NIKE - Dunk Sky High.
Publicerat den

Ååh, kärlek vid första ögonkastet! Vill verkligen ha dessa snyggingar, dom skulle vara helt perfekta till shorts och bruna ben i sommar. Tycker dunk sky high är MYCKET snyggare än isabel marant sneakersen som alla snackar om, dom ser så billiga ut?! Dessutom kostar isabel marants ca 3700:- medans dessa ligger på 1000 kronor. Så om jag har någon hemlig beundrare får du gärna överraska mig med dessa, strl 39 tack ;) Annars får jag slå till själv!

 
 



Efter 10.
Publicerat den

Är det nu jag får vuxenpoäng deluxe? Kaffe framför "Malou efter 10". Haha! Men det är lite mysigt faktiskt. Älskar att vara helt själv på morgonen, helt tyst och bara få dricka kaffe i fred. Klarar inte av att prata och vara trevlig när jag gått upp, har så dåligt morgonhumör. Tar ca 1 timma innan jag vaknar.. Hepp, nu ska jag sminka mig lite. Ska nämligen till jobbcoach för första gången idag, bläää.. Efter det ska jag handla lite tills imorgon. Ser verkligen fram mot helgen!! ♥ 






Glossybox Februari.
Publicerat den

Detta fick jag i månadens box! Underbar vardagslyx. Först blev jag dock sur när jag fick se ögonskuggan. Älskar the body shop, men min första tanke var "vem fan vill ha en blå ögonskugga?!" Finns ju inget hemskare liksom.. Dessutom fick jag se att många andra hade fått bruna i sina boxar. MEEN! Som tur var så provade jag den, och den var inte blå?! Utan det blå blev bara som liiiite skimmer/glitter i det svarta. Och det var verkligen supersnyggt!! Så inga sura miner här inte ;)






Spännande..
Publicerat den

Roligaste sättet att vakna upp till, nämligen en ny glossybox! Visst var boxen fin? Alla <3 dag boxen, hihi. Visar vad jag fick sen! 




Miley for vogue.
Publicerat den

Miley ska ju vara med i tyska vogues mars-nummer! Och självklart har det blivit ett himla liv pga hennes synliga boobs, haha.. Jag har inga problem med det för 5 öre. Har folk aldrig sett lite tuttar förr? Så fjantigt och onödigt att lägga negativ energi på det. Tycker faktiskt det är lite kul att se "vanliga" bröst för en gångs skull, annars är det ju bara 500 kg silikon överallt? Så min åsikt om bilderna är att dom är grymma och hon är så himla vacker. Dock är min favorit den sista bilden, mest fokus på henne face.

Bilderna är väldigt inspirerande från en gammal photoshoot med madonna.



Just chillin'
Publicerat den

När kroppen vägrar fungera och det gör så ont att man knappt kan skriva pga att fingrarna svullnar upp. Då är ett hett bad ens bästa vän! Fan vad det är underskattat?! Älskar att ha massa badskum osv, myspys.
 





..
Publicerat den






Boriiiiiiiing.
Publicerat den

Gud vad deprimerad jag blir, detta är tredje tråkiga helgen i rad... Detta "firade" jag med att beställa hem världens gulligaste skal ifrån Marc By Marc Jacobs. Har sett flera ha ett sånt och äntligen fick jag också tag i ett! Men det förtjänar jag. Som sagt, tråkig helg.. Men förhoppningsvis blir nästa helg legendarisk.

