan, så blir nog torr bloggning!
Jaja, har ändå börjat få bloggtorka :)




Wiiihoooo!!!
Publicerat den

Asså hur grymt var det inte att sverige tog hem hela usc igår?! :D Var ju inget större fan av loren pga att jag hejade ju på danny. Men måste säga att hon gjorde det riktigt bra! Så jävla kul att vi vann, tack loren!! :D

Och grattis till mami idag, puss du är bäst! Älskar dig ♥



Favvo scenerna ♥
Publicerat den









=(
Publicerat den




Tjing tjong!
Publicerat den

Myskväll igår hos carro, blev ett par öl med henne och hennes kompisar! Somnade nog runt 3-4? Haha :) Sen idag blev det lite solning på carros balkong sen tvingade jag med henne ner till stan. Trots att hon kanske inte var så pigg efter gårdagen, mohaha ;)

Men gud vad mycket folk det var, blir så irriterad på människor som behöver kriga för att det är typ 100 spänn rabatt. Seriöst? Eller gamla människor som tror du har rätt att putta på än?! Och när det är så jäkla mycket folk, måste man ta med sig barnvagn till affärerna då? Jaja, blev lagom trött på alla människor. Men hittade lite iallafall :)


Har ju redan en vit, men gillar den så mycket! Färgen ♥



Och bikinin köpte carro till mig, tack :*



Det går bra, kompis det går bra nu!
Publicerat den

Nu börjar juggeblodet synas ;)





SOOOOOOL!
Publicerat den

Haha, asså jag har inte tid med att blogga när det är såhär fint väder. Vem pallar sitta inne då liksom? :) Men får passa på nu, har datorn med mig i solen ;)
Ikväll ska jag till carro, ska sova där! Sen imorgon ska vi på jkpgs marknad, kuligt!
Förövrigt är jag så ölsugen, haha wtf? Men det är ju så fint väder, då är det ju helt underbart med en kall öl! Får nog bli en sen. 

Shit, tänk att denna bilden togs för snart 1 år sedan. SINNESSJUKT!
Om jag är pepp på sommaren? Att jag är!! :D Synd att man fyller 18 efter sommaren dock...



that's why.
Publicerat den




Gissa vad jag tittar på?! ;)
Publicerat den

TAGGAD!






Nya hörlurar,
Publicerat den

Juste, köpte nya hörlurar i danmark. Söta va? :)
Jag kan endast ha såna hörlurar med gummiproppar i. Såna där andra, typ billiga som man alltid får med när man köpter telefon osv kan jag inte ha. Dom trillar ut heeeela tiden! Jag är beroende av hörlurar. Klarar mig inte utan musik ;)
Har typ 1 par hörlurar i varje väska, hatar när man glömmer!! Haha.




Estelle silvia ewa mary.
Publicerat den

Har precis solat, men kom på att prinsessans estelles dop är nu, och det får man ju inte missa! Så sitter och kikar på det nu, gud så söt hon är. Hon verkar ju vara en jättesnäll och lugn bebis :)





1 år!
Publicerat den

Idag blir min älskade systerson 1 år! Herregud, kan knappt förstå att det är 1 år sedan han föddes! Jag kommer ihåg när Emma berättade för mig att hon var gravid. Först skickade hon ett sms som det bara stod "erica" i. Dock var jag för snål för att svara, hahahaha! (Innan jag skaffade gratis sms ;))
Någon halvtimma senare kommer hon in på min rum, jag hade precis lagt mig. Och berättar att hon och Johan väntar barn. Vilket lycka!
Minns för 1 år sedan när mamma kommer nerspringade till mig när jag halvsover vid datorn och säger att Emmas vatten har gått. Sen ett par timmar senare får vi ett mms med en bild på lilleman (det vackraste jag sett) och att allt hade gått bra, ååh går inte beskriva med ord!
Inte för att du kan läsa detta Lucas, men jag kommer alltid finnas här för dig. Vad det någonsin gäller! 24 timmar om dygnet.
Love you gullunge!


Jag kan inte beskriva med ord hur mycket jag älskar Lucas! Det skrämmer mig nästan hur mycket man kan älska någon. Och det får mig att inse, att så sjukt mycket som jag älskar Lucas. Hur kommer det bli när man får egna barn då? :)
Ååh grattis på din dag hjärtat!!

♥ ♥



















Solar vid poolen! ;)
Publicerat den




Love!
Publicerat den

Haha, det blev som jag sa. 0 uppdatering i helgen, men har haft fullt upp och myst hela helgen! :) Lägger upp bilder från lillemans kalas imorgon!
Nu är jag mega trött, så ska bara chilla nu. Puss!

