Strax stan!
Publicerat den

Väntar på mamma ska komma hem från jobbet, sen ska vi åka in till stan. Hon ska nämligen köpa sig en ny mobil :) Och när vi ändå är där ska jag se om man kan hitta några julklappar. Lär ju bli rätt stressigt med det sen efter jag har opererats liksom. Kanske hittar något litet fint till mig själv också? ;) Men det förtjänar jag faktiskt! Förtjänar typ allt jag vill ha nu, haha.



Godmorgon.
Publicerat den

En "liten" kopp kaffe för att orka hoppa ner i duschen!




Everything happens for a reason.
Publicerat den

Har glömt att uppdatera er om att doktorn ringde igår, nu hade dom iallafall kommit fram till hur dom ska göra. Nästa vecka ska jag göra skiktröntgen, så att dom kan se exakt vart dom sa gå in osv. Har gjort skiktröntgen innan, tar ca 30 minuter och man får ligga i ett rör som låter jättemycket.. Och veckan efter, alltså om 2 veckor blir förmodligen operationen. Och dom bestämde sig för att göra ett snitt i pannan och borra genom skallen. Om jag ska vara helt ärlig, så är jag jävligt skraj.. Fast det är ju inget jag erkänner högt. Mest för att något ska gå fel och för ärret. Men när jag talade med honom i telefonen igår, sa han att dom nog gör det vid ögonbrynet, så det kommer väl täckas sen.

Dom kunde inte göra operatonen nästa vecka, pga att i måndags gjorde han ett bakteriprov, och det visade sig att jag har massa baciller ovanför näsan. Vilket gör att dom helst inte vill operera, då det kan ställa till med problem. Så fick ännu mer mediciner som jag ska käka nu innan operationen för att förhoppningsvis döda lite av det. Men som han sa, det är inte ens säkert att dom "dör" av det, med tanke på hur länge jag varit sjuk. Men då gör dom operationen iallafall. Men han tyckte vi kunde försöka iallafall. Fick även tradolan utskriven också, TAACK!!! Så jävla underbart att slippa den vidriga smärtan och vara groggy hela tiden, haha! 

Blir så himla glad av att titta på gamla bilder, livet var så lätt då. Bästa bardomen! Världens bästa mamma, pappa och systrar ♥ Saknar så att ha syskon som bor hemma. Ni som har det, även om ni bråkar typ hela tiden, så kommer du sakna det någon otroligt sen...




Snoooow.
Publicerat den

Jag är allergisk mot kyla, faktiskt. Får till och med köldutslag liksom. Så om jag gillar det? Nej. Dessutom så får vi alltid mest snö i Mullsjö :s Det är väl skönt att det blir lite ljusare ute, och mysigt att titta ut på. Men fortfarande kallt och blött. Ni som älskar snö, flytta till Mullsjö! För några år sedan slog ju vi rekordet med mest snö i sverige, sjukt, haha.




Pure love.
Publicerat den

6c5ace6afd2411e19a9c22000a1e8b99_7_large

Dda8bfb432a811e29c1122000a9f1283_7_large

3fa2c704305211e28b0122000a1f8e95_7_large

F38d863a34ff11e2b97522000a1f97e9_7_large

27719be2338111e285b022000a9f15de_7_large

F1f8e5080e3511e2bf9022000a1faf10_7_large

0cc00af8200911e28c4722000a1c9eab_7_large

Abc79a3097ba11e1af7612313813f8e8_7_large
Tumblr_me5zeggp9t1rewb1oo1_500_large




Min största drog just nu.
Publicerat den

Julmust gör mig lycklig, haha :) Det enda jag kunde få i mig imorse. Vet inte hur mycket jag druckit den senaste månaden..? Och jag vet att light inte är så bra, men för några år sedan var jag ju beroende av läsk. Och drack flera liter i veckan, då hade jag hål i tänderna heeeeela tiden! Usch. Överdriver nog inte om jag säger runt 20 hål under den perioden. Men sen jag började dricka light har jag inte haft något! Så light kör jag på ;) YUM YUM.

