Bye bye, hörs om en vecka! ♥
Publicerat den




Lugnar nerverna..
Publicerat den




So tired.
Publicerat den

Borde typ packa , ladda ner musik till mobilen och planera vad jag ska ha för flygoutfit, men jag orkar inteeeee.. Får hälla i mig kaffe så jag blir lite pigg. Sov inget inatt, och inte natten innan heller. Tror det beror på mina fibro-piller? Ögonen är trötta men hjärnan är pigg. När jag kommer hem från serbien ska jag ringa till reumatologen och höra vad jag ska göra. Förövrigt vaknade jag av att något försökte sno våran självgående gräsklippare imorse, haha asså vafan?! Den låter som ett bilalarm om någon försöker lyfta upp den. Så fick gå ut helt nyvaken i nattlinne och trycka in en kod så den slutar pipa. Jävla trashpeeps det finns :) 

Nepp, nu ska jag dra på mig kläder och hänga med in till stan!





FUCK!
Publicerat den

Åh, fick hem mina fina shorts efter 3 veckor väntan.. MEN, jag beställde ett par i M och fick ett par som var typ xs-s.. BLIR SÅÅÅ ARG!!!!! Hade verkligen behövt ha med mig ett par svarta shorts till serbien :( Som tur är var dom ju billiga, men ändå segt att behöva slänga dom typ? BLÖÖÖÖH!




Lördagen.
Publicerat den

Hade först inte tänkt att gå ut i lördags men sen var det bara att kasta på sig sminket och dra :D Hade verkligen jättekul! Först var det förfest med goingar sen skulle vi dra en snabbis och göra ett ärende.. Och efter det hamnade vi på solsidan där massa gamla favvo-klasskompisar från högstadiet var, har saknat dom grabbarna! Sen senare vart det piren och olearys. Men som sagt, hade såå skoj :)

Vafan hände med min näsa? Ser asstor ut :(
 



Galet rolig kväll!
Publicerat den




Boriiiiiiiiing.
Publicerat den

Blööh, var så himla sugen på att festa idag! Men har mensvärken from hell och jag kommer inte kunna vara inne i stan innan 8.. Såå att vi får se vad som händer!




Knuckle case.
Publicerat den

Såg en bild på Rihanna när hon hade världens coolaste skal, så var tvungen att klicka hem ett liknande på direkten! Sååå jäkla tufft ju.. Dessutom är det ju perfekt att ha som försvar, hahaha ;)

 



Inspo.
Publicerat den

Large

Large

Blogger-image--512055837_large

Large

Blogger-image--1372592899_large

Blogger-image--1741069518_large

Blogger-image-780241648_large



One week left!
Publicerat den

Carro: Det ska bli så skönt att åka iväg nästa vecka..
Jag: Jaså, vart ska du då?
Carro: ööh, vi ska till serbien?
Jag: ÄR DET NÄSTA VECKA???!!!!!!!

Haha jävlar vad stressad jag blev! Sprang och hämtade min rosa resväska på direkten. Ska försöka att inte packa så jättemycket, vill ju kunna shoppa massaa! Vi flyger ifrån göteborg city airport, vet någon om det går att växla där? När jag har flygit ifrån landvetter och arlanda har jag alltid växlat pengarna där. Men får väl kika in på deras hemsida och se om det står något om det. Annars får det väl bli en tripp in till stan :) Såg iallafall att dom hade en bar, thank god! Har fått stesolid utskrivet för min hemska jävla flygrädsla, och med någon öl till det så kommer jag FÖRHOPPNINGSVIS vara lugn. Får panik bara jag tänker på att flyga! Det värsta jag vet.. :( Att blanda alkohol och piller är ingen bra idé, jag vet. men i mitt fall måste jag faktiskt det. Får panikattack och dödsångest deluxe liksom. Så är galet tacksam över att det finns pills som gör att jag kan se mig om i världen.

Vi åker iallafall med ett fint plan, rosa är dom ;)



Grattis älskade Lucas!
Publicerat den

Idag är det ingen vanlig dag för det är Lucas födelsedag, hurra hurra! Tänk att familjens lilla ögonsten blir 2 år! Glömmer aldrig när Emma berättade att hon och Johan väntade barn. Jag hade precis lagt mig och syrran var ute med hundarna, så fick jag ett sms där det endast stod "Erica" men jag struntade i att svara. Efter ett tag kom hon in i mitt rum och frågade om jag var vaken, sen så kom det "Erica.. Jag är gravid". Jag bokstavligen flög upp från sängen och kramade om henne och magen. Gissa hur mycket jag sov den natten? Haha, men när jag väl somnade hade jag världens största leende på läpparna =) Gick tillbaka i bloggen och läste när han precis hade fötts, slutade med att det kom lite tårar, haha! Har min känsliga vecka om man säger så.. ;) Skulle göra allt och lite till för den lilla grabben, vilkorslös kärlek ♥ Grattis igen och hoppas ni får det underbart i turkiet!


En nykläckt Lucky! Herregud vad jag älskar dig.