I lördags åkte vi en sväng till danmark. Där vi gick runt och kikade och tog någon öl. På båten dit beställde jag det underbara målet "2 röda och en grön" Pölse och öl, gött!

Älskling på kalas nummer 1 i lördag. Idag var andra kalaset! :) ♥



two is better than one.
Publicerat den

Heeejjjj, håller på att fixa mig just nu. Om någon timme ska jag till skåne! Sen på lördag eller senare ska jag vidare till halmstad. Sen kanske det blir en tripp till danmark också! Så vi får se hur duktig jag är med bloggningen i helgen :)
Men har en känsla av att uppdateringen kommer vara ganska torr, haha.
Well well, nu ska jag käka min vego mat sen ska jag dra. Pösss! :D






Dagens shopping!
Publicerat den

Sen så köpte jag presenter till Lucas med! Men det lägger jag inte upp här nu, med tanke på att han (läs:emma) kommer att se det innan söndag isåfall ;)
Och som vanligt är datumet stört, haha.. Shit, vad jag är oteknisk!


Tog bara bild bakifrån för linnet ser ut som "vanligt" där fram. Älskar djupa ryggar!









Exakt likadana som dom svarta över fast bruna. Lite vågat med bruna eller?



Namnam, man kan inte få för mycket skor! ;)




Bränner pengar, hehe
Publicerat den

 

 




angel on earth.
Publicerat den

There are angels on earth
Their right by your side
Your saved and you can't explain why
When you think your alone and no one, no one, you think nobody hears your prayer, the angels on earth wil


There are angels on earth, their right by your side.
Your saved and you can't explain why.
When your alone and  think nobody
hears your prayer, the angels on earth will be there.





Melon!
Publicerat den

Myser ner mig med vattenmelonsbitar, namnam! :) Världens godaste frukt!




puss
Publicerat den

Tumblr_ljn3kt5ydz1qggcsto1_500_large



Ovanligt att jag inte kunnat sova..
Publicerat den

Asså shit, överdriver inte om jag sov max 3 timmar inatt :(
Gick och la mig vid typ 23.30 men somnade runt 05.30..
Så när jag gick upp fick jag slänga i mig 2 koffeintabletter och rusa till jobbet.
Jag var ju ganska seg idag med andra ord, jobbigt!

Men men, imorgon måste jag till stan och hitta present till Lucas, har bara köpt 1 sak än så länge, så känner mig rätt stressad. Haha ;) Hoppas jag kan hitta ett par nya jeans och någon snygg topp till mig med, hehehe.
Dessutom hoppas jag det blir fest imorgonkväll..? Ska ju bort i helgen, kan iofs åka med farfar till halmstad på söndag. Men vågar inte bo ensam en hel helg, det är i såna här lägen man ska ha pojkvän! Men Danny saucedo är ju inte singel än, så jag får väl vara det ett tag till också ;) Haha, skämt åsido.

Dör ju lite.....





Godmorgon!
Publicerat den

Nu ska jag slänga i mig frukost sen blir det iväg till jobbet! :)
Ps. ÄR TRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTTTT!!!!!



Varför?! =(
Publicerat den

Och så händer det idag igen, när jag är ensam hemma. Theo spyr..
Jag börjar undra om mina hundar har bulimi eller om dom gör de bara för att jävlas med mig. Det värsta var att jag satt och åt min älskade vegetariska lasagne när han valde att spy rakt framför ögonen på mig :( Kunde inte äta upp..
Dessutom började nästan spy själv, USCH!! Meeeeeen, jag gick och tog upp det, like a boss. (skrek lite av panik också) Haha, jag är så töntig..

Jaja, nu dricker jag kaffe, så jävla beroende. Om jag inte får kaffe får jag världens huvudvärk. Dessutom behövs det just nu, satt uppe rätt länge inatt och asgarvade åt 9gag bilder, så är småseg :) 

En osminkad och trött tjej! Gäller att bjuda på sig själv, heh. Sminkar mig aldrig när jag bara är hemma, så ovärt. Dessutom är det bra för hyn att inte sminka sig hela tiden. Vilket jag inte gör lika ofta sen jag hoppade av skolan, då sminkade jag ju mig varje dag liksom, hehe :)


Btw, dagens bra, hittade min weschoddie som jag trodde jag hade glömt i thailand. Woohoo, happeface!! :thumbup:



hahaha, asså jag dör lite!!
Publicerat den

Om det finns någon person där ute som INTE tycker detta är kul, är ni jävligt torra! Haha, höll på att dö av garv när jag såg dessa inatt. Speciellt den översta, för det är så mig när jag pratar med djur :D





................. HAHAHAHHAHAHAHA!