Nu ska jag kolla klart på step brothers som jag råkade somna till igår. En av dom roligaste filmerna jag någonsin sett. Skrattar så jag knappt får luft, hahahaha!!

1344219245686591_animate_large

Tumblr_m1bn8pe9sm1qis4tso1_500_large

Tumblr_m89z2ywlhw1rq5rj4o1_500_large

Tumblr_m5kpxsumpy1ryprvho2_500_large

Tumblr_lzbkuh5qam1r4o9dko1_500_large





Mina bebisar ♥
Publicerat den




Har väl mått bättre.
Publicerat den

Idag fick jag en så bra läkare! Först gjorde han det vanliga, kollade i näsan med kamera och så. Men fick bedövning idag, wooop! Har jag aldrig fått innan. Lite skillnad, gjorde knappt ont trots att han var med kameran uppe i huvudet :) Och han såg direk att det är dax för operation nu.. Har fått inflamation på vänster sida också, innan hade jag bara höger. Så imorgon ska han samla alla sina kirurger så ska dom försöka komma fram till hur dom ska göra. Det finns 2 alternativ.

1. Att operera genom näsan med det finns otroligt mycket risker. Så som att dom skulle fucka up min syn totalt, det är ju väldigt lätt att råka nudda något annat när det är så trångt. Och ett litet snedsteg och dom råkar röra den där pulsådern, då är det rätt kört för mig.. Så på detta sätt ville han helst inte göra.

2. Är borra ett hål i pannan/skallen och gå genom det, vilket han ville. Så med all säkerhet blir det så, mindre risker liksom. Är väldigt rädd för ärret, och för att få plåt i huvudet :( Men försöker vara positiv. Och han sa att ärret inte skulle bli så farligt för dom syr så fint, tur! Men ändå..

När dom väl är i skallen ska dom bryta upp en gång som är för trång, på höger och vänster sida. Sen dränera ut massa vätska. Men inte nog med det! Har en inflamation i bakhuvudet också. Och om man öppnar upp baksidan av skallen ökar jag risken att få gråstarr som gammal med typ 80% eller något. Så som sagt, dom ska diskutera hur dom ska göra imorgon. Hoppas att det blir så snabbt som möjligt iallafall! Fick även en ny medicin som jag ska äta dessa dagar innan han ringer. Och han skulle ringa i mitten på denna veckan. Jaja, ska äntligen kunna leva ett normalt liv utan huvudvärk och vara sjuk 24/7. Can't wait!!!!!!



Stressig morgon.
Publicerat den

Först gick jag upp 06.40 för att möta busschauffören som hade min plånbok, tack tack tack igen! Sen när jag kom hem ringde jag ryhov och fixade telefontid. Någon timme senare ringde dom upp och sa att dom ville ha mig där klockan 11.10. Vilket var rätt omöjligt för det fanns inga bussar/tåg som matchade det. Isåfall hade jag fått springa som en idiot ner till stationen på en kvart, haha. Men som tur är har jag en underbar storasyster som alltid ställer upp :) Så väntar på Carro nu! Får vi väl se vad dom kommer fram till på sjukhuset. Usch, ser inte fram mot att få en kamera och allt det upp i näsan, som vanligt..

Kanske dax att kasta på sig smink och ta på sig vanliga kläder snart? Sitter i min sköna baskettröja/nattlinne än, haha ;)




Seg tjej..
Publicerat den

Har inte haft tid till att blogga idag. Igår var jag först ute med mami och papi och deras vänner och åt, gott! Sen åkte jag in och mötte Becca :D Först var vi på förfest hos Erik sen så drog alla vi till olearys! Blev jävligt vilt och roligt, så har ju varit en aning seg idag ;) En gubbe ringde imorse och sa att han hade hittat min plånbok på bussen, hehe oouups.. Så ska möta honom klockan 07 imorgon, seg tid, men är glad att det finns ärliga människor. Tack snälla busschaufför ♥ 

Haha, alltid när vi äter på kalles tar jag sole mio! Säger alltid att jag ska välja något annat än pizza, men icke. Världens godaste.





Vi blev bjudna på tequila. Först så tappade jag saltet, sen citronen, haha.....

Haha, fina hattar vi kirrade :') Dock så syns ju knappt min.


