Årets första semla.
Publicerat den

Har varit sugen på semla i flera dagar, så var precis på ica och köpte det. Mums! Nu ska jag slänga mig i soffan med en filt, är fortfarande kall efter promenaden..
 



Shopping makes me feel better.
Publicerat den

Igår handlade jag upp mina julklappspengar, haha den som spar han har! Var faktiskt lite rea på vissa affärer. Och det är ju alltid svårt att blunda för ;) Nej men är faktiskt väldigt sparsam, även om det inte märks. Har lagt undan pengar varje månad i något år. När jag får fast arbete ska jag lägga undan till en lång LA-resa.




100 åringen som klev ut genom fönstret och försvann.
Publicerat den

Idag hade jag möte på AF, usch.. Var på stan en sväng och sen gick jag och Carro på bio. Kollade på 100-åringen, riktigt rolig och bra var filmen! Så den rekomenderas starkt! :) Och nu ska jag unna mig en kebabsallad, mums!
 



Give me a finger-tattoo, please?!
Publicerat den

 



Housewife.
Publicerat den

Igår var jag och Carro en sväng på Ikea och lite andra ställen. Vi behövde en liten makeover i badrummet, blev väldigt fint! Tänkte gå runt och fixa lite i lägenheten idag. Älskar att styla om! Så kuuuul, har faktiskt öga för vad som passar in och inte. Om man nu får säga så? ;) I Sverige får man ju knappt säga något positivt om sig själv, haha.
 
Det svåraste är dock den öppna spisen.. Hatar plastblommor annars, men hittade rosor igår som såg väldigt äkta ut. Tyckte dom passade in i "hålet".  Men är fortfarande jättesvårt att bli nöjd med vad som ska stå över spisen..



Monday.
Publicerat den

Fyndade ju en hel del härom dagen! Family house hade 50% rabatt på allt, hihi. Det skulle egentligen gått på över 1000-lappen men fick för halva priset. Sjukt nöjd! Roligaste var när jag hittade skinnjackan, älskade den men såg ingen prislapp. Så bad mamma gå och fråga, när hon kom tillbaka berättade hon att det kostade 100 spänn?!?!?! Hahaha, trodde inte mina öron =) 


Har kollat på dessa innan, men då kostade dom 400 typ. Dom sitter så himla snyggt, tajta ner till men ändå lite lösa uppe. Hur sköna som helst!



Frulle på ikea.
Publicerat den




Timberlands.
Publicerat den

Jag har alltid hatat timberlands! Men dessa med nitar och leoprint blev jag verkligen helt förälskad i. Skulle gärna vilja ha dom i present, heheee... Och även om det är vinterdojjor skulle dom vara helt galet snygga till ett par shorts!
 



24 Januari.
Publicerat den

Oj vad jag fyndade igår, trots att det var den fattigaste dagen på året ;) Visar senare eller imorgon!

 

Det gick iallafall bra hos doktorn idag. Fick nya tradolan och ny astmamedicin. Det känns skönt! Dom snodde även 10 rör blod ifrån mig, buhuu.. Minns knappt vad dom skulle kolla, med var bland annat ämnesomsättningen, reumatiskt osv osv.. DOCK såfort jag kom hem började telefonen ringa, då hade dom glömt att be mig om urinprov..? Suck. Aja får svaret på allt nästa vecka. Förövrigt ringde farfar precis och grattade mig på min namnsdag, hihi 

 




!?/@kr&"!
Publicerat den

Minns ni att jag bloggade om att jag skulle till vårdcentralen idag? Så jag sov ju hos mami och papi inatt. Mamma tog lite ledigt ifrån jobbet och hämtade mig vid 08. Vill ha med henne då min läkare alltid försöker prata omkull mig.. Anyhow, när jag ska anmäla mig i kassan så säger tanten "men det är imorgon du ska vara här!" ASSÅ OMFGJXJFÖÅ... Jag är så himla virrig?! Så jag måste gå upp lika tidigt imorgon igen.. Hatar att gå upp tidigt på morgonen, finns knappt något värre. Aja, får ju stanna hos mamma och pappa inatt med! Får försöka se det positivt ;) Idag ska jag och mamma shoppa lite, hoppas jag hittar något fint. Det förtjänar jag, haha..
 
