I would give my last breath just to have seen you take your first..
Publicerat den

Jag antar att dom flesta har förstått att något väldigt jobbigt hände mig för ett par månader sedan. Jag har inte orkat skriva orsaken, men om ni har läst mellan raderna här på bloggen kanske ni har förstått.. Den 8:e november fick jag höra orden som jag inte önskar någon kvinna ska få höra, "det finns inget hjärtslag".

Mitt lilla barn fick bara leva sitt liv till vecka 12-13, innan gud bestämde sig för att hämta hem min lilla ängel igen.. Kanske kom han på att du var för fin för denna trasiga värld? Den värsta smärtan jag någonsin upplevt, var när jag låg där och väntade på svaret från läkaren. Han kollade på ultraljudsmaskinen i flera minuter, dom där minuterna kändes som en evighet. Sedan vände han sig om och kollade på mig med en speciell blick. Jag visste direkt vad den där blicken betydde, jag hade förlorat mitt barn. Mitt hjärta gick i tusen bitar, jag kunde inte sluta gråta. Smärtan jag hade i magen berodde på ett pågående missfall. En bit av mitt hjärta försvann när du försvann. Jag kommer aldrig förlåta eller förstå varför gud tog dig ifrån mig.. Men jag hoppas att du vet, att jag och din pappa älskade dig från dag 1. Och en dag kommer du och jag bli återförenade. Jag kommer få hålla dig i min famn, känna din lukt, leka med dig, pussa på ditt vackra lilla ansikte. Och du, kommer äntligen få kalla mig för din mamma. And I cant't wait. Jag älskar dig mer än ord kan beskriva, mammas älskade lilla ängel ❤️

 




I wanna go to the sun..
Publicerat den





Vaniljlatte
Publicerat den

I väntat på att klockan ska gå lite fortfarande fick det bli en god vaniljlatte på espresso. Finns nog inget café som gör så goda som dom! Rätt mysigt att ta en kaffe forever alone, haha. Jävligt underskattat faktiskt. Snart dax för lite häng på sjukan!






Promenad med mina älsklingar ♥
Publicerat den







Roses and wine.
Publicerat den





FRIIIIDAAAY
Publicerat den

I mitt huvud hade jag ju tänkt att jag skulle vara frisk nu till helgen! Meeeen det tyckte tydligen inte min kropp. Så åkte till mamma och pappa istället. Myspys, älskar att vara här hemma ♥

Hoppas att ni också får en mysig helg!




Even the devil’s been an angel.
Publicerat den

I want him to meet his maker, I used to be a lover, now I’m a hater
My passion to succeed is watching him bleed. Oh lord, what have become of me
Once upon a time I was a fool, To cool for school, gangster cruel
Blood in blood out, pull the trigger, no doubt
Lucky motherfucker you don’t know what I’d do to you
The devil’s been an angel, The devil’s been an angel
Even the devil’s been an angel


Så jäkla grym låt!! I'm in lööööve.




Not my day..
Publicerat den

Som ni vet är jag ju sjuk och tydligen jävligt yr också. La tex min mobil i kylen innan?! Och imorse gick jag upp tidigt och åkte till stan för ett läkarbesök, men när jag väl kommer dit säger dom "Du ska inte vara här förens nästa vecka" FUUUCK....  Åkte helt in i onödan med andra ord, inte alls kul när man har feber. Och innan skulle jag avnjuta lite kaffe i sängen, självklart råkade jag spilla massa på lakanen.. 

Så just nu sitter jag i tvättstugan och väntar på att det ska bli klart. Wooho..



"Dreams are illustrations from the book your soul is writing about you"
Publicerat den







Buhu, I'm sick..
Publicerat den

Ueeeeeeh vad jag är sjuk. Hostar, får ingen luft, ont i bihålorna och öronen. Not that funny.. Är livrädd för att mina bihålor ska börja fucka ur. Ni som känner mig vet ju att jag har haft stoooora problem med dom. Opererade ju huvudet för ca 2 år sedan. Dom var tvunga att borra upp mina bihålor vid hjärnan pga att dom var för trånga, vilket gjorde att dom fylldes och det skapades ett sånt tryck inne i mitt huvud. Har ju ont hela tiden. Dock gjorde dom den operationen genom näsan. Men om jag skulle börja få problem igen måste dom göra om operationen, men denna gången gå in genom pannbenet... Alltså borra ett jävla hål i min panna?! Såaaatttte, ni förstår att jag nojar såfort jag får ont i bihålorna va..? 
 