 
 
 



Boriiiiing.
Publicerat den

Blää, har varit på dåligt humör hela eftermiddagen. Det suger! Fast farfar var så söt och ringde innan och fick mig på bra humör :) "hej mitt lilla hjärtegull" Haha åh, bästa farfar. Det behövde jag nu. Han skulle komma strax, så det är skoj! Gaah, ingen seedar på mina polisfilmer heller. Blir galen!! (polisfilmer är mina absoluta favoriter. Har börjat se johan falk filmerna från början. Livakterna osv)

Imorgon får det bli party. Ska till ryhov på söndag igen, så får passa på att gå ut innan det. Dessutom är jag mindre sugen på att sitta i m-sjö hela helgen :)
Jaja, min choklad och falk-filmerna kallar på mig! Pussssii.



Rätt jävla kul.
Publicerat den

Hahaha, detta har hänt mig flera gånger! Speciellt när man har jobbat på dagiset. Står alltid som ett frågetecken efter " ja, hon är 32 månader! :)" 
Wtf did u just say..? Ska nog också börja säga hur gammal jag är i månader!




Sörjer.
Publicerat den

Äter stark färdigsoppa för att döda min förkylning, nej jag kan inte laga mat själv. Och sörjer för jag har blivit gammal och tråkig.




Spontant.
Publicerat den

Trodde faktiskt inte det här, och hade typ inga planer alls på det. Men förmodligen kör jag min 10e och sista gång imorgon... Gissa vad? ;)

Hahaha, bilden är från förra året. Vissa av er förstår nog :) HEHEHE!



Nytt.
Publicerat den

Igår så köpte jag denna smidiga nagellacks-removern. Så bra! Det är bara att köra ner nageln och vrida runt lite, så är nagellacket borta! :) Den håller ca 100 gånger, och efter det är det bara att hälla in nytt removermedel. Så himla bra, hatar när man behöver stressa med naglarna. Hihi




Breaking dawn part 2.
Publicerat den

Lyckades kirra det där med biljetter till bion innan, så efter optikern blev det bio med Carro! kollade på breaking dawn såklart. Och ååh vad UNDERBAR!! :D Bästa filmerna ever, dock ledsen att det var sista... :( Tänker inte avslöja något, men som sagt.. Riktigt jävla bra! Och jag är fortfarande lika kär i edward ♥






USCH!!!!!!!!!!
Publicerat den

Skäms verkligen för att berätta detta, för det är så jävla äckligt! :( Känner mig äcklig också. Skrubbade kroppen i duschen innan så jag höll på att börja blöda typ, haha. Mår illa bara jag tänker på det. Men okej! Inatt när jag låg och kollade film, så kände jag att det kliade på min höft, så kliar och känner något konstigt som inte går bort. Så tar mobilen och lyser, och vad får jag se...En fästing som sitter fast i min hud! :( Fick panik och försökte slå bort den, men insåg att den satt fast. Så fick hämta en pincett och dra ut den. Alla som känner mig vet hur rädd jag är för allt från grodor till typ nattfjärliar. Så jag låg och grät en bra stund innan jag kunde sova. Borde inte fästingar vara döda nu?! Är btw fortfarande svullen och har ont. Har jag väl säkert från borelia från det äckliga lilla aset..

Idag ska jag åka och göra syntest, kul. Sen så var det tänkt att jag skulle på bio ikväll, sista kvällen jag kan göra något denna veckan typ. Men det går ju inte reservera biljetter, why? Det går på 9-bion men inte den vid 6? Får försöka sen igen eller något. Så sur blir jag, måste se breaking dawn nuuuuuuuu!

Mamma tyckte synd om mig iallfalll, heheee.






SATC all day long.
Publicerat den

Har inte direkt orkat blogga idag. Är så sjuk och har ont... :( Så har bara legat och kollat sex and the city hela dagen så det typ blöder ur ögonen. Känns nästan som jag är en i gänget nu, hahaha. Imorgon måste jag skaffa lite sällskap!