Me gusta!
Publicerat den

248445_148225265250342_111374048935464_318996_4023692_n_large



sorry för dålig bloggning.
Publicerat den

Vaknade runt 8 av att lucas inte ville sova mer! Så lyfte upp han i min säng så låg vi bara och gosade ett tag, underbara unge!! Haft en så mysig helg med honom, lite jobbigt ibland kanske, haha ;) Nej men det har det gått så bra!
Dagen har rullat på, hängde med och lämnade Lucas, kommer sakna mitt lilla hjärta. Men kommer ju träffa honom nästa helg, då det är kalas för gullungen!
Efter det hängde jag med pappa till media för att hämta hans telefon och kolla på tele till mig. Men höll på att dö där inne, dannys dubbelgångare jobbade där fast han var brunett! Han hade dock en förlovningsring, synd.. För honom ;)
Helt galet vad snygg han var. Och vad pinsam jag är? Haha..
Sen ikväll har jag suttit medium. Så har inte riktigt haft ork till bloggen i helgen :) Menimen nu ska jag kolla på gcb typ, hörs imorgon. Puuuuuss.



Nu blir det mys för fulla muggar!
Publicerat den

Mötte upp Emma och Johan innan på donken i värnamo, blev en sallad.
Och så hämtade vi ju lilla hjärtat, ååh längtat! :D

Pappa och Lucas just nu, så söta!

 




Mitt första intyg!!!
Publicerat den

Glad tjej! Mamma tog med sig mitt intyg hem från avslutningen :D
Mitt första intyg på den långa vägen, åh så sjukt kul!!

 




Dagens glamorösa shopping!
Publicerat den

Inte för att jag betalade medicinen själv men ändå, haha.
Ska tvinga carro färga mitt hår snart! Har börjat få tillbaka min vanliga. Det blir typ lite guldigt om man står i ljuset, haha :o Asså jag är ju brunett, men somsagt lite guldigt blir det! Men tycker det är såå sjukt snyggt med mörktbrunt hår om man är brun som en pepparkaka, hihi. Så att så får det bli! Iallafall nu ;)

Ikväll är det avslutningsfest på min och mamis medium & healing utbildning, så det blir 3-rätters plus alla andra från dom andra grupperna! Men är sjuk så kan inte gå.. Blää, så synd :( Men ska ju börja 3e kursen så kommer ju träffa alla underbara människor efter sommaren igen! Tror nästan jag älskar folket i gruppen, haha :)

 




Mogen tjej..
Publicerat den

Som nördar svampbob, haha.. ;)




När jag och carro ska välja skräckfilm går vi efter omslaget!
Publicerat den

Jag: nej fy, hon skriker ju på omslaget..!
Carro: *nästa film* Nej usch, vilket äckligt öga!!
Jag; *nästa film* Nej usch, något kommer säkert hända hennes barn och det vill jag inte se....

1 timme senare bestämde vi oss äntligen för en film, hahahaha!!




hahaha så söt!!
Publicerat den




spy..
Publicerat den

Det är ju så mysigt att om hundarna ska spy någon gång, gör dom det ALLTID när jag är ensam med dom.. När jag var liten var jag så äckelmagad att jag själv spydde när någon annan gjorde det. Sen när jag blev lite äldre försvann det. Men nu, har det kommit tillbaka. Slutade med att jag började gråta och tog upp det. Kan tillägga att det var hur nära som helst att jag också spydde, ueeek.

Har försökt hålla på med en grej idag, vill inte skriva om det här i bloggen. Men tror och hoppas att det ska gå som jag vill. Måste bara ha tid och tålamod. Och det viktigaste, tro på mig själv! Vilket jag kan va lite dålig på ibland.


Pic från thailand! Skulle precis ut och ta nåra drinkar och det regnade. Därför jag hade tjocktröja. Det var den enda kvällen det regnade. Och det regnade bara i några minuter, bästa vädret hade vi! :)



uuhhh.
Publicerat den

Hejehejhej, inatt har jag sovit kasst. Likaså igårnatt, inte kul!
Men vad gör det om 100 år? Gäller att vara glad och positiv.