Btw, enligt månkalendern är denna dagen en tung dag med mörka energier! ilska och aggression finns tydligen i luften. Haha, stämmer iallafall in på starten av min dag..
 



The little black.
Publicerat den

Har ju glömt att visa min klänning som jag hade på nyår! Men det är ju bättre sent än aldrig, haha ;) Dock var det väldigt svårt att få en bra bild på den. Men älskar det transparenta där bak som är lite längre än vad själva klänningen är!
 



Omg..
Publicerat den

Ett litet tips till er! Kolla INTE på bilder från sommaren om du känner dig allmänt blek och sur. Hahaha får verkligen ångest, gud vad brun jag var :( Nu är jag typ som en albino.. Men vägrar sola solarium, hej cancer liksom.. Bilden är ifrån emmabodafestivalen, det lilla "huset" plus massa andra grejer i skogen är i uv-färg. Så fett coolt när det är rave! Vi hade vårat camp jättenära, både på gott och ont. Skönt att kunna kissa i skogen så man slapp gå på dom vidriga(!!) bajamajorna. Det jobbiga var den sjukt höga musiken när man skulle sova, haha.. 

Nu ligger jag och slappar framför tv;n och är uttråkad. Eller väntar på att klockan ska bli 10, längtar efter paradise hotel! Hihi. Förövrigt fattar jag inte varför alla tjejer tycker jeppe är så snygg? Han ser ut som kalles kaviar med tatueringar.

 



Smoothie.
Publicerat den

Är helt beroende! Hade typ ingen matlust förra veckan, det enda jag var sugen på var dock smoothie. Så gott. I min har jag lätt vaniljyoghurt, banan, jordgubbar/hallon och en skvätt fun light, samt lite cocos. Smakar exakt som naked juice bars när man har lite fun light i =)
 



Gudmor ♥
Publicerat den

Heeej! Har inte haft någon ork till att blogga och jag pallar inte skriva om något helt random bara för jag känner mig "tvungen". Älskar att blogga, men ibland funderar jag på att skaffa lösen och bara ge det till vissa. Men men! Har varit hos mamma och pappa sen i onsdags. Syrran och hennes lilla familj åkte hem i lördags. Men jag kände att jag ville stanna här några extra dagar. Så åker hem idag istället, kommer nämligen tillbaka på onsdag igen ;) Har en tidig tid på vårdcentralen här på torsdag, so that's why! Dessutom åker mami och papi till Thailand om 3 veckor och är där nästan 1 månad.. Så vill passa på att umgås med dom!

Nu till dom 2 bästa grejerna som hände under helgen! Jag låg och kollade på Alfons Åberg med Lucas, då det strax var nattedags för honom. När filmen slutade pussade jag Lucas, sa godnatt och sa att jag älskar honom. Då sätter han sig upp, ger mig världens goaste puss på munnen och säger "älkar dig" Gissa om mitt hjärta höll på att spricka av kärlek?!?! Världens underbaraste unge, åh vad du gör mig lycklig!! När Lucas hade somnat gick jag upp och berättade hur gullig han var. Efter ett tag tog Emma min hand och frågar "vad gör du den 8 mars?... Vill du bli gudmor då?" Jag börjar lipa som en galning och snyftade fort fram ett ja, hihi. Får väl tillägga att jag hade min tjejvecka så mina hormoner var all over the place.. ;) Men för mig är det väldigt stort, jag älskar mina syskonbarn över allt annat och jag skulle göra allt och lite till för dom. Så att få den förfrågan är väldigt stort för mig! Om ni har några tips på bra doppresent får ni gärna hojta till. Har lite idéer men skadar inte med lite tips. Vill att det ska vara något speciellt som ingen annan ger, jag är ju som sagt gudmor liksom ;) (stolt tjej) Tankarna flög iväg väldigt fort på vad man ska ha på sig, haha! Jag och Emma surfade runt och försökte hitta några fina klänningar. Hittade faktiskt världens finaste från KLING, dock blev jag lite orolig att det skulle se ut som jag skulle gifta mig. Haha! Det var nämligen en långklänning i vit spets. Men gud vad fin det var.. Doppresent och outfit är vad som surrar i mitt huvud 24 timmar om dygnet nu, heheee. 