Var så uttråkad så fick bli snabba cash-maraton! Härligt att få dregla lite till alla snygga bad boys. Kan dock inte bestämma mig för vilken av alla filmerna som är bäst. Det är ju väldigt sorligt när JW dör i 3an. Men jag älskar att den mest handlar om juggemaffian. Serben i mig blir lite extra stolt över vilken respekt vårat folkslag faktiskt har ;) Om vi säger sähär, jag har iallafall ärvt mitt temperament från den sidan. Hehee.. När väl bägaren rinner över, då blir jag galen. Min morfar Milorad var ganska känd för sitt heta temperament, har verkligen ärvt det efter honom. Det är både på gott och ont när jugge-blodet börjar spöka ;)

.



Some news
Publicerat den




Framtill är den här blusen V-ringad, jättefin. Och jag älskar verkligen slitsen i ryggen! Jag ska faktiskt köpa en till. Men i en annan färg, såklart. Så lätt att göra en snabb outfit av, fint både till kjol och jeans.




Älskar min nya travel-bag från vinga of sweden! Har kollat in den, men var lite för snål för att lägga 1000 spänn på en weekendbag/gymväska. Men lucky me så fick jag den utav pappa :) Och japp, ska börja gymma!
 



Vad hände med våra vikingar?
Publicerat den

Alltså förlåt.. Men vafan har hänt med våra män här i sverige? Låg och tänkte på det igår. Endast en av alla mina killkompisar har gjort lumpen. EN?! Är inte det helt förjävligt? Enda sedan tidernas begynnelse, har männen varit dom som varit starkare än oss kvinnor fysiskt. Det är dom som har fått försvara oss mot galna grottmän, dom som har fått gå ut och klubba ner första bästa djur för att ge oss mat. Men nu..? Pffft. Jag har själv funderat på att göra lumpen, jag tycker allt sånt är väldigt fascinerande, med vapen osv (not in a psykoway. Ett drömjobb för mig är polis. Så det har väl med det att göra). Om det skulle bli krig, då skulle jag mer än gärna vilja försvara mitt land, iallafall om jag inte hade barn. Dock får jag inte ens ansöka pga mina sjukdomar.. Men tillbaka till saken, varför har killar slutat göra värnplikt bara för det är frivilligt? Jag tycker det var fel att vi avskaffade allmän värnplikt. Ska dom bara sitta inne och rulla tummarna om det blir krig? Är det meningen att den äldre generation ska försvara vårat land vid ett eventuellt krig? Män ifrån 50 års åldern och upp? När min pappa var i min ålder, då var det ett måste, men också en självklarhet att göra värnplikt som man. Och om vi tittar tex på USA (och mååååånga andra länder), där är det som det var i sverige förr. Manliga män! För dom är det en självklarhet att ge sig ut och försvara sitt land. 

Jag kan nog tala för dom flesta kvinnor i alla åldrar, när man ser en man komma i försvarets kläder, då tittar man lite extra.. Det är så himla sexigt! Och kanske har det med att dom är snäppet manligare, än vad än kille som pumpar på gymmet och häller sig proteinpulver är. Eller killar som sitter inne och spelar, det ska vi inte ens tala om.. Jag vet inte, men jag har nog tappat hoppet för sveriges män, iallafall dom i min generation. 90-talisterna. Dom är förslappade och bortskämda. Iallafall väldigt många av dom. Vill inte ens veta hur det kommer se ut om 20 år, det är väl bara en tidsfråga innan det är vi kvinnor som ska försvara detta landet också.. ;)

Sorry boys, men jag är bara ärlig.





F*****ck...
Publicerat den

Hopp, bara för jag har varit så duktig det senaste så blev jag ju självklart sjuk. Kände inatt att jag började få ont i halsen, och imorse vaknade jag och kunde knappt andas. Letade som en galning efter mitt nässpray men hittade inte det. Kände hur jag bara blev argare och argare så tillslut får jag världens utbrott och sparkar på min väska, och viiiips så åkte nässprayet ut. Hahaha...

Känner att det kliar lite i benen, vill egentligen ut på PW. Men vill försöka bli frisk till helgen. Så kanske borde ligga kvar i sängen? Uuufff, jobbigt val. För ett par månader sedan köpte mamma någon dyr D-vitamin dryck från från life till mig. Lider verkligen av extrem D-vitaminbrist, det är verkligen som min kropp vill bo utomlands? Men iallafall, ska gå och ta några shottar utav den plus lite andra vitminer. Hoppas det hjälper något. Dock smakar inte drycken alls gott, buhu..

Ett stycke taggad tjej i lördags! Betydligt fräschare än vad jag är nu. Och självklart gör jag puuss-pose. Tyckte alla på min snap-lista förtjänade lite kärlek ;) 



Housewife
Publicerat den

Kom precis upp från tvättstugan efter 4e maskinen med smutstvätt! Får passa på när inte grannarna tvättar, känns som dom gör det hela tiden.. Vi är ju bara 2 lägenheter i detta huset så vi har inget bokningssystem gällande tvätten. Och det är väl både på gott och ont. Men men, känns skönt att det är gjort iallafall! Och innan var jag på 1 timmes PW, gick bland annat förbi Becca och tjatade lite. Alltså innan man väl bestämmer sig för att gå ut är det jobbigt, man inte är ju så pepp på att gå ut i kylan liksom. Men när man väl är ute är det så skönt! Rogivande deluxe.

Såhär snygg är jag nu! ;) Har på mig min nya gosiga "wu tang clan" tisha. Från HM faktiskt! Det är storlek S men mer som en L typ. Lyssnar inte så jättemycket på dom, men finns några låtar jag diggar! Min bästa killkompis avgudar verkligen dom. Han har till och med deras logga intatuerad, haha. (Fina blåmärken på armen va..?)





"Du sökte en kvinna och fann en själ - du är besviken"
Publicerat den

Jag har kommit på något helt nytt om mig! Jag har börjat älska poesi. Igår satt jag i flera timmar och läste, fick inte nog. Det jag älskar med det, är att om man läser en text helt upp och ner kanske man inte förstår så mycket. Men däremot om man läser "mellan" raderna, då hör man en helt annan story. Tex detta stycket nedanför från Edith Södergran, så fint att jag smäller av! Man hör verkligen hur hon har fått sittt hjärta krossat. Men det är väl tur att det finns elaka hjärtekrossare, annars hade vi aldrig fått något vackert att läsa ;) Så tack gud! Tack för du skapade känsokalla robotar, hihi.




Flying high
Publicerat den

Vad tycks om min nya fina hoodie?! Hihi. Märks att jag gillar saker med vingar va?
 




The body shop
Publicerat den

Älskar den nya serien "wild argan oil" från the body shop! Den luktar sååå gott. Hade en sån lotion sen innan, men fick lite påfyllning i julklapp. Vilket passade perfekt! Är ju en sån himla missbrukare när det gäller lotions och skrubb, haha..  Har precis tagit en dusch och skrubben var grym. Luktar så gott nu, hihi. Nepp, nu ska jag hoppa ner i min nybäddade säng. HEAVEN! 




Awesome night!
Publicerat den

Oj vad skoj jag hade igår! Dagen började med en sväng till a6 med Carro och Nettan. Hittade faktiskt lite fint, hihi. När jag kom hem snackade jag med Becca och både två var sugna på utgång. Dessutom var vi uppskrivna på VIP-listan på centrum så vi körde lite yolo ;) Fixade mig och sen drog jag direkt till min pingla! Vi förkrökade lite, sen körde hennes BF ner oss till amor där vi tog en ölkanna innan c-bar. Tillslut mötte vi våra andra vänner och drog bort till centan. Hade så himla roligt där faktiskt!! Bra musik och sköna människor.

Innan hemgång gick vi alla till evergreen och fetade oss. Fast jag och Becca var värst, världens hungrigaste brudar ♥ Sen kom Jonas och mötte mig på pizzerian. Skulle sova hos honom för jag missade bussen hem. Standard hehee. Dock kunde jag knappt sova något, pga stormen.. Lägenhetshuset vi var i är ganska gammalt, så när det blåste lät det som hela lägenheten skulle rasa ihop. Jag var livrädd medans Jonas märkte knappt av det?! Avslöjade även för honom att jag var sååå kär i han när jag var runt 12 ;) Såg häromdagen att jag till och med hade skrivit om honom i min dagbok. Naaw puttinuttigt!



Hahaha, coola brudar!!





TGIF
Publicerat den

Hej vänner (och ovänner)! Har precis käkat lite frukost. Haha ja, ni hörde rätt.. Kunde inte somna förens 5 igår. Har vart fullmåne i ett par dagar och då kan jag inte sova? Är dock väldigt vanligt att människan inte kan sova vid fullmåne. Undra varför? Dessutom hängde jag med en kompis igår! Vi kollade på bad neighbours, även om min kompis inte var så glad över valet. Han störde sig tydligen på Zac? Förstår inte varför, hur skönt som helst att vila ögonen på Zac ju.. ;) La upp en video på snapchat när Zac var i bar överkropp. Fick snaps från minst 10 killkompisar som skrev att han inte var snygg. Hahaha nehe"okeeeeeej".. 