Ikväll vad händer då? Jag ska nog träffa en kompis och lite sådära, hehohohhii.
Haha, känner att jag INTE är på blogghumör idag. Finns inget att skriva om?
Det känner nog alla som bloggar igen sig i, ibland låser sig hjärnan totalt.
Så känner man sån press att man måste blogga :o Sjukt egentligen.
Men hatar när mina favoritbloggar inte uppdaterar, så hellre uppdaterar jag med massa skit än inget alls, haha. Ska ta och dip dya mina shorts nu, ciao bella.




hahaha, så sant!
Publicerat den




family first!
Publicerat den

Nästa helg kommer mitt hjärta hit, så ska vara barnvakt hela helgen :)
Kommer mysa och pussa sönder, mitt lilla lyckopiller!
Sen helgen efter det så ska vi åka och fira honom (dax för 1-års kalas för lilleman, herregud var tar tiden vägen?!) Så kommer få mysa med Lucas 2 helger i rad.
Jag är en fett lycklig tjej med andra ord!!
Nu, är det soltime, puss.





the american dream,
Publicerat den

Tumblr_m3im1kc2fe1rsm53yo1_500_large

Tumblr_m3i9zrov8m1rs3kyso1_500_large

0623_b6e6_large

Beautiful-hot-nice-palm-trees-pretty-favim.com-215076_large

148787_220280908086815_100003147217506_373862_2022912022_n_large

Tumblr_ln0j0h32xn1qkjqfxo1_r2_500_large_200341912_large







Shopping!!
Publicerat den

Hihih, vart ju lite mer shopping idag ;)
Och cp datum står, haha min kamera ställer alltid om det!

Hihi, lite söta trosoj! Vet att det typ är tabu att ta kort på sina underkläder.
Men folk får gärna veta hur några av mina trosor ser ut, bryr mig inte direkt :blush:













Pumpsen är ännu snyggare och högre IRL! Dock var dom lite stora så fick köpa inlägg till dom, haha vuxenpoäng eller?!




bloggar snart
Publicerat den

Blev en mysig sleepover hos syster! Slingade hennes utväxt igårkväll, blev faktiskt bra. Dock så var jag kanske lite hårdhänt först, haha ooops ;)
Shoppade idag också. Brändes i plånkan. Visar strax!
Ps. Har blivit så brun dom senaste dagarna! Love it :D



Vart lite shopping härom dagen!
Publicerat den

Sover hos carro inatt och imorgon ska vi shoppa lite, mys! :)
Älskar min underbara familj och är så sjukt tacksam över hur bra relation vi har. Att jag kan säga allt till er och att ni skulle stötta mig genom allt!
Har världens bästa mamma, pappa och systar! Älskar er ♥ 

Men iallafall, shoppade lite häromdagen.
camouflage grön irl.













Thank you, mr god!
Publicerat den

392407_2977426229963_1091087895_32244239_895174511_n_large



Shoppingen från änglagård.
Publicerat den

Drömfångare, inga mer mardrömmar!



Tavla som passar in på min framtid! :)




Helgen!
Publicerat den

I fredags så åkte jag och mami på "må bra helg", utanför örebro. Det var så underbart!! Är så glad att vi åkte dit, har fått en helt ny syn på livet. Och är riktigt taggad på nya idéer! :D Dessutom lärde jag känna så många nya underbara människor som också var där. Tex upp och meditera varje morgon klockan 8, trodde det skulle vara svårt. Men hoppade faktiskt ur sängen för jag såg fram emot det så! Änglagård heter det, och det var verkligen inte sista gången jag var där! Men nästa gång ska jag nog ta mediumkursen, hihi :) Har fortfarande så mycket energi efter helgen! Rekommenderar verkligen alla till att åka dit. Dessutom hämtar dom upp än med limousin på stationen, haha ;)




Jag lever!
Publicerat den

Har haft en helt underbar helg, men det bloggar jag om sen! :D
Igår blev det shopping. Fotar sen! Sen på kvällen blev det party och fira valborg. Blev ändrade planer, men så kul :) Jag och ammi hamnade verkligen på en killfest, 15 killar plus oss. PLUS att alla var typ skåningar, haha. Men som sagt, det var askul! Alla gick på högskolan, så sen när vi skulle in till stan blev jag jätte kissnödig, då låste dom upp till högskolan åt mig. Trodde polisen skulle komma, så var livrädd, hahha! Kände mig rätt manlig igår faktiskt, drack öl och kollade fotboll. Sen shottade vi stroh rom! Och det gjorde ju sitt om man säger så, hehe.. ;) Men underbara pågar som verkligen räddade våran kväll! Pusss puss!

Och på nattbussen somnade jag, så busschauffören kom och väckte mig när jag var flera km hemifrån. Som tur är var han snäll och körde hem mig iallafall, TACK!

Hampus och ammi! (tog inga andra foton från kvällen, dåligt av mig!)