Ååh, kolla vad vuxen han ser ut?! ♥ (ja, jag vet att han bara är 2 år. Men han har en moster som är världens största fjant, haha)



VM-GULD!
Publicerat den

Så seeeg idag! Kollade ju självklart hockeyn igår, så himla kul med ett vm-guld!! Fick ju rysningar när jag kikade på guldfesten idag, synd att man inte var i stockholm och fick se det irl :( Men men, fick gå upp klockan 08.30 idag pga en kille från järnia skulle installera våran nya självgående gräsklippare! Var ju mindre uppskattat med tanke på att jag inte somnade förens 4 inatt liksom, haha..

Och det var så mysigt i helgen! Vi var runt 20 pers på Lucas kalas, himla kul att träffa släkten. Och han blev så glad för alla presenter! Gullunge :* 




Fredag, 17 Maj.
Publicerat den

Herregud vad varmt det är ute?! Så himla underbart. Dock kan jag inte ligga och steka för mycket idag, måste packa och så. Sticker nämligen till halmstad i eftermiddag! Vi ska fira Lucas denna helgen, egentligen fyller han ju år på tisdag. Men då jobbar ju alla osv, så denna helgen blir det 2-års kalas för min lilla favorit ♥




Love.
Publicerat den




Mys.
Publicerat den

Precis tänt doftljus, smörjt in mig med VS och nu bäddat ner mig i sängen med värmemadrassen på. Vem behöver pojkvän? Höhöö. Sov verkligen inget natten tills idag.. Så ska slå på någon film nu och förhoppningvis somna sen. Puss!




Fibro...
Publicerat den

Igår fick jag äntligen svar på varför jag har så fruktansvärt ont, orklös, trött osv.. Jag har fibromyalgi, är jävligt ledsen över det men samtidigt glad. Sjukt att ingen läkare har kunnat fatta det tidigare..? Tror jag har haft det i minst 2 år. Trots att jag har så ont att jag knappt kan gå upp ur sängen vissa dagar, är jag glad att jag äntligen har fått svar, få det svart på vitt, slippa oroa sig över andra sjukdomar. Har känt mig som en jävla hypokondriker det senaste ju.. Så ja, blandade känslor.





Lace.
Publicerat den

Beställde ett par laceshorts förra veckan, hoppas VERKLIGEN att dom passar och att jag får dom innan jag åker till serbien! Leveranstiden från USA brukar ju vara rätt seg, tyvärr..




Bakar hallongrottor med mami!
Publicerat den





Publicerat den

Igår skulle min underbara mormor fyllt 67 år, så vi var vid hennes grav och gjorde fint. Jag kan inte beskriva med ord hur mycket jag saknar henne. Har nog inte fattat än att hon är borta? Trodde att hon skulle få vara med och se mina och mina systrars barn växa upp liksom.. Jag önskar så att hon hade fått träffa mig nu som "gammal", när hon dog för 4 år sedan var jag bara en liten skitunge. Jag önskar att jag hade fått sitta och dricka kaffe med dig, ta några glas vin, prata om killproblem, ja listan är lång. Tack för att du var världens bästa mormor och alltid fanns där och överröste oss med kärlek. Vi skulle inte kunnat fått en bättre mormor! En dag möts vi igen, älskar dig ♥ // Den lilla.




If the whole world was blind, how many people would you impress?
Publicerat den

Large

Large

Large

Large

Tumblr_mjo9nkczp61rmdruho1_500_large



Give me a break.
Publicerat den

Haha, blir så störd på människor som ska skriva hur synd det är om dom på facebook. Det skulle aldrig falla mig in att skriva mina problemas på fejan, dom skriver jag här. På min blogg skriver jag exakt vad jag vill och hur jag vill, för ni som läser har valt att göra det. Finns tex en tjej på min facebook som har ont i sin rygg, det enda jag ser är hennes förbannande "tyck-synd-om-mig-statusar". Självklart blir jag irriterad för jag själv mår kasst, och varit sjuk i snart 1 år. Men som sagt, det håller jag inom mig eller skriver här. Det är min åsikt iallafall!

Är väl lite extra känslig idag pga av att mina bihålor har börjat göra så förbannat ont. Vet inte om det beror på att jag ska bli förkyld eller liknande? Vill inte ha något mer att göra med ÖNH-avdelningen, dom behandlade mig så illa liksom.. Det värsta är ju att jag går ju på medicin nu som rensar min lever, så får inte äta något smärtstillande alls. Passar ju verkligen perfekt när man har så ont så man skulle kunna brotta ner en buffel. Nej fy, vill bara må bra och komma ut igen :( 





Fight club.
Publicerat den

Kikar på jobb i usa, snacka om att man blir sugen. Ååh, skulle kunna jobba för bebislön bara jag fick komma till LA! Haha. Dock så fattar jag inte hur jag ska klara att vara så långt ifrån min familj.. :( Dom betyder allt för mig, och jag behöver ha dom nära. Om man ändå kunde förflytta sig mellan olika platser på någon sekund.