Såhär snygg har jag varit idag! Bra att plåstret är hudfärgat iallafall, heheee. OJ, busted med att mitt rum ser ut som kaooos, oooupss ;)
 



Vill ha.
Publicerat den

E37056502a0611e2ae9122000a1f9aa7_7_large
Tumblr_mdjduwsbl61qcvgt5o1_1280_large




Gottt!
Publicerat den




I'm from miami bitch.
Publicerat den

Idag mår jag faktiskt helt okej trots att det blev vääääldigt hårt igår! Först åkte jag och ammi till bymarken för att förfesta hos timothy. Efter ett par timmar där drog vi ner till stan igen för att möta up våran gamla klasskompis basse och hans vän. Tänk så mycket sjuka saker basse var tvungen att lyssna på när vi gick på högstadiet, haha ;) Saknad kille. Sen vart det amor först där vi köpte goda shotbrickor. Sen centrum och olearys! Juste, jag och amanda gick runt och pratade engelska och ljög att vi kom från miami?! HAHAH! Pinsamt...

Basseeee!!

Hahaahaha!

Tequila rose, baileys och baja päron. Gottt!



Just nu,
Publicerat den

Håller på att sminka mig och sådära. Sen blir det att åka in till stan på efterfest sen utgång. Kul! :)







Aaaa.
Publicerat den

 






Tumblr_mah31rjd9c1qjpqufo1_500_large



Tumblr_m9xvp5ovov1rwltpmo1_500_large



Känner mig överkörd typ.
Publicerat den

Åt precis frukost, haha bra där. Men när jag vaknade mådde jag så illa så fick inte i mig något alls. Dessutom var jag så trött, låg uppe och skypade med rasmus till 05. Och när jag väl skulle lägga mig så var jag inte alls trött, haha. 

Hade ju tänkt att gå ut idag och imorgon. Men när jag vaknade var jag så förkyld, och så äckligt täppt. Det är ju inte "vanlig" förkylning, har ju med mina jävla bihålor att göra. Så varken mitt nässpray eller kortisonspray funkar, mindre nice.. Jaja, imorgon blir det utgång iallafall. Så det så ;) Tycker man ska ha kul och få vara ung så länge det går, man blir gammal så snabbt ändå! 

Hittade en väldigt fin bild på hur jag och mina systrar egentligen ser ut när vi är tillsammans. Ser ut som det går in en sn*pp typ i carros kind typ. HAHAHAHA!!



Kan..inte..sluta..skratta..HAHAH!
Publicerat den




Grymt nöjd!
Publicerat den

Var och hämtade mitt paket på Ica innan. Och jackan var perfekt :D Så gossig och formsydd, till skillnad från min förra vinterjacka. Älskade den! Den var som gjord för mig typ. Så jag är jättenöjd! Nu ska jag sminka mig och sen åka till kursen, hihi.

Var jättesvårt att få en bra bild, så tog från hemsidan istället :)




"Stör mig inte, jag bloggar"
Publicerat den




Nattuggla,
Publicerat den

Jag är en nattuggla, helt klart. Jag skulle hellre jobba nätter än börja på morgonen. Tex när jag får börja jobba klockan 07 vissa dagar, det bland det värsta jag vet typ, haha. Jaja, nu har jag gosat ner mig i min stoooora säng med ett dubbeltäcke plus ett vanligt, kall tjej. Och så kollar jag på sex and the city serien för typ 20:e gången :) Helt klart en av dom bästa serierna som har gjorts. Kan känna igen mig så i hur kär Carrie är i sin Mr.Big.. 

Fick ett par nya raggisar av mamma häromdagen, så dom är på!
Annars blir mina fossingar till isbitar, haha :(




*
Publicerat den




Hahaha, humor.
Publicerat den

Kunde inte sova igår så låg och läste massa gamla sms-konversationer. Och shit vad kul vissa grejer var. En sak har jag kommit fram till nu iallafall... Jag ska inte messa mer när jag är onykter! Jag verkar ju vara så trög :( :D

Tex detta, HAHAHAHA.....


Eller detta, hahahaha.....








kallt. .
Publicerat den

Mötte precis amanda innan för att fixa lite grejooooor. Och nu tänkte jag mysa ner mig i ett band! :) Är så himla frusen av mig. Ska bada och sen bo i min onepiece resten av kvällen. Så ser mina planer ut iallafall! 

