Torsdag.
Publicerat den

Taggad brud med ca 3 timmars sömn inatt, woohooo love life!! Haha aja, får väl försöka se det hela positivt. Med tanke på att man sover bort ca 50% av sitt liv, så helt plötsligt har jag "levt" lite mer än vad jag egentligen skulle gjort ;) Höhö!

Idag har jag iallafall ganska mycket på agendan. Först och främst ska jag gå och fika med en kompis, har inte träffat han på jättelänge så det ska bli fett kul!! My brother from another mother. Efter det blir det en 20 minutare på solariet. Nu är det slut på att vara blek. En kompis frågade om jag ville börja med melanotan, kanske var det en pik för jag är så blek på hösten/vintern? Haha! Nej men det är sån skillnad på hur jag ser ut på sommaren, då är jag väldigt brun. Och nu ser man ut som en döing typ..? Om jag hinner, ska jag springa in på HM och kolla om det finns någon fin bikini, har bara 1 som sitter bra vid brösten.. Och sist men inte minst, besöka beauty clinik och göra läpparna! Har inte gjort dom sen juli, så det är verkligen dags nu! Can't wait.

Btw, imorgon kommer min syster!!! Åh, har verkligen längtat efter henne.. Kommer pussa ihjäl mig på Lucas och Julie. Mina små ögonstenar! ♥







NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo