Aha.. Vart ska jag sitta då?
Publicerat den





Torsdag.
Publicerat den

Taggad brud med ca 3 timmars sömn inatt, woohooo love life!! Haha aja, får väl försöka se det hela positivt. Med tanke på att man sover bort ca 50% av sitt liv, så helt plötsligt har jag "levt" lite mer än vad jag egentligen skulle gjort ;) Höhö!

Idag har jag iallafall ganska mycket på agendan. Först och främst ska jag gå och fika med en kompis, har inte träffat han på jättelänge så det ska bli fett kul!! My brother from another mother. Efter det blir det en 20 minutare på solariet. Nu är det slut på att vara blek. En kompis frågade om jag ville börja med melanotan, kanske var det en pik för jag är så blek på hösten/vintern? Haha! Nej men det är sån skillnad på hur jag ser ut på sommaren, då är jag väldigt brun. Och nu ser man ut som en döing typ..? Om jag hinner, ska jag springa in på HM och kolla om det finns någon fin bikini, har bara 1 som sitter bra vid brösten.. Och sist men inte minst, besöka beauty clinik och göra läpparna! Har inte gjort dom sen juli, så det är verkligen dags nu! Can't wait.

Btw, imorgon kommer min syster!!! Åh, har verkligen längtat efter henne.. Kommer pussa ihjäl mig på Lucas och Julie. Mina små ögonstenar! ♥




*
Publicerat den





Give me something tonight, give me something before I'll die.
Publicerat den

Pratade precis en stund med Emma, hon sa några hårda men väldigt sanna ord. Hat-älskar att hon är så förbannat ärlig. Fick en riktig ögonöppnare.. Jag har blivit en sån där person som jag ALLTID har stört mig på. Varför sörja över en person som har gjort väldigt tydligt för sig vad den vill..? Jag vet att jag förtjänar det bästa, så varför sätter jag mig i en sån här offer-position? Det är inget att deppa över. Cry a river, build a bridge and get fucking over it. Har alltid varit ganska känslokall/smårädd när det gäller kärlekskänslor till killar man dejtat. Såfort det har blivit seriöst har jag dragit mig ur och skitit i allt för att slippa bli sårad. Jag har så otroligt svårt för att släppa in människor i mitt liv. Men i detta fallet har jag helt plötsligt blivit motsatsen? Att jag är den som kämpar men får inget tillbaka. Kanske är det karma för jag har sårat andra? Men nej tack, detta är inget för mig. Nog med kärlekstrams för den här lilla damen :) 

Pratade förövrigt med min läkare idag också, han sjukskrev mig ett längre tag framöver. Välbehövligt.. Funderar på att boka lite terapitid, med andra ord tatueringstid ;) Ska bli hela mina revben på vänster sida. En minnestatuering till den lilla diamanten där uppe i det blå ♥




.. ♥
Publicerat den




Lägenhetsfix.
Publicerat den

Usch, kan räkna mina timmars sömn inatt.. Med andra ord noll, hade jobbiga drömmar. Drömde att allt var som det var innan, och det var maj.. Om jag inte kan sova inatt får det bli sömntablett. Måste ju vara taggad till ännu en vild helg! Så skönt att få tänka på något annat.. Sååå taggad :)

Annars så har jag och Carro varit på ikea idag, köpte bland annat ett nytt vardagsrumsbord. Blev så himla bra! Det gamla hade veeeerkligen gjort sitt.. Råkade tex spilla rosa champagne på det förra bordet när jag fyllde år, vilket resulterade i stora rosa fläckar. Haha!


Det nya bordet, 1000 gånger bättre.



Wild for the night.
Publicerat den

Har ju glömt att skriva att jag var ute i fredags! Hade inte druckit på över 2 månader så kände att det var dax.. Och ja, en jävligt bra kväll blev det iallafall! Haha. Blev både bardansande, shottar med guld i och kärleksförklaringar till sina vänner. Jag och Amanda lyckades bli så jävla onyktra, så dagen efter försökte vi pussla ihop kvällen tillsammans.Tydligen var jag för onykter så knappt vakten ville släppa in mig, oops. Skyller på att jag har blivit lite orutinerad dom här månaderna, hehee.

Har förövrigt knappt ätit något på över en vecka, grymt jobbigt att inte ha någon matlust.. Kan knappt dricka vatten liksom? Mina byxor som var fett tighta innan har blivit för stora, så det är iallafall skönt, haha! Skämt o sido, ska försöka få i mig något. Well well, ska träffa läkaren imorgon igen.. Så sängen kallar. Godnatt.

Hahaha....