Jag och pojkvännen i somras =)
 



Friiiday! Yuuuum..
Publicerat den






Be kind to one another.
Publicerat den

Puuuh, ligger jag sängen och chillar. Mår lite illa och har inte sovit något inatt. Väntar på reprisen av farmen också, hahaha! Missade ju gårdagens avsnitt, var nämligen hos Jonas! Den jäkeln kom precis hem efter 1 månad i Thailand.. Alla i min närhet är/vart i thai?! Kände mig ännu blekare av att vara bredvid honom ;(

På bussen dit träffade jag en pratglad alkis som vägrade sluta prata med mig. Han sa att han kunde se direkt på människor om dom är snälla eller inte, och han såg att jag var en snällis. Men sånt kan jag också se. Dessutom sa han hur vacker jag är ;) Att jag borde bli modell osv, haha! Och att jag skulle lova honom att aldrig rövslicka för att komma någonstans, utan det kommer jag göra ändå. True true kära gubbe! Tycker så synd om missbrukare, 90 % av dom missbrukar ju för att dom behöver döda en smärta/ångest dom har inom sig. Hatar när människor tittar på dom med avsmak och säger att dom har ett "val". Självklart har dom det! Men hur lätt är det att sluta missbruka när det antagligen är hela deras värld? Men det är ju bara vad jag tycker =)
Teskuh.nl | Teske de Schepper | Persoonlijke blog over lifestyle, beauty, fashion en het leven.



So cute..
Publicerat den





Healthy banana pancakes.
Publicerat den

Woow, gjorde dom där nyttiga bananpannkakorna som är ganska ombloggde. Och herreguud vad gott det var?! Helt klart nya favoriten, är helt kär! Det är dessutom superenkelt. Allt du behöver göra är att mixa/mosa ihop en banan och två ägg! Kokosfett är väl det nyttigaste att steka i, men jag körde på vanligt smör. Till det hade jag blåbär och hallon samt kvarg. Muuuums!!

Haha, bilden är ju mindre vacker då jag bestämde mig för att göra små plättar istället för pannkakor! Men aah, ni ser ju på ett ungefär ;) 



50 pages about my hell.
Publicerat den

Igår hämtade jag ju ut ett paket med papper, hela 50 sidor om mig. Det var mina gamla journaler ifrån barn och ungdomspsykiatrin. Det är där man går om man ska utredas för tex adhd osv.. Och anledningen till att jag hämtade ut dom är för jag vill göra en ny utredning nu som "vuxen". Jag känner att jag inte har fått dom svar jag vill ha, samt att jag vill ha det på papper. Och vem vet, det är mycket möjligt att något av mina framtida barn kommer ha samma problem som mig. Då vill jag veta till 100% vad det är för "fel" på mig, så hen ska slippa gå igenom samma jävla helvete som jag har gjort. Jag trodde inte jag skulle reagera så starkt, men jag bröt ihop totalt när jag började läsa. Det var så många känslor som jag hade förträngt som kom upp till ytan. Jag kunde känna samma smärta som jag gjorde när jag var 8 år. Känslan av att vara helt jävla värdelös, för det var trots allt det jag fick höra hela tiden ifrån skola och lärare. Dom hade citerat saker som jag hade sagt, vilket också var jävligt jobbigt att läsa. Förutom alla 1000 utredningar stod det även om depression och ätstörningar, fick ju gå där pga det med. Så himla smärtsamt att läsa. Och det sjuka var att jag kunde se en röd tråd genom alla åren, självklart börjar man må psykiskt dåligt när man känner att man inte duger? Jag ville ju vara som alla andra? Det fanns inte någon liten skymt av självförtroende eller självkänsla. Jag hade tydligen sagt vid ett möte "Kan jag inte lyckas i skolan, kan jag iallafall vara snygg". Stackars flicka. Förr ville jag aldrig prata om detta för jag skämdes så mycket, och jag skulle aldrig skriva om det såhär öppet! Jag ville ju som sagt vara som alla andra.. Men jag vet att det finns så himla många unga som lider i det tysta där ute. Idag skäms jag inte för 5 öre, this is who i am liksom! I framtiden skulle jag vilja hjälpa barn och ungdomar som är missförstådda och inte passar in i den perfekta lilla mallen.