Imorgon ska jag på ett långt möte hela kvällen, ser jag inte fram emot.. Och på tordagkväll ska jag på medium-kursen, då ska vi ha extra lång kurs. För först ska vi ha ett vanligt kurstillfälle. Sen efter det ska vi ha lite avslutning nu innan julen, så det blir julbord osv. Jättekul och myspys! :) Jaja, nu, bada!



Dumma mamma, haha..
Publicerat den

Jag som skulle bli nyttig igen, så kommer mamma hem med sånt här.. Hm aja ;)




Såja!
Publicerat den

Skrev ett mail till hm igår hur besviken jag blev när dom lovade att skicka min jacka inom 2 veckor men att det skulle ta 1 månad till innan jag fick den. Så idag hade jag fått svar att dom skickade min jacka på en gång, hahaha ;) Och dom bad om ursäkt typ 6 gånger. Man tjänar på att bli en sur bitch ibland! Tack hm för ni snabbade på min leverans ;)




13 november.
Publicerat den

Är typ trött men ändå inte. Och ifall jag lägger mig när jag inte är 100% trött ligger jag bara och tänker, jag är en tänkare. Och det kan vara bland det värsta som finns ibland, usch.. Annars då, en kompis tjatar att jag ska komma till honom i norrköping i helgen. Skulle ju vara dömysigt!! Men var ju iväg förra helgen så vill ju festa med mina goinar här i jkpg, standard liksom! Så får väl fundera på det lite :) 

Förövrigt så var det meningen att jag skulle till ryhov idag (sjukhuset). Men vill vänta ett par dagar till känner jag. För kommer ju nog bli inlagd då, och har lite grejer som ska fixas innan. Men har verkligen så ont, går inte jämföra med vanlig värk. Så får väl se hur länge jag pallar detta. Tur att man inte är klen iallafall.

Jag och harry, gosssebjörnen♥
 



Mitt mål. (:
Publicerat den




Så jävla arg.
Publicerat den

Fyfan vad jag ångrar mig att jag beställde jacka från äckel-HM. La beställningen den 23 oktober, men gick in på sidan nu och där stod det att jag inte kommer få jackan förens 3-7 DECEMBER?! Asså vad är detta? Så jävla oproffsigt! När jag beställde stod det högst 2 veckor. Nej usch! Önskar jag kunde ta bort mitt köp därifrån nu! :( SÅ ARG..




Zzzzzz. .
Publicerat den

Sover bort hela dagen typ, ooops. Men kom i säng klockan 06 idag :o Kan inte sova på nätterna.. Buhu. Så låg och skypade med vänner och så :) NU kallar sängen på mig igen. Snaaaark.




Tjo breee.
Publicerat den

Nu är jag hemma igen. Saknar redan Lucas, världens bästa! Och jag lyckades faktiskt få han att säga "ica" en gång :D Ica = erica. Helgen har varit asmysig, jag älskar att umgås med min familj. Är så glad att jag har en så bra relation till mina föräldrar och systrar! Skulle kunna säga allt till dom och ändå veta att dom stöttade mig. Juste, igår hade jag så ont i huvudet att jag fick supa ner mig för att jag skulle orka vara uppe. Normalt..? Och ändå får jag inte starka värktabletter utskrivna. Tack för den herr doktor! Jaja, nu ska jag kolla på "get him to the greek" Har ni inte sett den, SÅ GÖR DET. Så sjukt rolig film :D Sååå min humor!

Och grattis till min älskade pappa på farsdag också! Även om vi kan bli så grymt irriterade på varandra att vi knappt klarar av att vara i samma rum, haha! Så ska du veta att jag älskar dig mer än ord kan beskriva. Och jag är så glad att ha en sån cool pappa som dig, hihi ♥

 
 



Godmorgon!
Publicerat den




Skulle ALDRIG flyga med ryanair!
Publicerat den

Förstår mig inte på människor som väljer att flyga med ryanair bara för det billiga priset. Självklart är det sjukt najs att spara pengar.. Vem vill inte det liksom? Men efter allt hemskt som har kommit ut om det bolaget. Nej usch. Tycker ingen utav mina bekanta ska flyga med dom..! :(




Sexy bitch...
Publicerat den

Har precis nattat Lucas :) Och nu väntar jag på mat, huuungrig!! Igår så gav Emma mig lite kläder som hon inte passade i. Men sen så spårade det ut, och hon tvingade på mig massa konstiga kläder. Hahaha! Det slutade med att jag hade på mig ett par indienbyxor som såg ut att vara i storlek XXXXXXL och en sexig korsett. Ni skulle sett denna snygga outfiten.. ;)
 
HAHA, mycket mer än såhär får ni inte se. Kan ju tillägga att det kom massa gäster till Emma och hennes sambo när jag såg ut så...



Givande konversation med bästizzz, haha!
Publicerat den




When you hold me, I’m alive, we’re like diamonds in the sky.
Publicerat den

Idag gick jag upp vid typ 14, bra där. Men låg vaken halva natten och pratade med folk! Och nu hela kvällen har jag varit på på kursen :) Hihi. Juste, imorgon sticker jag till halmstad! Det ska bli så sjukt mysigt att bara umgås med familjen och såååå :D Ska gå all in för att lära Lucas säga "erica" också, haha det ska gå!!

Nu ska jag kolla johan falk, någon har ju släppt ut 2 nya JF-filmer fast dom egentligen inte skulle kommit ut förens 2013?! Vilken idiot, men jag är glad ;) 



Gott!
Publicerat den

Seriöst, icas egna plocksallad är ju bara föör god! Dock så smakade såsen fett äckligt, men annars så! Yuuuumyum.




Man ska inte stå och pissa mig på ryggen och sedan låtsas som att det regnar, det är ingen bra idé... Eller hur?
Publicerat den

Haha, seths kommentarer är ju så jävla bäst och klockrena.




Stackars mig..
Publicerat den

Just nu har jag bytt alla lakan och grejer i min säng och är totalt slut! FAST det ser fortfarande ut som kaos i mitt rum. Får köra fortsättning om ett tag.... Eller imorgon, haha. Men har ju cp-ont i huvudet än fast jag slutade med mina mediciner i måndags. Förstår verkligen människor som slutar som knarkare eller alkolister pga att dom får gå runt med smärta..

Juste, har varit sugen på chokladpudding och salta jordnötter i typ veckor nu! Och när jag väl skulle köpa det i helgen så var jag inte sugen på nått för jag mådde illa. Men såfort jag kom hem ångrade jag mig... I-landsproblem? Haha :( Åååh dregglar typ. Tjockizzzzzz-timezz. Hähähä..

 
 



You.
Publicerat den

Tvärsoft video och låt. Love it.
 
 



6 november.
Publicerat den

Idag har jag inte alls gjort så värst mycket. Eller pluggat i ett par timmar och sen var jag och hämtade ut ett paket från bikbok. Beställde nämligen hem en topp därifrån förra veckan :) Haha, livsfarligt nu när jag äntligen har ett kort jag kan internethandla med..


Idag är det gustav adolfsdagen, så det "firade" vi här hemma innan också. Gottt!



'
Publicerat den




Myyyspyys.
Publicerat den

Glass och nya Johan Falk filmen efter en hård helg. Här tänker jag ligga hela kvällen, haha ;) Så taggad för JF-filmen, älskar dom!!




Ooops.
Publicerat den

Skrev ju att jag skulle vara hemma igårkväll. Haha, så blev verkligen inte fallet! Det blev en helt galen kväll med mina goinar. Tequila, vodka och till och med bodyshots! Så det där med lugn kväll sprack rätt hårt ;) Hehhheee.

Först så drog vi ihop 2 fester iallafall, askul! Sen så var vi på cbar, olearys och på offside. På cbar fick jag och becca gå före alla och gå in vip-vägen bara för vi "kände" fotografen och så var det på olearys med, hahaha så kul. När jag väl kom hem runt 04 så ringde en kompis och det slutade med att vi låg och snackade enda till 06. Så idag är jag masssaaaa seg. Men jävlar vilken vilken kul helg :D 

Juste, alla var utklädda utom jag och becca. Ville jag med vart! buuuhuu..