Well well, idag är det fredag! Woohoo. Vilket betyder att jag ska strax ska hoppa in i duschen. Fixa till sminket, bestämma kläder och börja förkröka. XOXO 
 

Haha, älskar denna bilden. Baksmällan är också en favoritfilm!



True words. ♥
Publicerat den





The golden year
Publicerat den

För ett par dagar sedan beställde jag hem en ny bok från adlibris. Och igår kom den äntligen på posten! Har hört så himla mycket bra om denna boken. Dessutom rekommenderade min kompis Emma, denna starkt till mig. Så klickade hem den direkt. Jag var i stan hela dagen igår, man läste några sidor innan jag gick och la mig. Och ja, bara ett par sidor gjorde mig sjukt taggad!

" Vi lovade oss själva att vi under det kommande året skulle rensa ut allt dåligt och ta makten över våra liv, för att resten av livet skulle bli så fantastiskt det bara går."

 



Miss this place.
Publicerat den

En tbt bild ifrån när jag var i playa del ingles! Blev förälskad i den vackra staden..





Myspys
Publicerat den





♥♥♥♥♥♥
Publicerat den

Ett tips, kolla INTE chihuahua-valpar på blocket när du är sugen på en vovve att ösa all din villkorslösa kärlek på. Seriöst, mitt hjärta bultar så för alla 3!
 







Wasted youth
Publicerat den

Idag fick jag hem min nya tröja från estradeur! Och jag är sååå kär i den.




The darkest nights produce the brightest stars.
Publicerat den

Godmorgon tänkte jag skriva först. Men sen insåg jag att klockan är närmare 16, haha! Men la mig så himla sent igår. Hände nämligen en sån sjukt spontan grej. Har en kompis som bor i norrköping, och vi har snackat rätt mycket dom senaste dagarna om att vi måste ses snart. Så runt 23 igårkväll frågade han vad jag gjorde och om han kunde komma. Haha snacka om yolo, så himla kul!! Har inte träffat han sen emmabodafestivalen liksom.


Jag och Steffe snackade massa minnen från förra festivalen, plus planerade massa till årets. Blev så galet taggad! Vill bara att det ska bli sommar nuuuuuu.. Förra årets emmaboda var en utav mina roligaste och sjukaste festivlaler ever. Så denna gången ska vi toppa det.. ;) Can't wait!




Underbar vecka.
Publicerat den

1 vecka all inclusice på världens lyxigaste hotell. Om det var värt? JA. Om jag hade kul? JA. Om jag redan längtar tillbaka till landet och människorna? JAAAA. Cran canaria, playa del ingles. I WILL BE BACK! ♥




































Everyone know the world isn't fair.
Publicerat den

Vissa dagar är jobbigare än andra. Idag är en sån dag. Blev precis påmind om att det är 2015, det var ju detta året vi äntligen skulle träffats.. När slutar man sörja?

👌

 



2015, let's do this.
Publicerat den

Hej sötisar och gott nytt år på er! Shit, redan 2015.. Minns förra året när jag och min vän Stefan firade in det nya året, vi fantiserade om vad vi skulle göra 2014. Han ville emigrera ifrån sverige, och det gjorde han också. Jag ville bara leva livet full ut och vara glad. Det kändes som ett bra löfte. Jag lyckades hålla det till våren/sommaren. Hade en helt underbar sommar! Lärde känna helt underbara människor, har så sjuka minnen som jag kommer skratta åt enda tills jag sitter där med 100 barnbarn. Med andra ord, en helt jävla underbar sommar. Min höst gick ju åt helvete, mina närmaste vet ju varför.. Därav har jag bloggat riktigt dåligt det senaste. Har liksom bara fokuserat på mig själv. Varit utomlands och firat jul med min älskade familj. Men nu är det nytt år! Och jag tänker inte gå in med dålig inställning :) Utan istället, ska jag försöka hålla mitt nya nyårlöfte, och det är att vara lycklig. Känns som ett ganska bra löfte? 2015, i'm so ready for you!!

Hade en rolig nyår förutom lite drama. Men men, så kan det vara ibland! Får skylla lite på mig själv.. Tog förövrigt inga bilder typ? Bara några när vi var sååå taggade för 12-slaget.. ;)