Jag är så himla tacksam över mamma som drog med mig till bup under hela min uppväxt, mamma har verkligen gjort allt för mig. Hon har bråkat med skola, sjukhus, ALLT! Hon har verkligen kämpat för mig. Jag kan inte tacka henne nog för allt hon gjort. Och jag hoppas av hela mitt hjärta, att jag en vacker dag kan ge tillbaka lite av vad du har gett mig.
Min bästavän, min klippa, min idol. Min mamma, tack…



Caviar nails.
Publicerat den

Körde ju på caviarpärlor på ringfingrarna häromdagen! När jag var i serbien i somras köpte jag massa olika färger, typ 20 stycken rör för ca 5-10 spänn? Så galet billigt! Men blandade iallafall lite olika pärlor, körde på "snälla" färger. Passade bra ihop med nude-lacket jag hade på dom andra fingrarna! :)

 



18 februari.
Publicerat den

Ååh drömde att jag var i thailand inatt, hade köpt ett hus vid havet. Sen vaknade jag och insåg att jag var i kalla sverige, haha. Drömmen beror väl på att mami och papi skickar massa fina bilder... Men men, tror på tankens kraft. Snart ska jag med få ut och resa! Sov för övrigt typ 13 timmar inatt, men är ändå trött? Måste ha något virus i kroppen. Aja ska snart fixa iordning mig och gå till ica, måste handla lite plus hämta ut ett "paket". Fick ett post-avi från ryhov igår, så man kan väl inte kalla det paket direkt ;) Vad det är för papper kan jag visa sen.

Mamma och pappas hotell är precis vid havet, fick dessa bilder innan.. Alltså utsikten vid poolen, omg.. Ni förstår att jag är avis va?! =)



Just nu..
Publicerat den

Gos med Theodor framför kardashians och väntar på att min laundry lady ska hjälpa mig med tvätten ;) Haha jag vet att detta är illa som fan.. Men jag har aldrig tvättat själv än.. Jag vet inte hur man gör?! Har aldrig behövt tvätta när jag bodde hemma liksom, hehee. Dessutom är jag rädd om mina kläder så jag vågar inte slänga in dom och hoppas på det bästa. Och när någon försöker lära mig hur man gör åker det in i ena örat och ut genom det andra, får skylla på mina inlärningssvårigheter ;) Men faktum är att jag måste faktiskt höra det ca 200 gånger innan jag lär mig.. Äsch, någon gång lär jag mig! No worries.

Tumblr



Tattoos, I love that shit.
Publicerat den

Det gick bra på sjukhuset idag, ska tillbaka i mars.. Efter jag hade varit där åkte jag till stan och kikade lite i affärerna! Blev även en trip till en tatueringsstudio, Carro skulle nämligen gadda sig idag. Så gick in och sa hej och chillade i någon timma :) Tatueraren är en vän till familjen, det var han som gjorde min fina text på nyckelbenet! Blev så himla sugen när man hörde ljudet av maskinen, får
ta och boka in en tid snart.. ;)

Har länge sagt att jag behöver ett block att skriva mina tankar och idéer i. Och denna var ju perfekt, sååå fin!



Torsdag.
Publicerat den

Godkväll! Har precis noppat ögonbrynen, suttit med chokladansiktsmask (som jag älskar, den rengör verkligen porerna), och målat naglarna! Blev ljusrosa/nude och caviar på 2 naglar. Har ju massa olika caviarfärger så blandade lite olika. Blev superfint! Ska se om jag kan få någon bra bild på det.. Sen har jag varit ute på en långpromenad med Theo, min lilla guldklimp. Det jobbigaste med att han är så liten och söt är att ALLA man träffar vill stanna än och hälsa på honom, haha.. Den vanligaste frågan är "Åååh, är det är en valp?!" Och dom blir alltid lika chockade när jag säger att han är 4 år! Hihi. Kvällens planer är att chilla framför tv;n, är bra grejer på den idag ;) Sen ska jag försöka lägga mig hyfsat tidigt, ska nämligen vara på sjukhuset imorgon vid 10.. Håll tummarna för mig!