Hahaha, ser ni mig i scream-masken? Säääxyyyyhhhh
 



Don't wanna grow up.
Publicerat den

Haha, så sjukt rolig kväll igår! Först var det förfest hos kenny med massa goinar. Och sedan vart det cbar och olles en snabbis. Träffade massa roliga människor plus min gamla bästis också. Så kul! Roligaste/chocken var väl när jag skulle gå på nattbussen så sa jag hejdå till en kompis, sen när jag väl kommer hem till mitt hus så stod han här?! Hahahaha! Fattade inget :o Det är ju liksom 3 mil till mullsjö från jönköping. Hahaha, psykooooos!

Är ju riktigt jävla galet sugen på att dra på maskeradfesten ikväll! Men borde ju inte dricka något alls pga att jag är sjuk. Så får väl göra min familj glada och hoppa över det.. :( Fick liksom världens längsta sms av min syster igår att det är farligt att jag dricker. Haha, mini-mami!


Kenny fick ett nytt "litet" glas, haha.

Hahahaha, läskig becca :D
Så söt och jobbig! Lättöl, ha-ha.


 
 



jag vet, jag är dum.
Publicerat den

Fuckar aina och krökar trots att jag går på 2000 mediciner. Kör bah!

 



Kalla mig pundar-erica..
Publicerat den




gött men ogött
Publicerat den

Har letat som en galning efter en ny vinterjacka, men har verkligen inte hittat någon som jag gillat. Men idag så hittade jag faktiskt en på HM. Så skickade först en bild till mamma och undrade vad hon tyckte, och hon sa att den var jättefin. Så bestämde mig tillslut för att köpa den. Då messar mamma igen och sa att det fanns någon rabatt i brevlådan. Så går ut och kollar, 50% rabbat, vadå najs! Så beställde hem på direkten. Men så fick jag se nu att det tar 2 veckor innan jag får den?! :S Seriöst, hinner ju frysa ihjäl innan. Dessutom så drar dom inte pengarna med en gång, utan det gör dom när dom skickat varan. Också så sjukt drygt. Jaja, vad ska man göra? :(

Istället för att visa en bild på en sur erica får ni se en glad och onykter erica! Detta är ifrån emmabodafestivalen, gud vad kul vi hade! Skulle nog inte ens kunna skriva hälften av alla sjuuuuka grejer som hände :D Men detta året slog lätt förra året. Ser redan fram emot emmaboda 2013!! Förövrigt var denna sommaren en av dom bästa och roligaste, åååh saaaaaaknar juuuu.



O.r.k.a.r. i.n.t.e. m.e.r.
Publicerat den

Vad som hände på ryhov, kamera i näsan upp till huvudet, plus nål rakt upp. Fyfan, får göra detta varje gång. Så äckligt att köra upp en jävla kamera, och ont gör det så in i helvete. Sen så fick jag röntgas igen. Seriöst, skulle kunna börja jobba på ÖNH-avdelningen. Kan typ allt utantill, haha. Men iallfall, dom såg ju att jag hade fått bihålsinflamation igen. NO SHIT?! Chockad jag blir... Eller? Och det är det vanliga, bihålorna vid hjärnan. Så nu har jag fått dom vanliga medicinerna igen, som inte ens hjälper. Jag mår helt ok en vecka efter jag har slutat med medicinen, sen efter den veckan så är jag sjuk IGEN. Men om jag inte känner någon skillnad om några dagar ska jag lägggas in. Och ifall det kommer tillbaka efter jag har legat inne så ska dom ta in specialist kirurger så dom får GÅ IN I MITT HUVUD och försöka hitta en lösning på hur dom ska göra med bihålorna :(


Usch, medicinen gör mig jätteledsen och illamående. Och kortisonet går jag upp i vikt av. Och jag vet ju typ redan att denna medicinen inte kommer hjälpa, så måste må såhär i onödan känns det som. Hade väl hellre lagts in på en gång så jag kanske hade blivit frisk. För när jag låg inne och fick medicin insprutat var 5e timme mådde jag faktist bättre.... Happy girl, eller?