Movie time.
Publicerat den

Så himla mysigt att vara hemma, älskar det. Och speciellt när jag fick pussa massa på Lucas och Julie! Dock kan jag inte sova, så får bli lite step brothers. Hahaha, den filmen är ju så himla rolig! Min humor big time. Fast borde försöka sova snart, med tanke på att Lucas kommer komma och hoppa på mig imorgonbitti ;) 
 



*
Publicerat den

Jag vet, jag har varit asdålig på att blogga! Men min kropp har strejkat dom senaste dagarna, har haft väldigt ont.. Vet inte om det beror på väderomslaget eller nått? Men har helt enkelt inte pallat något. Livet med fibromyalgi och reumatisk värk äger, not. Men förhoppningsvis blir det en sista minuten snart.. ;) Idag fick jag iallafall en rolig överraskning, Emma och barnen är hemma hos mamma och pappa!! Ska bara hoppa in i duschen och dra dit. Hihi :)
 



I got two letters for you, one of them's F and the other one's U.
Publicerat den

Kan verkligen inte tröttna på denna låten, dock har jag lyssnat på den ett bra tag nu och den har inte kommit ut på radion än. Så jag lär väl vara trött på den när dom ska spela sönder låten.. ;) Miley rockar!!


Untitled

Oh, you broke my heart

I told you I was weak for love
But then you went around
And did what you wanted to do
And now I'm crying, crying

I don't really have much to say

I was over it the second that I saw her name



Blodgivare.
Publicerat den

Sådär! Jag har ju sagt hur länge som helst att jag vill bli blodgivare. Och äntligen har jag skrivit upp mig :) Mitt nyårslöfte börjar ju bra, sa ju att jag skulle försöka bli en bättre människa. Hihi!
 
 



That shit cray.
Publicerat den

Det blev ju party igår, otippat? Haha. Först så blev det lite förkrök med våra grabbar hos min andra halva sen skulle vi till krogen. Dock så orkade vi inte krogen när vi väl kom dit? Hahaha. Så istället satt vi bara på pipes ett tag och sen drog vi till donken och åt massa mat.. Sen så skulle vi efterfesta hos Jonas, dock var det 2 pinsamma brudar där som tydligen ville bråka med oss?! Haha.. Asså finns det något äckligare och trashigare än folk som försöker bråka? I don't think so.. Aja, jag drygade tillbaka exakt lika mycket om inte mer. Istället gick vi hem till Amanda, hihihiii. Kom hem vid 6 imorse så är väldigt trött. Men kan ändå inte sova..? För mycket tankar typ. Ska ta 94859 kg sömntabletter och sova några månader.

Vi lekte sanning och konka, och då skulle Pontus lägga sig och "simma" på golvet, så jävla roligt. Hahaha!




Drop dead gorgeous.
Publicerat den

I onsdags var jag och Carro på stan en sväng, hittade lite fint faktiskt. Något som jag är väldigt svag för är underkläder, varför är det så roligt att köpa det?! Älskar att ha fina trosor. Även om ingen annan ser dom så känner man sig så mycket snyggare, haha! Dock är den rosa bh:n från nelly och den fick jag hem före jul. Och den svarta hittade jag på cubus i halmstad för ca en månad sedan.