Här var lillis ännu mindre ♥ (Han lyssnar på både Theo och lillis, hihi)



I nelly-paketet
Publicerat den




Each morning we are born again, what we do today is what matters the most.
Publicerat den

Haha asså det bilden jag la upp igår är så jag! Kan börja tänka på något random sen helt plötsligt tänker jag på något heeelt annat. Typ, hur stor är rymden? Och när jag börja tänka på det får jag panik, för hur stor är rymden egentligen?! Tänk så finns det en annan planet med exakt likadana människor som oss, tänk så finns det någon som är exakt som mig???!! Haha, välkommen till mitt kaos huvud! Nej men jag somnade vid 05 tillslut, så fick några timmars sömn iallafall. 

Fick precis ett sms av posten att ett paket väntar på mig vid ica! Det är från nelly, beställde nämligen lite smått och gott härom veckan. Bland annat en klänning till Julies dop! Hoppas att den kommer sitta perfekt för den var så himla fin ♥

 



Insomnia..
Publicerat den






Addicted..
Publicerat den

Och så var jag fast i cola-träsket igen (haha låter som jag menar koks) Var ju beroende av läsk för flera år sedan, men slutade efter min tandläkare skällde ut mig. Men nu är jag där igen, haha. Men sanningen är den att cola är enda vätskan jag får i mig typ, gillar inte direkt vatten. Och speciellt inte vattnet här i hva, mycket godare hos mamma och pappa? Här smakar vattnet rör typ :s Haha shit, snacka om i-landproblem..

 



I'm a smiler.
Publicerat den

Idag har dom visat Miley på MTV hela dagen typ, gissa om jag suttit som klistrad?! Det var så jäkla bra! Hon har alltid ett leende på läpparna och inställningen "varför ta allt så seriöst?" Underbara kvinna.




Lite random inköp, haha.
Publicerat den

Tavlan blev jag kär i, älskar att ha små meningsfulla ord i lägenheten. Dom får än att stanna upp och tänka över vissa saker ibland =) Annars vart det bara trosor, medicin, smärtstillande, nagellack och ett kort! Hihi.




Mom and dad, I will love you till my last breath and even after that ♥
Publicerat den

Idag åker mamma och pappa till Thailand, sååå avis! :( Dom åker med sina kompisar och stannar nästan en månad! Åååh hur ska jag klara mig?! Haha. Även om jag har flyttat hemifrån så åker jag hem rätt ofta, är väldens bebis och har inte klippt av navelsträngen än.. Var hos mamma och pappa nu i veckan och åkte hem igår. Ville ju umgås lite innan dom skulle åka, dessutom så hängde Theo med hem! Han ska vara hos mig och Dino är i Halmstad hos Emma. Så han har det också kanoners! Har tänkt att åka dit om någon vecka :)


Haha, pappa skickade ett roligt mms innan! Fast jag vet faktiskt att den där rosa lilla påsen är till MIG! Hihihi ♥
 



Glossybox Januari ♥
Publicerat den




Crazy night.
Publicerat den

Alltså jag vill nog inte veta vad jag gjorde i lördags. För jag har fortfarande sååå ont i kroppen! Igår när jag vaknade kändes det som jag hade blivit överkörd av en lastbil. Min höfter känns typ brutna och jag har små blåmärken på revbenen..? Men folk var verkligen som galna på c-bar pga Samir och Paow var där, jag trillade liksom och trodde jag skulle bli ihjältrampad?! Herregud.. Aja förutom min nära döden upplevelse hade jag en askul kväll, så jäkla galen. Hahahaha! ♥ 
 HAHA, älskar hur glad jag är på bilden..



Bakis..
Publicerat den

Kan inte sova trots att jag bara har sovit 3 timmar inatt. Mår så himla dåligt, haha :( Men igår var det party big time! Samir och paow från PH var på centrum, så självklart blev det vilt ;) Nepp, orkar inte ens blogga.. Hörs sen!
 
Carros ena katt Tyson avgudar mig, haha.