Nu ska ska jag mysa ner mig i sängen och slå på fight club! Även om det är en sån jävla psykosfilm, så kan jag inte sluta att gilla den. Dels för brad pitt, hur jävla sexig är han inte i denna filmen då?! Hehee.. Det är många bra budskap som får än att tänka till, och sen så gillar jag ju filmer med våld. Alltså inte när dom hoppar på någon försvarslös människa, utan när två människor slåss för att dom tycker om det. Som boxning liksom, världens bästa och sexigaste sport.
 
73298_401448589954524_1335557469_n_large
 



118800 ;)
Publicerat den




Oops..
Publicerat den

Har solat från 12 till 4 idag, vilket har resulterat till att jag är bränd och heeeelt röd! Ser inte riktigt klok ut, hahaha.. Ska jobba några timmar imorgon, så hoppas lite av det röda är borta då. Annars lär barnen bli galet rädda för mig, haha :( Men men, så underbart med sol!! Perfa för mig som lider av extrem D-vitaminbrist.




Where's the party?
Publicerat den

Åååh, helvete vad jag vill på where's the party konserten med Axwell i sommar!! Det är i stockholm den 31 augusti, dagen efter min födelsedag dessutom, hihi. Hoppas verkligen vi hinner kirra biljetter, TAGGGGG!!!!!

Får gåshud av videosarna, haha ♥


 



Helt off.
Publicerat den

Vaknade vid 8 idag av att mamma ringde och sa att argus hade en lucka till mig, då var det bara att stiga upp.. Där kollades hela min kropp med hjälp av en slags maskin, riktigt coolt. Behövde bara hålla i en "pinne" så scanades allt av! Blev även en blodanalys, och han såg ju direkt att min kropp är kaos! Mina njurar skriker på hjälp, samma med mina binjurar, magen, stort behov av D-vitamin, nästan redan benskörhet.. Har även problem med östrogenet.? Njurarna har ju fått ta jävligt mycket stryk pga att jag har fått tugga alvedon och andra piller som godis. Dessutom så har jag en skada i nacken, som jag har väldigt ont av. Så ska till honom om 2 veckor igen för en massagetid.

Jag fick 4 olika mediciner, 3 i pillerform och en i pulver (den smakade röv förövrigt).. Med tanke på att min kropp mår så dåligt kanske det kan vara en extra faktor till min huvudvärk. Vill inte tro på att det är kroniskt :( Håller ju på att bli galen.. Så förhoppningsvis kanske den kan lindras lite snart? Hoppas.. Har en inre stress som jag måste bli av med också, men det är ju inte så lätt.

(plus en burk till)



Pure seduction.
Publicerat den

Klickade hem en ny mist från Victorias Secret förra veckan! Ja, jag har blivit beroende av dom ;) Köpte "pure seduction" denna gången och den luktade helt underbart!! Fast iofs gör ju alla det, hihi. 




And ooh, I'm alive, I'm alive, I'm alive And ooh, I can fly, I can fly, I can fly And ooh, I'm alive, I'm alive, I'm alive.
Publicerat den

Såg att rix fm festivalen är den 8 juni och att min danny kommer, åååh hihi. Dock är ju inte rix fm som när man var liten då själva festivalen hölls i city, nu är det knappt något och man får väl inte ens dricka, hmm..? Dåligt. Jaja, kommer ändå stå och trängas med småtjejerna, haha. Tänker typ be till gud att det blir någon fet efterfest med artisterna efter ;) Haha, man kan ju hoppas..

Well well, idag är jag faktiskt riktigt partysugen! Meeeeeen det är väl lika bra att vänta en vecka till, får reda på mina blodprover på måndag och så. Men något som är riktigt positivt med att jag inte har varit ute på så länge är ju att min kropp förhoppningsvis mår väldigt bra av det? Det är ju galet mycket onyttigheter i alkohol liksom.. Så man får vara positiv, hihi. Har förövrigt Justin bieber och will.i.ams låt på hjärnan, sååå jävla bra, kan inte sluta lyssna ♥ #thatPOWER




*
Publicerat den

Tumblr_m29gs4mtsm1rtn5ruo1_500_large



And im loving every second, minute, hour, bigger, better, stronger, power.
Publicerat den

Ååh, så himla fint väder det har varit ute idag! Solade innan och lyssnade på gyllene tider samtidigt, vadå sommarfeelings big time?! ♥ Kan knappat vänta tills våran pool byggs om, gissa vart jag kommer sitta med en bira i sommar? =)

Insåg innan att jag inte har varit ute sen i februari..? Måste fan bli mitt gamla vanliga jag igen, så det så. Inte långt kvar till midsommar heller, vad händer då?! Hahaha, märks det att jag är förbannat taggad till sommaren eller?!!!!!!!

 



Eargasm.
Publicerat den

I feel hazy (lazy), why is everything black and white?
I feel dizzy, like my fucking head is full of dynamite
Jump in my Mercedes
But it isn't quite driving right
I dont get it
I'm not drunk
A million people in the place and there you are
And i was
Hey my name is
What ever you call me
So lets get undressed
Cause you look a little lonely
I'll make u scream
Hey
I'll make u laugh
Cover your body with my autograph
So lets get undressed
Cause i wanna see you naked