Tranbärsjuice.
Publicerat den

Var precis på affären och handlade lite, bla tranbärsjuice. Har dragit på mig urinvägsinfektion :( Och tranbär är ju jättebra mot det! Eller tranbär är faktiskt bra mot det mesta, ett riktigt superbär. Och nu ska jag kolla på det nya programmet "djurskyddsinspektörerna" på 4an. Dock får jag se om jag klarar av att se det, gör ont enda in i själen när jag ser djur som lider.. Men samtidigt så tycker jag att folk ska kolla på det, så det kan bli mer säsonger av det! Många djur som kan bli räddade isåfall ♥

 



The feeling when you don't even know what the fuck you're feeling.
Publicerat den

 
Untitled

Sleep

Black and white 😚😚💖💕🎀🌸

Things teens love! | via Tumblr

Untitled

Tumblr



Älska mig.
Publicerat den

Jag vet inte om ni har sett Alex Schulman föreställning "älska mig"?! Jag såg den nu i helgen och herregud vad bra den var! Kollar på den nu igen, haha. Hur bra som helst alltså! Min humor plus att man kan känna igen sig själv i vissa saker. Så ett tips, kolla på den! Finns på svtplay :) 
 
 ”Älska mig är en humoristisk betraktelse över samtidens vansinniga jakt på bekräftelse, en föreställning med ibland smärtsamt hög igenkänningsfaktor. Men det är också Alex Schulmans egen historia, där han berättar om hur bekräftelsebehovet, på gott och ont, har format honom till den person han idag är. Under kvällen får vi chans att på nära håll lära känna det bekräftelsebehov som lurar inom oss."
 



Nelly mellandagsrea.
Publicerat den

Jag hittade lite fint på nellys mellandagsrea härom veckan, kunde ju inte motstå. Har inte köpt jeans på 100 år känns det som, har alltid haft såna problem med att hitta några som sitter perfekt. Men så köpte jag ett par nu på rean, och dom var som gjorda för mig! Blev superglad :) Och gissa vad dom kostade på rean.. 130 spänn!!!! Sånt kap. Och bomber "jackan", det var verkligen kärlek vid första ögonkasten. Hur underbar är den inte då?!?!! Den är transparent i ryggen och armarna, älskar den. Dock var den väldigt liten i storleken, hade hoppats på oversize. Så funderade först på att byta storlek, men nej. Orkar inte och dessutom så satt den snyggt ändå. Rikigt nöjd med mina fynd!





And although there's pain in my chest, I still wish you the best. With a fuck you.
Publicerat den




Yes please.
Publicerat den




Page 5 of 365.
Publicerat den

Lite nytt jag glömt att visa! Halsbandet med bling hade jag till min nyårsklänning, som jag inte heller har visat.. ;) Men får göra det i veckan! Är hos mamma och pappa och myser nu. Min morbror är här också. Han ska göra lite serbisk mat till oss nu, som jag har längtat efter det! Hihi.
 



Nyår 2014.
Publicerat den

Sååå min nyårsafton var väldigt rolig! Det var party hemma hos amanda med goingar. Och vid 12-slaget blev det många pussar, såklart ;) Jag och en kompis kom hem till mig vid 7 tiden på morgonen, gissa om vi var döda? Haha.. Men det är ju faktiskt bara nyår en gång om året! Dock blev det liiiiiite drama på slutet när 2 kompisar till mig började dryga mot varandra. Men det är ju oftast sånt som händer när alkohol är inblandat.. Aja, jag hade iallafall jättekul! Bye bye 2013 och hej 2014!

Har ni några nyårslöften? Jag har! Jag ska börja säga exakt vad jag tycker och tänker samt vägra göra saker jag inte vill. Är alltid för snäll. Och att jag ska bli en bättre människa, skänka mer pengar, tänka på miljön osv. Det låter väl som bra löften? Orkar inte lova sånt där som att börja träna, det ska jag göra ändå.
Tog typ inga bilder tyvärr.. :(



Dåliga jag.
Publicerat den

Ååh va jag är dålig på att blogga! Ska bättra mig. Ska skriva om mitt nyår senare, när jag är hemma. Just nu är jag hemma hos mamma och pappa. Fikar lite och gosar med mina älskade hundar! Mitt hjärta är inte helt när jag inte få ha dom vid min sida, så himla smärtsamt.