Måndag.
Publicerat den

Fick en gosepanda utav Carro, nu slipper jag känna mig så ensam om nätterna.. <3




-
Publicerat den

En elegi för alla sorger den där hösten handla om. För en mor som sjukna in, för ett barn som aldrig kom. 
För skuggan över gårn där aldrig solen lyste in. För en ork som inte fanns, du sakna min, jag sakna din.

För en tystnad mellan väggarna som skar genom cement. Två ögonpar i tomhet från september till advent. För en man som gick till jobbet som om inget hade hänt. För en kvinna som sa "allting är förstört, allt är bränt"

Lars Winnerbäck - elegi <3
 
 



Ta en dag i taget..
Publicerat den

Det är precis det jag får göra, ta en dag i taget. Jag har aldrig någonsin upplevt en sån här smärta tidigare. Helst av allt skulle jag vilja resa iväg, och bara få ligga på en strand hela dagarna och glömma bort all jävla skit. Sola, bada, dricka massa drinkar.. Min familj och närmsta vänner har verkligen varit/är så underbara! Skulle aldrig klarat det här utan allas stöd. Har bott hemma hos mamma och pappa hela veckan + helgen, klarar inte av att åka hem. Det är för mycket minnen där. Men senare idag måste jag det, har en tidig tid på sjukhuset imorgon och förhoppningsvis blir det den sista.. Vill inte dit mer nu. Är redan så trasig som jag är. Vill inte åka in och bli påmind om allt igen.

Jag skulle vilja berätta allt som hänt för er, men jag vet inte om det är så bra. Ska fundera lite på det. Men jag kan säga så mycket som att ni kommer förstå all min smärta, sorg och kaos.



Så jävla söndrig, hur ska jag klara allt detta..?
Publicerat den





Chillmode.
Publicerat den

Myser i min nya pyjamas och strumptofflor (?) Haha vet inte vad man ska kalla dom.. Men varma och sköna iallafall! Fryser nämligen något galet, heeeela tiden.. Min stackars pojkvän får panik på mig när vi ska sova, ligger nästan på honom för jag fryser så mycket. Dessutom tar jag allt täcke på natten, rullar in mig i det på något konstigt sätt. Hahaha ops ;) 

Nix, nu är det time för lite tv-tittande! Puss.




Glossybox Oktober!
Publicerat den






X antal dagar senare..
Publicerat den

Det kanske är dax för mig att börja blogga igen? Saknar faktiskt att skriva av mig! Har ju haft en bloggpaus på över en månad, vilket har varit välbehövligt. Hehe! Men nu får jag allt ta och slänga in ett inlägg då och då.

Har hänt väldigt mycket under den här tiden! Men det tar jag någon annan gång, hemlighetsfull som jag är ;) I helgen har jag varit på kurs, ni som känner mig vet förmodligen vad för kurs! Nämligen något jag älskar, en helgkurs i medium och andlighet. Helgen var verkligen helt underbar! Och inte för att skryta eller så.. Men jag var faktiskt bäst i gruppen! Vilket gjorde mig superglad. Har alltid haft dåligt självförtroende för jag inte varit lika bra i skolan som andra. Så när jag äntligen får vara bäst känns det riktigt bra i hjärtat! Och dessutom vara bra på något som många människor bara skulle kunna drömma om! Älskar även det mediumet som var våran lärare, hon är upplärd av terry evans så hon kan sin grej. I slutet av kursen skulle hon berätta lite vad hon hade fått till sig om oss i gruppen. Till mig sa hon att detta var mitt kall, att jag kommer jobba som medium & healer om några år. Kan tilläga att det bara var mig hon sa det till! (Vi var 13 pers) Skulle så gärna vilja skriva upp mig på hennes 1 åriga kurs, men den börjar i maj och då kommer jag ha fullt upp.. Well well, få vänta lite helt enkelt!

Marcus hämtade mig hos mami och papi i söndags och har varit här tills idag. Hade även ett besök på sjukan idag och han hängde med ♥ Fast han sprang ut när dom tog lite blod från mig. Haha, så söt! Igår var vi och shoppade lite. Hittade några tröjor osv! Köpte även en sån där tangle teezer borste, har hört massa positivt om den. Upp till bevis helt enkelt, och ja, den är grym! Håret blir superlent och det gör inte alls ont att borsta ut tovor med den. Helt klart värt sitt pris! Aja, nu tänkte jag hoppa ner i ett varmt bad och sitta där tills jag ser ut som en gammal tant, haha! Sen mjukiskläder och film-mys i sängen. Standard en kall höstdag som denna!